-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Κι αλλη αυξηση στο pcx??!! παντως το συγκεκριμενο εχει start-stop οποτε μην απορειτε για τη μειωμενη καταναλωση.Αν θελετε κατι πιο ασφαλες -λογω κατηγοριας/στησιματος- υπαρχει κ το cbf στα 125 http://www.honda-motorcycles.gr/inner2. ... _year=2010
Το συγκεκριμενο φιλε μπορεις να το βρεις κ μεταχειρισμενο 1-2 ετων...(πχ http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1155039/) Να ξερεις παντως οτι με το σκουτερ εισαι περισσοτερο προστατευμενος απο αερα-νερα αλλα υστερει σε οδικη συμπεριφορα.
+1000000 για cbf.Τα μαθηματα που κανω με το μηχανακι τα κανω με ενα cbf ολοκαινουριο το οποιο ειναι οικονομικοτατο και ξεχωριζει σε σχεση με τα παπακια.Καθεσαι ψηλα,εχει τραβηγμα για injection(το innova πραγματικα ειναι νεκρο σε σχεση με το cbf) ειναι οικομικοτατο και μπορεις με την 5η να τραβηξεις μια αποσταση σταθερα με 70χλμ την ωρα.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις,μάλλον για σκούτερ το βλέπω κι εγώ όντως ποιό άνετο.
Για τα σκούτερ της peugeot τι γνώμη έχετε,έχει κανείς να μας πει εντυπώσεις σε επίπεδο αξιοπιστίας και κόστους/παρακαταθήκης αντ/κών? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Για καθημερινή χρήση και απόσταση ~40km τι θα προτιμούσατε το innova ή το σκούτερ στα ίδια κυβικά?Γενικά το παπί μπορεί να είναι πάναπλο μηχανικά και οικονομικό αλλά δεν είναι ιδιαίτερα άνετο για τέτοιες αποστάσεις. Καλύτερα κάτι πιο άνετο Αν και 250 και ήταν καλύτερο. Ίσως κανένα beverly?
-
Μιας και ήρθε στη κουβέντα και το PCX να καταχραστώ λίγο το τοπικ κα να ρωτήσω: Για μεταχειρισμένο σκουτερ και ιδιαίτερα PCX τί πρέπει να προσέξω κατά την αγορά; Υπάρχει κάποιος τομέας όπου έπασχαν; Παιδικές ασθένειες ίσως;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για καθημερινή χρήση και απόσταση ~40km τι θα προτιμούσατε το innova ή το σκούτερ στα ίδια κυβικά?
Γενικά το παπί μπορεί να είναι πάναπλο μηχανικά και οικονομικό αλλά δεν είναι ιδιαίτερα άνετο για τέτοιες αποστάσεις. Καλύτερα κάτι πιο άνετο Αν και 250 και ήταν καλύτερο. Ίσως κανένα beverly?
+1 για bevery!!
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΩΡΑ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΝ ΙΟΥΝΙΟ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΠΑΚΙ ΘΑ ΠΑΡΩ. ΤΟ ΘΈΛΩ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ 4 ΜΕΧΡΙ 8 ΧΛΜ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΜΑΝΗ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΩΝ.3 ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟ HONDA INNOVA ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ SUZUKI ADRRESS 125 ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ CRYPTON X 135 ΛΟΓΩ ΚΥΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
-
To crypton κινητηριακα ειναι υγροψυκτο και δε καιει και καθολου.Πανω κατω θα εχεις λιγο παραπανω καταναλωση απο το innova αλλα εχεις υγροψυξη,παραπανω δυναμη και καθετο κινητηρα οχι οπως τα αλλα παπακια.Προσωπικα θα προτιμουσα crypton αν μου επετρεπε το παγκουϊ.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
To crypton κινητηριακα ειναι υγροψυκτο και δε καιει και καθολου.Πανω κατω θα εχεις λιγο παραπανω καταναλωση απο το innova αλλα εχεις υγροψυξη,παραπανω δυναμη και καθετο κινητηρα οχι οπως τα αλλα παπακια.Προσωπικα θα προτιμουσα crypton αν μου επετρεπε το παγκουϊ.+1
Μάστορα, κοντά σου έχεις;
-
+1 σε κρύπτον (έχω ιννόβα)
-
δεν σε εχει ικανοποιησει το ιννοβα?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν σε εχει ικανοποιησει το ιννοβα?Για παπάκι καλό είναι απλά:
*έχει ένα κλασσικό θέμα με τον τεντωτήρα της καδένας κάθε τόσο
*πρέπει να έχεις το νου σου γιατί μερικά καίνε λάδια και σπάνε για ξεμένουν στεγνά (εγώ ευτυχώς δεν το έχω αυτό)
*είναι πιο αργό από το κρύπτον. Είναι το μοναδικό που μου ρίχνει στο δρόμο. Τώρα θα βάλω ένα γρανάζι μπροστά να το κοτύνω λίγο γιατί είναι θεόμακρο.υγ. έχω το καρμπυρατεράτο.
-
Μαλιστα!
Σ' ευχαριστω για τις πληροφοριες! Οπως εχω γραψει και καπου αλλου, εχουμε εναν συναδελφο που εχει κι αυτος ενα ιννοβα (ψεκαστο) και του εχει βγαλει την πιστη.. Τωρα χανει λαδια, εχει μονιμως παραπονα για τα φρενα (λεει οτι δεν εχει φρενα) κλπ κλπ κλπ... Το ειχε παρει μεταχειρο, ομως! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Οπως εχω γραψει και καπου αλλου, εχουμε εναν συναδελφο που εχει κι αυτος ενα ιννοβα (ψεκαστο) και του εχει βγαλει την πιστη.. Τωρα χανει λαδια,Κάτι μλκία έχουν κάνει.
... εχει μονιμως παραπονα για τα φρενα (λεει οτι δεν εχει φρενα) κλπ κλπ κλπ... Το ειχε παρει μεταχειρο, ομως!
Εμένα είναι οκ με φρένα. @@κι είναι, το φρένα να χει...
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
To crypton κινητηριακα ειναι υγροψυκτο και δε καιει και καθολου.Πανω κατω θα εχεις λιγο παραπανω καταναλωση απο το innova αλλα εχεις υγροψυξη,παραπανω δυναμη και καθετο κινητηρα οχι οπως τα αλλα παπακια.Προσωπικα θα προτιμουσα crypton αν μου επετρεπε το παγκουϊ.
+1
Μάστορα, κοντά σου έχεις;
Τι εννοεις?
-
μαλλον για το crypton λεω και γω
-
Γεια χαρα, το innova ειναι ενα καλο παπακι και ιδιαιτερα αξιοπιστο ειδικα αν το θελεις για δουλεια..Βεβαια υπαρχουν κι αλλα παπακια εξισου αξιοπιστα και βολικα..Εγω αυτο που σου προτεινω ειναι το νεο crypton της yamaha (crypton x)t135 .Πιστεψε με το εχω κι εγω κ με εχει βολεψει πολυ ,ειναι καταρχας injection (ολα ηλεκτρονικα μεσα) επισης ειναι και υδροψυκτο πραγμα που σημαινει οτι μπορεις να κανεισ ατελειωτα χιλιομετρα χωρις να ανησυχεις για το αν θα ανεβασει θερμοκρασια και θα παθει κατι και μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο παπι.
-
Και εγω σύμφωνο για το crypton x το έχει ένα φίλος μου και μπορω να πω ότι τα σπάει.
-
Για το Crypton X ειδικά απο φίλο που το έχει ξέρω ότι καει κάπως παραπάνω, έως +50% παραπάνω σε σχέση με το innova και κοντα στα επίπεδα 250αρας μηχανής. Επείδη το παπί είναι κυρίως για να κινείσαι οικονομικά δε θα το επέλεγα για αυτό και μόνο το λόγο. Δε ξέρω για το Crypton R
-
παιδια σκεφτομαι να παρω το παρακατω...http://www.xe.gr/automoto/used-bikes-YAMAHA,CRYPTON-7590815.html τι λετε?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Με γεια του!ευχαριστώ
παραλάβαμε την Παρασκευή
το σκουτερ είναι αρκετά 'ποιοτικό', στο δρόμο δεν κοπανάει όπως άλλα σκουτερ της κατηγορίας του (πχ το agility με τις 'περίεργες' αναρτήσεις). 'αρνητικό' είναι ότι θέλει λίγο παραπάνω γκάζι για να 'κομπλάρει' η μεταδοση κ να ξεκινήσει, οπότε ξεκινάει λίγο απότομα. Το είχαμε διαβάσει κ στα διάφορα φόρουμ αυτό, κ τέλως παντων συνηθίζεται (ο αδελφός μου ήδη-λέει- το συνήθισε). Δεύτερο αρνητικό είναι ότι μάλλον κ τα λάστιχα του δεν είναι πολύ της προκοπής, όπως επίσης είχαμε διαβάσει στο νετ από διάφορους χρήστες.
Από εκεί κ πέρα, μάλλον τα 200κυβικά είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για σκουτερ, αλλά σε τιμές θα έπρεπε να δώσουμε +1χλρ, οπότε οκ, απλό commuting θέλει να κάνει ο αδελφός μου.
Μου μπήκαν κ ιδεες να δώσω 400-500 ευρώ το δικό μου παπί κ να βάλω άλλα τόσα να πάρω κ εγώ ένα μεταχειρισμένο. Θα περιμένω να δω καταναλωση, πως κινείται το σκουτερ σε ταχύτητες πάνω από τα 60, αφού ακομα το στρώνουμε, αν θα αρχίσει να τρίζει μετά από 2χλδ χλμ κ (κυρίως) αξιοπιστία κ αν είναι θα προχωρήσω.
Ποιό παπάκι να πάρω