-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Το θέμα είναι ότι και λογαριασμό στην Εθνική έχω με internet banking, και το email μου ξέρουν.
Αν όλοι όσοι έχουν λάβει μηνύματα απο την Εθνική, έχουν και λογαριασμό εκεί, μπορούμε να καταλάβουμε πως η διαρροή των μέιλ έγινε απο μέσα?
Πάντως το ανέφερα στην τράπεζα και μου είπαν ότι έχουν γνώση και δεν θα πρέπει να δίνω κανένα στοιχείο, γιατί δεν θα ζητήσει ποτέ η τράπεζα κάτι τέτοιο.Δεν στέλνουν μόνο σε όσους έχουν λογαριασμό στην Εθνική, στέλνουν σε όλους.
Μπορεί να σου στείλουν για τράπεζα που δεν έχεις σχέση.Όποιος τσιμπήσει (και είναι αρκετοί αυτοί που τσιμπάνε).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν στέλνουν μόνο σε όσους έχουν λογαριασμό στην Εθνική, στέλνουν σε όλους.
Μπορεί να σου στείλουν για τράπεζα που δεν έχεις σχέση.Όποιος τσιμπήσει (και είναι αρκετοί αυτοί που τσιμπάνε).
Συγγενής μου, ελεύθερος επαγγελματίας, τσίμπησε και έστειλε τον αριθμό λογαριασμού του (μόλις προχθές!!!).
Το mail δεν ήταν από τράπεζα, αλλά από ιδιώτη (scam-style).
Όταν του είπα ότι έχει κάνει χοντρή , με κοιτούσε κάπως έτσι . -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Tρελοί χακεράδες λέμε...μην το λες υπαρχουν πολλοι καμμενοι στο μυαλο π.χ
http://www.google.gr/#sclient=psy&hl=el ... c7175bc2b2
τα δινουν αβερτα κουβερτα -
Ο χρήστης doule έγραψε:
Δεν στέλνουν μόνο σε όσους έχουν λογαριασμό στην Εθνική, στέλνουν σε όλους.
Συγγενής μου, ελεύθερος επαγγελματίας, τσίμπησε και έστειλε τον αριθμό λογαριασμού του (μόλις προχθές!!!).
Το mail δεν ήταν από τράπεζα, αλλά από ιδιώτη (scam-style).
Όταν του είπα ότι έχει κάνει χοντρή , με κοιτούσε κάπως έτσι .One is born every minute
-
Και μένα μου έστειλαν ένα για εθνοcash και δεν εδωσα σημασία γιατί συνήθως αν θέλουν κάτι με παίρνουν απο το κατάστημα.
Όταν διάβασα αυτο το θρεντ και το ξανακοιταξα το μαιλ είδα ότι έχει σταλεί απο διεύθυνση httpS://
Μου κάνει εντύπωση πάντως που μου ήρθε το μαιλ και δεν τι μπλόκαρε η otenet -
Τζιμάνι πληροφορικάριος που έχω στη δουλειά έψαξε και βρήκε ότι η προέλευση του mail είναι από Κολομβία. Βρήκε και την πόλη αλλά δεν τη θυμάμαι. Μου το έστειλαν πριν από 2 μήνες περίπου.
-
Μου κάνει εντύπωση πάντως που μου ήρθε το μαιλ και δεν τι μπλόκαρε η otenet
Σε μένα η otenet εχει αφήσει άπειρα τέτοια,οπότε μην περιμένεις
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση πάντως που μου ήρθε το μαιλ και δεν τι μπλόκαρε η otenet
Σε μένα η otenet εχει αφήσει άπειρα τέτοια,οπότε μην περιμένεις
το λεω γιατι δεν μου ερχονται αλλα σπαμ.
-
Μολις μου ηρθε και σε μενα στα σπαμ...Δεν λεω καλη δουλεια..Επαγγελματικη!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
http://www.jetsinsider.com/static/NATIONALBANK/?/c1/04_SB98sxLLSSzPy8xBz9CP0os3puYFNnSzcPIwMLgxADAyMCNPz5AQQwsLM6B8JJK8u6mLK1A-0NDP3MjPwMDSiIBuP4_83FT9gtyIcgD06JGc/dl2/d1/L0lDUmlTUSEhL3dHa0FKRnNBL1lCUlp3QSEhL2Vs/?lang=elΜολις μου ηρθε και σε μενα στα σπαμ...Δεν λεω καλη δουλεια..Επαγγελματικη!!!
To ωραιο ειναι οτι οντως αλλαζει η καρτα και προσπαθουν να το εκμεταλλευτούν .Εγω παρελαβα την καινουργια αλλα δεν την εχω ενεργοποιησει ακομα σε ΑΤΜ,ειναι σε καποιο συρταρι.
-
Καινούριο?
Good Day!!! My Name is Dr. Oha David, I am the Bill and exchange manager of NBI Bank in Lome Togo West Africa. I have a business proposal in the tune of $6.2m (six million two hundred thousand United States Dollar only) after the successful transfer we shall share in ratio of 40% for you and 60% for me. Should you be interested, so we can commence all arrangements and I will give you more information on how we would handle this project? Please treat this business with utmost confidentiality and send me the Following information's bellow; (1) Full names: (2) Private phone number: (3) Current residential address: (4) Occupation: (5) Age and Sex: Best Regards, Dr. Oha David. Contact me through my private e-mail address: o.ohadavid@hotmail.com
Τι εννοεί όταν λέει 'I am the Bill' ?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Καινούριο?Good Day!!! My Name is Dr. Oha David, I am the Bill and exchange manager of NBI Bank in Lome Togo West Africa. I have a business proposal in the tune of $6.2m (six million two hundred thousand United States Dollar only) after the successful transfer we shall share in ratio of 40% for you and 60% for me. Should you be interested, so we can commence all arrangements and I will give you more information on how we would handle this project? Please treat this business with utmost confidentiality and send me the Following information's bellow; (1) Full names: (2) Private phone number: (3) Current residential address: (4) Occupation: (5) Age and Sex: Best Regards, Dr. Oha David. Contact me through my private e-mail address: o.ohadavid@hotmail.com
Τι εννοεί όταν λέει 'I am the Bill' ?
Αυτο μονο εχεις απορια;
http://www.google.gr/url?sa=t&source=we ... 4Q&cad=rja
-
μαλακες κερδισα, σε μενα ειναι αληθινο , θα σταματησω να μπαινω επιτελους στο φορουμ και να διαβαζω μιζερα και κλαψιαρικα ποστ, θα κανω μονο με ανεμελουσ πλουσιους παρεα, αντε γεια.
THE UK NATIONAL LOTTERY
Units 2A & 2B Olympic Way, Sefton Business Park, Aintree Liverpool, L30 1RD, United Kingdom.Batch Ref No: WD18/0065/10RN
File Ref No: UKNL/255457004/10Dear treasured winner,
*CONGRATULATIONS*
The United Kingdom National Lottery in association with FIFA is pleased to announce to you today, of your winning in the release of its final draw of the International Promotions Programme of the FIFA-Brazil 2014 soccer world cup. You were selected as a winner in a random World Wide Web computerized draw system, extracted from over {100,000 000} companies and individual email addresses worldwide. The lottery programme is aimed at promoting Brazils 2014 soccer world cup in June 2014.
The results of our computer draw selected your name and email address attached to Batch Reference Number: WD18/0065/10RN, Ticket Number 034-22478532 with Serial Number 219 drew the lucky Winning Number 16-25-27-32-35-43-73 which consequently won the lottery grand award prize in the 2nd category draw. Therefore, you have been approved a lottery jackpot lump sum award prize winning of £1,000,000.00 {One million pounds sterling} in cash prize credited to file Ref. No: UKNL/255457004/10. This is from the total prize of £18,000,000.00 {Eighteen million pounds sterling} shared among the eighteen overseas lucky winners in this category as part of the UK National Lottery-FIFA International Promotions Programme for the fiscal year 2011.The online International Promotions Programme takes place bi-annually via virtual computerized ticketing and draw system.
Your award prize is fully insured by the UK Treasury Department and ready for claim. To begin your claims, you are advised on once and final notice, and as a matter of urgency, to contact our Award Claims Manager quoting your winning reference details for the processing of your award winning prize and payment to your designated bank account after all statutory obligations have been concluded satisfactorily. Your award prize must be claimed and paid out to you on or before 31st May 2011. Contact thus:
Award Claims Manager: Phil D.Elliott
Tel: +44-792-45-51455
Fax: +44-870-49-54540
e-mail: onlineclaims.uknl@mail.comNote: The under listed winning references must be quoted and sent in your confirmation contact or response with our Award Claims Manager and it must be sent with a clear copy of your proof of identification or passport document. Award prize claims sent with incomplete winning references and details, without proper or proof of valid identification document will not be processed.
- Beneficiary's Full Names {First Name, Middle Name, Surname}
- Batch Reference Numbers
- Serial Numbers
- Winning Numbers
- Award Prize (Amount) Won
- Country of Residence, Physical and Postal Address
- Contact Telephone, Fax Numbers and email address
Be informed that your award prize is designated to the Reference Batch Number- WD18/0065/10RN and must be claimed only by the beneficiary or registered owner of the email address. Any breach of confidentiality on the part of the winner will result in disqualification of your claim. Contact our Award Claims Manager immediately for confirmation and endeavour to quote your reference batch numbers in all your correspondences with us.
Congratulations once more on your winning and for being part of the UK National Lottery-FIFA International Promotions Programme.Yours truly,
Margaret LAMBERT {Online Programme Coordinator}
International Promotions Programme
UK NATIONAL LOTTERYCopyright 1994-2011.The U.K National Lottery.
International Promotions Programme. All Rights Reserved. Terms of Service-Guidelines 77635 476378 255667460 -
Καλοφάγωτα!
-
γιατι διαλεγουν ονοματα απο πρωην γκομενες των ναζι?
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Το θέμα είναι ότι και λογαριασμό στην Εθνική έχω με internet banking, και το email μου ξέρουν.
Αν όλοι όσοι έχουν λάβει μηνύματα απο την Εθνική, έχουν και λογαριασμό εκεί, μπορούμε να καταλάβουμε πως η διαρροή των μέιλ έγινε απο μέσα?Στην τύχη τα στέλνουν, και όπου κάτσει. Δεν γνωρίζουν ότι όντως εσύ έχεις λογαριασμό στην Εθνική. Πάντως από το συντακτικό και μόνο ('δόλια κάρτα' ) είναι φως φανάρι ότι πρόκειται για απάτη.
Όταν διάβασα αυτο το θρεντ και το ξανακοιταξα το μαιλ είδα ότι έχει σταλεί απο διεύθυνση httpS://
Όχι, λάθος κάνεις. Το s σημαίνει ότι το λινκ για τη διεύθυνση που σε στέλνει να δώσεις τα στοιχεία σου είναι κρυπτογραφημένο.
-
Καινούριο κόλπο.
Έρχεται στο κατάστημα ένας τύπος σαν πακιστανός, αλλά κουστουμαρισμένος. Πάει να αγοράσει κάτι αλλά έχει μόνο δολάρια πάνω του. Ανοιγει και το πορτοφόλι και τα δείχνει. Λέει οτι μόλις έχει έρθει απο UAE και δέν ξέρει πώς είναι τα ευρώ και θέλει να πάει να αλλάξει τα δολλάρια αλλά ζητάει να του δείξεις πώς είναι τα ευρώ για να μήν τον κοροιδεψουν. Όπως βγάζεις κάποια ευρώ να του δείξεις, μετά κάνει πως τα πιάνει για να τα περιεργαστεί και οταν στα δώσει πίσω μπορεί να λείπουν μερικά χαρτονομίσματα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Καινούριο κόλπο.Έρχεται στο κατάστημα ένας τύπος σαν πακιστανός, αλλά κουστουμαρισμένος. Πάει να αγοράσει κάτι αλλά έχει μόνο δολάρια πάνω του. Ανοιγει και το πορτοφόλι και τα δείχνει. Λέει οτι μόλις έχει έρθει απο UAE και δέν ξέρει πώς είναι τα ευρώ και θέλει να πάει να αλλάξει τα δολλάρια αλλά ζητάει να του δείξεις πώς είναι τα ευρώ για να μήν τον κοροιδεψουν. Όπως βγάζεις κάποια ευρώ να του δείξεις, μετά κάνει πως τα πιάνει για να τα περιεργαστεί και οταν στα δώσει πίσω μπορεί να λείπουν μερικά χαρτονομίσματα.
και πόσο χαζός μπορεί να είναι ο άλλος για να του δώσει ένα μάτσο χαρτονομίσματα και όχι 1-2?
-
Phising email, τάχα μου από το info @ika.gr:
Subject: Please submit the tax refund request.
Αγαπητοί Φορολογούμενου,
Μετά την τελευταία ετήσια υπολογισμούς της δημοσιονομικής δραστηριότητας σας έχουμε
προσδιορίζεται ότι είστε επιλέξιμοι για να λάβουν την επιστροφή φόρου από 373,80 €.Παρακαλείσθε να υποβάλετε την αίτηση επιστροφής φόρου και θα μας επιτρέψει 6-9 ημερών, προκειμένου
να το επεξεργαστεί.Η επιστροφή μπορεί να καθυστερήσει για διάφορους λόγους.
Για παράδειγμα, την υποβολή μη έγκυρα αρχεία ή την εφαρμογή μετά τη λήξη της προθεσμίας.Για να αποκτήσετε πρόσβαση επιστροφή φόρου σας, κάντε κλικ εδώ
και κλασσικά το link δείχνει σε ένα ρωσικο domain...
-
Άλλη μια απάτη που παίζει τελευταία