-
Και εγώ με chrome, δεν έχω κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Συγγνώμη που κάνω πλάκα, αλλά είναι τόσα πολλά τα καθημερινά περιστατικά που αν δεν το ρίξεις και λίγο στο σορολό, θα φρικάρεις.
Ακριβώς έτσι πρέπει να το βλέπεις. Ούτε φωνές, ούτε τσακωμοί, ούτε ύβρεις. Δεν κερδίζεις και τίποτε άλλωστε. Απλά τον εαυτό σου καταστρέφεις. Πες εκεί πέρα ένα 'μας έκλεισες' ή ρίξε μια κόρνα και τέλος. Φεύγεις να πας στη δουλειά σου και εκεί, σκέφτεσαι το βράδυ με την κοπέλα / γυναίκα σου αγκαλιά και όλα τα υπόλοιπα, ας πάνε στο δ....ο.
Ευχαριστώ.
Όπως το λες, αλλά στην πράξη πολλές φορές δεν είναι εύκολο να το κάνεις. Γι΄αυτό χρειάζεται συναίνεση απ' όλες τις πλευρές.
- Κάτι
Δουλεύει κανείς άλλος Chrome; Έχετε αντιμετωπίσει πρόβλημα με το forum; Όταν ανοίγω μία σελίδα στο 50% των περιπτώσεων τρώει τρελλά κολλήματα και θέλει πολλαπλά refresh για να την ανοίξει. Ταυτοχρόνως, τις άλλες σελίδες τις ανοίγει μια χαρά, οπότε, σίγουρα δεν είναι πρόβλημα της σύνδεσης. Ούτε όμως και του forum πρέπει να είναι καθώς με τους άλλους browser ανοίγει μια χαρά.
Αν και πλέον χρησιμοποιώ τον firefox 4, δοκίμασε να καθαρίσεις τα browsing data (cache, cookies κλπ) του chrome. Πας Options -> Under The Hood -> Privacy -> Clear Browsing data ...
Uploaded with ImageShack.us
- Κάτι
-
Εμένα αυτό που μου κάνει είναι, όταν πατάω να διαβάσω τα μη αναγνωσμένα posts, να με βγάζει πολλές σελίδες πίσω στο θέμα.
-
Μεγαλεια σημερα το πρωι. Ωρες ωρες τα πραγματα συμβαινον με εναν μαγικο τροπο γυρω μου:
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Έχω την εντύπωση πως η κατάσταση στους δρόμους χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Ο κόσμος έχει λαλήσει εντελώς. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να περιγράψω τί έχω δει τις τελευταίες μέρες. Ειναι τόσα πολλά που δεν τα θυμάμαι όλα!Εσυ τι περιμενεις, οταν ο εσκεμμενα παραβαινων βασικες διαταξεις του ΚΟΚ (κοκκινο, στοπ, μονοδρομοι, αλλαγες κατευθυνσης με το ετσι θελω) πουλαει τσαμπουκα, κ η γενικη αντιδραση ειναι
α) να τον αφησεις να κανει αυτο που θελει
β) να σηκωθεις να φυγεις στην απειλη του τσαμπουκαεπιβραβευοντας ετσι αυτη την συμπεριφορα του?
Εντελως τυχαια, τρανταχτο παραδειγμα σημερα το πρωι.Πηγα να μετακινησω το αυτοκινητο για 50μ να το βγαλω κατω απο κατι δεντρα πριν παω (με τα ποδια) στο μαγαζι), κ παρ'ολα αυτα καταφερα να πετυχω μαλακα. 30 δευτερολεπτα δουλεια κ εφαγα μιση ωρα με τον παπαρα*:
Ξεπαρκαρω κ θελω να παω 50μ πιο κατω, ολο ευθεια σε κεντρικο αλλα στενο δρομο εξω απο το σπιτι μου. Βλακακος κουστουμαρισμενος ερχεται αναποδα κ πλακωμενος , κ εχει την απαιτηση (κυριολεκτικα ομως) να κανω ακρη να περασει 'γιατι βιαζεται'. Οποτε λεω ωραια, εγω δεν βιαζομαι, παρκαρω στην μεση του δρομου, βγαινω κ αραζω πανω στο αμαξι κ του λεω οτι θα μεινουμε εδω μεχρι να παει με την οπισθεν μεχρι το πρωτο καθετο, στριψει κ φυγει απο το 'αναποδα'. Κατεβαινει κατω κ λεει 'θα κανεις ακρη ή θα σε κανω εγω'.
Αν εκει του ελεγα 'ενταξει ρε φιλαρακι, θα κανω' επειδη ηρθε τσαμπουκαλεμενος, κ εμπαινα μεσα κ εκανα ακρη, θα γινοταν ακριβως αυτο που λεω πιο πανω. Θα επιβραβευα αυτη την συμπεριφορα κ θα περναγε το δικο του (για αλλη μια φορα, προφανως), κ θα συνεχιζε να κανει τα ιδια. Κ ετσι μαθαινουν ολοι κ εχουμε φτασει στην κατασταση που περιγραφεις εσυ.
Τι εγινε τελικα κ εχασα μιση ωρα? Τον βουταω απο την γραβατα, την σηκωνω προς τα πανω με ολη μου την δυναμη κ τον σπρωχνω πανω στο αυτοκινητο του. Κ απλα του ξαναλεω οτι αν θελει να φτασει (ολοκληρος ) εκει που πηγαινει, θα μπει μεσα στο δικο του κ θα φυγει προς την κανονικη μερια του δρομου. Σοβαρευτηκε με την μιακ μπηκε μεσα να φυγει. Κ τοτε εγινε το εξης καταπληκτικο:
Κανει οπισθεν κ μπαινει με τον κωλο στο καθετο στενακι περιμενοντας να περασω. Προφανως μετα απο μενα θα ξαναεμπαινε αναποδα, οποτε ξανασταματαω κ του φωναζω να προχωρησει (στο καθετο στενο που τωρα βρισκεται) γιατι απο εδω δεν θα περασει. Κατι μισολεει, προχωραει κ στριβω απο πισω του κ τον ακολουθω. Κ επειδη ειναι τσαντισμενος, γραφει την απο δεξια προτεραιοτητα στα @@ του με αποτελεσμα να σκασει πανω του ενα φορτηγακι σεβαστων διαστασεων κ να του κανει ολο το εμπρος κ πλαινο δεξι μερος, σκατα.
Την μιση ωρα την εφαγα οταν εκατσα εκει για να φροντισω οτι θα γραψει σωστα την φιλικη (αφου τον ξανα'ηρεμησα') κ να δωσω τα στοιχεια μου στον αλλον just in case. Με τον βλακα χωρισαμε τους δρομους μας με την φιλικη συμβουλη :μην γ@μ@ς τοσο πολυ γιατι μπορει καποια στιγμη να σε γ@μησουν'...
Πειτε μου τωρα, θα το ξανακανει?
*Wagner, δεν ξερω ποτε μου πασαρες τον μαλακομαγνητη σου αλλα παρ'τον πισω
-
Καλά ποιος είσαι ρε kacey, ο Bud Spencer?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
2) 0:58 το τρισμέγιστο μπέρδεμα.Στη γωνία ένα από τα καλύτερα σουβλατζίδικα της Αθήνας
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
- 0:58 το τρισμέγιστο μπέρδεμα.
Στη γωνία ένα από τα καλύτερα σουβλατζίδικα της Αθήνας
Μερακλήδες?
-
-
Καλά ποιος είσαι ρε kacey, ο Bud Spencer?Οχι, γιατι? Ειναι πολυ ευκολο να κουμανταρεις καποιον αν τον εχεις πιασει απο την γραβατα, του σφιγγεις τον λαιμο κ ταυτοχρονα του κουμανταρεις το κεφαλι. Κ οπου παει το κεφαλι, παει κ το σωμα.
Ασε που, οταν ο αλλος ερχεται για κοκορομαχια κ ψευτοτσαμπουκα ('θα σου κανω, θα σου δειξω, θα σου μπηξω') κ να μετρησει ποιος την εχει μεγαλυτερη, κ εσυ του την πεφτεις με ολη σου τη δυναμη κ νευρο, ειναι πολυ ευκολο να τον κανεις κουμαντο.
-
Πάντως kacey μια φορά που μου είχε τύχει παρόμοια περίπτωση (είμαι σε δρόμο πολύ κοντά στο σπίτι μου που ξέρω ότι είναι μονόδρομος και έρχεται κάποιος ανάποδα) έγινα τελείως ρεζίλι (του λέω 'πήγαινε πίσω, είσαι σε μονόδρομο' 'όχι δεν είμαι' 'όχι είσαι' φωνές-κακό-μπινελίκια, κάποια στιγμή ο άνθρωπος βαρέθηκε και πήγε πίσω μέχρι ένα άνοιγμα, περνάω (δεν ήμουν τόσο επιμελής όσο εσύ να βεβαιωθώ ότι δεν θα συνεχίσει ανάποδα ) και όταν φτάνω στη διασταύρωση ανακαλύπτω ότι το απαγορευτικό εισόδου (άσπρη παύλα σε κόκκινο) που κανονικά ήταν εκεί έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί και άρα είχε δίκιο ο άνθρωπος και εγώ άδικο). Φαντάζεσαι να πλακωνόμουν στο ξύλο κιόλας ?
-
- 0:58 το τρισμέγιστο μπέρδεμα.
Στη γωνία ένα από τα καλύτερα σουβλατζίδικα της Αθήνας
Μερακλήδες?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πάντως kacey μια φορά που μου είχε τύχει παρόμοια περίπτωση (είμαι σε δρόμο πολύ κοντά στο σπίτι μου που ξέρω ότι είναι μονόδρομος και έρχεται κάποιος ανάποδα) έγινα τελείως ρεζίλι (του λέω 'πήγαινε πίσω, είσαι σε μονόδρομο' 'όχι δεν είμαι' 'όχι είσαι' φωνές-κακό-μπινελίκια, κάποια στιγμή ο άνθρωπος βαρέθηκε και πήγε πίσω μέχρι ένα άνοιγμα, περνάω (δεν ήμουν τόσο επιμελής όσο εσύ να βεβαιωθώ ότι δεν θα συνεχίσει ανάποδα ) και όταν φτάνω στη διασταύρωση ανακαλύπτω ότι το απαγορευτικό εισόδου (άσπρη παύλα σε κόκκινο) που κανονικά ήταν εκεί έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί και άρα είχε δίκιο ο άνθρωπος και εγώ άδικο). Φαντάζεσαι να πλακωνόμουν στο ξύλο κιόλας ?σωστος ο kacey Ελπιζω ο τρόμπας να έπαθε καλή ζημιά
καλά ρε μαλάκα μπαίνεις παράνομα κ έχεις κ την απαίτηση να σε αφήσει ο άλλος? κάνε όπισθεν μέχρι κάποιο 'άνοιγμα', ζήτα κ συγγνώμη κ αει κ στο δι@ολο -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πάντως kacey μια φορά που μου είχε τύχει παρόμοια περίπτωση (είμαι σε δρόμο πολύ κοντά στο σπίτι μου που ξέρω ότι είναι μονόδρομος και έρχεται κάποιος ανάποδα) έγινα τελείως ρεζίλι (του λέω 'πήγαινε πίσω, είσαι σε μονόδρομο' 'όχι δεν είμαι' 'όχι είσαι' φωνές-κακό-μπινελίκια, κάποια στιγμή ο άνθρωπος βαρέθηκε και πήγε πίσω μέχρι ένα άνοιγμα, περνάω (δεν ήμουν τόσο επιμελής όσο εσύ να βεβαιωθώ ότι δεν θα συνεχίσει ανάποδα ) και όταν φτάνω στη διασταύρωση ανακαλύπτω ότι το απαγορευτικό εισόδου (άσπρη παύλα σε κόκκινο) που κανονικά ήταν εκεί έχει μυστηριωδώς εξαφανιστεί και άρα είχε δίκιο ο άνθρωπος και εγώ άδικο). Φαντάζεσαι να πλακωνόμουν στο ξύλο κιόλας ?Μου συνέβει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο! Που έγινε το περιστατικό που περιγράφεις; Θεσσαλονίκη;
-
Αθήνα...
Επί της ουσίας βέβαια ο kacey έχει δίκιο, αν πηγαίνει κάποιος ανάποδα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίσω.
-
Αυτος βγηκε απο το αμαξι του 'για να με κανει ακρη αν δεν κανω εγω', τι συζηταμε τωρα...
Ο μονος τροπος να μπεις αναποδα στον δρομο που λεω, ειναι ή να εχεις ξεκινησει απο την αρχη του (οπου σε καθε γωνια εχει απαγορευτικο κ εμεις συναντηθηκαμε 5 διασταυρωσεις μετα), ή να στριψεις αναποδα απο καθετο στενο οπου σε καθε στενο εχει απαγορευτικο στροφης. Ποσα σηματα να λειπουν ρε παιδι μου? Ασε που το υφος του κ η απαιτηση να κανω ακρη σηκωναν απο μονα τους αντιδραση. Κ φυσικα, τελικα ηξερε. Ή να ερχεσαι ηδη αναποδα απο το αμεσως προηγουμενο στενο (οποτε δεν θα δεις απαγορευτικο στροφης) ΚΑΙ να εχει ξηλωθει το απαγορευτικο εισοδου στην γωνια, επι του δρομου που ημασταν.
Ε, του πουστη...
-
Ωραία όλα αυτά αλλά αν ήταν μαύρος νταγλαράς πάνω απο δύο μέτρα ύψος με γκλόπ αποφασισμένος να σου σπάσει το κεφάλι (που έτυχε σε μένα) τι θα έκανες?
Εγώ έβγαλα ταυτοτητα και του είπα ''ασφάλεια''.........και ηρέμησε και καλά ότι έκανα δουλειά σε παρακολούθηση...(τελείως άσχετο)......Στην Πάτμου στα Κατω Πατήσια ενω πήγαινε αντιθετα και μου έκλεισε το δρόμο, εκανα το λάθος να τον πω σκυλάραπα.......
Είχα μηχανή και πέρασα απο δίπλα βέβαια αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε και συγκρατημένοι στα λόγια μας και ψύχραιμοι σε αυτές τις περιπτώσεις.Ποιος σου λέει ότι ο απο κει δεν 'εχει 45ρι και ειναι και ''φτιαγμένος'' και μετά ........αντε γειά..... -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ωραία όλα αυτά αλλά αν ήταν μαύρος νταγλαράς πάνω απο δύο μέτρα ύψος με γκλόπ αποφασισμένος να σου σπάσει το κεφάλι (που έτυχε σε μένα) τι θα έκανες?
Εγώ έβγαλα ταυτοτητα και του είπα ''ασφάλεια''.........και ηρέμησε και καλά ότι έκανα δουλειά σε παρακολούθηση...(τελείως άσχετο)......Στην Πάτμου στα Κατω Πατήσια ενω πήγαινε αντιθετα και μου έκλεισε το δρόμο, εκανα το λάθος να τον πω σκυλάραπα.......
Είχα μηχανή και πέρασα απο δίπλα βέβαια αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε και συγκρατημένοι στα λόγια μας και ψύχραιμοι σε αυτές τις περιπτώσεις.Ποιος σου λέει ότι ο απο κει δεν 'εχει 45ρι και ειναι και ''φτιαγμένος'' και μετά ........αντε γειά.....Δεν ξέρω τι ακριβώς είχε προηγηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, αλλά και να μην είχε πολλή όρεξη για φασαρία/επιμείνει στο ότι πήγαινε ανάποδα, με την ατάκα αυτή μάλλον τον εξαγρίωσες
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Είχα μηχανή και πέρασα απο δίπλα βέβαια αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε και συγκρατημένοι στα λόγια μας και ψύχραιμοι σε αυτές τις περιπτώσεις.Ποιος σου λέει ότι ο απο κει δεν 'εχει 45ρι και ειναι και ''φτιαγμένος'' και μετά ........αντε γειά.....Ακριβως τα ιδια. 5 μεθυσμενοι Αγγλοι, σου κανουν για ιδιο σεναριο?
-
4 'ομογενείς' μέσα σε SUV της Volvo είναι ένα καλό αντίστοιχο σενάριο...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μεγαλεια σημερα το πρωι. Ωρες ωρες τα πραγματα συμβαινον με εναν μαγικο τροπο γυρω μου:Έχω την εντύπωση πως η κατάσταση στους δρόμους χειροτερεύει μέρα με τη μέρα. Ο κόσμος έχει λαλήσει εντελώς. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να περιγράψω τί έχω δει τις τελευταίες μέρες. Ειναι τόσα πολλά που δεν τα θυμάμαι όλα!
Εσυ τι περιμενεις, οταν ο εσκεμμενα παραβαινων βασικες διαταξεις του ΚΟΚ (κοκκινο, στοπ, μονοδρομοι, αλλαγες κατευθυνσης με το ετσι θελω) πουλαει τσαμπουκα, κ η γενικη αντιδραση ειναι
α) να τον αφησεις να κανει αυτο που θελει
β) να σηκωθεις να φυγεις στην απειλη του τσαμπουκαεπιβραβευοντας ετσι αυτη την συμπεριφορα του?
Εντελως τυχαια, τρανταχτο παραδειγμα σημερα το πρωι.Πηγα να μετακινησω το αυτοκινητο για 50μ να το βγαλω κατω απο κατι δεντρα πριν παω (με τα ποδια) στο μαγαζι), κ παρ'ολα αυτα καταφερα να πετυχω μαλακα. 30 δευτερολεπτα δουλεια κ εφαγα μιση ωρα με τον παπαρα*:
Ξεπαρκαρω κ θελω να παω 50μ πιο κατω, ολο ευθεια σε κεντρικο αλλα στενο δρομο εξω απο το σπιτι μου. Βλακακος κουστουμαρισμενος ερχεται αναποδα κ πλακωμενος , κ εχει την απαιτηση (κυριολεκτικα ομως) να κανω ακρη να περασει 'γιατι βιαζεται'. Οποτε λεω ωραια, εγω δεν βιαζομαι, παρκαρω στην μεση του δρομου, βγαινω κ αραζω πανω στο αμαξι κ του λεω οτι θα μεινουμε εδω μεχρι να παει με την οπισθεν μεχρι το πρωτο καθετο, στριψει κ φυγει απο το 'αναποδα'. Κατεβαινει κατω κ λεει 'θα κανεις ακρη ή θα σε κανω εγω'.
Αν εκει του ελεγα 'ενταξει ρε φιλαρακι, θα κανω' επειδη ηρθε τσαμπουκαλεμενος, κ εμπαινα μεσα κ εκανα ακρη, θα γινοταν ακριβως αυτο που λεω πιο πανω. Θα επιβραβευα αυτη την συμπεριφορα κ θα περναγε το δικο του (για αλλη μια φορα, προφανως), κ θα συνεχιζε να κανει τα ιδια. Κ ετσι μαθαινουν ολοι κ εχουμε φτασει στην κατασταση που περιγραφεις εσυ.
Τι εγινε τελικα κ εχασα μιση ωρα? Τον βουταω απο την γραβατα, την σηκωνω προς τα πανω με ολη μου την δυναμη κ τον σπρωχνω πανω στο αυτοκινητο του. Κ απλα του ξαναλεω οτι αν θελει να φτασει (ολοκληρος ) εκει που πηγαινει, θα μπει μεσα στο δικο του κ θα φυγει προς την κανονικη μερια του δρομου. Σοβαρευτηκε με την μιακ μπηκε μεσα να φυγει. Κ τοτε εγινε το εξης καταπληκτικο:
Κανει οπισθεν κ μπαινει με τον κωλο στο καθετο στενακι περιμενοντας να περασω. Προφανως μετα απο μενα θα ξαναεμπαινε αναποδα, οποτε ξανασταματαω κ του φωναζω να προχωρησει (στο καθετο στενο που τωρα βρισκεται) γιατι απο εδω δεν θα περασει. Κατι μισολεει, προχωραει κ στριβω απο πισω του κ τον ακολουθω. Κ επειδη ειναι τσαντισμενος, γραφει την απο δεξια προτεραιοτητα στα @@ του με αποτελεσμα να σκασει πανω του ενα φορτηγακι σεβαστων διαστασεων κ να του κανει ολο το εμπρος κ πλαινο δεξι μερος, σκατα.
Την μιση ωρα την εφαγα οταν εκατσα εκει για να φροντισω οτι θα γραψει σωστα την φιλικη (αφου τον ξανα'ηρεμησα') κ να δωσω τα στοιχεια μου στον αλλον just in case. Με τον βλακα χωρισαμε τους δρομους μας με την φιλικη συμβουλη :μην γ@μ@ς τοσο πολυ γιατι μπορει καποια στιγμη να σε γ@μησουν'...
Πειτε μου τωρα, θα το ξανακανει?
*Wagner, δεν ξερω ποτε μου πασαρες τον μαλακομαγνητη σου αλλα παρ'τον πισω
Ναι....ναι...εγω φταιω τωρα!
Δεν ξερω τι παιζει, αλλα απο τοτε που αφισα μαλι, ειναι ελαχιστοι αυτοι που το παιζουν τσαμπουκαδες αφου βγω απο το αμαξι...
Με βλεπουν με το smartακι και δεν ξερω τι νομιζουν, αλλα μολις βγω ολοκληρος απο το αμαξι....
ολοι καθονται στα αυγα τους...τον μαλακομαγνητη πασαρε τον κ εσυ με την σειρα σου καπου αλλου
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]