-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
κλεψτε ρε,κλεψτε
και να γινει η στραβη και σας ποιασουν θα καθαρισει ο εκαστοτε ψωμιαδης
οσο για τα ακριβα πρατηρια δεν σεβονται να υπερκερδουν θα σεβαστουν την ποσοτητα?Πανε τοτε στα φθηνα... Σε αυτα που σε σεβονται οπως πρεπει!
εμεις θα πηγαινουμε στα φθηνα, αρα η δικια σας πελατεια (που ειστε 'σωστοι') θα μειωθει. Αρα θα βαλετε λουκετακι
στη συνεχεια μπορειτε να κανετε πορεια στο Συνταγμα για τον κοσμο που δε σας στηρηξε
οποτε καλα κανεις και κρατας το στομα σου κλειστο.
Μπα, ευτυχως υπαρχουν και ανθρωποι που ακομα και σε αυτους τους καιρους διαθετουν μια υποτυπωδη σκεψη και βλεπουν το πραγματικο τους συμφερον... Ανθρωποι που δεν εχουν κανει ακομα το σκατο τους παξιμαδι ουτε ειναι μιζεροι και θυσιαζουν κατι απο την τιμη για να βαλουν καθαρα καυσιμα στα αμαξια τους και στην σωστη ποσοτητα! Ανθρωποι που οταν φευγουν απο τα μαγαζια μας δεν βγαζουν τα κομπιουτερακια να δουν αν το ρεζερβουαρ τους απο 45αρι εγινε 55αρι!
Δοξα τω Θεο λοιπον εμεις θα τα βγαλουμε περα... Μην ανησυχεις για εμας!
Κοιτα λιγο τους βενζιναδες σου που χασκογελουν καθε φορα που τους αφηνεις τα λεφτα σου και φευγεις απο το μαγαζι τους...εντυπωσιακο, να εχετε εσεις ολους τους εξυπνους πελατες (που ολως τυχαιως δεν ειναι και μιζεροι ) και οι υπολοιποι που ειναι βλακες πηγαινουν στους αλλους.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσένα για τι πράγμα θα σε καρφώσει ακριβώς;Tην ίδια απορία έχω και εγώ...
-
Τι δεν μπορεις να καταλαβεις απο ολα οσα σου λεμε μεχρι τωρα???
Λεμε οτι η ακριβη τιμη ενος πρατηριου δεν διασφαλιζει ουτε ποιοτητα ουτε ποσοτητα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Λεμε οτι η ακριβη τιμη ενος πρατηριου δεν διασφαλιζει ουτε ποιοτητα ουτε ποσοτηταμα τι λες τωρα?
αφου οι ακριβοι εχουν ολους τους εξυπνους πελατες, θα τους ειχαν καταλαβει -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εσένα για τι πράγμα θα σε καρφώσει ακριβώς;
Tην ίδια απορία έχω και εγώ...
Για οτιδηποτε... Δυσκολο ειναι να κανεις μια καταγγελια??
-
Άντε και σου έκανε, και; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άντε και σου έκανε, και; Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.Φυσικα! Αλλα θα γινει ανεφικτος ο ελεγχος ολων των καταγγελιων λογω του αριθμου τους...
Εδω τωρα δν φτανουν τα συνεργεια, φαντασου αν παρουν στα σοβαρα και ολες τις καταγγελιες! -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Λεμε οτι η ακριβη τιμη ενος πρατηριου δεν διασφαλιζει ουτε ποιοτητα ουτε ποσοτηταΣε εμενα αναφερεσαι?
-
Φυσικα! Αλλα θα γινει ανεφικτος ο ελεγχος ολων των καταγγελιων λογω του αριθμου τους...
Εδω τωρα δν φτανουν τα συνεργεια, φαντασου αν παρουν στα σοβαρα και ολες τις καταγγελιες!φοβασαι δηλαδη μηπως σου κανουν καταγγελια και δεν προλαβουν να σε ελεγξουν?
-
Φυσικα! Αλλα θα γινει ανεφικτος ο ελεγχος ολων των καταγγελιων λογω του αριθμου τους...
Εδω τωρα δν φτανουν τα συνεργεια, φαντασου αν παρουν στα σοβαρα και ολες τις καταγγελιες!Ίσα-ίσα που τώρα βασίζονται σε καταγγελίες οδηγών που έχουν την εντύπωση ότι κάτι παίζει στο τάδε βενζινάδικο. Αν ο x γνώστης πάρει τηλέφωνο και καταγγείλει ότι το y βενζινάδικο κλέβει με τον τάδε (συγκεκριμένο) τρόπο, ακόμα καλύτερα!
Δεν καταλαβαίνω τι λογική 'δεν καταγγέλλουμε τους κλέφτες για να μην κάνουν ούτε αυτοί καταγγελίες και μπλοκάρει ο μηχανισμός'. Λες και είναι καλύτερα τώρα που μόνοι τους οι πελάτες καταγγέλλουν.
-
Λεμε οτι η ακριβη τιμη ενος πρατηριου δεν διασφαλιζει ουτε ποιοτητα ουτε ποσοτηταΣε εμενα αναφερεσαι?
ναι melos 86
επιμενεις οτι τα ακριβα πρατηρια ειναι εγγυημενα και οτι τα φθηνα εκ ορισμου μας κλεβουν
και κααποιοι απο εδω μεσα σου λεμε οτι και στα ακριβα πρατηρια δεν ειναι διασφαλισμενη ουτε η ποιοτητα ουτε η ποσοτητα
γιατι να θεωρησω ως δεδομενο οτι ενα ακριβο πρατηριο,δεν εχει πειραγμενη αντλια?η νοθευμενο καυσιμο? -
Γιατι βγαζει ενα λογικο και βιωσιμο για την επιχειρηση κερδος... Ενα κερδος ικανο να καλυψει τα εξοδα του χωρις να χρειαστει να επιδοθει σε ταρζανιες! Γιατι ποτε δεν εχει πιαστει καποιο πρατηριο να φερει αναλογα 'μαχανακια' και να εχει λογικες τιμες στα σταντ του!
Ολα τα πρατηρια που πιαστηκαν ειχα προκλητικα χαμηλες τιμες! Και το AVIN, και το Cyclon και το Aegean τωρα... Τυχαιο δεν ειναι τιποτα!
Οταν αναφερομαι σε 'ακριβα' πρατηρια στην ουσια αναφερομαι σε ολα τα πρατηρια που δεν φερουν τρομακτικα και προκλητικα χαμηλες τιμες! Με 1 λεπτο κερδος στο λιτρο κανενα πρατηριο δεν καθισταται επιχειρηματικα βιωσιμο!
Το αν η καθε τιμη ειναι η οχι προκλητικα χαμηλη το εχω εξηγησει σε παλαιοτερα μου ποστ...
Οποιος εχει την διαθεση να προστατευσει το αυτοκινητο του και την τσεπη του μπορει να τα αναζητησει! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εδω τωρα δν φτανουν τα συνεργεια, φαντασου αν παρουν στα σοβαρα και ολες τις καταγγελιες!φοβασαι δηλαδη μηπως σου κανουν καταγγελια και δεν προλαβουν να σε ελεγξουν?
Αδυνατεις να σκεφτεις η απλα το παιζεις χαζος?
-
Αδυνατεις να σκεφτεις η απλα το παιζεις χαζος?
Μάλλον εσύ παίζεις με την νοημοσύνη μας, γιατί τόσες σελίδες τώρα μας λες ότι ξέρεις ποιοι κλέβουν αλλά δεν τους καταγγέλεις γιατί... αλήθεια γιατί δεν τους καταγγέλει?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Στο βόλο παίζουν αρκετά στο 1.62.Σήμερα το κοίταξα καλύτερα.
Είναι 3 στην ίδια περιοχή (είσοδος της πόλης) στο 1.609 και άλλα 2 στο 1.619. Δε νομίζω να κλέβουν γιατί είναι πολύ προκλητικό και επίσης το πιο ακριβό της περιοχής (BP) είναι στα 1.68-1.69. -
Έμαθα σήμερα οτι τον συγκεκριμένο τον είχε το ΣΔΟΕ στο στόχαστρο εδώ και τουλάχιστον ένα εξάμηνο λόγω μεγαλύτερων πωλήσεων σε σχέση με τις αγορές. Οι πειραγμένες αντλίες γι αυτόν θα είναι το λιγότερο, αντιμετωπίζει κατηγορίες φοροδιαφυγής (ποινικό αδίκημα πλέον) και λαθρεμπορίας, ενώ ο χωρός του βενζινάδικου δέν θα μπορεί να λειτουργήσει σαν βενζινάδικο για τουλάχιστον 2 χρόνια
-
Να βαζετε παντα σε κεντρικα ΜΕΓΑΛΑ πρατηρια οπου εχει πολλη δουλεια. Οταν καποιος ιδιοκτητης παραγγελνει τεραστιες ποσοτητες καυσιμων τοτε πετυχαινει και καλυτερες τιμες. Αντιθετως να αποφευγετε τα μικρα βενζιναδικα με λιγη δουλεια και χαμηλες τιμες.
Εγω προσωπικα βαζω στην avin, ειτε καμια φορα στην Εκο στην Βαρης Κορωπιου(βρισκονται απεναντι) και ποτε δεν εχω παρατηρησει πυρακια στα αυτοκινητα. Επισης οταν το αμαξι ειναι σχεδον αδειο και τους λεω να το γεμισουν ,δεν μου βαζουν 50 λιτρα ενω το ρεζερβουαρ χωραει 42 ,αλλα 39-40 λιτρα.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Να βαζετε παντα σε κεντρικα ΜΕΓΑΛΑ πρατηρια οπου εχει πολλη δουλεια. Οταν καποιος ιδιοκτητης παραγγελνει τεραστιες ποσοτητες καυσιμων τοτε πετυχαινει και καλυτερες τιμες. Αντιθετως να αποφευγετε τα μικρα βενζιναδικα με λιγη δουλεια και χαμηλες τιμες.Εγω προσωπικα βαζω στην avin, ειτε καμια φορα στην Εκο στην Βαρης Κορωπιου(βρισκονται απεναντι) και ποτε δεν εχω παρατηρησει πυρακια στα αυτοκινητα. Επισης οταν το αμαξι ειναι σχεδον αδειο και τους λεω να το γεμισουν ,δεν μου βαζουν 50 λιτρα ενω το ρεζερβουαρ χωραει 42 ,αλλα 39-40 λιτρα.
Ούτε αυτό που λες ισχύει. Έχουν πιαστεί μεγάλα ΕΤΑΙΡΙΚΑ πρατήρια της Shell σε κεντρικούς δρόμους να κλέβουν στην αντλία (όπως και άλλων εταιριών).
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Να βαζετε παντα σε κεντρικα ΜΕΓΑΛΑ πρατηρια οπου εχει πολλη δουλεια. Οταν καποιος ιδιοκτητης παραγγελνει τεραστιες ποσοτητες καυσιμων τοτε πετυχαινει και καλυτερες τιμες. Αντιθετως να αποφευγετε τα μικρα βενζιναδικα με λιγη δουλεια και χαμηλες τιμες.
Εγω προσωπικα βαζω στην avin, ειτε καμια φορα στην Εκο στην Βαρης Κορωπιου(βρισκονται απεναντι) και ποτε δεν εχω παρατηρησει πυρακια στα αυτοκινητα. Επισης οταν το αμαξι ειναι σχεδον αδειο και τους λεω να το γεμισουν ,δεν μου βαζουν 50 λιτρα ενω το ρεζερβουαρ χωραει 42 ,αλλα 39-40 λιτρα.
Ούτε αυτό που λες ισχύει. Έχουν πιαστεί μεγάλα ΕΤΑΙΡΙΚΑ πρατήρια της Shell σε κεντρικούς δρόμους να κλέβουν στην αντλία (όπως και άλλων εταιριών).
Δυστυχώς αυτό με τη Shell ισχύει....
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σήμερα το κοίταξα καλύτερα.
Είναι 3 στην ίδια περιοχή (είσοδος της πόλης) στο 1.609 και άλλα 2 στο 1.619. Δε νομίζω να κλέβουν γιατί είναι πολύ προκλητικό και επίσης το πιο ακριβό της περιοχής (BP) είναι στα 1.68-1.69.Αυτό βγαίνοντας από το βόλο στη λαρίσης; Είχα βάλει με 1.795 από αυτό πριν από καναδυό μήνες ( lrp)
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!