-
Φούσκας και να βαράει τόσο εύκολα όποιον να' ναι...??
Μάλλον σε 'επαγγελματία' πέσατε, όποτε καλά κάνατε και κοτέψατε. -
Φίλος μού ανέφερε και το ενδεχόμενο οι τύποι να ήταν 'προστασία' της περιοχής και να ήθελαν να 'συμμορφώσουν' τον εστιάτορα. Βέβαια, αν εξαιρέσουμε τον ψιλο-φούσκα, οι άλλοι τρεις δεν ήταν αντίστοιχης εμφάνισης... Δεν ξέρω...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ανδρέα και lokatzi (ρε γμτ όλο ξεχνάω τ'όνομά σου) πιστεύω ότι καλώς πράξατε αφού δεν ξέρατε τι έχει προηγηθεί και μην ακούτε τους trollers(έλεος τόσο παλιό μέλος να τρολλάρει έτσι ). Ό,τι και να έκανε ο (πορνό)γερος δεν μπορεί να τον χτυπάει απροκάλυπτα ο νταβάς μες στη μέση του δρόμου, όπως και τους υπόλοιπους ανυποψίαστους πολίτες. Υπάρχει (??) η δικαιοσύνη γι'αυτό
Κοίτα άμα έκανε τέτοιες μαλακίες ο πορνόγερος καλά έκανε και τις έφαγε. Και λίγες ήταν.
Εγώ πιστεύω ότι ο λοκατζής τις έφαγε από παρεξήγηση. Θα θεώρησε ο σφίχτουλας ότι είναι κάποιος φίλος του 50αρη ή κάτι τέτοιο και πάνω στην ένταση της στιγμής του έσκασε μια ξώφαλτση. Έτσι καταλαβαίνω εγώ από την ήπια μεταστροφή της συμπεριφοράς του μετά τα μπουνίδια που 'προσπάθησε' να εξηγήσει για πιο λόγο έκανε τον 50αρη μπλε μαρέ.Ποια ηπια μεταστροφη? Αυτη που αφου πλακωσε στα μπουνιδια και τους αλλους δυο απειλησε και καποιους αλλους που χαζευανε το σκηνικο ?
Μαμακια που δεν ανταπεδωσε ο lokatzis και που δεν καλεσε και την αστυνομια
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
....πλακωσε στα μουνιδια...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
....πλακωσε στα μουνιδια...
Fixed.....
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Φίλος μού ανέφερε και το ενδεχόμενο οι τύποι να ήταν 'προστασία' της περιοχής και να ήθελαν να 'συμμορφώσουν' τον εστιάτορα. Βέβαια, αν εξαιρέσουμε τον ψιλο-φούσκα, οι άλλοι τρεις δεν ήταν αντίστοιχης εμφάνισης... Δεν ξέρω...Aν πραγματι ηταν προστασια της περιοχης καλα εκανες (αφου απ οσο καταλαβα δε σαρεσει να μπλεκεις ) οσο για τους αλλους που δεν ηταν εμφανισης αντιστοιχης του φουσκα ... μπορει να κουβαλουσαν τα σιδερα , οπως και ναχει ο νομος της ζουγκλας επικρατησε και παλι και οι τραμπουκοι εκαναν το δικο τους χωρις καμια επιπτωση
Καλο για ολους μας ειναι να αρχισουμε να απαιτουμε την επιβολη του νομου και του σωστου .... αλλα δεν ξερω αν υπαρχει και κρατος για να το βοηθησουν οι πολιτες στο να επιτευχθει αυτο. -
θα φανω γραφικος αλλα κανεις δεν ειναι του τυπου 'οσες φαω και οσες δωσω' ?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
θα φανω γραφικος αλλα κανεις δεν ειναι του τυπου 'οσες φαω και οσες δωσω' ?Είναι ο Kacey Εσύ είσαι;
Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι αφού είναι η πρώτη φορά που έμπλεξα σε αντίστοιχο σκηνικό στο δρόμο. Η 1η μου αντίδραση μετά τη μπουνιά ήταν να προσπαθώ να καταλάβω αν ο τύπος πραγματικά με χτύπησε στην ψύχρα χωρίς να έχουμε ανταλλάξει ούτε μία κουβέντα. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η καθημερινότητά μου
Σίγουρα από εδώ και πέρα θα φροντίσω να μην την ξαναφάω έτσι απλά. Τώρα τον είδα να έρχεται και δεν έκανα καμία κίνηση, απλά προσπαθούσα να καταλάβω τι σκοπεύει να κάνει. Απεδείχθην μικρός κι αθώος. Ομολογώ και μετανοώ
-
Αμα σου απαντησουν, θα ονομαστουν κ αυτοι γραφικοι...
Δηλαδη αυτο που συνεβει τελικα ειναι οτι οι 2 φορυμιτες που ειναι 1,95 εκαστος κ παιζουν κ kickboxing, εκατσαν κ τις εφαγαν απροκλητα κ μετα δεν εκαναν τιποτα, κ οι τραμπουκοι πηγαν σπιτακι τους ησυχοι?
Edit, δικαιολογησε λογω απειριας (αλλα παρε τους μπατσους ρε παιδακι μου να τους μαζεψουν παρακατω).
-
'The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing'
Συ ειπας...
-
Όταν η κατάσταση είναι φορτισμένη ποτέ δεν μπαίνεις στη μέση. Ακριβώς γιατί δεν γνωρίζεις ούτε τι παίχτηκε, ούτε τον λόγο, ούτε τι ρόλο βαράει ο καθένας, ούτε τι μπορεί να επακολουθήσει.
Παρακολουθείς από απόσταση και αν δεις ότι ξεφεύγει η κατάσταση καλείς την αστυνομία αθόρυβα και χωρίς να σε αντιληφθούν.
-
θα φανω γραφικος αλλα κανεις δεν ειναι του τυπου 'οσες φαω και οσες δωσω' ?
Είναι ο Kacey Εσύ είσαι;
Εγώ δε θα μπορούσα να είμαι αφού είναι η πρώτη φορά που έμπλεξα σε αντίστοιχο σκηνικό στο δρόμο. Η 1η μου αντίδραση μετά τη μπουνιά ήταν να προσπαθώ να καταλάβω αν ο τύπος πραγματικά με χτύπησε στην ψύχρα χωρίς να έχουμε ανταλλάξει ούτε μία κουβέντα. Όπως και να το κάνουμε δεν είναι η καθημερινότητά μου
Σίγουρα από εδώ και πέρα θα φροντίσω να μην την ξαναφάω έτσι απλά. Τώρα τον είδα να έρχεται και δεν έκανα καμία κίνηση, απλά προσπαθούσα να καταλάβω τι σκοπεύει να κάνει. Απεδείχθην μικρός κι αθώος. Ομολογώ και μετανοώ
εγω το δικαιολογο εν μερει επειδη εκανες/κανεις kickboxing και ξερεις οτι αμα θες κανεις μεγαλη ζημια στον καθενα.. και εγω αμα δεν περνουσα τα 2.5 χρονια μου εξω θα ειμουν ζωο ευτηχως ειδα επαθα και καταλαβα οτι μερικα ατομα ειναι τοσο ηλιθια που δεν εχεις αλλη επιλογη απο το να ριξεις μερικες ψιλες
οπως ελεγε και ενας σε μια ταινια(το κρατος χαλασε πολλα στο να σε μαθει να σκοτωνεις αλλα χαλασε πιο πολλα στο να σε μαθει να μην σκοτωθεις) -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όταν η κατάσταση είναι φορτισμένη ποτέ δεν μπαίνεις στη μέση. Ακριβώς γιατί δεν γνωρίζεις ούτε τι παίχτηκε, ούτε τον λόγο, ούτε τι ρόλο βαράει ο καθένας, ούτε τι μπορεί να επακολουθήσει.Παρακολουθείς από απόσταση και αν δεις ότι ξεφεύγει η κατάσταση καλείς την αστυνομία αθόρυβα και χωρίς να σε αντιληφθούν.
Αυτό είναι το άλλο άκρο. Έπρεπε, ενώ είχαν απομακρυνθεί καμιά 30αριά μέτρα οι νταήδες, να κοιτάμε τον 55άρη από απόσταση ασφαλείας; Να μην ελέγξουμε σε τι κατάσταση είναι; Δυστυχώς, αυτό δεν μπορώ να το κάνω κι ας ξέρω ότι θα ξαναφάω ξύλο...
-
Όταν η κατάσταση είναι φορτισμένη ποτέ δεν μπαίνεις στη μέση. Ακριβώς γιατί δεν γνωρίζεις ούτε τι παίχτηκε, ούτε τον λόγο, ούτε τι ρόλο βαράει ο καθένας, ούτε τι μπορεί να επακολουθήσει.
Παρακολουθείς από απόσταση και αν δεις ότι ξεφεύγει η κατάσταση καλείς την αστυνομία αθόρυβα και χωρίς να σε αντιληφθούν.
Αυτό είναι το άλλο άκρο. Έπρεπε, ενώ είχαν απομακρυνθεί καμιά 30αριά μέτρα οι νταήδες, να κοιτάμε τον 55άρη από απόσταση ασφαλείας; Να μην ελέγξουμε σε τι κατάσταση είναι; Δυστυχώς, αυτό δεν μπορώ να το κάνω κι ας ξέρω ότι θα ξαναφάω ξύλο...
Το πιο συνηθισμένο είναι αυτό. Αυτός που είναι εν βρασμώ και δεν έχει απομακρυνθεί εντελώς, ξαναεπιστρέφει. Ψάχνει την αφορμή για να ξεσπάσει περισσότερο.
Από τη στιγμή που ήταν έξω από το κατάστημά του, το λογικό θα ήταν να τρέξει το προσωπικό ή συνάδελφοί του (δεν κατάλαβα αν ήταν ο ιδιοκτήτης ή υπάλληλος). Αυτοί τι έκαναν; Δεν τον ρώτησαν καν αν είναι εντάξει; Δεν έσπευσε κάποιος στο μέρος του; Μήπως υπήρχε κάποιος λόγος γι' αυτό;
-
Τιποτα απο αυτα που ρωτας δεν εχει σημασια απο την στιγμη που του εσκασε μπουνια χωρις λογο. Απο εκεινη την στιγμη το διλλημα 'ποιος ειναι αυτος που τις τρωει κ γιατι' σταματαει να υπαρχει, το θεμα ειναι προσωπικο.
Οπως καταλαβαινεις εγω αμα μου την εριχνε, θα αρχιζα να ριχνω κ θα σταματαγα μονο οταν δεν θα μπορουσα να ριξω αλλες, ειτε επειδη με σαπισαν εκεινοι στο ξυλο, ειτε επειδη ψοφησε ο τσογλανος, ειτε επειδη εσπασαν τα χερια μου απο αυτες που εριξα. Εχει ξαναγινει
-
Κάτσε ρε συ Κώστα. Όταν δεις να διαδραματίζεται σκηνικό με τραμπουκισμούς, πας και χώνεσαι κατευθείαν να προσεγγίσεις την μια πλευρά (που η άλλη πλευρά δεν ξέρεις πως θα το πάρει) τη στιγμή μάλιστα που τα δικά του άτομα που τον γνωρίζουν απέχουν; Δεν προσπαθείς να αντιληφθείς λίγο καλύτερα τι έχει γίνει; Αυτά που γράφω είναι για το πόσο έλαβε υπόψη ο Λοκατζής τα άλλα στοιχεία (γύρω σκηνικό, άλλα άτομα, αντιδράσεις τους κτλ) ΠΡΙΝ καν προσεγγίσει τον έναν από τους εμπλεκόμενους. Όχι για το τι έγινε από την 2η επίθεση και μετά.
-
Ε κ εγω μιλησα για μετα απο αυτο
Σε αυτο που λες εσυ, τι παραπανω να εκανε? Αφου εφυγαν, πηγε να δει τι γινεται κ εκανε κ οτι πιο λογικο, σηκωσε το κινητο να πει οτι 4 μαλακες δερνουν εναν 50αρη.
-
πόσο ζώα είναι οι τύποι που πηγαίνουν στην εθνική με 200χλμ και 45 φώτα/προβολείς αναμμένους και άμα σε δουν από 500 μέτρα πίσω να βγαίνεις αριστερά για να προσπεράσεις νταλίκα σου παίζουν 15 φορές τα φώτα για να κάτσεις να περιμένεις τον ιππότη της ασφάλτου;
εγώ που σε τέτοιες περιπτώσεις ελαττώνω ταχύτητα όσο προσπερνάω τη νταλίκα είμαι εξίσου ζώο ή δικαιολογούμαι;
προσοχή ,μιλάω για τεράστια απόσταση που άντε να χρειαστεί να ελαττώσει 5-10 χλμ ο άλλος,όχι να του χωθώ ξαφνικά και να κόψει πολύ . -
Άποψη για το παραπάνω μάλλον είναι καλύτερα να μην εμπλακείς με κανένα τρόπο παρά μόνο να πας παρακάτω και να καλέσεις αστυνομία όπως είπε και κάποιος άλλος πριν.
ΖΩΑΡΑ ο Κ@λ@γερας με το Lanos sedan σκούρο πράσσινο - (κυπαρισσί) - χρώμα (δεν πρόλαβα πινακίδα προσπαθούσα να γλιτώσω εμένα και το swiftάκι μου ). 'Έκοψε' επιτόπου την παραλιακή στο φανάρι του Φλοίσβου (από Πειραιά με κατεύθυνση ξανά Πειραιά), όλοι ήδη ερχόμασταν από την στροφή με περίπου 100Km/h και προσπαθήσαμε και καταφέραμε το ακατόρθωτο να μην τον πάρουμε μπάλα. Μιλάμε ο τύπος καμία 60 χρόνων το πολύ, δεν ίδρωσε καθόλου μιλάμε.
Προσοχή στην περιοχή για τον τρισμέγιστο μλκ!
-
Ζώο παρακαρισμένο πάνω στο πεζοδρόμιο ανάγκαζε πεζούς να κατέβουν στο δρόμο (σε κεντρική λεωφόρο). Το νταβραντισμένο ζώο στη θέση του οδηγού. Περνώντας δίπλα του (στο δρόμο) του λέω από το ανοιχτό παράθυρο 'έχετε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο, το γνωρίζετε να υποθέσω'. Ο τύπος σκάει ένα χαμόγελο του στυλ 'πες κάτι ακόμα να κατέβω κάτω'....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]