-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στα 13800 παίζει και το προηγούμενο Ford focus 1.6 collection με esp και ηλιοροφήπου είναι πιο ωραίο από το ceed κατά την γνώμη μου. Έχουν μείνει λίγα κομματια οπότε προσπάθησε να το προλάβεις. Κανε test drive ότι και να πάρεις πάντως.
Η τιμή είναι χωρίς απόσυρση!Παίζει πραγματικά το παραπάνω;
Έχουν μείνει κομμάτια;
3θυρα ή 5θυρα;Αν ισχύει κάτι τέτοιο αξίζει πραγματικά...
Αν πας σε καμία αντιπροσωπεία ίσως το βρεις, τα πιο πολλά ήταν 5θυρα από ότι θυμάμαι. Υπήρχαν και 1.4 με 90 ίππους αλλά δεν αξίζει γιατί είναι λίγο αργό και το 1.6 δεν καίει πολύ. Εγώ που το εχω, καίω γύρω στα 6.8-7.0 λτ/100 χλμ. Με το air condition φτανει στα 7.4 λτ /100 χλμ με στην πόλη. Αλλά είμαι απο τους λίγους μιας και οδηγώ συντηρητικά αλλά και κουβαλάω πάντα 30 με 100 κιλά παραπάνω. Παιδί και γυναίκα και βλέπεις.
-
Κάτι που ίσως ξεχνάς είναι ότι αν βάλεις υγραέριο όπως αρχικά έγραψες αυτόματα χάνεις την εγγύηση οπότε για 7 χρόνια ξέχασε το.Εκτος κι αν η αντιπροσωπεία δεν έχει πρόβλημα ,πράγμα απίθανο
-
2 focus στην οικογένεια. Mk1 και mk2.Και τα 2 από τα πρώτα που κυκλοφόρησαν.
Μοναδική βλαβη η αντλία του ηλεκτρουδραυλικού τιμονιού στο Mk2 στα 4 χρόνια,που αλλάχτηκε στην εγγύηση.
Τώρα για τη σύγκριση με ceed ,υπάρχουν και τα τεστ ντραιβ... -
Ως κάτοχος Ceed επισημαίνω
ΘΕΤΙΚΑ Eξαιρετική αξιοπιστία (κάτι σαν παλιές Corolla), καλά φρένα, καλή καμπίνα, τρελοί χώροι
ΑΡΝΗΤΙΚΑ Απαράδεκτα αμορτισέρ (και δεν βρίσκεις Αftermarket, είναι αληθές), μέτριο κράτημα με ασάφειες πίσω μέρους, τιμόνι όχι το καλύτερο, επιδόσεις που δεν επαληθεύουν τα 109 άτια, γενική αίσθηση δρόμου που απέχει μίλια από ένα Golf και παραλίγο να το ξεχάσω: ΑΚΡΙΒΑ service (ποιός η Κia!!!)
Αν είμαι μετανοιωμένος; Σχεδόν, αλλά η κρίση επιβάλλει να κάτσω στα αυγά μου. -
Ο χρήστης nklive έγραψε:
Στα 13800 παίζει και το προηγούμενο Ford focus 1.6 collection με esp και ηλιοροφήπου είναι πιο ωραίο από το ceed κατά την γνώμη μου. Έχουν μείνει λίγα κομματια οπότε προσπάθησε να το προλάβεις. Κανε test drive ότι και να πάρεις πάντως.
Έχουν μείνει κομμάτια;
Αν πας σε καμία αντιπροσωπεία ίσως το βρεις, τα πιο πολλά ήταν 5θυρα από ότι θυμάμαι. Υπήρχαν και 1.4 με 90 ίππους αλλά δεν αξίζει γιατί είναι λίγο αργό και το 1.6 δεν καίει πολύ. Εγώ που το εχω, καίω γύρω στα 6.8-7.0 λτ/100 χλμ. Με το air condition φτανει στα 7.4 λτ /100 χλμ με στην πόλη. Αλλά είμαι απο τους λίγους μιας και οδηγώ συντηρητικά αλλά και κουβαλάω πάντα 30 με 100 κιλά παραπάνω. Παιδί και γυναίκα και βλέπεις.
1.4 90 ίππων; Αυτή η μαγική ιδιότητα όλων των Focus να αυξάνουν τα άλογά τους με το πέρασμα του χρόνου πάντα με εκπλήσσει!
-
Δία το δικό σου στα πόσα έχει φτάσει τώρα;
-
Ναι λάθος εκανα, το 1.4 βγάζει 80 άλογα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δία το δικό σου στα πόσα έχει φτάσει τώρα;Ξεκίνησε με 100, φέτος συμπληρώνει 8ετία, οπότε λογικά θα έχει γύρω στα 110 (1 κάθε χρόνο σύν 1 κάθε δίσεκτο).
-
Έλα ρε Σε 2-3 χρόνια δλδ θα με περνάς!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δία το δικό σου στα πόσα έχει φτάσει τώρα;
Ξεκίνησε με 100, φέτος συμπληρώνει 8ετία, οπότε λογικά θα έχει γύρω στα 110 (1 κάθε χρόνο σύν 1 κάθε δίσεκτο).
Το δικο μου τωρα βγαζει γυρω στα 120 αλογα(πολυ αργα τα παιρνει το δικο σου σκιστο λιγο) .
Παντος περα απο την πλακα εχω διαβασει και στο CFH οτι focus mk1 εβγαζε απο τη μανα του με τον Zetec-SE γυρω στα 108 αλογα και το focus II 1.4 πολλα λεγονται οτι ειναι γυρω στο 90.Και ο λογος που δηλωνονται λιγοτερα(ετσι εχω ακουσει δηλαδη) ειναι επειδη στη Γερμανια φορολογουν τους ιππους και οχι τα κυβικα.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Και ο λογος που δηλωνονται λιγοτερα(ετσι εχω ακουσει δηλαδη) ειναι επειδη στη Γερμανια φορολογουν τους ιππους και οχι τα κυβικα.Mην το φωναζεις και το ακουσει η Μερκελ!!!
Τελικα λετε οι Γερμανοι να ειναι τοσο χαϊβάνια; -
Ναι 108 το μκ1 και 129 το 1600 μκ2...έλεγαν κάποτε...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικα λετε οι Γερμανοι να ειναι τοσο χαϊβάνια;
χαλαρά! εδώ τους πείθαμε τόσα χρόνια να επενδύουν στα ομολογά μας
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
(πολυ αργα τα παιρνει το δικο σου σκιστο λιγο)Αθώο μου παιδί και να ξερες!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα ρε Σε 2-3 χρόνια δλδ θα με περνάς!Το δικό σου δεν παίρνει άλογα με τον καιρό δηλαδή; Γαλλικά μπουρδέλα...
Παντος περα απο την πλακα εχω διαβασει και στο CFH οτι focus mk1 εβγαζε απο τη μανα του με τον Zetec-SE γυρω στα 108 αλογα και το focus II 1.4 πολλα λεγονται οτι ειναι γυρω στο 90.Και ο λογος που δηλωνονται λιγοτερα(ετσι εχω ακουσει δηλαδη) ειναι επειδη στη Γερμανια φορολογουν τους ιππους και οχι τα κυβικα.
Μη πιστεύεις όποια διαβάζεις. 88 άλογα δυναμομετρημένα στον τροχό είχε το δικό μας και κάτω από 100 στον στρόφαλο.
Αθώο μου παιδί και να ξερες!!!
Πρέπει να τον πάω βόλτα τον μικρό νομίζω...
-
Σε αυτά τα λεφτά πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερο αμάξι από το ceed...έχω το ceed 1.4 με τα 109 άλογα εδώ και 4 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος καθώς κάνα 2 προβληματάκια που έβγαλε καλύφθηκαν από την εγγύηση...το τωρινό ceed 1.4 όμως έχει 90 άλογα οπότε λογικά θα είναι πιο αργό...οδήγησε το και αν σε καλύπτει από θέμα τραβήγματος πάρτο...αν θέλεις να πας σε κάτι πιο μικρό (και άρα με μικρότερο κόστος αγοράς και χρήσης) αλλά με αξιόλογους χώρους κοίτα και το hyundai i20...
-
Ο χρήστης madhorse έγραψε:
Σε αυτά τα λεφτά πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερο αμάξι από το ceed...έχω το ceed 1.4 με τα 109 άλογα εδώ και 4 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος καθώς κάνα 2 προβληματάκια που έβγαλε καλύφθηκαν από την εγγύηση...το τωρινό ceed 1.4 όμως έχει 90 άλογα οπότε λογικά θα είναι πιο αργό...οδήγησε το και αν σε καλύπτει από θέμα τραβήγματος πάρτο...αν θέλεις να πας σε κάτι πιο μικρό (και άρα με μικρότερο κόστος αγοράς και χρήσης) αλλά με αξιόλογους χώρους κοίτα και το hyundai i20...105 άλογα πλέον
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Σε αυτά τα λεφτά πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερο αμάξι από το ceed...έχω το ceed 1.4 με τα 109 άλογα εδώ και 4 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος καθώς κάνα 2 προβληματάκια που έβγαλε καλύφθηκαν από την εγγύηση...το τωρινό ceed 1.4 όμως έχει 90 άλογα οπότε λογικά θα είναι πιο αργό...οδήγησε το και αν σε καλύπτει από θέμα τραβήγματος πάρτο...αν θέλεις να πας σε κάτι πιο μικρό (και άρα με μικρότερο κόστος αγοράς και χρήσης) αλλά με αξιόλογους χώρους κοίτα και το hyundai i20...
105 άλογα πλέον
λινκ ; γιατί όλοι 90 το δίνουν.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχουν μείνει κομμάτια;
Στο site ford.gr υπάρχουν τα focus που έχουν μείνει. Τα περισσότερα είναι 1600 5θυρα collection με esp, 6 αερόσακους, a/c, cd, ζάντες αλουμινίου, ηλιοροφή κλπ σε τιμή ευκαιρίας μόνο για πληρωμή τοις μετρητοίς...
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Έχουν μείνει κομμάτια;
Στο site ford.gr υπάρχουν τα focus που έχουν μείνει. Τα περισσότερα είναι 1600 5θυρα collection με esp, 6 αερόσακους, a/c, cd, ζάντες αλουμινίου, ηλιοροφή κλπ σε τιμή ευκαιρίας μόνο για πληρωμή τοις μετρητοίς...
έχουν πλάκα ...!!
KIA ceed ή τι άλλο μέχρι τα 13500 ευρώ ;