-
Είδα στην έκθεση το νέο Astra 2.0 turbo. Αρκετά καλό αυτοκίνητο συνδιάζει επιδόσεις, χώρους, ποιότητα και 6 χρόνια εγγύηση. Η τιμή του βέβαια είναι λιγο τσουχτερή 28000 ευρώ. Ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο αμάξι και για την opel γενικότερα. Άραγε για test drive θα υπάρχει το μοντέλο να δούμε και πως πάει στον τομέα οδηγησης άνεσης κλπ.
-
Είδα στην έκθεση το νέο Astra 2.0 turbo. Αρκετά καλό αυτοκίνητο συνδιάζει επιδόσεις, χώρους, ποιότητα και 6 χρόνια εγγύηση. Η τιμή του βέβαια είναι λιγο τσουχτερή 28000 ευρώ. Ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο αμάξι και για την opel γενικότερα. Άραγε για test drive θα υπάρχει το μοντέλο να δούμε και πως πάει στον τομέα οδηγησης άνεσης κλπ.
-
-
Απ ότι βλέπω, υπάρχουν 2 εκδόσεις, 170 και 200 ίππων. Η τιμή του στην Αγγλία (200 ίπποι) είναι 27,000 ευρώ.
Η τιμή του μου φαίνεται πολύ καλή αν το συγκρίνεις με Civic Type R που κάνει γύρω στα 29,000 και Golf GTI που ξεπερνά τα 30,000.
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Είδα στην έκθεση το νέο Astra 2.0 turbo. Αρκετά καλό αυτοκίνητο συνδιάζει επιδόσεις, χώρους, ποιότητα και 6 χρόνια εγγύηση. Η τιμή του βέβαια είναι λιγο τσουχτερή 28000 ευρώ. Ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο αμάξι και για την opel γενικότερα. Άραγε για test drive θα υπάρχει το μοντέλο να δούμε και πως πάει στον τομέα οδηγησης άνεσης κλπ.Τεστ drive με την σημερινή τους μορφή είναι στάχτι στα μάτια. Μόνο η seat με το altea κάνει σοβαρό test drive. Σου το δίνει για μια ημέρα να δείς το αυτοκίνητο. Όλοι οι άλλοι σου το δίνουν για 500 μέτρα στον Κηφισό, στην Συγγρού ή σε στενά. Τι να δείς εκεί?! Για Ατος κατάλληλο μέρος αλλά για μεγαλύτερα αυτοκίνητα τσάμπα χρόνος και παραπλάνηση ψυχολογίας.
Ας κοιτάξουν τα ολοήμερα τεστ drive σε πραγματικά ενδιαφερόμενους. -
μας ηρθε και αυτο........
btw η οπελ δινει εγγυηση 2 χρονια στα μηχανικα μερη (ΜΟΝΟ μηχανη)......
gramacar μην το ξεχνας -
H τιμή του μοιάζει πολύ καλή.
Βεβαίως, άλλο το Type-R, εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο. Δεν συγκρίνονται. -
H mazda σου δινει αυτοκινητο για ολο το ΣΚ αμα σε κοβει για σοβαρό πελατη...
Τωρα στο θέμα μας,το επόμενο αυτοκινητο μου σε 3-5 χρόνια όπου δεν θα είμαι πλεόν ελευθερος και ωραίος,μπορεί να ειναι το opel astra με τα 170 άλογα.θεωρώ την τιμή του καλή,και με ενδιαφέρει πολύ τι ψάρια πιάνει η ηλεκτρουδραυλική ανάρτηση του,το μέλλον θα δείξει.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
H mazda σου δινει αυτοκινητο για ολο το ΣΚ αμα σε κοβει για σοβαρό πελατη...Τωρα στο θέμα μας,το επόμενο αυτοκινητο μου σε 3-5 χρόνια όπου δεν θα είμαι πλεόν ελευθερος και ωραίος,μπορεί να ειναι το opel astra με τα 170 άλογα.θεωρώ την τιμή του καλή,και με ενδιαφέρει πολύ τι ψάρια πιάνει η ηλεκτρουδραυλική ανάρτηση του,το μέλλον θα δείξει.
Στο τρέχον τεύχος των 4Τ (Νοέμβριος), υπάρχει συγκριτικό μεταξύ του Astra, Megane & A3 τα τουρμπίσια....δυστυχώς δεν διάβασα ακόμη αφού το πήρα πριν λίγο
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
H mazda σου δινει αυτοκινητο για ολο το ΣΚ αμα σε κοβει για σοβαρό πελατη...
Τωρα στο θέμα μας,το επόμενο αυτοκινητο μου σε 3-5 χρόνια όπου δεν θα είμαι πλεόν ελευθερος και ωραίος,μπορεί να ειναι το opel astra με τα 170 άλογα.θεωρώ την τιμή του καλή,και με ενδιαφέρει πολύ τι ψάρια πιάνει η ηλεκτρουδραυλική ανάρτηση του,το μέλλον θα δείξει.
Στο τρέχον τεύχος των 4Τ (Νοέμβριος), υπάρχει συγκριτικό μεταξύ του Astra, Megane & A3 τα τουρμπίσια....δυστυχώς δεν διάβασα ακόμη αφού το πήρα πριν λίγο
Καλά πότε κυκλοφόρησε πάλι στην Αθήνα....?
Ωραίο συγκριτικό μοιάζει....
-
Έχοντας οδηγήσει σχεδόν όλα τα μοντέλα της Οπελ και έχοντας συμβιώσει με αρκετά από αυτά μπορώ με σιγουριά να σου πω ότι ειναι πολύ ποιοτικά και αξιόπιστα. Όσο αφορά το τελευταίο Άστρα είναι και πολυ όμορφα σχεδιαστικά!! Το turbo είναι αρκετά φτηνό σε σχέση με τους ανταγωνιστές του!! Το μειονέκτημα ή πλεονέκτημα (όπως το πάρει κανείς) είναι ότι είναι πιο πολυ ταξιδιάρικα αυτοκίνητα τα Όπελ παρά αμάξια για ειδικές διαδρομές. Διαλέγεις και πέρνεις....
-
εγώ είμαι αρκετά προκατειλημένος κατά τις όπελ. έχω οδηγήσει(για περίπου 200 χλμ) τα δύο προηγούμενα άστρα στην έκδοση των 1,4 και με άφησαν αδιάφορο. Βέβαια ακούγονται καλές κριτικές και ο κόσμος εμπιστεύεται την εταιρία, πράγμα που φαίνεται από τις πωλήσεις. Όσον αφορά την αξιοπιστία τους δεν με έχουν πείσει ιδιαίτερα(από παράπονα και γνώμες γνωστών μου, κατόχων όπελ), αλλά υπενθυμίζω δεν είμαι αντικειμενικός. Πάντως η τιμή του μου φαίνεται νορμάλ για την κατηγορία του.
-
Tα τελευταια 6-7 χρόνια έχουν περάσει απο την κατοχή μου, 4 διαφορετικά opel vectra( vectra a, vectra b, vectra b facelift και τωρα το vectra c GTS) επίσης ενα rover 414 kai ena golf iv. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;; Κανένα vectra δεν εκανε ούτε τσικ και ποτέ δεν χάλασε, ενώ το rover έπαθε μία ζημιά στο καπάκι της μηχανής και το golf στα 10.000km έμεινε με 3 κυλίνδρους (βλάβη στον πολλαπλαστιαστή) τα παράθυρα του πέφτουν και το ταμπλό του έτριζε σαν μπακατέλα ώσπου αναγκάστηκα να το παω για επισκευή σε εξουσιδιοτημένο συνεργείο εννοείτε. Με λίγα λόγια δε πίστευω όσους λένε οτι τα Opel είναι αναξιόπιστα...
-
Το αυτοκινητο ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του. Οτι πρεπει για γρηγορα και ανετα ταξιδια.
Οποιος θελει κατι πιο σκληροπυρηνικο, υπαρχουν και αλλες λυσεις.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Tα τελευταια 6-7 χρόνια έχουν περάσει απο την κατοχή μου, 4 διαφορετικά opel vectra( vectra a, vectra b, vectra b facelift και τωρα το vectra c GTS) επίσης ενα rover 414 kai ena golf iv. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;; Κανένα vectra δεν εκανε ούτε τσικ και ποτέ δεν χάλασε, ενώ το rover έπαθε μία ζημιά στο καπάκι της μηχανής και το golf στα 10.000km έμεινε με 3 κυλίνδρους (βλάβη στον πολλαπλαστιαστή) τα παράθυρα του πέφτουν και το ταμπλό του έτριζε σαν μπακατέλα ώσπου αναγκάστηκα να το παω για επισκευή σε εξουσιδιοτημένο συνεργείο εννοείτε. Με λίγα λόγια δε πίστευω όσους λένε οτι τα Opel είναι αναξιόπιστα...Δεν μπορώ να αμφισβητήσω κάποιον που έχει εμπειρία από όπελ. το ότι δεν συμπαθώ εγώ την εταιρία δεν σημαίνει ότι έχω δίκιο
-
Έχω παραγγείλει το νέο astra στα 1.6 λίτρα και πιστεύω έκανα την καλύτερη επιλογή.Η τιμή του δεν είναι αρκετά υψηλή (σε σχέση με golf και corolla),μου αρέσει πολύ η εξωτερική του εμφάνιση.Είναι στυλάτο αμάξι!
-
Ο χρήστης guiltycs έγραψε:
Έχω παραγγείλει το νέο astra στα 1.6 λίτρα και πιστεύω έκανα την καλύτερη επιλογή.Η τιμή του δεν είναι αρκετά υψηλή (σε σχέση με golf και corolla),μου αρέσει πολύ η εξωτερική του εμφάνιση.Είναι στυλάτο αμάξι!Ίσως είναι το πιο κομψό μικρομεσαίο. Καλές βόλτες.
-
εκτός από το Civic Type-R (που είναι κάπως προσανατολισμένο σε επιθετικό ύφος οδηγού) το Astra 2.0T (200PS), έχει -σε σχέση με τον ανταγωνισμό- την καλύτερη απόδοση εξοπλισμός/κόστος και ποιότητα/κόστος. Με το κλειδί στο χέρι και αρκετά έξτρα είναι λίγο πάνω από τα
-
Έχω ένα Astra του '92 και από τη στιγμή που το πήρα απλά το πάω για service και λάδια στα διαστήματα (χρονικά ή χιλιομετρικά) που ορίζει ο κατασκευαστής. Απορώ γιατί φοβάται ο κόσμος τα opel στο θέμα αξιοπιστίας. Και δε νομίζω ότι είμαι τυχερός γιατί έχω εμπειρία κι από άλλους κατόχους opel (corsa, astra και vectra) και όλοι είναι πολύ ευχαριστημένοι. Κάποια προκατάληψη υπάρχει προς το όνομα της opel μου φαίνεται...
-
Αν κοιτάξεις τις πωλήσεις του Astra και του Corsa μάλλον πολλοί είναι αυτοί που θα θελήσουν να προσβάλλουν την αξιοπιστία τους (πέρα από αυτούς που όντως έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα).
Astra 2.0 turbo