-
Εξαφανίστηκαν όλοι... πήγαν στο alfisti.gr!!! D
-
ε όχι και όλοι
-
ε, εδώ στο 2πορτο!
-
γεια σας παιδια ξερετε που μπορω να βρω τα αξεσουαρ της 147 στο ιντερνετ , η αντιπρωσοπια εχει ενα φυλαδιο και αυτο ξεσκισμενο .
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ε, εδώ στο 2πορτο!εεεχω αρχίσει να αλληθορίζω και'γω
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Μπορείς να μου πεις και τι θα κάνεις με την ασχήμια του άδειου θόλου που ειδικά στον πίσω θα χωράει ...ένα κεφάλι μέσα?
Δυστυχώς έχεις δίκιο, αφού όταν είδα για πρώτη φορά το αυτοκίνητο με 17άρα την επόμενη μέρα έκλεισα ραντεβού για χαμήλωμα...
Σαν τζιπάκι ήταν και δεν βλέπω να το διόρθωσαν αυτό με το facelift...Κάτι άλλο που δε βλέπω να έχει βελτιωθεί στο facelift είναι η εξάτμισή της. Λίγο αντιαισθητική τη βρίσκω ρε παιδιά... τετράγωνη, σχετικά μεγάλη και ξεχωρίζει κάπως από το υπόλοιπο αμάξωμα κοιτώντας το αμάξι από πίσω. Της 156 είναι πιο διακριτική, ελλειπτικό σχήμα και νομίζω 'δένει' με το αμάξι.
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Φίλοι Αλφίστι,έπειτα από 6 περίπου μήνες σκέψης,πήρα την αποφάση και χαμήλωσα 3,5cm την κούκλα μου.Έβαλα μόνο ελατήρια χαμηλώματος ΗR και άφησα τα μαμίσια αμορτισέρ.Άλλη αίσθηση το αυτοκίνητο εκτός από πιο όμορφο έγινε πιο δεμένο.Φίλε f104 με πόρωσες
Ξέρει κανείς αν πρέπει να αλλάξω μόνο ελατήρια ή και τα αμορτισέρ για να χαμηλώσω ένα 147 ΤΙ (ας πούμε 5 πόντους π.χ.); Κόστος;;;
Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν κόστος €320 για χαμήλωμα 3 πόντους, χωρίς να διευκρινίσουν αν πρόκειται μόνο για ελατήρια ή και αμορτισέρ.
ΥΓ: Το ΤΙ το έχω έντονο γιατί από ότι γνωρίζω φοράει διαφορετικά αμορτισέρ (πιο σκληρά) και ίσως δε χρειαστούν αλλαγή.
-
[quote='xaris78']Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν κόστος
-
Ο χρήστης xaris78 έγραψε:
Ξέρει κανείς αν πρέπει να αλλάξω μόνο ελατήρια ή και τα αμορτισέρ για να χαμηλώσω ένα 147 ΤΙ (ας πούμε 5 πόντους π.χ.); -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Φίλοι Αλφίστι,έπειτα από 6 περίπου μήνες σκέψης,πήρα την αποφάση και χαμήλωσα 3,5cm την κούκλα μου.Έβαλα μόνο ελατήρια χαμηλώματος ΗR και άφησα τα μαμίσια αμορτισέρ.Άλλη αίσθηση το αυτοκίνητο εκτός από πιο όμορφο έγινε πιο δεμένο.
Άντε με το καλό. Βέβαια έχω ακούσει ότι μετά από 5.000-10.000χλμ με HR, τα μαμά αμορτισέρ παραδίνουν το πνεύμα τους, κάτι που ακούγεται λογικά. Περιμένουμε όμως και τις προσωπικές σου εντυπώσεις με το πέρασμα του χρόνου.
Μα δεν είναι λογικό ? Ελατήρια χαμηλώματος με μαμά αμορτισέρ σημαίνει πως τα τελευταία λειτουργούν πάντοτε σε συμπίεση... Κακός συνδυασμός μου φαίνεται...
Ξέρει κανείς αν πρέπει να αλλάξω μόνο ελατήρια ή και τα αμορτισέρ για να χαμηλώσω ένα 147 ΤΙ (ας πούμε 5 πόντους π.χ.); Κόστος;;;
Ενα από τα καλύτερα στημένα αυτοκίνητα ? Γιατί ? Πόσο δε μάλλον 5 πόντους (υπερβολικά πολύ, ΙΜΗΟ)
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Από το ποσό συμπεραίνω πως μόνο ελατήρια εννοούν. Απ'ό,τι γνωρίζω η Ti έχει τα ίδια αμορτισέρ με την απλή 147 και σκληρότερα και ψηλότερα κατά ένα πόντο ελατήρια.Ακριβώς. Σκέψου πως είναι. Σαν τρακτέρ μοιάζει, ειδικά όταν την κοιτάς από το πλαϊ !!
Δεν το έπιασα το υπονούμενο...
Ενα από τα καλύτερα στημένα αυτοκίνητα ? Γιατί ? Πόσο δε μάλλον 5 πόντους (υπερβολικά πολύ, ΙΜΗΟ)
Έχεις δίκιο, είναι πολύ ωραία στημένο αυτοκίνητο. Αυτό το IMHO τι είναι;;; Sorry, είμαι ψιλοάσχετος με αυτά...
-
Ο χρήστης xaris78 έγραψε:
Φίλοι Αλφίστι,έπειτα από 6 περίπου μήνες σκέψης,πήρα την αποφάση και χαμήλωσα 3,5cm την κούκλα μου.Έβαλα μόνο ελατήρια χαμηλώματος ΗR και άφησα τα μαμίσια αμορτισέρ.Άλλη αίσθηση το αυτοκίνητο εκτός από πιο όμορφο έγινε πιο δεμένο.
Φίλε f104 με πόρωσες
Στην αντιπροσωπεία που ρώτησα μου είπαν κόστος ?320 για χαμήλωμα 3 πόντους, χωρίς να διευκρινίσουν αν πρόκειται μόνο για ελατήρια ή και αμορτισέρ.
ΥΓ: Το ΤΙ το έχω έντονο γιατί από ότι γνωρίζω φοράει διαφορετικά αμορτισέρ (πιο σκληρά) και ίσως δε χρειαστούν αλλαγή.
xari78,κοίταξε οι 5 πόντοι που θες να την κατεβάσεις τους θεωρώ οριακούς.Έχε υπόψη σου ότι η 147 έχει χαμηλά το κάρτερ και με τους ελληνικούς δρόμους καταλαβαίνεις τι μπορεί να συμβεί.Οι 3,5 πόντοι που την κατέβασα για μένα είναι η χρυσή τομή,το αυτοκίνητο δεν έχασε απο την άνεση που είχε πριν,και φυσικά έγινε πιο δεμένο και όμορφο.Ο συνδιασμός ΗR με τα αμορτισέρ της μαμάς Άλφα πιστεύω ότι είναι πολύ καλός.Σκέψου το
Υ.Γ.Έχω την εντύπωση ότι μπορείς να την χαμηλώσεις 5 πόντους χωρίς να αλλάξεις αμορτισέρ.
-
Κανένα υποννοούμενο, απλά θεωρώ τα 5 εκατοστά τεράστιο ποσό χαμηλώματος για οποιοδήποτε αυτοκίνητο, πόσο μάλλον για 147...
IMHO = In My Honest Opinion.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
εγώ το ξέρω In Hy Humble Opinion
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
me too
-
Υπάρχει και το IMNSHO = In My Not So Humble Opinion
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
O,τι προαιρείσθε.
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Φίλοι Αλφίστι,έπειτα από 6 περίπου μήνες σκέψης,πήρα την αποφάση και χαμήλωσα 3,5cm την κούκλα μου.Έβαλα μόνο ελατήρια χαμηλώματος ΗR και άφησα τα μαμίσια αμορτισέρ.?λλη αίσθηση το αυτοκίνητο εκτός από πιο όμορφο έγινε πιο δεμένο.Σήμερα συναντήθηκα με ένα φίλο που έχει κάνει ακριβώς το ίδιο, και μάλιστα με λάστιχο 205/50/16. Το αμάξι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, διαφορά στο κοπάνημα δεν κατάλαβα, ενώ ταυτόχρονα έδειχνε πολύ πιο όμορφο και πιο σίγουρο στις στροφές.
Αλήθεια εσένα πόσο περίπου σου βγήκε το μαλλί με τοποθέτηση; -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Φίλοι Αλφίστι,έπειτα από 6 περίπου μήνες σκέψης,πήρα την αποφάση και χαμήλωσα 3,5cm την κούκλα μου.Έβαλα μόνο ελατήρια χαμηλώματος ΗR και άφησα τα μαμίσια αμορτισέρ.?λλη αίσθηση το αυτοκίνητο εκτός από πιο όμορφο έγινε πιο δεμένο.
Σήμερα συναντήθηκα με ένα φίλο που έχει κάνει ακριβώς το ίδιο, και μάλιστα με λάστιχο 205/50/16. Το αμάξι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, διαφορά στο κοπάνημα δεν κατάλαβα, ενώ ταυτόχρονα έδειχνε πολύ πιο όμορφο και πιο σίγουρο στις στροφές.
Αλήθεια εσένα πόσο περίπου σου βγήκε το μαλλί με τοποθέτηση;Mόνο 175 ευρώ(κόστος ελατηρίων),αλλά από γνωστό,να φανταστείς δεν πλήρωσα ούτε εργασία. Το δικό μου φοράει την Super Sport 17άρα ζάντα με 215/45
-
Γεια σας παιδια. Το ξερω εχω χαθει εδω και πολυ καιρο και ζητω συγνωμη απο την παρεα, παλιους και νεους. Θυμαμαι οτι πριν αρκετο καιρο καποιος ειχε κατεβασει σε pdf το technical manual της 147. Θυμαμαι οτι ειχα προσπαθησει να το βρω και εγω στην διευθυνση που ειχε δωσει αλλα τζιφος. Αν το εχει ακομα θα το ηθελα (υποψιαζομαι και αλλοι).
Υ.Γ. Τις ειδατε τις 2 αλφιτσες που γινανε κομματια (και δυστυχως αδικα χαθηκαν και ζωες) στην Συγγρου χθες και προχθες?
Alfa 147 forum