-
Γλυφάδα μένω Golf οδηγώ αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ότι ψαρώνουν οι γκόμενες λόγω αυτοκινήτου αυτά είναι από άλλη εποχή.......... και που τώρα? στην Γλυφάδα που είναι παρκαρισμένα τα πάντα από 911, ferrari ότι θέλεις....
Τυγχάνει κάποιας αποδοχής από γυναίκες ως καλό αυτοκίνητο κατά την σκέψη τους αλλά όχι τίποτα το τρελό... σιγά μην υπάρχουν γκόμενες που κοιτάνε τι αυτοκίνητο οδηγεί ο άντρας και αν υπάρχουν δεν είναι οι σωστές γυναίκες, ή δεν κάνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας
Ως κάτοχος Golf IV το V δεν θα το έπερνα γιατί δεν μου πολυαρέσει όπως δεν μου άρεσε και δεν μου αρέσει εμφανισιακά το Focus.....
Χωρίς κόλλημα θα σου πω ότι το Golf IV το θεωρώ πολύ καλό (τέλειο δεν υπάρχει) σε κυβικά από 1.8Τ και πάνω ..... Το 1.4 είναι απαράδεκτο κατ εμέ λόγω κινητήρα ενώ το 1.6 μου περνά αδιάφορο γιατί δεν δίνει το κάτι παραπάνω οδηγικά που θα αναζητήσει κάποιος...
Επίσης από προσωπική εμπειρία να σας πω ότι άλλη είναι η ποιότητα ενός μοντέλου made in Germany και άλλη του ίδιου μοντέλου made in Turkey.
Αυτά που λένε για σκυλιά και τετοια εξαρτάται από την χρήση που κάνεις στο κάθε αυτοκίνητο και πόσο σωστά το συντηρείς.....Βέβαια ότι και να λέμε το τι έχεις στο παντελόνι μετρά και πόσα θες να ξοδέψεις γι αυτοκίνητο. Τις κατηγορίες αυτοκίνήτων τις δημιουργούν οι τιμές τους κατ εμέ. Δεν είναι τυχαίο ότι το Α αυτοκίνητο κοστίζει χ και το Β 2χ το Β σίγουρα θα έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω......
Η τιμή του αυτοκινήτου είναι το σημείο που συναντιώνται η ζήτηση των καταναλωτών με την προσφορά.. για να είναι πχ το Α πιο φθηνό ο κόσμος δεν το πολυθέλει άρα κάτι έχει, αν το ήθελε τρελά ο κόσμος θα έκανε και αυτό 2χΔεν θα ξαναέπερνα Golf πλέον θεωρώ ότι το επόμενο μου αυτοκίνητο θέλω να είναι τετρακίνητο...
Την παρούσα στιγμή στην αγορά μου αρέσουν σαν concept η Audi, η BMW και η Subaru -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δυστυχώς παρεμβάσεις σαν την τελευταία του AlfaRomeo μόνο ως trolling/flame baiting μπορούν να χαρακτηριστούν...Και λίγα λες.... πες του κι άλλα....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
... σιγά μην υπάρχουν γκόμενες που κοιτάνε τι αυτοκίνητο οδηγεί ο άντρας και αν υπάρχουν δεν είναι οι σωστές γυναίκες, ή δεν κάνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας...Όλες μα όλες μα όλες οι γυναίκες ΔΙΝΟΥΝ σημασία στο τί αυτοκίνητο έχει ένας άντρας (και φυσικά άν δεν έχει δεν κάνει!). Από την μητέρα μου μέχρι την γυναίκα μου μέχρι... κλπ.!!
Δεν είναι απαραίτητα κριτήριο κάλης 'μαμάς' αλλά ούτε είναι και το αντίθετο!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
... σιγά μην υπάρχουν γκόμενες που κοιτάνε τι αυτοκίνητο οδηγεί ο άντρας και αν υπάρχουν δεν είναι οι σωστές γυναίκες, ή δεν κάνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας
Σε ποια Γλυφάδα ζεις;;;;
Να δεις τι εκφράσεις παίρνουν διάφορες όταν τους λέω ότι έχω Skoda
Και βέβαια σταματάει κάθε επιπλέον συζήτηση μετά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
... σιγά μην υπάρχουν γκόμενες που κοιτάνε τι αυτοκίνητο οδηγεί ο άντρας και αν υπάρχουν δεν είναι οι σωστές γυναίκες, ή δεν κάνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας
Σε ποια Γλυφάδα ζεις;;;;
Να δεις τι εκφράσεις παίρνουν διάφορες όταν τους λέω ότι έχω Skoda
Και βέβαια σταματάει κάθε επιπλέον συζήτηση μετά
κι εσύ τι Σκόντα έχεις ρε??? Target??? Γιατί τις Οκτάβιες (sic) τις γουστάρουν απ'ότι ξέρω... (german technology να'ούμ...)
Σπύρος
-
Εγώ 'οδηγούσα' πεζό για 8 χρόνια αλλά η νυν σύζυγός μου έμεινε μαζί μου αδιαμαρτύρητα γι' αυτό το διάστημα. Εξαρτάται από το τι ψάχνεις, αν θέλεις κάποια που χρειάζεται ταξιτζή/πουλ μουρ γκόμενο/δωροκουβαλητή, το αμάξι είναι απαραίτητο. Αν κάνεις το λάθος να τη φορτωθείς, τόσο το χειρότερο για 'σένα.
-
Σωστός ο Μάνος!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ 'οδηγούσα' πεζό για 8 χρόνια αλλά η νυν σύζυγός μου έμεινε μαζί μου αδιαμαρτύρητα γι' αυτό το διάστημα. Εξαρτάται από το τι ψάχνεις, αν θέλεις κάποια που χρειάζεται ταξιτζή/πουλ μουρ γκόμενο/δωροκουβαλητή, το αμάξι είναι απαραίτητο. Αν κάνεις το λάθος να τη φορτωθείς, τόσο το χειρότερο για 'σένα.Πέστα ρε Μάνο σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με γκόμενα που ψαχνει το τι αμάξι οδηγώ....
και δεν παίρνω την καλύτερη βίζιτα φθηνότερα θα μου έρθει τελικά -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ 'οδηγούσα' πεζό για 8 χρόνια αλλά η νυν σύζυγός μου έμεινε μαζί μου αδιαμαρτύρητα γι' αυτό το διάστημα. Εξαρτάται από το τι ψάχνεις, αν θέλεις κάποια που χρειάζεται ταξιτζή/πουλ μουρ γκόμενο/δωροκουβαλητή, το αμάξι είναι απαραίτητο. Αν κάνεις το λάθος να τη φορτωθείς, τόσο το χειρότερο για 'σένα.Και πού ξέρουμε αν είχες το 604?
Πάντως να είχες κανένα που να γούσταρε περισσότερο, θα άκουγες ένα τουλάχιστον θετικό σχόλιο για το αμάξι σου!
-
Για θυμηθείτε και την εντελώς ηλίθια διαφήμιση 'δεν είναι Golf'
-
Η έλλειψη αυτοκινήτου λειτουργεί ως άριστο τεστ για τον/την σύντροφό σου. Αν ξυνίσει, πάμε στην πρώτη ευκαιρία γι'άλλα. Κι αν όλος ο κύκλος σου σ'ειρωνεύεται γι'αυτό τον λόγο, σίγουρα έχεις κάνει λάθος επιλογές.
Δηλαδή δεν είναι καλή απόδειξη για το ποιόν της γυναικός το ότι μια κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά, κούκλα, μορφωμένη και εργαζόμενη, είχε ταξιδέψει συνολικά 40 ώρες με το τρένο για να με δει 12 ώρες όταν ήμουν φαντάρος στα σύνορα; Ή το ότι επί χρόνια είχε λιώσει (όπως κι εγώ) τα καθίσματα των λεωφορείων για να ειδωθούμε για καφέ ή ο,τιδήποτε άλλο;
Και ν'ακούω από την άλλη ιστορίες για άτομα που ακούμπαγαν μισό μηνιάτικο για τις διάφορες ανάγκες μιας γκόμενας; Καλοί οι κοινωνικοί ρόλοι, αλλά όχι να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης εις βάρος των εκπροσώπων του αντίθετου φύλου.
Θες κυρά μου να σε βλέπω και να σου φέρομαι ως ίση μ'εμένα (και ως ανώτερη, γιατί όχι εφόσον το αξίζεις; ); Δούλεψε και μην περιμένεις να τα έχεις όλα στο πιάτο επειδή μου κάθεσαι, που στο κάτω-κάτω το γουστάρεις κι εσύ. Γιατί αυτό το πράγμα αλλιώς το έλεγαν στο χωριό μου.
-
Ψήφισα το Γκολφ. Το νέο Φόκους παραείναι άσχημο, νομίζω. Από μπροστά τρώγεται, αλλά από πίσω.. μαύρα χάλια. Σε σημείο που, αν το είχα, θα φρόντιζα να το βλέπω μόνο από μπροστά για να μη βλαστημάω!
Και δεν είναι μόνο η εμφάνιση του Φόκους, ο νέος 1600 θα έχει συμπίεση κοντά στο 11:1. Κάτι μου λέει ότι θα θέλει σούπερ αμόλυβδη.. και οι καιροί είναι δύσκολοι..
Όχι ότι στο Γκολφ δεν βρίσκω μείον.. η ποιότητα των υλικών στο εσωτερικό δεν με πολυέπεισε για.. 'absolut deutch qualitat', οι κινητήρες FSI θέλουν 98 οκτάνια για να μη διαμαρτύρονται, και οι καταγγελίες για πτώση στην αξιοπιστία της VW αυξάνονται..
ΥΓ: Το Φόκους σεντάν το έχετε δει;; Πρόκειται για ΚΟΥΚΛΑ!! Το ακριβώς αντίθετο από το χάτσμπακ!
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
ΥΓ: Το Φόκους σεντάν το έχετε δει;; Πρόκειται για ΚΟΥΚΛΑ!! Το ακριβώς αντίθετο από το χάτσμπακ!
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... c&start=45
Δεν με τρελαίνει κιόλας, όμως είναι πιο ανθρώπινο από πλευράς εμφάνισης σε σχέση με το 5θυρο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... c&start=45
Δεν με τρελαίνει κιόλας, όμως είναι πιο ανθρώπινο από πλευράς εμφάνισης σε σχέση με το 5θυρο.
Το μόνο Ford που είναι ωραίο είναι το Mondeo S320 σ΄αυτό πρέπει να έχει γίνει ωραία δουλειά αν και δεν ξέρω αν μπορεί η μπροστά κίνηση να κουμαντάρει την όλη κατάσταση. κατ τα άλλα είναι sweet
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Focus, επειδή δεν είναι GolfΠαρομοίως...
-
Εγώ 'οδηγούσα' πεζό για 8 χρόνια αλλά η νυν σύζυγός μου έμεινε μαζί μου αδιαμαρτύρητα γι' αυτό το διάστημα. Εξαρτάται από το τι ψάχνεις, αν θέλεις κάποια που χρειάζεται ταξιτζή/πουλ μουρ γκόμενο/δωροκουβαλητή, το αμάξι είναι απαραίτητο. Αν κάνεις το λάθος να τη φορτωθείς, τόσο το χειρότερο για 'σένα.
Δηλαδή εγώ που τα άκουγα οταν έλεγα οτι σκέφτομαι να αλλάξω το Xsara μου να το πάρω σαν καλό λόγο?
Εχω ακούσει μέχρι και οτι δεν το αγαπάω αρκετά...
Α και στο ερώτημα θα ψηφίσω Focus γιατί μου άρεσε πιο πολύ από το Golf. -
Μου φαίνεται ότι αν έπρεπε να επιλέξω κάποιο από τα δύο αυτό θα ήταν το focus γιατί είναι πιο όμορφο-για μένα. Θυμίζει κουπέ.
Στους υπόλοιπους τομείς δεν πιστεύω να υπάρχουν σημαντικές διαφορές.
Γενικά πάντως το focus έχει ψαλιδίσει τη διαφορά που είχε σε σχέση με το golf και το golf έχει βελτιωθεί στους τομείς που υστερούσε σε σχέση με το focus (χώροι- ευχάριστη οδική συμπεριφορά).
Μέχρι να τύχει να το οδηγήσω λοιπόν, focus και για μένα... -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πέστα ρε Μάνο σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με γκόμενα που ψαχνει το τι αμάξι οδηγώ....
και δεν παίρνω την καλύτερη βίζιτα φθηνότερα θα μου έρθει τελικάΈλα έλα, δυστυχώς έχουμε γεμίσει παντού από τέτοιοες. Κάποιοι τις καλομαθαίνουν και μετά άντε να τις συνεφέρεις.
-
Εάν θέλει η γυναίκα ωραίο αμάξι ας δουλέψει να το πάρει.
Όταν το πάρει όμως θέλω κι' εγώ μιά βόλτα
Τα Focus και Golf μου φαίνονται πολύ καλά και τα δύο. 1000 ευρώ παραπάνω όμως γιά σηματάκι δεν πληρώνω. Η ψήφος μου στο Focus.
-
Έλεος ρε ποιο σηματάκι; VW είναι ρε παιδιά δεν είναι φεράρι
FORD FOCUS II vs VW GOLF