Μιάς και πιάσαμε το θέμα της μεταπώλησης θα πρέπει να δούμε πρώτα γιατί το άλφα ή βήτα μοντέλο έχουν καλή τιμή, δηλαδή γιατί ζητούνται και σαν μεταχειρισμένα? Μη ξεχνάμε ότι η τιμή της μεταπώλησης εξαρτάται απο το τη ζήτηση έχουν στην αγορά. Γιατί τα Toyota έχει πάντοτε καλύτερη ζήτηση και ως εκ τούτου καλύτερη τιμή ματαπώλησης. Μήπως γιατί είναι τα top design μοντέλα σε σχέσει με άλλα. Μάλον δεν νομιζω. Τα σουλούπια της τουλάχιστο μέχρι την εμφάνηση του νέου Corolla θα τα έβαζα στην τελείως συντηριτική πλευρά απευθυνόμενα σε αδιάφορους αγοραστές. Μήπως για τις απόλυτες επιδόσεις στο δρόμο. Μάλον όχι, πέρα από ένα γρήγορο μοτέρ τίποτα το ιδιαίτερο. Ετσι λοιπόν θα λέγαμε ότι τα μοντέλα της απευθύνονται στον οικογενειάρχη για να πάει τη βόλτα το 3ήμερο. Τότε τι άραγε είναι αυτό που τά κάνει να έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από άλλα μοντέλα. Μα αίναι απλό. ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. και αυτό είναι μεγάλο πράγμα το οποίο για τους περισσότερους απο εμάς αντισταθμίζει και την απόλυτη οδηγική συμπεριφορά, και τα απίθανα κρατήματα και τις απόλυτες ταχύτητες. Σκεφτήτε ότι είχα Corolla του 96 με 86,000 χιλιόμετρα και δεν είχε αλάξει ποτέ τακάκια φρένων, ενώ τα περισσότερα Ευρωπαϊκά θέλουν κάθε 20,000 χιλόμετρα. Ετσι λοιπόν είναι φίλοι μου, συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο απο το απόλυτο στο δρόμο, αλλά με κέρδος στο πορτοφόλι μας και αυτό είναι μεγάλο πράγμα. Τελειώνοντας θα σας πώ το εξής, εχω και ένα Passat. Δε λέω αξιόλογο αυτοκίνητο, τραίνο στο δρόμο του, ΑΛΛΑ!, όταν έρχεται η καταραμένη η ώρα του service κλαίω προκαταβολικά. Ασε που όποτε χρειάστηκε κάποια μίκρο-επισκευή κόντεψα να πάρω προσωπικό δάνειο για τό πληρώσω.
Το αυτοκίνητο αυτό είναι 6 χρονών, αγοράστικε το 1996 7,800,000 δρχ. περίπου, θέλετε να μάθετε πόσο πραγματικά μου δίνουν σήμερα? κάπου στο 1,400,000 με 1,600,000 για ανταλλαγή!!!??