-
Υπάρχουν τέτοια;!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
ΝΑΙ ΠΟΟΟΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ?απλα δε μου κανει τοσο σαν αυτοκινητο ειναι σαν τηλεκατευθυνομενο!
Μικρούλη ναι. Γλυκούλη όμως? Απόλυτο roadster ευχαρίστησης είναι που μπορεί ανα πάσα στιγμή όταν θελήσει να αγριέψει!
Και με 3 πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά. Χειροποίητη κατασκευή σε συνδυασμό με ιαπωνική αξιοπιστία και συμπεριφορά καρτ!**Χμμμ ιαπωνική τί;
Παίζει να επισκέπτεται τα συνεργεία με μεγαλύτερη συχνότητα και από τον Πάσχο**
Δεν το ξέρω αυτό! Αλλη 'εικόνα' έχω ... μέσα από συνεργείο της Daihatsu.
Αν είναι έτσι τότε ... 'Χειροποιητη κατασκευή σε συνδυασμό με συμπεριφορά καρτ' μόνο!Δεν έχεις παρά να ρωτήσεις άτομα που έχουν/είχαν Elan
Όπα!!! Εγώ μιλάω παραπάνω για το ... Daihatsu Copen! Eσύ σίγουρα μου απάντησες για το Daihatsu Copen?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ΝΑΙ ΠΟΟΟΟΣΟ ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ?απλα δε μου κανει τοσο σαν αυτοκινητο ειναι σαν τηλεκατευθυνομενο!
Μικρούλη ναι. Γλυκούλη όμως? Απόλυτο roadster ευχαρίστησης είναι που μπορεί ανα πάσα στιγμή όταν θελήσει να αγριέψει!
Και με 3 πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά. Χειροποίητη κατασκευή σε συνδυασμό με ιαπωνική αξιοπιστία και συμπεριφορά καρτ!**Χμμμ ιαπωνική τί;
Παίζει να επισκέπτεται τα συνεργεία με μεγαλύτερη συχνότητα και από τον Πάσχο**
Δεν το ξέρω αυτό! Αλλη 'εικόνα' έχω ... μέσα από συνεργείο της Daihatsu.
Αν είναι έτσι τότε ... 'Χειροποιητη κατασκευή σε συνδυασμό με συμπεριφορά καρτ' μόνο!Δεν έχεις παρά να ρωτήσεις άτομα που έχουν/είχαν Elan
Όπα!!! Εγώ μιλάω παραπάνω για το ... Daihatsu Copen! Eσύ σίγουρα μου απάντησες για το Daihatsu Copen?
Σορρυ δεν διάβασα την προηγούμενη σελίδα και νόμιζα πως λέγατε για το υπερατού του θέματος
-
Παλι εχασα σκηνικα???
-
Ναι
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σορρυ δεν διάβασα την προηγούμενη σελίδα και νόμιζα πως λέγατε για το υπερατού του θέματοςΠαλι εχασα σκηνικα???
Η απόφαση πάρθηκε. Είμαστε στην αναζήτηση τωρα του ιδανικού (καλομεταχειρισμένου, καλοσυντηρημένου, με έξτρα προσφορά ανταλλακτικών ή μη κλπ) καταλαβαίνεις! Ως τότε ... διαφημίσεις!
-
Και μετατρώπας σε πισωκουνα!
-
Πώώώώώώώώ τι θυμήθηκα τώρα...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
πωπω πολλαααααααα χρονια πισω
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Παλι εχασα σκηνικα???Ναι
Επίσης ο Θάνος θα γίνει η 'πόρτα' μας
-
Στον 7ο ουρανό!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
6.7'
-
Να πω και εγώ τη μλκ μου μιας και παλιά με είχε πιάσει χαζομάρα με το Elan.
Είχα ρίξει τρελό διάβασμα στο ElanCentral, sh4rk project (το πουλάει ο Despotopoulos klt ktl)
Στο 4tforum δύσκολα θα βρεις élan owner. Στο lotusclub.gr ρώτησες ? έχει/είχε αρκετούς
Μια και οι εποχές άλλαξαν και οι τιμές είναι πλέον γιουχου έχω να πω τα εξής.
-Για το Eλαν δε θα δώσεις πάνω από 10Κ δε πα’να χει κοκάλα του Chapman μέσα.
-Αφού το ποσό δεν είναι τόσο τραγικό προκειμένου να κανείς τη Κ@λα σου δε βρίσκω λόγω να μη προχωρήσεις, (οι τράπεζες δε χρηματοδοτούν εύκολα αμάξια 20 ετών.)-Εννοείται ότι κάθε 3 και λίγο θα βγάζει και κάτι αλλά το παίρνεις εν γνώση σου και δεδομένου ότι το ζητάει ο Κ.. σου.
-Οπότε βρες ένα να το γουστάρεις και βάρα τον πωλητη στο ψαχνό εφόσον ξέρει και ο ίδιος ότι δεν έχει πολλά περιθώρια να διώξει το αμάξι.
-Θα έχεις ένα ξεχωριστό αμάξι, θα πληρώσεις αυτό το exclusivity με πολύ τρέξιμο και τρίξιμο αλλά θα είσαι οκ με τον εαυτό σου
-Τα παγία τέλη του δεν είναι τραγικά (δε είναι δα και κανα 968)
-Θα καίει ΣΙΓΟΥΡΑ 30% παραπάνω από το S40
-Tα punto / mito / tsi θα σε ραβουν αλλα στα τομπολινια σου
-Δε θυμάμαι αν έχουν ABS η όχι αυτά checkare το
-Άσχετο αλλά κάτι για 308 και κουλά που είπες πριν δεν πατάνε πουθενά**Βρες το – πάρτο – τελείωνε - έρχεται καλοκαίρι **
ΥΓ1
Αυτό σου λέει κάτι?http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1400547/
Υ.Γ2
Αν σε ξενερώσει, το επόμενο στάδιο καψίματος είναι η πηρούνα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1161307/ -
abs δεν ειχε οσο για την πηρουνα που λες μακριαααα και αγαπημενοι....
-
Η τρίαινα μαμάει... (ιδιαίτερα τώρα που βρίσκεις 4200 με 30.000)
-
παιδια θεικο το παιχνιδι απο το παρελθον που ανεβασατε.
τα 2 λοτους που εχω βρει ειναι απο 1ο χερι ευτυχως.
τωρα για τα αλλα που γραφτηκαν εχω ρωτησει πολυ κοσμο αυτο με τα ανταλλακτικα την δεκαετια του 90 τωρα βρισκεις οτι θες ευκολα κ γρηγορα.
το ξερω πως ερχεται καλοκαιρι και ελπιζω να το παρωωωωω!!!!!
παιδια εχω διαβασει ολα ολα ολα ολα τα ριβιου και εχω κανει τεραστια ερευνα πανω στο αμαξι κ εχω μιλησει και με συνεργεια.
το ενα το ελαν που εχω δει εχει χαλια τσιμουχες αλλα ολα τα αλλα ειναι κυριλα.το αλλο που ειδα που ειναι κ το πιο ακριβο
ειναι σαν καινουριο.παιδια το ειδα απο κοντα κ σοβαρα ηταν λες κ μολις βγηκε απο τη ζελατινα
πεντακαθαρο το ταμπλω τοσο ωραιο κ τελειο σαν καινουριο ολοκαινουρια δερματινα λοτους καθισματα ολοκαινουρια κουκουλα τα παντα ολα λεμε. το ενα το δινουν 9.500 το αλλο 11.500...το 9.500 για να γινει κυκλοφορησιμο θελει ενα χιλιαρικο να αλλαχτουν ολες οι τσιμουχες αρα σκεφτομαι σοβαρα το 11500 που ειναι τελειο και βεβαια σε καποια ''καλυτερη τιμη''
παιδια σε μια δυο βδομαδες θα ξερω τι θα γινει κ το παν ειναι κ οι τραπεζες.το σ40 μου το παιρνουν για 3000 αρα πλιρονω την διαφορα. ειδωμεν
τωρα για καποιους που κραζουν το αμαξι δε μπορω να καταλαβω γιατι να το κραζουν.θα μπορουσαν να εχουν αρνητικη γνωμη αλλα ας παραδεχτει καποιος εδω μεσα πως το αμαξι καλοσυντηρημενο μαμαει και εστω καποτε υπηρξε αμαξαρα.
παιδια οσο για την τριαινα τα εχω δει ολα....αλλα αμα ηταν να χρεωθω τοσο θα επαιρνα κανα boxster !καινε πααααρα πολυ!!!χωρια τα τελη ...λοτους ελαν κ ξερο ψωμι. -
Πόσο παίρνουν το s40;!!!!
-
να κιταξις το αροιστερο ζανφορ πισο.
σε ενα φορουμ ειδα ο,τι σηνηθος αυτο ειναι σαπιο,και δε φενετε με γημνο ματι.αν την παθης ενο πας να στρειψεις τελικιασμενος στην Αιωλου και σου κανει το κρακ,δε σε σοζει ουτε ο Αγιος Χαραλαμπις.
-
τα εχω ρωτησει αυτα και θα τα τσεκαρω κ στο συνεργειο.γενικα ολα αυτα τα μηχανικα κ ειδικα αναρτηση πρεπει να τα τσεκαρεις καλα.ρωτησα για τουρμπο αναρτηση πρωτα και μετα για ολα τα αλλα.
οσο για το βολβο ναι..δε ξερω αν σου φανηκαν λιγα η πολλα.ειναι μοντελο του '01 ομως.. S40 '01 1600cc 158.000ΧΛΜ FULL EXTRA -
Ρε SCOTT, γιατί δεν καταλαβαίνεις ? Κανείς δεν κράζει το αμάξι, στην εποχή του ήταν θεϊκό, αλλά σήμερα είναι μια παρακινδυνευμένη αγορά, αυτό σου λέμε, και αν διαφωνείς σε αυτό και λες ότι είναι σα ν΄αγοράζεις MX5 10ετίας, έχεις άδικο. Αφού τα ξέρεις όλα αυτά και το έχεις αποφασίσει, με το καλό και καλοτάξιδο!
LOTUS ELAN 1993 H MAZDA MX-5 TOU 06-07?