-
Ή οτι κ να γινονται δημοσιευονται υστερα απο 2 χρονια!!! (αν τα τελευταια ψηφια αναφερονται στο ετος ελεγχου) καλα κρασια!!
-
Προχθές πέτυχα μέρα μεσημέρι (κυριολεκτικά) δύο βυτιοφόρα με βουλγαρικές πινακίδες στην παλιά Ε.Ο. Καβάλας-Θεσσαλονίκης. Έχουν λόγο να κυκλοφορούν για κάποιο λόγο νόμιμα ή απλά συμβαίνει αυτό στο οποίο πάει ο νους μας;
-
Τη μικρή Aegean στην Κηφισιά στο ρεύμα προς Διόνυσο (μετά την ΕΚΟ) για νοθεία την έχουν κλείσει?
Κάτι τέτοιο άκουσα.... -
Ο χρήστης doule έγραψε:
Προχθές πέτυχα μέρα μεσημέρι (κυριολεκτικά) δύο βυτιοφόρα με βουλγαρικές πινακίδες στην παλιά Ε.Ο. Καβάλας-Θεσσαλονίκης. Έχουν λόγο να κυκλοφορούν για κάποιο λόγο νόμιμα ή απλά συμβαίνει αυτό στο οποίο πάει ο νους μας;Έχουν κάθε δικαίωμα να γεμίζουν καύσιμο από τα ελληνικά λιμάνια και διυλιστήρια και να τα πηγαίνουν για κατανάλωση στη Βουλγαρία. Οπότε αν δεν ξέρεις από που έρχονται και πού πηγαίνουν δεν μπορείς να βγάλεις εύκολα συμπέρασμα...
Άσε που δεν αποκλείεται να μην κουβαλάνε 'βουλγάρικη' βενζίνη αλλά ελληνική και απλά ζητάνε λιγότερο από του έλληνες βυτιοφοράδες.... (δεν ξέρω αν αυτό παίζει/επιτρέπεται). -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
[(δεν ξέρω αν αυτό παίζει/επιτρέπεται).Παρα παιζει και δεν επιτρεπεται
-
Ο χρήστης COOL ALEXIS έγραψε:
http://www.express.gr/news/ellada/317169oz_20100617317169.php3Είχα βάλει την τελευταία βδομάδα σε αυτό...
Σήμερα που πέρασα ήταν κλειστό και έγραφε 'Κλειστόν λόγο βλάβης δικτύου'
ΥΓ Είχε παραμείνει κλειστό για αρκετό καιρό και είχε ανοίξει ξανά πρόσφατα με νέα διοίκηση και φαινόταν πολύ περιποιημένο και καθαρό αλλά τα φαινόμενα απατούν.
Ξανάνοιξε, φταίω να πάω να του κάνω φασαρία;;;
Έχω και τιμολόγια!
-
ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ ΣΩΤ.
ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ...
ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕ 'ΚΑΤΕΒΑΣΕ'(με απελυσε) Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...
ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΠΑΤΡΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ (100 euro) ΕΞΩ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΕΝΖΥΝΑΔΙΚΟ ΔΕΞΙΑ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ 'ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ' ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΩΔΟ ΓΙΑ ΜΠΡΑΛΛΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.... ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΝΕΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ(ΕΘΝΙΚΗ) ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ VOLVO 'ΤΕΛΕΙΩΣΕ'!!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΝΕΡΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΪΜΕΝΟΣ ΠΗΡΑ ΤΟΝ 'ΜΠΟΥΛΛΟ'... ΠΗΡΑΝΕ ΔΙΓΜΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ, ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ
-
Ο Xατζητσοπάνης απ'ότι ξέρω είναι απο τους φτηνότερους της περιοχής, μη σου πω και της Ελλάδας.
Tα παραπάνω πιο πολύ μου φαίνεται οτι θέλουν να δυσφημίσουν, παρά να ενημερώσουν. -
Το έπαθε γνωστός σε Α3 τετρακίνητο (το φούλαρε νερό). Έγινε εν αγνοία του πρατηριούχου (είχε γεμίσει η δεξαμενή νερό από βροχή) και ο οποίος ανέλαβε το όχι ευκαταφρόνητο κόστος επισκευής στην αντιπροσωπεία.
-
Οk τότε, πολύ πιθανό, τώρα μάλιστα που είχαμε πράγματι αρκετές βροχές.
-
Ο χρήστης lewnidas έγραψε:
το αναφερω με επιφυλαξη, αλλα ειμαι 99% σιγουρος:
το πρατηριο με τα παρακατω στοιχεια, κλεβει τουλαχιστον 10% στη αντλια του. Αυτη προκυπτει απο δικες μου μετρησεις.
Διεύθυνση ΠΙΝΔΟΥ 6
Εταιρεία Καυσίμων BP
Περιοχή / Πόλη ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣτην πινδου 6 δεν είχε κάποιο βενζινάδικο απο οτι είδα στο χαρτη. Μηπως εννοεις αυτό που είναι στην Πίνδου 2 στην διασταύρωση πινδου και Αγ. Ιωάννου?
Έχει φάει πρόστιμα πολλάκις για νόθευμένη.
Τώρα είναι ΑΠ.
Για την Shell Ιφιγενείας και ΤατοΊου στη Μεταμόρφωση ξέρει κανείς τίποτα;
-
Ο χρήστης ΠΑΛΑΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ ΣΩΤ.ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ...
ΕΙΜΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕ 'ΚΑΤΕΒΑΣΕ'(με απελυσε) Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...
ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΠΑΤΡΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ. ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ (100 euro) ΕΞΩ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΕΝΖΥΝΑΔΙΚΟ ΔΕΞΙΑ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ 'ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ' ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΩΔΟ ΓΙΑ ΜΠΡΑΛΛΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.... ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΝΕΡΟ. ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ(ΕΘΝΙΚΗ) ΣΤΑ 50 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΟ VOLVO 'ΤΕΛΕΙΩΣΕ'!!!!! ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΠΙΤΟΝΙΑ ΝΕΡΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΚΑΪΜΕΝΟΣ ΠΗΡΑ ΤΟΝ 'ΜΠΟΥΛΛΟ'... ΠΗΡΑΝΕ ΔΙΓΜΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ, ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ
Κύριε Βασίλη, δεν μπορεί ο εργοδότης σας να σας καταστήσει υπεύθυνο για τις δεξαμενές του άλλου. Αν έχετε δελτίο συμβάντων από την αστυνομία μπορείτε να διεκδικήσετε αποζημίωση από το βενζινάδικο και να τα ξαναβρείτε με τον εργοδότη σας.
-
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1967908
**«Πειραγμένες» αντλίες σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην Πειραιώς 24 στο Μοσχάτο εντόπισε το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.
Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί στο πρατήριο τέσσερις παρεμβατικοί μηχανισμοί, οι οποίοι αλλοίωναν τις ενδείξεις αντλιών ως προς την παρεχομένη ποσότητα, εξαπατώντας τους καταναλωτές.
Βάσει του νέου νομοθετικού πλαισίου, που πρόσφατα ψηφίστηκε, προβλέπεται σε βάρος του πρατηριούχου οριστική αφαίρεση της άδειας λειτουργίας, βαρύτατο πρόστιμο και ποινικές κυρώσεις. **
Και συνεχιζω το αρθρο της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ....
ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ THΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AEGEAN..ΚΑΙ Η ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥ (ΑΠΑΤΕΩΝΑ)ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΙ ΠΑΠΠΑ & ΣΙΑ ΕΕ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΠΡΑΤΗΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙ..!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ??
1) Λεωφόρος Αθηνών 110, Αθήνα, 10442, ΑΤΤΙΚΗΣ
2) Λεωφόρος Τατοΐου 21 Μεταμόρφωση, T.K. 144 51 (Δ. Μεταμόρφωσης, Ν. Αττικής)
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ......
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΕ Η AEGEAN !!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .AEGEAN ...ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ!!!!! -
Γιατί τόση λάσπη;
-
Ποιά λάσπη;;
-
Λες να έβαζε και λάσπη ο τυπάς ;
-
με πηρε τηλ ο αδερφος μου που περνουσε απο εκει πηγαινοντας στην δουλεια του, οντως το εκλεισαν το βενζιναδικο στην πειραιως κ θα ηθελα να τονισω πως το συγκεκριμενο πρατηριο δεν ειχε σχεδον ποτε φτηνη βενζινη ..Αν οντως του πηραν την αδεια οριστικα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
με πηρε τηλ ο αδερφος μου που περνουσε απο εκει πηγαινοντας στην δουλεια του, οντως το εκλεισαν το βενζιναδικο στην πειραιως κ θα ηθελα να τονισω πως το συγκεκριμενο πρατηριο δεν ειχε σχεδον ποτε φτηνη βενζινη ..Αν οντως του πηραν την αδεια οριστικα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.1,645 η τελευταία τιμή, δέν είναι φτηνή?
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Γιατί τόση λάσπη;Λάσπη βγάζουμε από τα ρεζερβουάρ μας, κάθε φορά που αλλάζουμε φίλτρο βενζίνης, όχι όταν καταγγέλουμε τα σκατά που βάζουν οι απατεώνες στις περιουσίες μας.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
με πηρε τηλ ο αδερφος μου που περνουσε απο εκει πηγαινοντας στην δουλεια του, οντως το εκλεισαν το βενζιναδικο στην πειραιως κ θα ηθελα να τονισω πως το συγκεκριμενο πρατηριο δεν ειχε σχεδον ποτε φτηνη βενζινη ..Αν οντως του πηραν την αδεια οριστικα ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
1,645 η τελευταία τιμή, δέν είναι φτηνή?
Για τα δεδομένα της (οδού) Πειραιώς είναι απλά κανονική...
Αλλά σημασία δεν είχε αυτό ούτως ή άλλως .
Ποιά Βενζινάδικα πιάστηκαν Νοθευμένα!