-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αρχηγέ πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι μοντέλα και όνειρα........ Να ρωτήσεις την αδερφή σου πόση εφορία θέλει να πληρώνει στο τέλος κάθε χρονιάς! Αν το αυτοκίνητο έχει εργοστασιακή αξία πάνω απο 15,000 και βάσει χλμ που θα κάνει κάθε χρόνο θα λύνει το λογιστήριο της επιχείρησης την φόρμουλα και θα σου δίνει στην βεβαίωση αποδοχών στο τέλος του χρόνου ένα επιπλέον εισόδημα για το οποίο θα σου στείλει τον λογαριασμό η εφορία.
Επειδή φαντάζομαι δεν θέλει να πληρώνει 200 το μήνα ή αλλιώς 2400 στην εφορία για να έχει πχ merc συζητά το ξανά και τα λέμε.Είναι σίγουρα 15.000 ;;;;
Είχα την εντύπωση πως είναι 18.000 ή 19.000.15,000 παίδες
Μεχρι 20.000€ εργοστασιακη αξια και η Μερκ δεν μπαινει καθολου γιατι εχει υποτιμολογησει τις τιμες της. ο Dpotal (αν το εγραψα σωστα) ανεφερε οτι οσοι ειχαν Α4 στραφηκαν σε μερκ C 180 1,6 λογω εργοαστασιακης αξιας.
-
μπραβο ωραιο και αυτο να φορολογουν για τα εταιρικα αυτοκινητα τον οδηγο!!Ας πληρωσει η εταιρεια ρε μαγκες, βεβαια και εγω καποτε που δουλευα σε μια εταιρεια με πολλους μανατζαρεους μου χαν ολοι AUDI 3 η 4 η 6 turbo αλλα με ξενα λεφτα μην πω ο γενικος που κυκλοφορουσε με cayenne στην υγεια των κοροιδων. Αυτοι το πανε σιγα σιγα να μας φορολογουν και που κυκλοφορυμε εξω με τα αμαξια μας.
Παντως η Merc ειναι Merc το μοναδικο αμαξι που παραδεχομαι και πραγματικα κανω δεξια να με περασει ιπταμενο χαλι ανετο, ξραταει υψηλες ταχυτητες χωρις να κουραζει οτι πρεπει κυριως για διαδρομες εκτος και μουρατο. Τωρα οντως δεν ειναι απολυτο μηχανημα οδηγησης αλλα ειναι σταθερη αξια ασε που το συγεκριμενο ειναι πανεμορφο. -
Επειδή το κατέχω το θέμα.
Δεν υπάρχει λογική να πάρει αυτοκίνητο με εργοστασιακή πάνω απο 15,000
Άκου τι θα κάνει η αδερφή σου........
Πριν παει σε αντιπροσωπεία να ρωτήσει το λογιστήριο με ποια εταιρεία συνεργάζονται..... Πχ Avis ..... Αυτοί αγοράζουν χοντρικη και επιτυγχάνουν καλύτερες τιμές... Θα τους ρωτήσει ποιο μοντέλο επιλέγουν τα περισσότερα στελέχη? τα γατονια εκεί θα σου πουν.... Αν το αμάξι έχει πολυ εργοστασιακο εξοπλισμό η εργοστασιακή εκτοξεύεται...... Ενώ αν βάζουν εκ των υστέρων αφού εισαχθεί κάτι δώσεις.
Πλούσια βγαίνουν τα s60 αλλα έχουν παιδικά προβλήματα..... Η BMW έφερε 3αρες με 15000 εργοστασιακες αλλα γυμνές τελείως!
Τα merc είναι off απο τιμή. Γενικώς παίζει ρόλο και το πως τιμολογει το εργοστάσιο -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Αρχηγέ πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι μοντέλα και όνειρα........ Να ρωτήσεις την αδερφή σου πόση εφορία θέλει να πληρώνει στο τέλος κάθε χρονιάς! Αν το αυτοκίνητο έχει εργοστασιακή αξία πάνω απο 15,000 και βάσει χλμ που θα κάνει κάθε χρόνο θα λύνει το λογιστήριο της επιχείρησης την φόρμουλα και θα σου δίνει στην βεβαίωση αποδοχών στο τέλος του χρόνου ένα επιπλέον εισόδημα για το οποίο θα σου στείλει τον λογαριασμό η εφορία.
Επειδή φαντάζομαι δεν θέλει να πληρώνει 200 το μήνα ή αλλιώς 2400 στην εφορία για να έχει πχ merc συζητά το ξανά και τα λέμε.Είναι σίγουρα 15.000 ;;;;
Είχα την εντύπωση πως είναι 18.000 ή 19.000.15,000 παίδες
Μεχρι 20.000€ εργοστασιακη αξια και η Μερκ δεν μπαινει καθολου γιατι εχει υποτιμολογησει τις τιμες της. ο Dpotal (αν το εγραψα σωστα) ανεφερε οτι οσοι ειχαν Α4 στραφηκαν σε μερκ C 180 1,6 λογω εργοαστασιακης αξιας.
Νόμος 3482
Που το βρηκες το 20? -
Ο χρήστης mellodos έγραψε:
Καλήσπέρα παιδιά ,
Δίνεται η επιλογή στην αδερφή μου μετά απο 5 χρόνια κατοχής μιας εταιρικής 316 ,να επιλέξει καινουργιο αυτοκίνητο με τα εξής κριτήρια :μέχρι 38000€
μέχρι 1800cc
υποχρεωτικά 4-5θυρο ή st.wagon (όχι suv)
οποιαδήποτε εταιρείαΕπειδή το δεύτερο άτομο που θα έχει δικαίωμα βάσει ασφάλισης να το οδηγεί θα είμαι εγώ , ε όσο να ναι με νοιάζει αρκετά το θέμα = (φτωχός μεροκαματιάρης που οδηγεί εταιρικά χρέπια kangoo και transit...)
Λίγο που το συζήτησα μαζί της, αυτή κλίνει πιο πολύ στο a4 1.8T προφανώς επηρεασμένη απο τα 10δες άλλα τέτοια που έχουν συνάδελφοι της. Εγώ απο την άλλη σαν κλασσικός νεολιγούρης σκέφτομαι γιατί να μην πάρουμε την merceda c180 αφού μπορούμε? Επίσης η ελευθερία στην επιλογή εταιρείας ανοίγει ορέξεις πχ δεν θα με χάλαγε ένα insignia 1.6T ή μια Giulietta 170( μόνο 1400cc , μάλλον λίγη μας πέφτει ).
Η χρήση του αυτοκινήτου απο την αδερφή μου είναι τυπική. Φορτώνει την 2χρονη κόρη της στο παιδικό καθισματάκι και απλά κινείται απο το α σημειο στο β, αργά και με ασφάλεια. Απο την άλλη εγώ όσο το παίρνω μόνος μου θα το δίνω και λίγη 'χαρά'
Κάντε τις προτάσεις σας παρακάλώ με ότι κριτήριο γουστάρει ο καθένας!
Aν θες κάτι διαφορετικό απ'το made in germany, saab 9-5 1.6T linear η' volvo s60 1.6 T4 summum...
-
απαπα germany uber alles
-
http://www.gpma.gr/(1176006F9888F798638291D83EAC62384EA0D620AB6FDEA7)/images/LeasePlan-SDADE.pdf
Ας πάρει εδώ μια ιδέα ο ενδιαφερόμενος
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
μπραβο ωραιο και αυτο να φορολογουν για τα εταιρικα αυτοκινητα τον οδηγο!!Ας πληρωσει η εταιρεια ρε μαγκες, βεβαια και εγω καποτε που δουλευα σε μια εταιρεια με πολλους μανατζαρεους μου χαν ολοι AUDI 3 η 4 η 6 turbo αλλα με ξενα λεφτα μην πω ο γενικος που κυκλοφορουσε με cayenne στην υγεια των κοροιδων.Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το κόλπο που έκαναν υπερβολικά πολλοί, κάνουμε μια «εταιρεία», αγοράζουμε και κυκλοφορούμε ότι γουστάρουμε και τα δηλώνουμε σαν εταιρικά, ούτε φόρος, ούτε ζημιά...
Αυτοι το πανε σιγα σιγα να μας φορολογουν και που κυκλοφορυμε εξω με τα αμαξια μας.
Δεν ξέρω σε πιά χώρα κυκλοφορείς αλλά ΗΔΗ πληρώνουμε τέλη ΚΑΙ φόρους μέσα από την βενζίνη για να κυκλοφορούμε έξω με τα αμάξαι μας.
Στην εφορία πληρώνουμε άλλου είδους φόρο. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Φίλος, αν η σχέση σου με το αυτοκίνητο περιλαμβάνει και βραδινές στιγμές με ανοιχτά παράθυρα , χαλαρή μουσική και Γρηγόρη οδήγηση η μερσεντεσ πρέπει να απορριφθεί εν τη γενεσει
το βιντεάκι το είδες;; ακριβώς το αντίθετο θα ελεγα!!
το μηλόφωνο τον επαίζει και αλλάζει τις μισές λέξεις...
ποιο βιντεάκι??
τυχαια το εγραψες δλδ;;;;;;;;;; απιστευτο πραγματικά
-
Με καλοεξοπλισμενη και πιθανως υδροπνευματικη c5 THP τη βλεπω τη sister ,ετσι για να παρει και τα @@ ο Θωμας που εχει κανει 10 δημοσιευσεις στο θεμα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με καλοεξοπλισμενη και πιθανως υδροπνευματικη c5 THP τη βλεπω τη sister ,ετσι για να παρει και τα @@ ο Θωμας που εχει κανει 10 δημοσιευσεις στο θεμα.. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με καλοεξοπλισμενη και πιθανως υδροπνευματικη c5 THP τη βλεπω τη sister ,ετσι για να παρει και τα @@ ο Θωμας που εχει κανει 10 δημοσιευσεις στο θεμα..Προτεινε στον Mad_max_geo Κανα ΖΧ -
Ξέρω οτι είπες μέχρι 1800 cc, αλλά αν μπορείτε, δες και το 2λιτρο Insignia. Με 4χ4 βγαίνει στα 32500.
-
Ο χρήστης giorgosgudelias έγραψε:
Ξέρω οτι είπες μέχρι 1800 cc, αλλά αν μπορείτε, δες και το 2λιτρο Insignia. Με 4χ4 βγαίνει στα 32500.όταν λέει μέχρι 1800 εννοεί 1800 προφανώς...
και αν κάνει την υπέρβαση λες να την έκανε για οπελ? -
Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις σας. Εμάς μας ενημερώσανε πως μέχρι 20000 CIF δεν έχουμε πρόβλημα , τώρα αν κάνανε λάθος και έιναι 15000 , παίρνουμε κάτι φθηνότερο και τελείωσε το πανυγήρι. Το θέμα στην υπόθεση είναι πως εγώ απλά προτείνω αλλά δεν επιλέγω οπότε περί ορέξεως...Εφόσον service και καύσιμα είναι πληρωμένα δεν θα με χάλαγαν κάποιες πιο 'ανησυχες' προτάσεις όπως s60 Τ4 και 159TBI , αλλά αν πχ η επιλογή της sister είναι Α4 τότε σίγουρα προτιμώ C180 που παίζει στο ίδιο segment τιμής και αυτό γιατί το audi το έχω χιλιοοδηγήσει γενικά + το ότι η merc μ αρέσει πιο πολύ.Όλα τα παραπάνω βέβαια σε περίπτωση αφορολόγητης κατάστασης.
-
Σίγουρα η 159 TBi είναι η πιο ενδιαφέρουσα οδηγικά. Από εκέι και πέρα και η Merc, καλή είναι από ότι λένε. Καλύτερη μάλιστα οδηγικά από Α4.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σίγουρα η 159 TBi είναι η πιο ενδιαφέρουσα οδηγικά. Από εκέι και πέρα και η Merc, καλή είναι από ότι λένε. Καλύτερη μάλιστα οδηγικά από Α4.Eτσι ειναι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σίγουρα η 159 TBi είναι η πιο ενδιαφέρουσα οδηγικά. Από εκέι και πέρα και η Merc, καλή είναι από ότι λένε. Καλύτερη μάλιστα οδηγικά από Α4.
Eτσι ειναι
Χμμ ναι.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Eτσι ειναι
Χμμ ναι.
Eιναι σιγουρο αυτο; ξερει καποιος αν μπορεις να το γυρισεις πριν μπει το ESP;
Αν σε παιρνει βαλε και το πακετο AMG.
-
Καλοριζικη η C-Class και καλα χιλιομετρα.
4θυρο μέχρι €38000...