-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μαντέψτε... Το μπουρδελάκι(scenic), Έβγαλε βλάβη ΞΑΝΑ....
Άναψε το λαμπάκι που δείχνει πρόβλημα στα καυσαέρια..
Είχε γράψει κάποιος για ένα συνεργείο κοντά στη Μαρτίου(Γυμνασιάρχου Μικρού νομίζω). Είχε γραφτεί ότι είναι φθηνός και καλός, ενώ έχει και πολλά ανταλλακτικά. Βαρέθηκα να είμαι το πουτ@νάκι του ρομπόπουλου.
Όποιος γνωρίζει ή θυμάται, ας πει. Αναφέρομαι σε Θεσσαλονίκη...υ.γ. μη το ξεχάσω.... MAMIETAI H RENAULT
Έχεις π.μ.!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

Ποιος είναι αυτός ο αθλητικός ο τύπος και ποια η σχέση του με την Renault?
-
ειναι σε εκδοση gordini

-
xaxaxa έλεος ρε σεις
http://www.youtube.com/watch?v=U54U2D-X ... grec_index
το βρήκα στην τύχη, βιντεάκι από το clio cup το οποιο σε πολλές στιγμές δείχνει το αυτοκινητάκι στους δυο τροχούς
-
Μου είπαν πριν από λίγο περιστατικό που συνέβει σήμερα σε επίσημο μαγαζί της RENAULT στην επαρχία (γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα).
Πελάτης πήγε να για να αλλάξει πίσω ρουλεμάν τροχού σε SCENIC I και εκεί οι 'γιατροί' αποφάνθηκαν ό,τι το πίσω ρουλεμάν δεν αλλάζει και ό,τι πάει σετ με την δισκόπλακα, (λες και είναι αγωνιστικό) τουτέστιν κόστος 400 ευρώ με την εργασία!
Ο άνθρωπος δεν έχασε καιρό και αμέσως πήγε σε ειδικευμένο συνεργείο όπου του αλλάξαν με 60 ευρώ ανταλλακτικό (γνήσιο) και 20 η εργασία.Το κακό ρε παιδιά είναι το ό,τι οπως και να το δεις είναι εγκληματικό για την εικόνα της εταιρείας και αν έγινε από ασχετοσύνη και αν έγινε από του πονηρού για την κονόμα.
Έλεος ρε γαμώτο... έλεος...
-
φιλος με laguna 2004 εχει προβλημα με το radio-cd του. δεν διαβαζει τα cd. ραδιο παιζει κανονικα κ αλλαζει απο τα χειριστηρια στο τιμονι. cd οχι. στο συνεργειο του ειπαν οτι πρεπει να σκασει 450 ευρω και να του αλλαξουν ολο το συστημα+χειριστηρια τιμονιου. μηπως υπαρχει καποια αλλη λυση...?
-
Είτε να το πάει σε ηλεκτρολόγο που ασχολείται με RCD, μπας & μπορεί να το σκαλίσει (αυτά της Philips δεν είναι;), είτε να βρει & να πάρει ένα ίδιο μεταχειρισμένο (ίσως & από μεταγενέστερο μοντέλο Renault, που να διαβάζει & mp3). Όχι & 450€ για καινούριο, όμως.
-
Ο χρήστης vagelis25 έγραψε:
φιλος με laguna 2004 εχει προβλημα με το radio-cd του. δεν διαβαζει τα cd. ραδιο παιζει κανονικα κ αλλαζει απο τα χειριστηρια στο τιμονι. cd οχι. στο συνεργειο του ειπαν οτι πρεπει να σκασει 450 ευρω και να του αλλαξουν ολο το συστημα+χειριστηρια τιμονιου. μηπως υπαρχει καποια αλλη λυση...?Δεν ξέρω τι μάρκα είναι το radio - cd. Αν είναι VDO θα σου στείλω ένα τηλέφωνο που ήταν της αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και διόρθωνε βλάβες. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα.
Αν δεν φτιάχνεται ο καλύτερη λύση είναι να αγοράσει ένα υπερσύγχρονο radio cd, mp3, κλπ, κλπ που να είναι συμβατό με τα χειριστήρια στο τιμόνι. Υπάρχουν από πολλές γνωστές μάρκες όπως SONY κλπ.
Θα αγοράσει και το πλαίσιο που θα το προσαρμόσει στην υπάρχουσα θέση (έχουν τα ειδικά μαγαζιά μην πάρει γνήσιο γιατί θα του πιάσουν τον κώλο) και όλα μια χαρά με το πολύ 300 ευρώ.
Επ ουδενί μην δώσει τα 450 για να πάρει την μπουρούχα που του προτείνουν στην RENAULT.Edit
Και φυσικά υπάρχει και η φτηνή λύση του να βάλει ένα radio cd mp3 κλπ κλπ που να μην ελέγχεται από τα χειριστήρια.Κοίτα τα πμ σου.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Μου είπαν πριν από λίγο περιστατικό που συνέβει σήμερα σε επίσημο μαγαζί της RENAULT στην επαρχία (γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα).
Πελάτης πήγε να για να αλλάξει πίσω ρουλεμάν τροχού σε SCENIC I και εκεί οι 'γιατροί' αποφάνθηκαν ό,τι το πίσω ρουλεμάν δεν αλλάζει και ό,τι πάει σετ με την δισκόπλακα, (λες και είναι αγωνιστικό) τουτέστιν κόστος 400 ευρώ με την εργασία!
Ο άνθρωπος δεν έχασε καιρό και αμέσως πήγε σε ειδικευμένο συνεργείο όπου του αλλάξαν με 60 ευρώ ανταλλακτικό (γνήσιο) και 20 η εργασία.Έλεος ρε γαμώτο... έλεος...
Άσχετο, αλλά σε κάποια αυτοκινητα το ρουλεμάν δεν αλλάζει μόνο του και πάει σετ. Π.χ. σε focus II το ρουλεμάν κοστίζει 200 ευρώ
-
Ο χρήστης vagelis25 έγραψε:
φιλος με laguna 2004 εχει προβλημα με το radio-cd του. δεν διαβαζει τα cd. ραδιο παιζει κανονικα κ αλλαζει απο τα χειριστηρια στο τιμονι. cd οχι. στο συνεργειο του ειπαν οτι πρεπει να σκασει 450 ευρω και να του αλλαξουν ολο το συστημα+χειριστηρια τιμονιου. μηπως υπαρχει καποια αλλη λυση...?Να πάει να αλλάξει μόνο πηγή ήχου.Σύνηθες το πρόβλημα.Φθηνή νομίζω είναι η εργαστασιακή .Όταν την άλλξα 60 ευρώ έιχα δώσει και άλλα 10 για την τοποθέτηση.Τα πολλά λεφτά είναι στα χειρηστήρια κλπ.
Κι επίσης να αλλάξει αντιπροσωπεία ή συνεργείο -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ο άνθρωπος δεν έχασε καιρό και αμέσως πήγε σε ειδικευμένο συνεργείο όπου του αλλάξαν με 60 ευρώ ανταλλακτικό (γνήσιο) και 20 η εργασία.Έλεος ρε γαμώτο... έλεος...
Άσχετο, αλλά σε κάποια αυτοκινητα το ρουλεμάν δεν αλλάζει μόνο του και πάει σετ. Π.χ. σε focus II το ρουλεμάν κοστίζει 200 ευρώ
δεν ξέρω τι περιλαμβάνει το σετ στο Φόκους. Αν περιλαμβάνει και τα δύο ρουλεμάν έχει μια βάση λογικής. Στην περίπτωση που περιγράφω όμως υπάρχει λογική της κονόμας ( το ξανάψαξα το θέμα).
-
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...

-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:

-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ...

Είχε έρθει ένα τέτοιο στην έκθεση του Ελληνικού το 2006
-
Οντως και απο κοντα ειναι..
-
Κάπου υπάρχει θέμα για φορτηγα κλπ αλλά βαριέμαι να ψάχνω. Είδα το δεύτερο Renault τράκτορα στη ζωή μου. Το πρώτο ήταν προς πώληση έξω απο μια αντιπροσωπία στην Αθήνα άρα ουσιαστικά ήταν ο πρώτος που είδα. Γιατί τόση ξεραίλα ρε παίδες? Γιατί δεν πουλάμε? ή μήπως είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο?
-
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κάπου υπάρχει θέμα για φορτηγα κλπ αλλά βαριέμαι να ψάχνω. Είδα το δεύτερο Renault τράκτορα στη ζωή μου. Το πρώτο ήταν προς πώληση έξω απο μια αντιπροσωπία στην Αθήνα άρα ουσιαστικά ήταν ο πρώτος που είδα. Γιατί τόση ξεραίλα ρε παίδες? Γιατί δεν πουλάμε? ή μήπως είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο?Ναι ελληνικοτατο φαινομενο.. Σαρακακης γαρ.. Στην Αθηνα κυκλοφορουν πολλά renault φορτηγα, αλλα ελαχιστα ιδιωτικα.. Τα περισσοτερα ειναι απο διαγωνισμους του ελληνικων ΔΕΚΟ κτλ.. Εχει η ΔΕΗ νομιζω νταλικες με μεγαλους τρακτορες renault.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Κάπου υπάρχει θέμα για φορτηγα κλπ αλλά βαριέμαι να ψάχνω. Είδα το δεύτερο Renault τράκτορα στη ζωή μου. Το πρώτο ήταν προς πώληση έξω απο μια αντιπροσωπία στην Αθήνα άρα ουσιαστικά ήταν ο πρώτος που είδα. Γιατί τόση ξεραίλα ρε παίδες? Γιατί δεν πουλάμε? ή μήπως είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο?Τα εχει θαψει ο Σακαρακακης................., τα Volvo του πουλαει μονο και τα Ρενω μονο σε διαγωνισμους . Οι τρακτορες λεγονται Renault Magnum και η Renault Trucks εχει εξαγοραστει απο την Volvo, φυσικα και τα Renault πουλανε στην Γαλλια, Ισπανια και γενικα στην υπολοιπη Ευρωπη. Οι επαγγελματιες κρατανε αποστασεις απο το αμαρτωλο παρελθον και απο την αντιπροσωπια
-
και επισεις αν δεν κανω λαθος παλια ο οσε ειχε λεοφορεια ρενο
θωμα για πες, κατι θα ξερεις εσυ
RENAULT FORUM