-
Μη γκρινιαξετε που ανοιξα νεο θεμα. Οσο και να εψαξα δεν βρηκα την απαντηση που θελω. Δηλαδη να μαθω ποσα ειναι τα ασφαλιστρα για 1 χρονο. Καταλαβαινω οτι εξαρταται...γι'αυτο θα γινω πιο συγκεκριμενος. Αν αγορασω ενα RAV4 με δοσεις και ειμαι αναγκασμενος να εχω full ασφαλεια ποσα θα πληρωνω περιπου;
-
Μη γκρινιαξετε που ανοιξα νεο θεμα. Οσο και να εψαξα δεν βρηκα την απαντηση που θελω. Δηλαδη να μαθω ποσα ειναι τα ασφαλιστρα για 1 χρονο. Καταλαβαινω οτι εξαρταται...γι'αυτο θα γινω πιο συγκεκριμενος. Αν αγορασω ενα RAV4 με δοσεις και ειμαι αναγκασμενος να εχω full ασφαλεια ποσα θα πληρωνω περιπου;
-
-
Ο χρήστης nikoska έγραψε:
Μη γκρινιαξετε που ανοιξα νεο θεμα. Οσο και να εψαξα δεν βρηκα την απαντηση που θελω. Δηλαδη να μαθω ποσα ειναι τα ασφαλιστρα για 1 χρονο. Καταλαβαινω οτι εξαρταται...γι'αυτο θα γινω πιο συγκεκριμενος. Αν αγορασω ενα RAV4 με δοσεις και ειμαι αναγκασμενος να εχω full ασφαλεια ποσα θα πληρωνω περιπου;Στην Ευρωπαική Πίστη 820Ευρώ το χρόνο για Β.Μ 7 (ασφαλισμένο για μερική-ολική κλοπή (30000Ευρώ εργοστασιακή αξία), νομική προστασία, φυσικά φαινόμενα, προστασια μπονους-μάλους, θραυση κρυσταλων, αστική ευθήνη τρίτων κτλ). Σίγουρα υπάρχουν φτηνότερες. Κοιτα Sinco και Εγνατία.
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
Στην Ευρωπαική Πίστη 820Ευρώ το χρόνο για Β.Μ 7 (ασφαλισμένο για μερική-ολική κλοπή (30000Ευρώ εργοστασιακή αξία), νομική προστασία, φυσικά φαινόμενα, προστασια μπονους-μάλους, θραυση κρυσταλων, αστική ευθήνη τρίτων κτλ). Σίγουρα υπάρχουν φτηνότερες. Κοιτα Sinco και Εγνατία.
Σε συμφερει τωρα που ειναι αρχη να κανεις μικτη ασφαλεια που ειναι μεν ακριβοτερη αλλα καλυπτει και τα δικα σου εξοδα επισκευης σε περιπτωση που φταις εσυ....2106208661 ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΑΤΕΛΗΣ
-
Δοκίμασε στο http://www.carinsurance.gr
Θα δεις κάποιες ενδεικτικές τιμές, συγκεντρωμένες από πολλές ασφαλιστικές εταιρείες.
Μην το πάρεις τοις μετρητοίς. Είναι μόνο ενδεικτικό.Ως κριτήριο να έχεις την καλή ασφαλιστική εταιρεία και όχι την φθηνότερη, γιατί είναι πολλά τα 30.000 € να τα ασφαλίσεις σε εταιρεία που κινδυνεύει να κλείσει...
Ανδρέας
-
Μη γκρινιαξετε που ανοιξα νεο θεμα. Οσο και να εψαξα δεν βρηκα την απαντηση που θελω. Δηλαδη να μαθω ποσα ειναι τα ασφαλιστρα για 1 χρονο. Καταλαβαινω οτι εξαρταται...γι'αυτο θα γινω πιο συγκεκριμενος. Αν αγορασω ενα RAV4 με δοσεις και ειμαι αναγκασμενος να εχω full ασφαλεια ποσα θα πληρωνω περιπου;παντως να μην προτιμησεις την ασφαλεια που θα σε ''υποχρεωσουν'' να το ασφαλισεις απο εκει που θα το παρεις.
σε αγορες με χρηματοδοτηση οι αντιπροσωπειες πολλες φορες υποχρεωνουν να ασφαλιστει το αυτοκινητο σε εταιρειες με τις οποιες συνεργαζονται και συνηθως τα ασφαλιστρα ειναι υψηλοτερα ενω το αναφερουν και σαν ορο στο δανειστικο συμβολαιο ειναι ομως καταχρηστικος και δεν στεκει πουθενα.........να το αρνηθειτε ή να το ασφαλισετε για ενα εξαμηνο και μετα [οπως εγω εκανα] να το μεταφερετε σε αλλη ασφαλιστικη της επιλογης σας με την προυποθεση ομως να ειναι ασφαλισμενο για ολικη κλοπη κατι που ειναι υποχρεωτικο εως να το αποπληρωσετε.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
παντως να μην προτιμησεις την ασφαλεια που θα σε ''υποχρεωσουν'' να το ασφαλισεις απο εκει που θα το παρεις.
σε αγορες με χρηματοδοτηση οι αντιπροσωπειες πολλες φορες υποχρεωνουν να ασφαλιστει το αυτοκινητο σε εταιρειες με τις οποιες συνεργαζονται και συνηθως τα ασφαλιστρα ειναι υψηλοτερα ενω το αναφερουν και σαν ορο στο δανειστικο συμβολαιο ειναι ομως καταχρηστικος και δεν στεκει πουθενα.........να το αρνηθειτε ή να το ασφαλισετε για ενα εξαμηνο και μετα [οπως εγω εκανα] να το μεταφερετε σε αλλη ασφαλιστικη της επιλογης σας με την προυποθεση ομως να ειναι ασφαλισμενο για ολικη κλοπη κατι που ειναι υποχρεωτικο εως να το αποπληρωσετε.
Απόλυτα σωστό!!!
Παίρνει ποσοστό ο εκάστοτε έμπορος, σαν να ήταν ασφαλιστής ο ίδιος, + το ποσοστό του ασφαλιστή...Α...σφαληστεία....
Όπου επιλέξετε εσείς, εκεί να ασφαλίσετε το αυτ/το σας, αρκεί (όταν υπάρχει χρηματοδότηση) να έχετε πλήρη κάλυψη (ολική - μερική κλοπή, μικτή, κλπ) -
Νομίζω οτι κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να κάνεις μικτή (δεδομένου οτι είναι και πανάκριβη).
-
Ο χρήστης Johnkok έγραψε:
Νομίζω οτι κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να κάνεις μικτή (δεδομένου οτι είναι και πανάκριβη).η μικτη ειναι προαιρετικη........για κλοπη σε υποχρεωνουν ωστε να εχουν τα λεφτα τους εξασφαλισμενα..........και δεν εχουν αδικο!!
-
Καλα δεν υπαρχει κανεις που να αγορασε το RAV4 με δοσεις; (σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να εχεις συγκεκριμενες καλυψεις στην ασφαλεια).
-
Καλα δεν υπαρχει κανεις που να αγορασε το RAV4 με δοσεις; (σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να εχεις συγκεκριμενες καλυψεις στην ασφαλεια).νομιζω οτι οι παραπανω απαντησεις πρεπει να καλυπτουν την απορια σου καθως οι καθετες μοναδες της toyota δεν διαφερουν σχετικα με τους ορους ενος δανειστικου συμβολαιου απο τις αλλες εταιριες.
-
Καλα δεν υπαρχει κανεις που να αγορασε το RAV4 με δοσεις; (σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να εχεις συγκεκριμενες καλυψεις στην ασφαλεια).Εγώ το έχω με δόσεις και ισχύουν τα παρακάτω
ALIANZ
αστική ευθύνη σωματικές και υλικές ζημιές
επέκταση αστ ευθ κατά τη μεταφορα οχημάτωνκαι τραυματιών
προσωπικό ατύχημα
ιατρική υποστήριξη
θραύση κρυστάλλων
φωτιά-τρομοκρατικές
ολική-μερική κλοπή
φωτιά από στάσεις ή απεργίες
αστ ευθ από μετάδοση φωτιάς (υλικές και σωματικές βλάβες)
ενοικίαση αυτοκινήτου
ζημιές από ανασφάλιστο
σύνολο 342,15 ανά εξάμηνοΑυτά ζητά η TOYOTA για αγορά με δόσεις και συνεργάζεται με την ALIANZ.
επειδή 'εχω αγοράσει αρκετές φορές με δόσεις,κάθε φορά έλεγα ότι θα το ασφάλιζα όπου ήθελα κι ας έλεγαν αυτοί...
Όμως κατέληξα εκεί που μου λένε αυτοί για να μη μπλέκω με δικαστήρια αν γίνει το κακό και απλά εκμεταλλεύομαι το ότι θα μπορούσα να αλλάξω ασφάλεια για να τους παζαρεύω τα ασφάλιστρα! -
Δικαίωμα σου είναι να το ασφαλίζεις όπου θέλειες!!!!!
Η Toyota έχει μέσα broker αλλά νομίζω ότι χρησημοποιούν πιο πολύ την Ατλαντική ένωση η οποία έχει μια έξτρα παροχή ότι νομίζω δεν πληρώνεις στο τρακάρισμα την αντιπροσωπεία της Toyota καθώς πληρώνει κατευθείαν η ασφαλιστική, ενώ σε άλλες πληρώνεις μόνο σου και τα παίρνεις μετά!!!
Επίσης προσοχή σε οπίσθιο τρακάρισμα στο Rav καθώς η ρεζέρβα είναι χαμηλά και σ επερίπτωση οπίσθιας σύγκρουσης δεν σε χτυπάνε στον προφυλακτήρα αλλά στην ρεζέρβα και η ζημιά είναι μεγάλη -
Μη γκρινιαξετε που ανοιξα νεο θεμα.Γιατί δεν άνοιγες από την αρχή ένα θέμα με τίτλο RAV4 και εκεί μέσα να ρωτήσεις ότι θέλεις?? Πιο βολικό θα ήταν για όλους μας.
Από ότι καταλαβαίνω πάντως καλορίζικο το RAV. Είναι θέμα χρόνου πια... -
Έχω φτάσει τα 2000ΚΜ με το RAV. Το πρώτο σερβις-έλεγχος πότε είναι ? Αλλαγή λαδιών στα πόσα θέλει (Θέλει στα 2500ΚΜ)?
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης tifozif1 έγραψε:
Έχω φτάσει τα 2000ΚΜ με το RAV. Το πρώτο σερβις-έλεγχος πότε είναι ? Αλλαγή λαδιών στα πόσα θέλει (Θέλει στα 2500ΚΜ)?Ευχαριστώ
Δε νομίζω να χρειάζεται αλλαγή στα 2500km.
Εγώ το πρώτο service (μόνο αλλαγή λαδιών και φίλτρου δηλαδή,όπως λέει ο κατασκευαστής)το έκανα στα 15000km . -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Γιατί δεν άνοιγες από την αρχή ένα θέμα με τίτλο RAV4 και εκεί μέσα να ρωτήσεις ότι θέλεις?? Πιο βολικό θα ήταν για όλους μας.
Από ότι καταλαβαίνω πάντως καλορίζικο το RAV. Είναι θέμα χρόνου πια...Ετσι καλυπτεσαι;
Ευχαριστώ, αλλα δεν το εχω παρει ακομη
Αν και δεν ξερω αν κανω καλα που περιμενω...Μεχρι 30/11 δινουν δωρο το δερμα (θα παρω το executive) ή αν δε θες το δερμα τοτε εκπτωση 1300 ευρω.
Εγω περιμενω (ελπιζω οχι αδικα) να μπει ο Δεκεμβριος. Τελευταιος μηνας ειναι, Χριστουγεννα και ετσι ελπιζω σε μια καλυτερη προσφορα (μεγαλυτερη εκπτωση ισως...) -
[..............ελπιζω οχι αδικα) να μπει ο Δεκεμβριος. Τελευταιος μηνας ειναι, Χριστουγεννα και ετσι ελπιζω σε μια καλυτερη προσφορα
(μεγαλυτερη εκπτωση ισως...)παντως καλο θα ηταν να το κλεισεις τον δεκεμβρη αλλα να το παραλαβεις τον γεναρη ωστε να μην πληρωσεις τζαμπα τα τελη του 2004 για λιγες μερες ..........και δεν ειναι και λιγα!!!!!!
-
Εδω και 2 ωρες περιπου ψαχνω και διαβαζω οτιδηποτε αφορα το rav. Αυτη τη στιγμη το μυαλο μου ειναι τοσο μπερδεμενο που κοντευω να το μετανιωσω.
Θα ηθελα λοιπον λιγη βοηθεια απο RAVάδες που είτε στο παρελθόν είτε παράλληλα έχουν χρησιμοποιήσει κι αλλα αυτοκινητα.
-Δεν περιμένω απο το rav να ειναι πιο γρηγορο στα ρεπριζ απο ενα 1800αρι, αλλα τελικα τι γινεται με τα ρεπριζ του; Μοιαζουν με αυτα ενος 1400;
-Ποσος ειναι αυτος ο θορυβος μεσα στη καμπινα σε σχεση με ενα μεσαιο αυτοκινητο 1400;
-Μεχρι τωρα δεν εχω διαβασει πουθενα κατι για το νεο rav. Υπαρχει λοιπον περιπτωση να αλλαξει το μοντελο μεσα στα επομενα 3 χρονια;
RAV4