-
Ρε παιδιά ο άνθρωπος μπορεί να θέλει χειροκινητο, 122 άλογα και πλούσιο.
Βρε μανία με τα dsg και τα 'πολλά' άλογα !
Sent from me.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ρε παιδιά ο άνθρωπος μπορεί να θέλει χειροκινητο, 122 άλογα και πλούσιο.Βρε μανία με τα dsg και τα 'πολλά' άλογα !
Sent from me.
Τελικό ερώτημα δικό μου...;
- Πως το βλέπετε γενικά (έτσι όπως έχω σκοπό να το παραγγείλω; ).
- Και γενικότερα golf vi =σωστή επιλογή...;
Αυτά τα ολίγα...
Αφου μας ρωταει να μην πουμε τη δικη μας αποψη??
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ρε παιδιά ο άνθρωπος μπορεί να θέλει χειροκινητο, 122 άλογα και πλούσιο.Βρε μανία με τα dsg και τα 'πολλά' άλογα !
Sent from me.
+1
και 17αρες
όχι άλλα καροτσάκια του σούπερ μάρκετ -
Ο χρήστης requiem_for_a_dream έγραψε:
Σκεψου οτι θα ειναι καπως διαφορετικο απο τα καρμπον Golf που βλεπουμε συνεχεια στους δρομους
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σκεψου οτι θα ειναι καπως διαφορετικο απο τα καρμπον Golf που βλεπουμε συνεχεια στους δρομους
τι διαφορετικό θα εχει?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ρε παιδιά ο άνθρωπος μπορεί να θέλει χειροκινητο, 122 άλογα και πλούσιο.
Βρε μανία με τα dsg και τα 'πολλά' άλογα !
Sent from me.
+1
και 17αρες
όχι άλλα καροτσάκια του σούπερ μάρκετ+2 για τις 17αρες
-
Λοιπόν παίδες...είχα ανοίξει ένα θέμα πριν λίγο καιρό για να με βοηθήσετε μεταξύ a3-bmw 116-golf vi...Εν ολίγοις κατέληξα-καταλήγω στο golf vi...1.4 122 (έκδοση highline) , τρίπορτο , χρώματος μαύρο περλέ με τα ακόλουθα πρόσθετα...
Πίσω φωτιστικά led , υπολογιστής ταξιδίου plus , αυτόματος εσωτερικός αντιθαμβωτικός καθρέφτης - εσωτερικός φωτισμός στα πόδια οδηγού και συνοδηγού και κάτι άλλα + αισθητήρες βροχής , ηλιοροφή , φώτα xenon , rcd 510 (το μεγάλο) , και ένα sport πακέτο porto με 17άρες ζάντες και φιμέ τζάμια όπως λέει...
Τον πλοηγό τον αφήνω για μετά την αγορά γιατί όπως μου πάνε δεν αξίζει αυτός ο εργοστασιακός γτ δν είναι πλήρως χαρτογράφημενος ο χάρτης της Ελλάδος...
Τελική τιμή με κάτι εκπτώσεις και δώρο συναγερμό (λογικά) περίπου 25.000 (+ - 200 ).
Αυτά τα ολίγα...
Σωστό σε βρίσκω.Η μόνη διαφορά που θα έκανα είναι ότι θα το έπαιρνα λευκό απλό(γλιτώνεις λεφτά,του πάει με το σπορ πακετο και τα λεντ,δεν ψήνεσαι το καλοκαίρι) και πεντάπορτο για λόγους πρακτικότητας.Αν επιμένεις για τρίπορτο γιατί όχι scirocco?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Σωστό σε βρίσκω.Η μόνη διαφορά που θα έκανα είναι ότι θα το έπαιρνα λευκό απλό(γλιτώνεις λεφτά,του πάει με το σπορ πακετο και τα λεντ,δεν ψήνεσαι το καλοκαίρι) και πεντάπορτο για λόγους πρακτικότητας.Αν επιμένεις για τρίπορτο γιατί όχι scirocco?
Συμφωνώ σε όλα, ειδικά δε στο Scirocco. Νομίζω πως είναι και λίγο πιο φθηνό.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
+1
οπως και ο αντιθαμβωτικος καθρεφτης.
.εσυ δηλαδη εχεις αντιθαμβωτικο καθρεπτη και τον θεωρεις μη χρειαζουμενο?
Εγω τον θεωρω απο τα απολυτως αναγκαια σε ενα αυτοκινητο με ολους αυτους τους πανβλακοηλιθιους με τα κακορυθμισμενα xenon (μη εργοστασιακα) και τις 100αρες λαμπες που σε τυφλωνουν. -
Λοιπόν παίδες...είχα ανοίξει ένα θέμα πριν λίγο καιρό για να με βοηθήσετε μεταξύ a3-bmw 116-golf vi...Εν ολίγοις κατέληξα-καταλήγω στο golf vi...1.4 122 (έκδοση highline) , τρίπορτο , χρώματος μαύρο περλέ με τα ακόλουθα πρόσθετα...
Πίσω φωτιστικά led , υπολογιστής ταξιδίου plus , αυτόματος εσωτερικός αντιθαμβωτικός καθρέφτης - εσωτερικός φωτισμός στα πόδια οδηγού και συνοδηγού και κάτι άλλα + αισθητήρες βροχής , ηλιοροφή , φώτα xenon , rcd 510 (το μεγάλο) , και ένα sport πακέτο porto με 17άρες ζάντες και φιμέ τζάμια όπως λέει...
Τον πλοηγό τον αφήνω για μετά την αγορά γιατί όπως μου πάνε δεν αξίζει αυτός ο εργοστασιακός γτ δν είναι πλήρως χαρτογράφημενος ο χάρτης της Ελλάδος...
Τελική τιμή με κάτι εκπτώσεις και δώρο συναγερμό (λογικά) περίπου 25.000 (+ - 200 ).
Αυτά τα ολίγα...
Ανθρωπέ μου, με 25.000 παίρνεις το 160αρι R-Line με DSG !!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Xenon εκ των ουκ άνευ εν έτη 2011Pourquoi?
-
Γιατί έχουν τεράστια διαφορά στην ποιότητα φωτισμού που προσφέρουν = ασφάλεια. Συν την πιο σύγχρονη εμφάνιση. Κοστίζουν κάτιτις παραπάνω αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο 1.000.000 να πάρω ποτέ ξανά αμάξι χωρίς xenon.
-
Το συζητάμε αυτό, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι χειρότερα. Τεσπα...
Η εμφάνιση βεβαίως με αφήνει αδιάφορο. -
και εγώ στην αναμονή είμαι για το 1.2TSI BMT- περιμένω να τελειώσει η διαδικασία απόσυρσης- Υπάρχει κάτι που μπορεί να διαβάσει κανείς (manual) πχ?? Με έχει φάει η αγωνία...
-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
και εγώ στην αναμονή είμαι για το 1.2TSI BMT- περιμένω να τελειώσει η διαδικασία απόσυρσης- Υπάρχει κάτι που μπορεί να διαβάσει κανείς (manual) πχ?? Με έχει φάει η αγωνία...Κανείς??
-
.....................
Τελική τιμή με κάτι εκπτώσεις και δώρο συναγερμό (λογικά) περίπου 25.000 (+ - 200 ).Τόσα λεφτά το 122αρι χωρίς το ποιο χρήσιμο gadget, το DSG;
πέταμα χρημάτων .&-
-
Χωρίς να έχω εμπειρία από χρήση DSG, βλέπω διάφορα post με προβλήματα στο DSG - καθώς και για μη αναγνώριση ευθύνης από αντιπροσωπεία. Γιατί λοιπόν να δώσω τόσα χρήματα- μιας και τα χρήματα δεν βγαίνουν όπως παλιότερα- για να αγοράσω κάτι που δεν είναι αναγκαίο και μπορεί (λέω μπορεί) να μου παρουσιάσει αυτό που καιρό τώρα αναφέρεται στο forum.
@ requiem_for_a_dream: αφού έχεις καταλήξει στο 122 TSI πάρε το Generation - στα 19Κ περίπου- Ούτε το απλό trend, ούτε και τα 25k του Highline
-
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
@ requiem_for_a_dream: αφού έχεις καταλήξει στο 122 TSI πάρε το Generation - στα 19Κ περίπου- Ούτε το απλό trend, ούτε και τα 25k του Highline
Γιατί?
Requiem απο μένα κόψε το porto και στρίμωξε κάπου το dsg, αμαρτία είναι να δώσεις 25k και να τ αφήσεις απ έξω
Επίσης το rcd510 έχει διαφορές απ το standar της highline η μόνο στην οθόνη? -
Ο χρήστης mel23 έγραψε:
και εγώ στην αναμονή είμαι για το 1.2TSI BMT- περιμένω να τελειώσει η διαδικασία απόσυρσης- Υπάρχει κάτι που μπορεί να διαβάσει κανείς (manual) πχ?? Με έχει φάει η αγωνία...
Κανείς??
Πήγαινε στη αντιπροσωπεία που το παρηγγειλες και ζητά τους το εγχειρίδιο χρήσης. Εγω αυτο εκανα με το passat, οπότε Έχω κάτι να ασχολούμαι μέχρι το τέλος του μήνα που θα παραλάβω. Και όταν έρθει το δικό σου τους το δίνεις πίσω.
-
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Κανείς??
Πήγαινε στη αντιπροσωπεία που το παρηγγειλες και ζητά τους το εγχειρίδιο χρήσης. Εγω αυτο εκανα με το passat, οπότε Έχω κάτι να ασχολούμαι μέχρι το τέλος του μήνα που θα παραλάβω. Και όταν έρθει το δικό σου τους το δίνεις πίσω.
Ευχαριστώ ariskouts, αυτό θα κάνω, αν και τους είδα λίγο ανοργάνωτους εκεί κάτω... στα ΚΤΕΛ
VW Golf VΙ