-
Απο ο,τι κατάλαβα ο δραστης εφυγε και αναζητειται αλλα μαλλον η αστυνομια ξερει τα στοιχεια του...Εξαρταται ομως και ποια κατηγορια θα του ασκησει ο εισαγγελεας..Ανθρωποκτονια ή θανατηφορα σωματικη βλαβη??
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αχου το μωρε που νοιαζεται για μενα... -
Σίγουρα το περιστατικό είναι πολύ άσχημο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Όμως, αν ο μακαρίτης και ο γιος του έκαναν καγκουριές, το δίλλημα δεν είναι 'σταματάω και ρισκάρω τη ζωή μου ή συνεχίζω και φτάνω σώος σπιτάκι μου' αλλά 'ή συνεχίζω και σκοτώνομαι από τις καγκουριές τους ή σταματάω και ρισκάρω πιθανή συνέχιση της καγκουριάς'.
ΥΓ: Δεν το περίμενα πως θα συμφωνούσα με τον kacey
-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Φρεσκο
Η μακακια είναι ανίκητη
Τι φρεσκο ρε συ, αυτο συζηταμε εδω κ 3 σελιδες
Η νεκροψία θα δείξει αν ο θάνατος προήλθε από το χτύπημα ή όχι. Μεγάλη πιθανότητα (και ΛΑΘΟΣ του υιού) ότι πήγε ο ίδιος τον πατέρα στο νοσοκομείο, έπρεπε να περιμένει το ασθενοφόρο. Ο θάνατος μπορεί να προήλθε από λάθος κίνηση στη μεταφορά του θύματος.
Αν εισαι πανω στον Κολοσουρτη, ΔΕΝ περιμενεις για ασθενοφορο, ειδικα αν ο αλλος εχει χασει τις αισθησεις του. Μπορει να ειναι καρδια που σωζεται αν προλαβεις. Αν δεν αναπνεει δεν περιμενεις πουθενα κ για τιποτα.
Απο ο,τι κατάλαβα ο δραστης εφυγε και αναζητειται αλλα μαλλον η αστυνομια ξερει τα στοιχεια του...Εξαρταται ομως και ποια κατηγορια θα του ασκησει ο εισαγγελεας..Ανθρωποκτονια ή θανατηφορα σωματικη βλαβη??
Ειναι σχεδον σιγουρο το 'προκληση θανατηφορας σωματικης βλαβης'.
-
το πολύ Μέγκα σας έχει τηγανίσει τα μυαλά.
τι δράστης λέτε? εμπλεκόμενος, μπορεί ο άνθρωπος απλά να αμυνόταν μπορεί και όχι
επίσης δεν εγκατέλειψε θύμα, που πιθανόν και να μην ήταν εκείνη τη στιγμή, αλλά έφυγε το 'θύμα' με άλλον.
άρα πιθανόν να μην ήξερε τι θα συνέβαινε ή να μην έβλεπε κάποιο λόγο να μείνει.
γιατί εκ των υστέρων λέμε οτι θέλουμε αλλά που ξέρω εγώ οτι ο άλλος δεν έγινε καλά ή δεν πάει σπίτι του να πάρει το όπλο ή δεν ξέρω και εγώ τι.
το πιο σωστό θα ήταν να φύγει και να πάει κατευθείαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το πολύ Μέγκα σας έχει τηγανίσει τα μυαλά.
.Κάτι ανάλογο θα έγραφα και εγω με όλα αυτα που διαβάζω έλεος και τι δεν γράψατε πια!
-
ζωο επαγγελματιας σημερα το απογευμα στη κατσιμιδου με λαμπρακη. Ημους πρωτος με ΜΟΝΟ ενα αμαξι απο πισω μου και ο πιθηκος μας περασε και τους 2 απο δεξια κ σταματησε επανω στη διαβαση...Απαραδεκτος!
-
Τους έχει γίνει συνήθεια των κάφρων στα φανάρια να μπαίνουν μπροστά. Και πρώτο αυτοκίνητο να ήταν ο συγκεκριμένος και οι ομοϊδεάτες του πίθηκοι, είτε στη διάβαση είτε μπροστά από το φανάρι θα περίμεναν...
-
συνήθεια απο το μηχανάκι θα του έμεινε
εγω το κανω με το σκουτερ (+ αν φύγεις σφαίρα προλαβαίνεις το επόμενο φαναρι αλλα η συγκεκριμένη στροφή ειναι πολυ ύπουλη κ εχω πλησιάσει πολλές φορές να πέσω απο τις λακκούβες κλπ)
-
Η λυση ειναι ευκολη αλλα γινεσαι το ιδιο πιθηκος και ρισκαρεις και τη ζωη του απεναντι που ερχεται αμεριμνος ..... δηλαδη κορνα στο πιθηκι που ειναι μπροστα απο το φαναρι χωρις να εχει αναψει πρασινο ..... (καλο ειναι να ερχεται απο την αλλη νταλικα φορτωμενη με μαρμαρα)
-
Δυστυχώς αυτό (και πολλά άλλα) γίνονται γιατί ποτέ δεν γράφει η τροχαία.
Και δεν πρέπει να γράψει μόνο μια φορά κάποιους άτυχους, να γράφει καθημερινά ώστε να μην μπορεί κανείς να οδηγάει σα ΖΩΟ. -
Το έχω εξετάσει το ενδεχόμενο, αλλά σκέφτομαι τον αθώο απέναντι...
Το χειρότερο είναι πάντως όταν δεν χωράνε στην ουρά των κάφρων και σταματάνε στην αριστερή λωρίδα που πάει ευθεία...
-
απλως μερικα σχολια για το θεμα που λετε περι της συμπλοκης στον αχλαδοκαμπο.....
απο οσο ξερω ο δρομος ειναι φαρδυς(εως πολυ φαρδυς),εχει πολλα κομματια για προσπεραση(παντα με τη συγκαταθεση αυτουνου που προσπερναμε) ,οπως εγραψε ο nass οι δοκιμες γινοντουσαν με kia picanto,δλδ αργο αυτοκινητο σε συνδυασμο με ανηφορικο δρομο ,δυσκολο να ειχε καμια συνταρακτικη ταχυτητα.....αντε να ειχε σε καποιο σημειο 80 αντι για 50(μιλαω για στροφη σβελτη....) στην ευθεια να πιασεις με kia 100-110.....(υποθετωντας οτι παει καποιος τερμα...με το kia παντα...)
δλδ ταχυτητα ωστε να τρομαξει καποιος που δεν ασχολειται με αγωνες,αλλα οχι καμια εντυπωσιακη γενικα......μην κολλατε στο 'παρανομες' δοκιμες....η λεξη παρανομες αφορα τους κανονισμους των αγωνων και οχι τον κοκ.
παρανομο ειναι η ταχυτητα ,η ενδεχομενη προσπεραση σε σημειο που απαγορευεται κλπ......το γενικο μου συμπερασμα ειναι οτι με αργο αμαξι σε ανηφορικη διαδρομη τοσο φαρδια οσο ο αχλαδοκαμπος,ειναι δυσκολο να κανεις εξτριμ βλακεια..... (παντα βεβαια ειναι ευκολο να τρομαξεις τον αλλον ειδικα αμα δεν εχει σχεση με αγωνες,και φυσικα υπαρχει και ο κοκ,που ειναι σαφης στο τι ειναι νομιμο τι οχι....)
δεν θα αναφερθω στο γεγονος το ιδιο,δλδ ποιος εκλεισε ποιον κλπ....δεν ημουν εκει....φανταζομαι ουτε εσεις
το βασικοτερο που συμφωνω ως προς τα νευρα μας στους δρομους ειναι αυτο που ειπε ο λεονπ......
keep walking....(μην σταματας δλδ και μην βγαινεις απο το αμαξι)
ο αλλος αποκλειεται να σταματησε για να σου ζητησει το τηλεφωνο ενος καλου εστιατοριου..... η να σου πει που πας για κουρεμα......να κερδισεις κατι δεν προκειται.....και εχουμε και πολυ σοβαροτερα προβληματα γενικα απο το αν μου βγηκες η σου βγηκα.....σιγουρα κατα καιρους ολοι μας εχουμε κανει καταλαθος η μη μια η παραπανω βλακειες στο δρομο.....το ιδιο κανει και ο 'απεναντι' μας,συνηθως το καταλαβαινουμε-ει......αν οχι,αντε να πεις κανενα ευγενικο αν εχεις τη διαθεση,'φιλε μου,περασες με στοπ.....(ποσα στοπ ειναι που δεν τα προσεχουμε οτι υπαρχουν,γιατι κρυβονται απο δεντρα ) ,αν ομως εχουμε νευρα και θελουμε να του πουμε 'παλιομπιιιιπ,αι μπιιιιιιπ,σου μαμο το μπιιιιιιπ,και στο τελος ενα ,ειχες στοπ (βρε παλιομπιιιιιπ,μην ξεχνιομαστε) ,ε ,δεν νομιζω να τον κερδισεις εκεινη τη στιγμη βριζοντας τον......
οντως τα νευρα μας δεν ελεχγονται καμια φορα,αλλα πρεπει καποιες φορες να το κανουμε ......εστω τις φορες που δεν τα ελεγχει ο 'απεναντι'καλημερα...!
-
Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί κάποιος να σταματάει για να ελέγξει σε 3 συνεχόμενες διασταυρώσεις όπου έχει προτεραιότητα (οι απέναντι έχουν STOP) και μετά στο καπάκι να σφάζει ασταμάτητος το STOP σε διασταύρωση όπου ανεβαίνουν τρόλλευ/λεοφορεία?
-
Η ουσία της συμπλοκής στον Αχλαδόκαμπο δεν είναι οι παράνομες δοκιμές (όπως σωστά είπε ο Amaxopoulos, 'παράνομες' είναι για τους κανονισμούς των αγώνων, αλλά εκτός αγώνων μόνο ο ΚΟΚ καθορίζει αν είναι παράνομες και αυτό δεν το ξέρουμε... μπορεί να πήγαινε με το όριο και να προσπέρασε κανονικά...) ούτε το αν κινδύνευσε ο οδηγός του Yaris (διότι πάω στοίχημα ότι μία παραβίαση STOP από αυτές που γίνονται κατά χιλιάδες κάθε μέρα είναι πολύ πιο επικίνδυνη από ένα προσπέρασμα ενός Picanto με 2 άτομα σε ένα Yaris σε μια ερημική φαρδιά ανηφορική διαδρομή...) αλλά το που μπορεί να οδηγήσει το road rage και η αντιμετώπιση 'είμαι ο γαμάω τιμωρός των δρόμων' (δεν ξέρω, δεν εξετάζω και δεν έχει σημασία ποιός είχε δίκιο στο συγκεκριμένο περιστατικό). Αν δηλαδή για ένα τέτοιο προσπέρασμα σκοτωνόμαστε με γροθιές, τι θα γίνει για κάτι πραγματικά κρίσιμο (πχ. το STOP και ένα ενδεχόμενο τρακάρισμα), θα βγουν τα Uzi ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=1XF0a8YE ... verified=1
edit : το βίντεο είναι πάρα πολυ σκληρό !!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=1XF0a8YE ... verified=1
Κρίμα αν είναι αληθινο αλλά ρε πούστη δίνεις γεμάτο πιστόλι σε μωρό και χωρίς ασφάλεια;;;;;
-
μεγιστο ζωο ο δημοσιογραφος θοδωρακης των πρωταγωνιστων του μεγκα... Εκανε ρεπορταζ για τα τροχαια ενω ο ιδιος σημερα πριν κανα 2 ωρο ερχοταν στην πεσματσογλου για σταδιου με σκουτερακι αναποδα. Εννοειται ακρανωτος κ αυτος κ η κοπελα που ειχε πισω του...
-
Δημοσιογραφική έρευνα έκανε, μη γίνεσαι κακός
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]