-
-
Η έκθεση δεν είναι διεθνής.
-
Μιας που δεν είναι διεθνής, φαίνεται πως οι επίσημες αντιπροσωπείες, δεν επιθυμούσαν να επιδείξουν την πραμάτεια στους στους καταναλωτές. Έτσι έβαλαν κάποιους dealers τους να βγάλουν τον όφη από την τρύπα.
-
Όσοι πήγαν την Παρασκευή, με 'δημοσιογραφική είσοδο', είχαν την ευχέρεια να γευτούν κάποια αυτοκίνητα λίγο καλύτερα. Για τους λοιπούς, γιοκ!
-
Καμμία ιδιαίτερη παρουσιάση, πλην του περιπτέρου της Lotus-Lamborghini, Maserati, (και αυτά ακόμα όλα μεταχειρισμένα ήταν, με εξαίρεση το κίτρινο, και αυτό ακόμα 111S ήταν και όχι R:-?), του νέου Astra 2.0T, των νέων Citroen C4, C5, και κάποιων άλλων ελάχιστων παρουσιών. Ακόμα και τα συνηθισμένα παρελκόμενα δίποδα μοντέλα, δεν είχαν το glamour της διεθνούς έκθεσης. Ξενυχτισμένα και κάκιστης επιλογής. Είδες τί σου κάνει το σφιχτό budget!?!?!
-
Έχοντας ευτυχώς προμηθευτεί πρόσκληση από τον dealer μου, δεν έκλαψα το κόστος εισόδου, γιατί πραγματικά για τόσο μικρό θέαμα, θα προτιμούσα να τα δώσω στο τελευταίο τεύχος του Αγγλικού EVO και να κάτσω να σχολιάζω τα γραφόμενα και τις φωτό του για τον υπόλοιπο μήνα με τους κολλητούς μου...
-
Όσο γι'αυτό που έγραψε ο sado πιο πριν, ότι να πάτε στις αντιπροσωπείες να τα δείτε, δεν πιστεύω πως υπάρχει σοφότερη επιλογή με βάση αυτά που είδα εκεί....
Υ.Γ.
Ακόμα και η γυναίκα μου απόρησε το πόσο γρήγορα γύρισα από την έκθεση!!! Και είχα πιεί και το καφεδάκι μου στο ενδιάμεσο, συζητώντας την κατάντια τέτοιων διοργανώσεων.... -
-
test drive όπως είχε κ πέρσυ στη διεθνή, έχει;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
test drive όπως είχε κ πέρσυ στη διεθνή, έχει;Accord, CR-V, Micra, X-Trail, Meriva, Colt, Touareg, Ibiza FR είναι αυτά που θυμάμαι. Πρέπει να έχει και άλλα.
-
Το πρωί γιατί δεν ανοίγει? Εγώ δουλεύω απόγευμα και δεν μπορώ να πάω.
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Nop.
Εχει αλλες Ιταλικες κουκλες ομως...Τοτε τι να πας να δεις?Ολα αυτα τα υποτιθεμενα νεα μοντελα ειναι τοσο εξελιγμενα απο τα προηγουμενα οσο τα facelift
Αληθεια η νεα mercedes σας αρεσε?
-
Το safetrack των 4Τ είναι εκεί?
-
Ξέρει κανείς αν η έκθεση θα είναι ανοιχτή και την Τετάρτη 27/10 (ημιαργία) και την Πέμπτη 28/10 (αργία);
Αν την Πέμπτη είναι ανοιχτή, ποιες ώρες θα είναι; Πάλι από τις 16:00 και μετά; -
Ο χρήστης Jimkk έγραψε:
Ξέρει κανείς αν η έκθεση θα είναι ανοιχτή και την Τετάρτη 27/10 (ημιαργία) και την Πέμπτη 28/10 (αργία);
Αν την Πέμπτη είναι ανοιχτή, ποιες ώρες θα είναι; Πάλι από τις 16:00 και μετά;Τετάρτη απο 16.00 Πεμπτη απο το πρωί
-
Για οσους δεν εχετε παει ακόμη ας γραψουμε οσες μαρκες δεν θα δειτε
BMW
DAIHATSU
HYUNDAI
JAGUAR
LANCIA
LEXUS
PEUGEOT
ROVER
SAAB
SMART
SUZUKI
VOLVO
AUDI -
Ο χρήστης inimic έγραψε:
test drive όπως είχε κ πέρσυ στη διεθνή, έχει;
Accord, CR-V, Micra, X-Trail, Meriva, Colt, Touareg, Ibiza FR είναι αυτά που θυμάμαι. Πρέπει να έχει και άλλα.
Βάλε και το astra και το νέο tigra cc. Αυτό που θα σας πρότεινα βέβαια για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν και όχι να οδηγήσουν ένα μοντέλο είναι να μην πάτε, χαμένος χρόνος.
Μαθήματα για σχολή οδήγησης μου θυμίζουν. Καμία σχέση με την περσινή έκθεση στα test drive. Ξενέρωμα κανονικό και απο τον πωλητή της opel που ενώ τον ρωτούσα για την λειτουργία του esp μου είπε να πάρω το cd της opel να δω την λειτουργία του. Και αφού του είπα πως μπορεί να δώσει κάποιος τoσα παραπάνω χρήματα χωρίς να ξέρει τι κάνει μου είπε ότι μου το δίνει δωρεάν!!!! Αυτός πρέπει να είχε μπακάλικο πρίν παέι στην opel και έτσι απαντάει.
Επειδή όμως εμείς δεν είμαστε μπακάλιδες καλό θα είναι ή να μασάει ή να μην μιλάει... ή να απομακρυνθεί απο την βιτρίνα επειγώντος -
Είναι απαράδεκτες οι ελληνικές αντιπροσωπείες. Έχουν οι περισσότεροι ένα τουπέ, σε κοιτούν με μια υπεροψία, σαν να είσαι σκουπίδι. Γι' αυτό και σνόμπαραν την έκθεση. Λες και δεν τους πληρώνουμε εμείς τα αυτοκίνητά μας, αλλά μας τα χαρίζουν...
-
SOS
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ....
Μ Η Π Α Τ Ε!!!!!!
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΜΙΚΡΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ
δωστε τα 7 ευρω στο βενζινα σας να σας κρατησει λιγο πετρελαιο θερμανσης για τις δυσκολες μερες του χειμωνα και οταν βρειτε χρονο παρτε σβαρνα τις αντιπροσωπειες. -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Για οσους δεν εχετε παει ακόμη ας γραψουμε οσες μαρκες δεν θα δειτεBMW
DAIHATSU
HYUNDAI
JAGUAR
LANCIA
LEXUS
PEUGEOT
ROVER
SAAB
SMART
SUZUKI
VOLVO
AUDIFerrari και Porsche? Λέω..
-
Οι Ferrari και Porsche σνομπαραν και την περσινη εκθεση και τη φετινη. Δεν εχει BMW αλλα οταν πηγα ειχα δει εξω πριν τον εξομοιωτη, κοντα στην εισοδο του παλιου αεροδρομιου 6-7 BMW 1 παρκαρισμενες στη σειρα αλλα δεν μπορεσα να παω απο πουθενα; Πλακα μας κανουν;
-
SAAB ειχε! Ενα και κλειδωμενο! Οπως και στην εκθεση Θεσσαλονικης! Μηπως θυμαται κανενας αλλα μοντελα για test-drive(εκτος απο αυτα που αναφρεονται παραπανω) που ειχε γιατι εγω δεν εκανα και ενδιαφερεται ενας φιλος μου. Ποια ακριβως εκδοση της Lambo ειχε γιατι δεν καταλαβα;
-
Ποια ακριβως εκδοση της Lambo ειχε γιατι δεν καταλαβα
ΗΤΑΝ H LAMBO GALLARDO (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΩΣΤΑ)
ΚΟΥΚΛΑ Ε ?ΤΗΝ ΣΡΑΒΙΞΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΙΤΟ -
Χτες το πρωί, πήγα μαζί με ένα φίλο μου στην Έκθεση...
Παρατηρήσεις:
Η έκθεση ήταν σαφώς μικρότερη από την περσινή τόσο σε αριθμό μοντέλων όσο και εταιρειών με αξεσουάρ. (Αλήθεια, αυτό το περίπτερο που είναι δίπλα στις εταιρείες των αξεσουάρ που βλεπω σε όλες τι εκθέσεις κατά καιρούς και πουλάει αρωματικές καραμέλες, τι σχέση έχει με το αντικέιμενο ??? )
Περί διαφόρων μοντέλων:
- C4- Όσο μου άρεσε και μου φάνηκε συμπαθητική απο εξωτερική άποψη, τόσο με απογοήτευσε το εσωτερικό της από πλευράς ποιότητας υλικών.
- Lada - Παιδιά, τα lada τα είχανε κλειδωμένα... . Ενώ έμπαινες σχεδόν σε αυτοκίνητα στην έκθεση που ήταν πολύ πιό ακριβά και καλά, τα lada ήταν κλειδωμένα λες και ήταν καμία porsche...
- Χαμός με το golf. Όλοι ήταν μαζεμένοι εκεί οι επισκέπτες.... Ήμαρτον, όχι και τέτοια υστερία...
- Toyota Land Cruiser - Για μένα όλα τα λεφτά στο εσωτερικό (δεν το είχα ξαναδεί μπαίνοντας μέσα... )
Αυτά τα ολίγα... Ελπίζω του χρόνου τα πράγματα να είναι πολύ πλουσιότερα....
Λάμψη από την "Aυτοκίνηση 2004"