Ο χρήστης fast&safe1 έγραψε:
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά το αμάξι μου ούτε φτιαγμένο είναι ούτε τίποτα ….. δεν μπορώ να καταλάβω την άρνηση , τον προβληματισμό και την ειρωνεία σας σε κάτι το οποίο είναι οφθαλμοφανές …. Η τροχαία δεν ελέγχει για να μας προστατεύει … ελέγχει για να εισπράττει …. Ούτε επανάσταση λέμε να κάνουμε , ούτε τίποτα …..Απλά να αντιδράσουμε σε κάτι που μας έχει γίνει βραχνάς τα τελευταία 10 χρόνια και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίζει να μας πνίγει για αρκετά χρόνια ….. αναρωτιέμαι αν τα όρια στους δρόμους σας ικανοποιούν ή γενικά αν είσαστε ευχαριστημένοι με τις συνθήκες οδήγησης ….. στην πρώτη πλημμύρα καταστράφηκαν δεκάδες αυτοκίνητα και το κράτος έκανε την πάπια …. Άντε να πάρεις την αξία από την ασφαλιστική ….. ούτε μία παραίτηση…. Ούτε καν μία μήνυση …… μου λέτε ότι έχουμε άλλα προβλήματα που έχουν προτεραιότητα…..ναι αλλά εδώ είναι forum για αυτοκίνητα… αυτό μας καίει εδώ και για αυτά μιλάμε … και δεν νομίζω να αυξάνεται ο κίνδυνος (ευχαρίστηση) όταν πηγαίνω στη Εθνική με 105 στη μεσαία λωρίδα και με γράφει το όργανο για υπερβολική ταχύτητα…. Όσο για τα 180 χρονιά μετά …. Θα έλεγα ότι 180 χρόνια πριν υπήρχαν υπόδουλοι με τις ίδιες αντιλήψεις που “έβαζαν το γάιδαρο μπροστά από το κάρο“ ……
Κατανοώ αυτά που γράφεις fast&safe1 αλλά το να ξεκινήσουν 100,200 άντε στη καλύτερη 800 άτομα να αντιδράσουν,είναι επανάσταση για τα δεδομένα της χώρας μας.
Έπειτα ν'αντιδράσεις απέναντι σε ποιον?Άφου το 90% των FOROUMΑΔΩΝ θα τους τιμήσει στις επόμενες εκλογές με την ψήφο τους!(ΠΡΑΣΙΝΑ,ΚΟΚΚΙΝΑ,ΜΠΛΕ)
Οπότε είναι καλό να εκτονώνουμε τις ιδεες μας στο Forum!!!
Αλλά την μοναδική στιγμή που υποτίθεται πως επιλέγουμε(ΕΚΛΟΓΕΣ) ξαναπέφτουμε στο ίδιο σκεπτικό που λέει:ΕΓΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ .......!
Έπειτα δεν είναι σωστό να μπαίνεις στο σκεπτικό των αυτοκινητάδων.(...ναι αλλά εδώ είναι forum για αυτοκίνητα)και ειδικά στο FORUM των 4Τ που οι κοινωνικές ανησυχίες καταγράφονται σε κάθε τεύχος του!
ΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΕ(ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ-ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ Σ΄ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΧΩ ΔΕΚΤΕΙ ΔΥΟ ΚΛΗΣΕΙΣ!