Γλυφάδα μένω Golf οδηγώ αλλά μην τρελαθούμε κιόλας ότι ψαρώνουν οι γκόμενες λόγω αυτοκινήτου αυτά είναι από άλλη εποχή.......... και που τώρα? στην Γλυφάδα που είναι παρκαρισμένα τα πάντα από 911, ferrari ότι θέλεις....
Τυγχάνει κάποιας αποδοχής από γυναίκες ως καλό αυτοκίνητο κατά την σκέψη τους αλλά όχι τίποτα το τρελό... σιγά μην υπάρχουν γκόμενες που κοιτάνε τι αυτοκίνητο οδηγεί ο άντρας και αν υπάρχουν δεν είναι οι σωστές γυναίκες, ή δεν κάνουν για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας
Ως κάτοχος Golf IV το V δεν θα το έπερνα γιατί δεν μου πολυαρέσει όπως δεν μου άρεσε και δεν μου αρέσει εμφανισιακά το Focus.....
Χωρίς κόλλημα θα σου πω ότι το Golf IV το θεωρώ πολύ καλό (τέλειο δεν υπάρχει) σε κυβικά από 1.8Τ και πάνω ..... Το 1.4 είναι απαράδεκτο κατ εμέ λόγω κινητήρα ενώ το 1.6 μου περνά αδιάφορο γιατί δεν δίνει το κάτι παραπάνω οδηγικά που θα αναζητήσει κάποιος...
Επίσης από προσωπική εμπειρία να σας πω ότι άλλη είναι η ποιότητα ενός μοντέλου made in Germany και άλλη του ίδιου μοντέλου made in Turkey.
Αυτά που λένε για σκυλιά και τετοια εξαρτάται από την χρήση που κάνεις στο κάθε αυτοκίνητο και πόσο σωστά το συντηρείς.....
Βέβαια ότι και να λέμε το τι έχεις στο παντελόνι μετρά και πόσα θες να ξοδέψεις γι αυτοκίνητο. Τις κατηγορίες αυτοκίνήτων τις δημιουργούν οι τιμές τους κατ εμέ. Δεν είναι τυχαίο ότι το Α αυτοκίνητο κοστίζει χ και το Β 2χ το Β σίγουρα θα έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω......
Η τιμή του αυτοκινήτου είναι το σημείο που συναντιώνται η ζήτηση των καταναλωτών με την προσφορά.. για να είναι πχ το Α πιο φθηνό ο κόσμος δεν το πολυθέλει άρα κάτι έχει, αν το ήθελε τρελά ο κόσμος θα έκανε και αυτό 2χ
Δεν θα ξαναέπερνα Golf πλέον θεωρώ ότι το επόμενο μου αυτοκίνητο θέλω να είναι τετρακίνητο...
Την παρούσα στιγμή στην αγορά μου αρέσουν σαν concept η Audi, η BMW και η Subaru