Ο χρήστης inimic έγραψε:
Θυμισέ μου... το 12 χρονο ήταν στο πδήλατο ή οδηγούσε το αυτοκίνητο;
Μπουχαχαχαχαχα. Γελασαμε αστειατορα.
μιλας για 12χρονο, ελεος δηλαδη
περα απο το οτι μπορεις να βρεις παρα πολυ ασχημα το μπελα σου αμα χτυπησεις μικρο παιδακι δε μπορω να καταλαβω πώς γινεται να θυμωσεις με ενα μικρο παιδακι
δηλαδη τα δικα σου παιδια αν εκαναν μαλακιες οπως τα περισσοτερα σε αυτη την ηλικια τι θα εκανες, θα τα στελνες στο νοσοκομειο?
ή θα τα ειχες στρατιωτακια και θα τους εδινες το οκ να ξεσπανε μονο σε οποιον τα στραβοκοιταξει?
α) ε και? Τι σημαινει αυτο? Οταν βγαζει γλωσσα ενω εκανε μλκια κ το παιζει γαμαω ειναι μεγαλυτερο, οταν ειναι να τα ακουσει ξαναγινεται 12χρονο?
β) Μπορω να θυμωσω με οποιονδηποτε. Γιατι ο οποιοσδηποτε σε αυτη τη χωρα εχει μαθει να του ρεει η μαγκια απο τα μπατζακια ΕΠΕΙΔΗ κανεις δεν του λεει τιποτα.
γ) Τα δικα μου τα παιδια θα φροντισω να εχουν μια διαγωγη. Εγω γιατι δεν εκανα τετοιες μαλακιες οταν ημουν μικρος? Τοσο δυσκολο ειναι?
12χρονα ηταν κ αυτα που εγραφε ο avel πριν μερικα χρονια οτι ΕΠΙΤΗΔΕΣ καθονταν μεσα στην μεση του δρομου ενω πλησιαζαν οχηματα, κ εβριζαν οποιον δεν γουσταρε να καθεται να τα περιμενει, 12χρονα ηταν κ αυτα που μου εφτυναν τα τζαμια του μαγαζιου, βριζοντας (κ τα οποια ουτε καν ηξερα ή με ηξεραν κ ποτε δεν ειχα ενοχλησει) καθε φορα που περναγαν απ'εξω μεχρι που μια μερα τα πετυχα ενω επεστρεφα με το μηχανακι, τα προλαβα κ τα ξεχεσα τοσο πολυ που ο ενας κατουρηθηκε πανω του. Απο τοτε δεν εχουν ξαναερθει.
Αυτα τα 12χρονα ειναι που σε μια δεκαετια απο τωρα θα μπαινουν 4 μαζι σε ενα αυτοκινητο κ θα μαλακιζονται επιτηδες ωστε να προκαλεσουν, κ θα δερνουν οποιον δεν το δεχεται, οπως τα μοσχαρια στο αλλο τοπικ. Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβαιτε?
Ωραία τα λέτε όλα εσείς οι παιδαγωγοί αλλά αν έπεφτε στον kacey και χτυπούσε στο κεφάλι άσχημα τι θα λέγατε;
Αντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και δεν κατάλαβα από πότε όταν κάποιος θυμώνει με μια λαμακία μικρού που κυκλοφορεί όμως σε δημόσιο δρόμο με πολλούς κινδύνους είναι άξιος κοροϊδίας και ειρωνείας;
Βουτήξτε κ εσείς την γλώσσα στο μυαλό σας. Δεν θα τον σαπίσει στο ξύλο αλλά ότι θα τα ακούσει είναι δεδομένο ώστε να μην την ξανακάνει αν βέβαια θέλει να πεθάνει από γηρατειά και όχι από τις ρόδες κάποιου αθώου οδηγού.
Μακαρι να επεφτε πανω μου κ να με πληρωνε (αυτο: http://www.ebuyer.com/product/183959ειναι παντα μεσα στο αυτοκινητο κ καταγραφει, να εισαι σιγουρος οτι η οικογενεια του θα μου εφτιαχνε κ τον προφυλακτηρα). Ισως ετσι να μαθαινε οτι δεν μπαινουμε τυφλα σε μονοδρομους, οτι ο δρομος δεν ειναι παιδικη χαρα, κ οτι δεν πουλαμε μαγκια οταν εχουμε κανει μλκια.
Ξεμπερδέψτε ορισμένοι τα πράγματα μέσα στα κεφάλια σας !!!!
Δεν μπορείς να φέρεσαι σε όλους με τον ίδιο τρόπο!!!!
Αλλιώς θα φερθείς στον 40ρη μ@λακα,αλλιως στον 80ρη,αλλιως σε μια γυναίκα ,και αλλιώς σε ένα παιδί!!!
Δεν ειναι όλα ίσιωμα, γιαυτό έχουμε την λογικη !! Για να ξεχωριζουμε και να κρινουμε τις καταστασεις ανα περίπτωση ξεχωριστά, και να λειτουργούμε όχι σαν αυτόκλητοι τιμωροί και επικίνδυνοι για την δημοσιά ειρήνη ,αλλά σαν ώριμοι ενήλικες που μπορούν να συνυπάρξουν με άλλους ανθρώπους ακόμα και αν δεν ειναι ''τέλειοι'' σαν κ εμάς.
Είστε σοβαροί που θα χειροδικήσετε σε 12χρονο παιδί επειδή έκανε βλακεία στον δρόμο με το ποδήλατο του?
Τι άλλο θα ακούσουμε εδωμεσα!!
1ον, συμφωνουμε. Αλλα πρεπει να μου πεις ΤΙ να κανω στο 12χρονο (οχι επειδη εκανε μλκια, αλλα επειδη εβγαλε γλωσσα οταν μονος του πηγε να τσακιστει πανω μου). Απαντησεις του τυπου 'δεν του κανεις τιποτα κ τον αφηνεις να συνεχισει να κανει τα ιδια' δεν γινονται δεκτες.
2ον δεν με ενδιαφερει ουτε η μλκια που εκανε στον δρομο (την οποια θα καταλαβαινα, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ειναι παιδι), ουτε η προσωπικη του ασφαλεια. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι οτι οι μαλακιες πληρωνονται, κ οτι η αυθαδεια οταν εισαι φαουλ, κοστιζει.
3ον Ποσως με νοιαζει η δημοσια ασφαλεια. Δεν βριζω καποιον επειδη περασε με κοκκινο οταν εγω ημουν σε αλλο δρομο.
Τελος, δεν ειπα να το σαπισουμε κ στο ξυλο. Αλλα οτι χεστηκε απο τον φοβο του, ε χεστηκε.
Η τάξη πρέπει να προστατευεται και από τους πολίτες. Η λογική σου(και πολλών άλλων) μας έφερε στο σημείο τα ελληνόπουλα να είναι μακράν τα πιο κακομαθημένα παιδιά στην Ευρώπη. Αν ΔΕΝ μπορείς να το δεις αυτό, πιθανόν είσαι της ίδιας κατηγορίας ανθρώπου ή απλά κλείνεις τα μάτια και κρύβεις το πρόβλημα κάτω από το χαλί γιατί 'κάποιος άλλος θα ασχοληθεί'.
Μπααα, τα Αγγλακια τα εχεις δει? Μακραν χειροτερα. Αλλα κ εκει ειχαμε αναλαβει δραση μαζι με τους (Αγγλους, κοιτα να δεις που δεν εχω μονο εγω τετοιες αποψεις) συγκατοικους κ μας ειχαν αφησει ησυχους
Οσο για τη ταξη, υπαρχουν νομοι γιατι αν καποιος θελησει στη συνεχεια να προστατεψει το παιδι του, σιγουρα θα ειναι πολυ πιο τσαντισμενος απο σενα που θιχτηκες απο ενα 12χρονο
Καλως να ορισει...
ΥΓ Εχετε πολυ πλακα. Οι ιδιοι που σε καποια τοπικ με ανεβοκατεβαζετε μαλακα, σε αλλα τοπικ συμφωνειτε απολυτα με αυτα που λεω. Κοινως, ο καθενας οτι του κ@υλωσει ειμαστε...