-
Ή εγώ χαμήλωσα τα στάνταρντς μου, ή η εκπομπή έχει βελτιωθεί φέτος.
[spoiler:5rk9p53x]Το είδα με πολλή όρεξη, ο Φέττελ ωραίος τύπος, το θέμα με το Evoque εξαιρετικά καλογυρισμένο, και το Evoque (μήπως άρχισα να γερνάω ). Το θέμα με Pixo, CL, 850 βαρετό βέβαια.
Last but not least, μόλις είδα 458 vs MP4-12C μου ήρθε ο ΙΚΕ στο μυαλό και λέω: 'Να δεις που η McLaren θα βγεί καλύτερη συνολικά, αλλά δεν θα έχει 'ψυχή''. [/spoiler:5rk9p53x]
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Ή εγώ χαμήλωσα τα στάνταρντς μου, ή η εκπομπή έχει βελτιωθεί φέτος.[spoiler:2abgqldl]Το είδα με πολλή όρεξη, ο Φέττελ ωραίος τύπος, το θέμα με το Evoque εξαιρετικά καλογυρισμένο, και το Evoque (μήπως άρχισα να γερνάω ). Το θέμα με Pixo, CL, 850 βαρετό βέβαια.
Last but not least, μόλις είδα 458 vs MP4-12C μου ήρθε ο ΙΚΕ στο μυαλό και λέω: 'Να δεις που η McLaren θα βγεί καλύτερη συνολικά, αλλά δεν θα έχει 'ψυχή''. [/spoiler:2abgqldl]
ναι έχει βελτιωθεί γιατί επιστρέφουν στο παλιότερο στυλ τους.
επιπλέον μπορεί να έχουν μικρότερο μπάτζετ αλλά φαίνεται οτι τα επεισόδια είναι περισσότερο δουλεμένα. -
@ Realzeus
[spoiler:3csmiiox]Είναι απολύτως λογικό στη πίστα που έχει εξελιχθεί ένα όχημα (κατά δήλωση Clarkson και όχι μόνον) να είναι πιο γρήγορο από τον ανταγωνιστή του. Από εκεί και πέρα τόσο η 458 όσο και η MP4-12C είναι marvelous machinery. Ασφαλώς και μόνον να βλέπεις την 458 να ντριφτάρει στο όριο (που σημαίνει ότι έχουν αφαιρέσει όλα τα ηλεκτρονικά) έχει μία δικιά του γλύκα. Και βέβαια όπως και στην MP4-12C και η 458 με τα ηλεκτρονικά είναι πιο γρήγορη[/spoiler:3csmiiox]
-
Σε ποιο τεστ ΔΕΝ ήταν πιο γρήγορη η MP4? Μέχρι να αρχίσει να πουλιέται θα είναι λογικά παντού πιο γρήγορη..
-
Στο Evo, στο 5th Gear και στο CAR. Φτάνουν αυτά;
-
Στο CAR έκανε καλύτερο χρόνο από όλα τα άλλα (αδικία επειδή μπλα μπλα μπλα αλλά έτσι είναι).
-
Όχι δεν είναι έτσι. Όταν οδηγήθηκε από τον ίδιο οδηγό, κάτω από τις ίδιες συνθήκες έκανε τον χρόνο που έκανε (3ο ή 4ο χρόνο). Το ότι έστειλε μετά η McLaren τον δοκιμαστή της και έριξε τον χρόνο δεν λέει απολύτως τίποτα.
-
Of course :sfhity:
-
Δεν είδα κουτάκι να βάζει μέσα Λύρα κέρμα για την 'Ψυχή' . Πάντως το promo ήταν καλό .
Εμένα αυτό που μου άρεσε ήταν το** Evoque**Σχετικά με το τελευταίο συγκριτικό . Να τους πούμε να έρθουν στην Ελλάδα να το κάνουν να ξεχρεώσουμε .
-
πολυ ωραιο το χθεσινο!!!!!
Πολυ ωραιος τυπακος ο Φεττελ ο ανθρωπος ειναι ανετος εντελως τον παω με τα χιλια!
Οσον αφορα για το σκηνικο Mc vs 458 μιλαω στο τοπικο για την Μακ...
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όχι δεν είναι έτσι. Όταν οδηγήθηκε από τον ίδιο οδηγό, κάτω από τις ίδιες συνθήκες έκανε τον χρόνο που έκανε (3ο ή 4ο χρόνο). Το ότι έστειλε μετά η McLaren τον δοκιμαστή της και έριξε τον χρόνο δεν λέει απολύτως τίποτα.εισαι υπερβολικος...ειλικρινα και ξερεις ποσο σε σεβομαι αλλα....εισαι...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πολυ ωραιο το χθεσινο!!!!!Πολυ ωραιος τυπακος ο Φεττελ ο ανθρωπος ειναι ανετος εντελως τον παω με τα χιλια!
+1
έχει πολύ χιούμορ και δεν έχει υφάκι. Θα μου πεις είναι μόλις 24 χρ.
-
[spoiler=:2475a9xq]>Ο χρήστης IKE έγραψε:
Στο CAR έκανε καλύτερο χρόνο από όλα τα άλλα (αδικία επειδή μπλα μπλα μπλα αλλά έτσι είναι).
Στο CAR (οπου απο οσο το εχουμε ψαξει ειναι η μοναδικη δοκιμη οπου εμφανιζεται πιο γρηγορη η McLaren), ηταν πιο γρηγορη μονο οταν την οδηγησε ο οδηγος της McLaren ο οποιος φυσικα ξερει το αυτοκινητο καλυτερα απο ολους τους αλλους. Αν θεωρεις οτι αυτο ειναι δοκιμη επι ισοις οροις, τοτε εθελοτυφλεις. Κ φυσικα αυτο εγινε αλλη μερα, οταν διορθωσαν το 'προβλημα' που ειχε το αυτοκινητο .
Σε καθε περιπτωση, οι διαφορες τους (ειτε υπερ της Ferrari, ειτε την μια φορα υπερ της McLaren) ηταν στα επιπεδα δεκατων εως μισου δευτερολεπτου. Αν χαβεις οτι μπορει καπου το ενα αυτοκινητο να ειναι ΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ (κ σε μικρη πιστα) πιο γρηγορο απο το αλλο, μισο δευτερο γρηγοροτερο απο την VeyronSS κ μονο 1 δευτερο πιο αργο απο το εξωφρενικο κατασκευασμα που λεγεται Ariel Atom V8 (κ ολα αυτα επειδη το λεει η βρεταναρα Clarkson), τοτε δεν χρειαζεται να το συζηταμε αλλο.[/spoiler:2475a9xq]
-
Πάντως κι οι τυπάδες εδώ στην άλλη εκπομπή, τα ίδια λένε... πιο χύμα και πιο ξεκάθαρα!
http://bit.ly/px28Rh -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
σαι υπερβολικος...ειλικρινα και ξερεις ποσο σε σεβομαι αλλα....εισαι...ΔΙάβασε σε παρακαλώ Δημήτρη το post του kacey με το spoiler. Με κάλυψε απόλυτα.
-
-
-
Βρε Δια ειναι λιγακι ατοπο αυτο που υποστηριζεις. Εαν δοκιμαζω εγω και ο φετελ το αυτοκινητο μου σε μια πιστα θα ειμαστε μεσα στο ιδιο δευτερολεπτο, εαν δοκιμασουμε μετα το μονοθεσιο του φετελ, δεν θα ειμαστε ουτε στο ιδιο λεπτο. Αν ενα αυτοκινητο θελει πολυ ιδιαιτερο τροπο οδηγησης για να κινηθεις πανω απ'τα ορια, ειναι λογικο να αδικηθει απο εναν δοκιμαστη που δεν ειναι εξοικιωμενος με το συγκεκριμενο στυλ.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Βρε Δια ειναι λιγακι ατοπο αυτο που υποστηριζεις. Εαν δοκιμαζω εγω και ο φετελ το αυτοκινητο μου σε μια πιστα θα ειμαστε μεσα στο ιδιο δευτερολεπτο, εαν δοκιμασουμε μετα το μονοθεσιο του φετελ, δεν θα ειμαστε ουτε στο ιδιο λεπτο. Αν ενα αυτοκινητο θελει πολυ ιδιαιτερο τροπο οδηγησης για να κινηθεις πανω απ'τα ορια, ειναι λογικο να αδικηθει απο εναν δοκιμαστη που δεν ειναι εξοικιωμενος με το συγκεκριμενο στυλ.Εσύ δεν είναι άτοπο να υποστηρίζεις ότι ο Jason Plato για παράδειγμα δεν μπορεί να το οδηγήσει σωστά; Σιγά το διαστημόπλοιο που οδηγείται μόνο από πιλότους της NASA... Το ότι ένα σωρό οδηγοί αγώνων (CAR, Evo, 5th Gear) το έβγαλαν πιο αργό και μόνο στο TG βγήκε ταχύτερο τα λέει όλα.
-
Οπότε εσύ τι λες, είναι μαγειρεμένα τα νούμερα και κανονικά έπρεπε να βγει πιο αργό από την 458? Αυτό λες?
Προσπαθείς να μας πείσεις (όχι μόνο για την MP4 αλλά γενικά) πως 1+1=37, στην αρχή ήταν αστείο, μετά γραφικό, πλέον είναι κουραστικό.
-
δε θυμάμαι κανεναν να γέλασε, ούτε στην αρχη ούτε μετέπειτα.
μόνο κατι απειλές θυμάμαι και αρρωστημένα βράδια γεμάτα αϋπνία του Ρον
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion