-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Κι αν χρειαστεί να πάτε ένα ταξίδι, με το Clio θα πάτε?
Γιατί, ένα Clio δεν ταξιδεύει δηλαδή?
Ταξιδεύει...αλλά όσο να'ναι ένα Α4 ταξιδεύει οικογένεια με παιδί πιο άνετα και ασφαλές.
οπως ταξιδευει καλυτερα και με μεγαλυτερη ασφαλεια ενα Α6 ή και ενα Α8. ολα σχετικα ειναι. αν δεν το κυνηγας στο ταξιδι μια χαρα ειναι το clio ακομα και το atos της γυναικας μου που μας πηγαινει με 130-140 ακατεβατα στην μεσσηνια. Α, και με 2 λιτρα βενζινης λιγοτερο απο το megane 1.6 που εχουμε σαν πρωτο. στην σκεψη να πουλησω καποιο για να φανταστεις, ο γαλλος ερχεται πρωτος στο μυαλο μου...
Μη τα μπλέκεις τα Α6/Α8. Δεν τα έχει στο γκαράζ του.
Διάβασε λίγο πιο πίσω και θα καταλάβεις.
-
Θα παρουμε τα μισα λεφτά απο περισυ και θα πληρωσουμε τα διπλα.
Ποιος τους λέει ότι θα αυξηθούν... παλαβοί είναι
-
Εγώ άλλο σκέφτομαι..... Ο μόνος λόγος που καταφέρνω και πληρώνω τα σήματα σε 2 αυτοκίνητα μικρα΄σε κυβικά καθώς κσι σε 2 μηχανες ειναι γιατί προς το παρόν χαλάω το Δώρο Χριστουγέννων. Αν δεν υπήρχε αυτό σίγουρα δε θα μπορούσα. ΑΝ λοιπόν κοπεί και αυτό με βλέπω να καταθέτω πινακίδες και να πηγάινω τον μικρό στο σχολείο με ποδήλατο και μετά δουλεια και να αποκτάω φέτες κοιλιακους ...
-
δε γινεται μωρε... και πάλι στο γκαράζ θα είναι το αμάξι και θα το πληρωνεις να κάθετε...
Τα μετρα θύγουν όσους έχουν αμάξι (δηλαδή αυτούς πουδε μπορούν να κάνουν τίποτα) όχι αυτούς που αγοράζουν (που όμως δεν αγοράζουν γιατί σου λεει... κορόιδο δε με πιάνεις) -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Χωρίς πλάκα, ο pipinos1976 έχει δίκιο, αν είχαμε είτε κάποια ADAC είτε κάποια σοβαρή ένωση καταναλωτών (ΙΝΚΑ ακούει ? ) θα μπορούσε να γίνει κάτιοσο ευκολα και ΓΡΗΓΟΡΑ οργανωθηκαν οι 'αγανακτησμενοι', το ιδιο μπορει να γινει και εδω
-
σήμερα διάβασα για έκτακτη στα 3000 κυβικα. Κάθε μέρα αλλάζει
Πάμε στο facebook για γκρουπ και εμεις. Εχει δίκιο ο σπυρος, κάπως έτσι θα γίνει.Κάποιος στόχος υπάρχει πίσω από όλα αυτά. Ολα τα μαγαζιά ειναι ανοίκιαστα και ο κόσμος δεν αγοράζει κανένα αμάξι... ουτε απόσυρση ούτε τίποτα άλλο . ΦΟΒΑΤΑΙ να μην τον κοροιδέψουνε πάλι. Οτι εχεις δηλωμένο είναι έτοιμοι να σου βάλουν φόρο.
Δε μας είπαν όμως τι θα γίνει με όλους του βούλγαρους που εξυπηρετούν τα σουπερ μάρκετ τα μικρά.... Δείτε τι γίνεται απο μεταφορές στο κέντρο απο Πολωνούς και βούλγαρους με μεσαίου μεγέθους φορτηγά. Ολοι οι άλλοι θα δουλεύουν πλέον εκτός από εμάς. Αλβανικά πούλμαν έχουν κάνει το Πεδίο του Αρεως παράνομο πρακτορείο για τις εκδρομές τους... Πλήρωνε λαλακα εσύ στο κτελ. Εμείς δηλώνουμε μία στάση στο κέντρο της Αθήνας όπου γουστάρουμε, μαζεύουμε 50 ΙΧ που μποτιλιάρουνε το σύμπαν.... και φορτώνουμε κόσμο? Ψέματα... όλα για τους ξένουν που δεν έχουν φορολογική σχέση με την Ελλάδα
Ουτε ένα ξενοδοχείο δε πληρώνουν,... κοιμούνται μέσα στα αμάξια...
Αν καβαλήσω πεζοδρόμιο έρχονται και με ρωτάνε.......
Τους άλλους δε τολμάνε να τους ρωτήσουν τίποτα.... Από πότε μπορείς να σταματάς όπου θέλεις και να κάνεις τον τουριστικό πράκτορα.... Πάει και το Πάρκο. Κατάληψη από παιδιά που καπνίζουν τα ναρκωτικά τους και αλλοδαπους που κάνουν την ανάγκη τους..... θα πάει άπατη η επένδυση στο κέντρο..και χτες βγαίνει και το νέο που κατεδαφίζουμε τον Πανελλήνιο με έργο 100.000 ευρω (εχουμε δηλαδή λεφτά για κατεδάφιση???, δίκιο άδικο δε λέω αυτό... λέω ποιες ειναι οι προτεραιότητες μας?)
Να πάρουμε τις καταθέσεις των Ελλήνων με τα τέλη κυκλοφορίες και τον ΦΠΑ? δε ξέρω ρε παιδιά,,, είναι δυνατόν ο μισθός ολόκληρος να πάει στα τέλη? μέσα σε 2 χρόνια...
-
Κογιότι μαζί τα φάγαμε
Α, και αντί να γκρινιάζεις κάνε το καθήκον σου
Είναι ο σύγχρονος πατριωτισμός
-
Ναι αλλα δε καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι? Ουτε γίναμε καθηγητές Πανεπιστημίου νύχτα? όπως όλες οι οικογένειες πολιτικών αδερφών? Οικονομολόγοι όλοι μας
-
Αυτό που λέω με τα παραπάνω είναι ότι την πληρώνουν μόνο οι νόμιμοι και με Ελληνικά χαρακτηριστικά.
-
Πολυ γκρινια για 120ε. Αν δεν μπορεις να το πληρωσεις απλα το πουλας οσο οσο και συνεχιζεις την ζωη σου.
-
€60 ....η αύξηση είναι 10%
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Πολυ γκρινια για 120ε. Αν δεν μπορεις να το πληρωσεις απλα το πουλας οσο οσο και συνεχιζεις την ζωη σου.Από όλα όσα έγραψα αυτό κατάλαβες? Τα 120 ευρώ είναι το πρόβλημα ή η αυθαιρεσία σε ότι κάνουν?
Πήγαινει αυριο υποχρεωτικά στα goodys και πάρε τις πατάτες 100 ευρω. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όμως
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πολυ γκρινια για 120ε. Αν δεν μπορεις να το πληρωσεις απλα το πουλας οσο οσο και συνεχιζεις την ζωη σου.
Από όλα όσα έγραψα αυτό κατάλαβες? Τα 120 ευρώ είναι το πρόβλημα ή η αυθαιρεσία σε ότι κάνουν?
Πήγαινει αυριο υποχρεωτικά στα goodys και πάρε τις πατάτες 100 ευρω. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όμως
Κανενας δεν προκειτε να με υποχρεωσει να παω στα Γκουντις (εχω να παω χρονια) οπως και εσενα δεν σε υποχρεωσε κανενας να εχει 2λιτρο αυτοκινητο.
-
Mόνο που τα τέλη κυκλοφορίας ανεβαίνουν συνέχεια και όχι μόνο για τα 2λιτρα αλλά και για τα 1000άρια 1200άρια κλπ. Και όταν κάνεις ένα προγραμματισμό πριν την αγορά λαμβάνεις υπόψιν σου πολλούς παράγοντες. ΜΕ αυτά που κάνουν όχι θα παγώσει η αγορά αλλά θα καταθέσουμε πινακίδες και σε αυτά που έχουμε. Πλέον η συντήρηση, κυκλοφορία ενός ΙΧ καταντάει να είναι ασύμφορη για την μεγάλη μάζα του κόσμου.
Με την αυτή λογική και την βενζίνη δεν σε υποχρεώνει κανείς να την πληρώσεις 1.70 και 1.80. Αν θες βάζεις.....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Χωρίς πλάκα, ο pipinos1976 έχει δίκιο, αν είχαμε είτε κάποια ADAC είτε κάποια σοβαρή ένωση καταναλωτών (ΙΝΚΑ ακούει ? ) θα μπορούσε να γίνει κάτι+1
Πραγματικά... Γιατί δεν υπάρχει κάποια 'ένωση ιδιοκτητών ΙΧ' ή κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα?...
Τόσο δύσκολο είναι να γίνει?Κάτι είχε ξεκινήσει να γίνεται με τα 'πρόβατα που δαγκώνουν' πριν καμια 2ετία, είχα πάει κι εγώ σε κάτι συναντήσεις στον Αγ.Στέφανο, μαζεύτηκαν υπογραφες, και τελικά τίποτα.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Από όλα όσα έγραψα αυτό κατάλαβες? Τα 120 ευρώ είναι το πρόβλημα ή η αυθαιρεσία σε ότι κάνουν?
Κανενας δεν προκειτε να με υποχρεωσει να παω στα Γκουντις (εχω να παω χρονια) οπως και εσενα δεν σε υποχρεωσε κανενας να εχει 2λιτρο αυτοκινητο.
Ακριβώς αυτό σου λέω.
Τρως πατάτες.
Θα φας απο τα goodys φετος και θα πληρώσεις 100 ευρω. Δε σου αρέσει.
Ε ούτε εμένα μου αρέσει από τα 350 ευρω να πάω στα 660 με το έτσι θέλω. Κανείς δε σε υποχρεώνει να τρως πατάτες πλέον αλλά αν υποχρεωτικά πρέπει να φάς και δε μπορείς να κάνεις αλλιως θα πληρώσεις 100 ευρω?
Μη μου πεις ότι δε καταλαβαίνεις. Δεν αγόρασα αμάξι με 700 ευρω τέλη κυκλοφορίας. Κάποιος το σκέφτηκε.... -
Οπως σου ειπα αν δεν θελεις να πληρωσεις απλα το πουλας. ΤΚ ειναι φοροι οπως ειναι και ο φορος εισοδηματος ο ΦΠΑ κλπ.
Απλοικο το παραδειγμα σου. Αν οι πατατες ειναι ακριβες απλα τρως κατι αλλο. Δεν ξερω κανεναν που πρεπει σωνει και καλα να τρωει πατατες ουτε να εχει 2λιτρο αμαξι.
Οσο για την τιμη της βενζινης αν δεν μπορεις να το πληρωσεις απλα δεν οδηγας.
Τωρα σε οποιον δεν αρεσουν ολοι αυτοι οι φοροι (οπως σε μενα) απλα τα μαζευεις και φευγεις σε μια χωρα που εχει χαμηλους φορους και φυσικα χανεις τα οποια καλα εχει η Ελλαδα. -
ok
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
okΟκέϊκ το λένε
-
Τέλη κυκλοφορίας