-
Εχω χρονια να χρησιμοποιησω διαιρομενο καθισμα (και δεν προκειτε να το παραγγειλω στο επομενο) αν και στο συγκεκριμενο αμαξι δεν πιστευω οτι επρεπε να λειπει.
-
Ο χρήστης nisiotis έγραψε:
Υπάρχει SUV χωρίς διαιρούμενο - αναδιπλούμενο κάθισμα;Χωρίς αναδιπλούμενο δύσκολο όντως
Χωρίς διαιρούμενο βεβαίως!!
-
Επανερχομαι....
τελικα το καθισμα αντι για 40-20-40 κανει 60 -40 σπασιμο και ο κλιματισμος απλα δεν έχει ηλεκτρονικες ενδειξεις αλλα αναλογικες.
Το τιμονι και το cruise δεν πειραζει.....
Το πήραμε και πάμε βόλτα να δουμε αν οι 258 ιπποι το πανε -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επανερχομαι....
τελικα το καθισμα αντι για 40-20-40 κανει 60 -40 σπασιμο και ο κλιματισμος απλα δεν έχει ηλεκτρονικες ενδειξεις αλλα αναλογικες.
Το τιμονι και το cruise δεν πειραζει.....
Το πήραμε και πάμε βόλτα να δουμε αν οι 258 ιπποι το πανε306 δεν έχει ο 3λιτρος?
-
258
-
Ο ατμοσφαιρικός 3λιτρος 258
Ο υπερτροφοδοτούμενος 3λιτρος 306 -
Μάλλον μπλεχτηκαμε και οι 2. Επειδή ο φίλος δεν ανέφερε τίποτα για βενζίνη ή ντίζελ εγώ υπέθεσα ότι έλεγε βενζίνη ενώ εννοούσε τον ντίζελ.
Edit: Όντως είναι και ο 28i.....
-
Δεν πειράζει.
Πάντως θα πηγαίνει αέρα το 3λίτρο ντίζελ.
Περιμένουμε εντυπώσεις
-
57 κιλά ροπή !!
Τι άλλο να πεις...; -
Δεν παιρνεις ενα MB GLK 250 CDI (2143 κυβικα) 204 αλογα, 500Νm ροπη, ποιο φθηνο θα σου ερθει , ή διαλεγεις το GLK 220 CDI με 170 αλογα στα ιδια κυβικα ειναι και λιγο φθηνοτερη και βαζεις τα καλουδια σου
-
Καλημέρα
Αν ηταν πιο όμορφη η GLK θα την κοίταζα.
Η τωρινή δε βλέπεται ούτε μετά από 1 κάβα ανάμικτα ποτά
-
τι έγινε ακόμα να το παραγγηλεις? ακριβό αλλά και το καλύτερο στη κατηγορία του
-
Ακριβως στο ιδιο διλημμα ειμαι κι εγω τον τελευταιο μηνα.
Δυστυχως προερχομαι απο αγορα αυτοκινητου με μειωμενο τελος.. το Ζ4 35i φουλ εξτρα στα 60Κ..
Και τωρα λογω αλλαγης καθεστωτος στο leasing το επεστρεψα γιατι φετος μου αλλαξε παρα πολυ τη φορολογικη μου κλιμακα και με εβαλε να πληρωσω παρα πολυ φορο.
Μου αρεσει παρα πολυ το νεο Χ3... Να εχεις υποψιν οτι τον αυγουστο θα φορεθει και ο νεος διλιτρος τουρμπο βενζινης με αποδοση 184 αλογων και τιμη λιγο πανω απο τα 45Κ ! κατι γλιτωνεις απο εκει. Για μενα να το παρεις το αυτοκινητο γιατι ειναι παρα πολυ καλο. να βαλεις και πολλα εξτρα γιατι οντως αξιζουν.
Σκεψου ομως και το εξης.. Τοσο η Μερσεντες οσο και η Αουντι εχουν μειωσει τις τιμες τους κατα πολυ σε σχεση με τη BMW . ειναι πιθανο να γινει κατι τετοιο και στη BMW (βασικα ειναι θεμα χρονου) γιαυτο κανε λιγη υπομονη.
Δεν χρειαζεται να σου πω οτι η γνωμη μου ειναι να προχωρησεις και να το παρεις.. απλα σκεψου αν σε ενδιαφερει κατι απο τα παραπανω και μηπως αξιζει να περιμενεις λιγο ακομα.
Αν θες οπωςδηποτε BMW και οπωσδηποτε ντιζελ, πολυ καλη εναλλακτικη περιπτωση ειναι το Χ1 23d στα 43Κ που παιρνει και τον εξτρα εξοπλισμο που θες και σου βγαινει στανταρ 15-20 Κ λιγοτερο
-
Καλημέρα. Ευτυχώς Παρασκευή σήμερα.
Το γνωρίζω ότι έχουν μειώσει τις τιμές η audi. Αν υπήρχε θέμα σύγκρισης με την παλιά Χ3 τότε audi Q5 δαγκωτό.
Τώρα με την νέα Χ3 η ζυγαριά κλίνει προς Χ3.
Επίσης με την audi σπάστικα γιατί όταν είχα άει να ζητήσω προσφορά το Q5 πέρναγε το 90.000 και ούτε κατά διάννοια κάνανε έκπτωση σε αγορά με τα λεφτά μετρητά .
Αντίθετα στην bmw ο πωλητής ακούγοντας για μετρητά μου κάνει έκπτωση.
Από αυτή την αντιμετώπιση επειδή με σεβάστηκε περισσότερο ο πωλητής στην bmw με κέρδισε.Για την παραγγελία περιμένω να κλείσω κάποιες δουλειές που έχω και λέω να πάω αρχές Ιούνη να το κλείσω.
MANGO2 Το Χ1 δεν μου κάθεται καλά στο μάτι και δεν έχει καλούς εσωτερικούς χώρους.Τώρα για την αναμονή για πτώση τιμών σε καινούργιο μοντέλο πολύ δύσκολο. Οπότε μια ψυχή που είναι να βγεί ας βγεί
-
Οταν πηρα το Q5 πριν δυο χρονια, δεν υπηρχε ουσιαστικα ανταγωνισμος στην κατηγορια του. Τωρα με την νεα Χ3 θα ημουν σε δίλημμα, αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα επελεγα παλι το Q5 λογω του καταπληκτικου του 2λιτρου κινητηρα με τα 211 αλογα + του οτι μου αρεσει περισσοτερο αισθητικα. Παντως, μετα απο σχεδον 2 χρονια χρησης, μονο καλα λογια εχω να πω για αυτο το αυτοκινητο: μηδεν προβληματα και απολαυστικο στην καθημερινοτητα.. Φυσικα και η Χ3 ειναι αστερι και σου ευχομαι πολλα και καλα χιλιομετρα.
-
Ο χρήστης babisp έγραψε:
Από αυτή την αντιμετώπιση επειδή με σεβάστηκε περισσότερο ο πωλητής στην bmw με κέρδισε.Καλημέρα. Δεν είναι θέμα σεβασμού του πωλητή, αυτός ένας υπάλληλος είναι εξάλλου. Θέμα πολιτικής της εταιρείας είναι.
-
να πω και γω την γνωμη μου . 85000 ειναι υπερβολικα παρα πολλα για καινουργια χ3 .
Σε συγκριση βεβαια με το glk και το q5 στην κατηγορια αυτη και εγω εκει θα εκλινα μαλλον. βεβαια με αυτο το ποσο παλιοτερα επερνες ο,τι ηθελεςΓνωμη μου ειναι πως εαν μπορεις να διαθεσεις 85χιλιαρικα ειναι κριμα να μην πας για το κατι παραπανω . χ5 , ΜL cayenne . .
η sportscar εχει προσφορα νομιζω στα ιδια λεφτα cayenne 3λιτρη βεβαια εγω εκει θα πηγαινα .
-
Υπάρχει και το υβρίδιο της Λέξους με 250 αλόγατα, και μάλλον είναι και φθηνότερο της Μπεμβέ, και δεν είναι και ντιζελούμπα. Γενικώς από επιλογές υπάρχουν κάμποσες.
-
Παίδες καλησπέρα
Θα ήθελα να πάω σε παραπάνω κυβικά/κατηγορία αλλά δεν μπορώ.Μέχρι 2λιτρο δυστυχώς.
και κάτι
πελάτης με Q7 είχε έρθει στην εταιρεία που δουλέυω και πήγε να βγεί από το πάρκιν το οποίο έχει ανηφορική κλίση σε στροφή 90 μοιρών.Μόλις πήγε να στρίψει και ο πίσω εσωτερικός τροχός έχασε πρόσφυση έκανε 3 λεπτά να φύγει.Άκουγες κόμπλα ξεκόμπλα το διαφορικό αλλά το κτήνος εκεί.Μετα από πολλά τέτοια κατάφερε να βγεί.Περίεργο μου φάνηκε Ένα χάμμερ και ένα land cruizer φεύγουν αέρα πατέρα από εκεί. Τι να πει κανείς. -
Τα Audi είναι σαπακια.
Το λέει και ο Bill33 και ο qsis...
ΝΕΑ BMW X3 F25