-
Μακάρι να το τηρείς πιπίνε, τότε θα είμαστε 2 (τουλάχιστον) οι αδιάφθοροι, εσύ και εγώ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
PipineΤο βυσμα δεν σημαινει απαραιτητα οτι φτανεις παραπανω απο οσο αξιζεις, αλλα οτι δεν θα θαφτεις κατω απο αλλους που εχουν λιγοτερα προσοντα απο εσενα. Κ εκει πολυ καλα θα κανεις να το χρησιμοποιεις. Κ δεν μας φερνει αυτο πισω. Το να μην το κανεις μας φερνει πισω γιατι αν δεν το κανεις οταν εχεις τα προσοντα, επιβραβευεις κ προωθεις αυτους που το χρησιμοποιουν.
Σωστό αυτό που γράφεις ως προς το σημείο με το ίσως απλά γλυτώσεις. Η δικιά μου όμως θεωρία λέει ότι, ακόμα και αν με θάψουν λόγω έλλειψης βύσματος, θα είμαι εκεί θαμμένος και θα μπορώ να τους πρήζω λέγοντάς τους ότι είναι εκεί που βρίσκονται με βύσμα, γιατί, μη νομίζεις, οι περισσότεροι το παραδέχονται τελικά ότι κάτι έκαναν και είναι εκεί που είναι.
ξεφορτωμα φορτηγων:
Για αλλη μια φορα, μια ματια στο τι γινεται σε πολιτισμενες χωρες θα μπορουσε να δωσει λυση. Δεν νομιζω οπουδηποτε στην Δυτ. Ευρωπη να εκλεινε δρομος για να ξεφορτωσει φορτηγο, θα του εκοβαν τον κωλο κ να ειστε σιγουροι οτι θα εκοβαν κ τον κωλο ΚΑΙ του εντολεα (μαγαζιου που παραλαμβανει).
ΑΛΛΑ, οταν ο μεσος χρηστης του δρομου, που εχει κ αποψη για ολα, απανταει 'μα πως θα κανει την δουλεια του' που σημαινει οτι θεωρει φυσιολογικο μπροστα στην επιτευξη της δουλειας να γαμιουνται ολοι οι υπολοιποι, πως θα υπαρξει βουληση για λυση (ΚΑΙ) για αυτο το θεμα??
Στο Βέλγιο που το έζησα για καμιά 15αριά ημέρες, είχε τον κεντρικό δρόμο με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση. Η μία για τα ΙΧ και η άλλη για το Τραμ. Όταν ερχόταν φορτηγό να ξεφορτώσει, πάρκαρε στο δρόμο και τα ΙΧ περνούσαν από τη λωρίδα του Τραμ. Όταν ξεφόρτωνε, έφευγε αυτομάτως και όλα ξανά γίνονταν κανονικά. Από πλευράς ωραρίου, είχα δει ξεφόρτωμα και ώρες αιχμής, δηλαδή 9.00, 10.00, 12.00 κτλ. Η διαφορά είναι πως εκεί, υπάρχει πρόβλεψη και υπάρχουν υποδομές για 5 εκ. κόσμο και οι Βρυξέλλες τις καθημερινές δέχονται ~3 εκ. Στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα, έχουμε υποδομές για 2 εκ και ο κόσμος έχει ξεπεράσει τα 5 εκ.
'Εξυπηρετηση σε κολλητους' το οτι ερχεται να γραψει αυτον που παρανομα εχει κλεισει τον δρομο? Βυζμα επειδη πηρες γνωστο σου ωστε να φροντισει να ερθει σε λογικο χρονο, να μην προλαβει να φυγει ο παρανομος πριν του βεβαιωθει η κληση?
Φυσικά. Θεωρητικά, υπάρχει αξιολόγηση περιστατικών και σε όμοια περιστατικά λειτουργεί το first come, first serve. Αν το βύσμα παρακάμψει τη σειρά, τότε, ο Wagner669 θα έχει καλύτερη εξυπηρέτηση από τον kacey, παρά το γεγονός ότι ο kacey πήρε νωρίτερα τηλέφωνο.
Σκατα θυμασαι. Ποτε δεν ειχα την απαιτηση 'να κανω την δουλεια μου' ή να μην με γραψουν αφου ημουν παρανομος.
Αυτο που ειπα ηταν οτι εφ'οσον
α) δεν γραφουν ολους, οπως πχ τον σερβιτορο που δουλευει εκει κ παρκαρει παντα παρανομα αφηνοτας κ ραβασακι στους δημοτομπατσους (για να κανει την δουλεια του...)
β) δεν φροντιζουν ωστε οι νομιμες θεσεις να ειναι ελευθερες απο οσους τις καταλαμβανουν με διαφορους τροπους, για να μπορουμε να παρκαρουμε νομιμα (οπως ο ιδιοκτητης μπαρ, για να κανει την δουλεια του...)
γ) τα δυο παραπανω συμβαινουν ακριβως πισω κ απεναντι απο το αυτοκινητο μου κ ολος τυχαιως δεν τα βλεπουν αυτοι που γραφουν εμενα
τοτε κ ειδικα για το γ), θα αναγκαστω να καταφυγω σε αλλες λυσεις.
ΥΓ Ποιον παιδευουμε ρε μεγαλε, εσενα τον μονιμο κατοικο Πλατειας Καρυτση?
Τα θυμάμαι πολύ πολύ καλά. Επειδή, λοιπόν, δεν έγραψαν τους άλλους, αλλά μόνο εσένα τον παράνομο, θα βάλεις βύσμα για να παρκάρεις σε θέση μονίμου κατοίκου (είναι περισσότερες) και έτσι, να μη σε γράφουν. Πάλι παρακάμπτεις τη σειρά και το νόμο, που υποτίθεται κόπτεσαι να υπερασπιστείς.
Ναι, πες ότι είμαι κάτοικος Πλατείας Καρύτση, παρέα με τους αλλοδαπούς. Πες ότι είμαι ο πιο απλός άνθρωπος από την Κάρπαθο και έρχομαι διακοπές στην Αθήνα. Πες ότι είμαι ο John Smith από το Λονδίνο. Παρακάμπτεις τη σειρά; Εκμεταλλεύσαι ένα αγαθό σε ανεπάρκεια γλυτώνοντας πληρωμές (θέσεως ή κλήσεως) και ταλαιπωρία; Μου αρκεί.
Ευχαριστώ.
-
Τελευταια δημοσιευση, απο δω και περα μπαινεις στην ignore list, οπου ευχομαι να περνας καλα εκει.
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Σου ξαναλέω ότι, δεν υπάρχει άλλη ώρα να ξεφορτώσει. Επειδή εσένα σε ενοχλεί, δεν μπορεί να παραβιάζει τα ωράρια εργασίας των εργαζομένων. Σιγά μην κάτσει ο υπάλληλος να ξεφορτώσει στις 2.00. Υπάρχουν και ωράρια, έστω και αν μερικοί σαν κι εσένα νεο-φιλελεύθεροι θέλουν να τα καταργήσουν.
Η ημερα εχει 24 ωρες και ο παπαρας ηρθε και διπλοπαρκαρε, με αποτελεσμα να προκαλεσει παρακώλυση της κυκλοφορίας τις ωρες αιχμης.
Το καταλαβες τωρα;;;;
Διπλοπαρκαρε και εν συνεπεια προκαλεσε παρακωλυση κυκλοφοριας.
Και επειδή απεναντι ειναι και το ΙΚΑ Καλλιθεας που εξυπηρετει ενα εκκατομυριο κοσμο, μαζι με μενα και την θεια μου που πρεπει να παει για αιμοκαθαρση, ταλαιπωρειτε κ ολος ο κοσμος -γεροντακια συνηθως- που παει με τα Μεσα Μαζικων Μεταφορων που κανουν σλαλομ στη Δαβακι, γιατι ο μαλακας εκλεισε την Δαβακι για να κανει την δουλεια του.Επισης δεν ειμαι νεο-φιλελευθερος, ειμαι φιλο-βασιλικος-χουντικο-φασιστο-κουμουνιστης και σχιζοφρενής.
Ξύρισέ τα. Δεν τα γουστάρουν έτσι οι γυναίκες πλέον.
Οι γυναικες γουσταρουν βαρβατιλα, κατι βλαμενα κοριτσακια θελουν τρεντυ ξυρισμενες αδερφες να τους κραταει το χερακι και να τους λεει ποσο πολυ ταιριαζει η γκουτσι τσαντα τους, με την λουι βιτον ζωνη τους και τις κριστιαν λαμπουτιν γοβες της.
Οι νορμαλ βολευοντε με το τριμαρισμενοΚαι μετά, αν κάνει φασαρία στις 2.00 θα καλέσεις το 100 γιατί ενοχλεί με το θόρυβο. Ελληνάρες....
Οχι, θα βγαλω το καλασνικοφ.
Μια κλεινει την Δαβακι εν ωρα αιχμης, μια ξεφωρτωνει στις 2 τα χαραματα... Αμαν πια!Σε προκαλώ να το κάνεις. Μα πραγματικά σε προκαλώ. Πες μου το όνομα του κολλητού σου. Ο πατέρας μου είναι Δκτης στο Τμήμα εκεί*. Θα χαρεί να μάθει ποιος είναι αυτός που κάνει εξυπηρετήσεις σε κολλητούς.
Επίσης, έχεις ήδη διαπράξει κι άλλη ύβρη αποκαλώντας τους αστυνομικούς μπάτσους.α - Φιλος μου ειναι, οπως θελω τον λεω.
Αμα γουσταρωτου βαζω φωτια και τον καιω!
Δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω με τους φιλους μου!
Και ο διοικητής φιλαρακι ειναι.
Με φωναζει Χρυσό Χορηγό του Α.Τ. Παλαιου Φαληρου.
Μονο με τις καταγγελειες που τους κανω για τα ζωα που πετυχαινω, θα μου βαλουν προτομη στην εισοδο με το ονομα μου γραμμενο με χρυσα γραμματα.β - 'εξυπηρέτηση σε κολλητούς' η 'αμεση παρεμβαση αστυνομικων κατόπιν καταγγελειας πολιτη';;;
Καμιά 500αριά φορές, ίσως και παραπάνω. Είναι ξέρεις και εξαιρετικά μακριά από το κερατσίνι και μένουν μόνο 5-6 φίλοι συμφοιτητές εκεί, οπότε...
Καμια 500αρια φορες και σου αρεσει που ολος ο κοσμος διπλοπαρκαρει και κλεινει το συμπαν για να κανει την δουλεια του.
Ελα... Πες μου πραγματικα....
Εσυ οδηγουσες το φορτηγο....Πώς το αποδεικνύεις εσύ; Αυτός έχει κάμερα που καταγράφει και 2 άτομα για ξεφόρτωμα στο φορτηγό και 12 υπαλλήλους στο κατάστημα και άλλους 100 περαστικούς. Κάτσε, περίμενε να έρθει η ΕΛΑΣ και κάντε αμοιβαία μηνύσεις. Θα γελάσει πολύς κόσμος.
Εχω ενα λεωφορειο γεματο πολιτες που δεν γνωριζω και τον οδηγο του λεοφωρειου που ειχαν κολλησει πισω απο το φορτηγό και δεν μπορουσαν να πανε στις δουλειες τους.
Την επομενη φορα θα κατσω να δω ποιον θα στιριξουν οι 100 περαστικοι. Τον μαλακα που εκλεισε την Δαβακι για να κανει την δουλεια του η τον μαλακα που τα πηρε και προσπαθει να τον διώξει.
Εγω άσο δεν βλεπω... μη το παιξεις....Και αυτός αισθάνθηκε πόνο στο στήθος, ζάλη και τάση για λιποθυμία και παρκάρισε το φορτηγό όπου βρήκε. Μάλιστα, λιποθύμησε και ούτε το ΕΚΑΒ δεν μπόρεσε να καλέσει. Βγήκε, πήγε στο απέναντι μαγαζί και άκουσε εσένα να τον βρίζεις. Για να δούμε, εσύ με τον φανταστικό ασθενή ή αυτός, έχει δίκιο;
Και οπως ηταν ζαλισμενος, και ειχε ταση για λιποθημια, ανοιξε το φορτηγο πισω και κατεβασε 2 ψυγεια για να νιωσει καλυτερα.... Εγω και οσοι ειχαμε κολλησει πισω του ενω ηταν ζαλησμενος και ειχε κοντεψει να πεθανει την ωρα που κατεβαζε τα εμπορευματα δεν ειδαμε καλα και κακος του κατεβασαμε τα μπηνελικια.
Το καημένο, ελπιζω να ειναι καλα εκει που ειναι τωρα.Σου παραθετω την φωτογραφια που εβγαλα, για να δεις οτι το φορτηγο ειναι ανοιχτο πισω.
Μαλλον ειναι η συνηθεστερη διαδηκασεια οταν σε πιανει ζαλαδα οταν οδηγεις.
Διπλοπαρκαρεις και ανοιγεις την πλατφορμα πισω, για να νιωσεις καλυτερα.
Δεν έκανε παρακώλυση. Διπλοπαρκάρισμα έκανε. Αν θες, κάνε και στο αστυνομικό που θα τον γράψει μήνυση για παράβαση καθήκοντος.
Διπλοπαρκαρε, με αποτελεσμα να προκαλεσει παρακώλυση της κυκλοφορίας
Φυσικά. Το λένε ΟΛΟι οι μάρτυρες ότι τον έβρισες και η ΕΛΑΣ πήρε κλήση που λέει ότι μεταφέρεις νεφροπαθή που είναι ανύπαρκτος στο αυτοκίνητό σου. Άρα, ψευδής δήλωση προς τις αρχές. Αν ήμουν ο οδηγός θα το κυνηγούσα μέχρι να σε μάθω να φέρεσαι.
Το παραβλεπω αυτο, καθως δεν εχεις ιδεα απο Καλλιθεα και δεν εχεις δει πως το βλεπουν οι ανθρωποι που ταλαιπωρουντε σε καθημερινη βαση απο επαγγελματιες που γαμανε ολη την Καλλιθεα, για να κανουν την δουλεια τους.
Και δεν ειχες δει πως αντεδρασε ο κοσμος οταν αρχησα να φωναζω και για ποτε κατεβηκε το μισο λεωφορειο με τον οδηγο ετοιμο για λιντσαριμα.
Μαγικες στιγμες!Δύο απαντήσεις:
- Θα χτυπούσε ημιλιπόθυμο άνθρωπο;
- Ο οδηγός του φορτηγού λέγεται Cain Velasquez. Ας έρθει ο οδηγός του λεωφορείου κι εσύ μαζί και η νεφροπαθής θεία σου και 2-3 'Πάνθηρες' να τον δείρετε.
Θες και τρίτο; - Κ. Πρόεδρε, είμαι πρωταθλητής στο UFC και τα πρωινά δουλεύω φορτηγό. Μου επιτέθηκαν, όπως φαίνεται από την κάμερα του φορτηγού, αντέδρασα και έγινε ό,τι έγινε. Ήμουν εκτός εαυτού γιατί από το χτεσινό ξύλο στην προπόνηση ένιωθα ζαλάδες και αντί να με βοηθήσουν, άρχισαν να με βρίζουν και να κινούνται απειλητικά εναντίον μου. Μάλιστα, ο κ. από το τάδε αμάξι, μου έριξε και μία γροθιά στο αυτί μου που έχει το γνωστό πρόβλημα που έχουν οι περισσότεροι (το πρήξιμο) και ένιωσα τεράστιο πόνο. Τότε, γύρισε το μυαλό μου ανάποδα και αμύνθηκα όπως ήξερα.
1 - ποιον ημιλιποθυμο;;;; που τον ειδες;;; σου παραθετω γεγονοτα με μαρτυρες και μου κατεβαζεις σεναρια επιστημονικης φαντασιας.
2 - και ο οδηγος του λεωφορειου λεγεται Chuck Norris, οποτε το επιχειριμα σου αυτομάτως αναιρειτε γιατι ολοι ξερουμε τι θα πει Chuck Norris
3 α - Θελω λιγο απο αυτο που πινεις. Πραγματικα. Θελω λιγο απο αυτο που πινεις.
3 β - Αν το πει αυτο σε δικαστηριο καποιος που εχει κανει πολεμικες τεχνες και κατ επεκτασιν τα χερακια του θεωρουντε απο τον νομο ΟΠΛΟ ο δικαστης θα τον χωσει τοσο βαθια, που πρωτα θα βρουν τον Jimmy Hoffa, μετα πετρελαιο και μετα τον Velasquez.Ναι, ξεχασα να το αναφερω...
Εκανα πολεμικες τεχνες, για να ελεγχω τα νευρα μου και μου το χαν διευκρινίσει για τους τσαμπουκαδες στο δρομο και υπερβαση αμυνας απο καποιον που εχει κανει πολεμικες τεχνες, εναντιων καποιου που δεν εχει κανει και τι συναιπειες εχει απο το νομο.Καταρχάς, φαίνεται ότι είσαι σχιζοφρενής, δε χρειάζεται να το δηλώσεις μόνος σου. Οι αντιδράσεις σου και μόνο, αυτό δείχνουν. Για 40€ παράβαση, τον έβρισες, έκανες ψευδή δήλωση στις Αρχές και ήθελες και να τον δείρεις. Φαντάσου να σου γρατζουνούσαν το αυτοκίνητο δηλαδή τι θα έκανες. Αν είσαι στη ΓΑΔΑ, πες μου σε ποιον Αξκο είσαι, να πάρω το κατάλληλο τηλέφωνο.
Ο ιατρος μου μου ειπε οτι πρεπει να ενημερωνω τον κοσμο για την σχιζοφρενεια μου για να ξερει οτι πρεπει να φευγει οταν γυριζει το ματι μου.
Λοιπόν, πέρα από τα υπόλοιπα, κοιτάξτε να πιείτε κανένα ποτηράκι, να βρείτε και καμιά γυναίκα γιατί τελικά, είστε για δέσιμο οι περισσότεροι. Καταλάβατε (αυτοί που ρωτάγατε) γιατί δουλεύω τον κόσμο; Γιατί πολύ απλά, το 99% είναι για δούλεμα με τα ψυχικά προβλήματα που κουβαλάει.
Μια χαρα πινω, μια χαρα γκομενιζω και ο ιατρος μου μου λεει οτι ειμαι καλυτερα τωρα τελευταια και οτι μπορω να πω στις αρχες που εκρυβα τα πτωματα τοσα χρονια.
Ευχαριστώ.
- Εννοείται ότι δεν είναι, αλλά κάνω κι εγώ υποθετικά σενάρια, έτσι για να παίξουμε.
Παιξε με κατι αλλο σε παρακαλω και ασε μας στην ηρεμια μας.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μακάρι να το τηρείς πιπίνε, τότε θα είμαστε 2 (τουλάχιστον) οι αδιάφθοροι, εσύ και εγώ.τρολλαρεις;;;;
-
Το όλο νόημα του κειμένου είναι: ψευδομαρτύρια, ξυλοδαρμός, βύσμα. Τρεις λέξεις αρκούν για να περιγράψουν την όλη συμπεριφορά. Μπορώ να κάνω quote και μία λέξη που επίσης δίνει στο κοινό να καταλάβει με τι έχουμε να κάνουμε: >Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
σχιζοφρενεια
Ευχαριστώ.
-
Όχι, είμαι στην πραγματικότητα αδιάφθορος
-
Το όλο νόημα του κειμένου είναι: ψευδομαρτύρια, ξυλοδαρμός, βύσμα. Τρεις λέξεις αρκούν για να περιγράψουν την όλη συμπεριφορά. Μπορώ να κάνω quote και μία λέξη που επίσης δίνει στο κοινό να καταλάβει με τι έχουμε να κάνουμε: >σχιζοφρενειαΕυχαριστώ.
Δικο σου
Youtube Video -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Όχι, είμαι στην πραγματικότητα αδιάφθοροςΠοιος απ ολους;;;
-
Δήλωσες:
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τελευταια δημοσιευση, απο δω και περα μπαινεις στην ignore list, οπου ευχομαι να περνας καλα εκει.Και ακόμα διαβάζεις αυτά που γράφω; Πώς γίνεται; Μήπως τελικά είναι θέμα χαρακτήρα και λόγου; Πρέπει να τηρείς αυτά που λες.
Ευχαριστώ.
-
Θερμή παράκληση προς όλους: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ των κειμένων του γνωστού/αγνώστου. Είναι στην ignore list μου. Μη του δίνετε 'βήμα' στον υπολογιστή μου. Επίσης, αφού άκρη δε βγαίνει, ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.
-
Πρέπει να τηρείς αυτά που λες.Αν ηταν ετσι θα πρεπε να χεις αποχωρισει απο το forum 3-4 φορες..
-
Εχει καταλαβει κανεις οτι το τοπικ εχει φτασει στο να συζηταμε για τα ξυρισμενα ή μη @@ του Wagner?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Θερμή παράκληση προς όλους: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΘΕΣΗ των κειμένων του γνωστού/αγνώστου. Είναι στην ignore list μου. Μη του δίνετε 'βήμα' στον υπολογιστή μου. Επίσης, αφού άκρη δε βγαίνει, ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ.+1
Η δημοσίευση δημιουργήθηκε από τον/την pipinos1976 που βρίσκετε στην λίστα παράβλεψης. Προβολή αυτής της δημοσίευσης. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πρέπει να τηρείς αυτά που λες.
Αν ηταν ετσι θα πρεπε να χεις αποχωρισει απο το forum 3-4 φορες..
Όχι απαραίτητα καθώς, αν γράψω ότι αποχωρώ εκτός και αν γίνουν παρατηρήσεις στον nonos πχ και οι παρατηρήσεις γίνουν, έστω και έμμεσες, τότε, δεν συντρέχει λόγος αποχώρησης.
Ευχαριστώ.
-
Ρε συ pipine, είσαι λάθος, ΔΕΝ το καταλαβαίνεις έτσι? Πάει ο άλλος και σταματάει την κυκλοφορία *για την δουλειά του *και περιμένεις τι? Να τον συμπονέσουμε? Αν θέλει να ξεφορτώσει να πάει να το κάνει ώρες που δεν εμποδίζει ή που θα εμποδίσει ελάχιστα. Όμως μέχρι και σε αυτήν την πρόταση λες 'υπέρβαση-παράβαση ωραρίου'. Ε εντάξει, νισάφι...
Τώρα, ειλικρινά, κάνεις λες και δεν ξέρεις τις συνθήκες στην Αθήνα. Ας υποθέσουμε ότι είναι 6.00 και ξεφορτώνει. Ξεκινάει ο Wagner669 να πάει τη θεία του στο νοσοκομείο. Ν. Σμύρνη ο Wagner669, Κερατσίνι η θεία, κέντρο το νοσοκομείο και έχουν ραντεβού στις 8.00. Θα ξεκινήσει στις 6.00 ναι ή όχι; Η απάντηση, για όποιον έχει οδηγήσει Αθήνα είναι ΝΑΙ. Αν, αν λέμε, βρει το φορτηγό στις 6.00 στο ίδιο σημείο, τι θα πει; Δε θα πει ότι τον ενοχλεί;
Έχοντας δουλέψει ταξί σε όλη την Αθήνα και όλες τις ώρες, υπογράφω υπεύθυνη δήλωση οτι στη Δαβάκη στις 6 δε θα ενοχλούσε αν έκανε τότε την εκφόρτωση.&-
-
Ευτυχως που το ξεκαθαρισες Πιπινε..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχει καταλαβει κανεις οτι το τοπικ εχει φτασει στο να συζηταμε για τα ξυρισμενα ή μη @@ του Wagner?Τριμαρισμενα
Μια εκφραση ειναι ρε πστ μου, την λεω οταν τα χω παρει και προσπαθω να αποβαλω τα νευρα μου και πιανει παντα!
Οταν σ εχουν φερει σε σημειο βρασμου, λες 'στα μεγαλα, τριχωτα, @@ μου' και νιωθεις καλυτερα! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχοντας δουλέψει ταξί σε όλη την Αθήνα και όλες τις ώρες, υπογράφω υπεύθυνη δήλωση οτι στη Δαβάκη στις 6 δε θα ενοχλούσε αν έκανε τότε την εκφόρτωση.&-Ο συγκεκριμένος χρήστης έκατσε πίσω από το φορτηγό και κόρναρε ενώ θα μπορούσε, έστω και με λίγο ζόρι να φύγει. Τι θα άλλαζε στις 6.00;
Ευχαριστώ.
-
Τα 'λεγα; Τα 'λεγα! Να πεις οτι δεν τα 'λεγα...
Καλά κρασιά τώρα...
-
Έχοντας δουλέψει ταξί σε όλη την Αθήνα και όλες τις ώρες, υπογράφω υπεύθυνη δήλωση οτι στη Δαβάκη στις 6 δε θα ενοχλούσε αν έκανε τότε την εκφόρτωση.&-
Ο συγκεκριμένος χρήστης έκατσε πίσω από το φορτηγό και κόρναρε ενώ θα μπορούσε, έστω και με λίγο ζόρι να φύγει. Τι θα άλλαζε στις 6.00;
Ευχαριστώ.
Οτι δε θα είχε κίνηση από απέναντι μήπως? Οτι δε θα είχε διπλοπαρκαρισμένα απέναντι μήπως?
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]