-
Τώρα με αυτά που έγραψες μπήκες στη μαύρη λίστα πολλών
-
Προτεινω στον παραπανω χρηστη που κανει το review να φτιαξει ενα μπλογκ με τετοια να γ@μιωμαστε στα γελια
-
Ο χρήστης alexomon έγραψε:
Προτεινω στον παραπανω χρηστη που κανει το review να φτιαξει ενα μπλογκ με τετοια να γ@μιωμαστε στα γελια**mod **
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Συνοδήγηση σε Cayenne για ένα Θεσσαλονίκη- Βόλος δηλαδή μια διαδρομή των 200km. Ξεκινάμε κατά τις 15:00, ενώ εγώ έχω επιστρέψει από έξοδο στη Συγγρού στις 08:00. Έντονος πονοκέφαλος ήταν παρόν. Μπαίνω στο κάθισμα, επιτέλους ένα κάθισμα που βολεύομαι σχετικά άνετα ( λίγο πάνω από 1.90m είμαι) και ξεκινάμε.Παρακαλώ να μεταφερθεί στο Συνοδήγησα....
-
Μετά την πολύμηνη συμβίωση με την 996 ήρθε κι ένα δώρο για την 360. Η μικρή διαφορά στα άλογα με έκανε επιφυλακτικό στο πόσο θα με συγκινούσε. Κούνια που με κούναγε. Μόνο με θαυμασμό σκεφτόμουν πόσο καλύτερο θα έχει γίνει πια το κιβώτιο σε μια 458 ή ακόμα και σε μια 430. Σκεφτόμουν επίσης πόσος χρόνος θα έχει δαπανηθεί για να είναι ο ήχος αυτός που πρέπει για καυ****ς. Κατάλαβα επίσης πόσο επικίνδυνο είναι να συνηθίζεις τα άλογα. Κάποια στιγμή φεύγεις απο τα 150-180 που ανταποκρίνονται στις καθημερινές συνθήκες, πας πάνω απο τα 200, μετά Θεού θέλοντος συνηθίζεις και τα πάνω από 300 και μετά ζητας και πάνω απο 400. Οι νόμοι της φυσικής, η ανθρώπινη αντίληψη και οι συμπεριφορά των άλλων στον δρόμο όμως δεν έχουν αλλάξει. Συγκινημένος μόνο μπορώ να πω ότι ένιωσα, που έστω και για λίγο οι παιδικές αφίσες έγιναν πραγματικότητα.
Επί της ουσίας, επιταχύνσεις πέρα από τις δυνατότητες δημόσιου δρόμου, πιο άνετη από την 996, εύκολα υπερστροφική σε σύγκριση με την τετρακίνητη Porsche που μου φαίνεται υποστροφική. Συμπερασματικά μια κλάση πάνω τουλάχιστον από μια απλή 996 και δικαιολογεί απόλυτα την διαφορά στην τιμή και την ιστορία που κουβαλάει.
[URL=http://img715.imageshack.us/i/delsimg1071.jpg/]

[URL=http://img132.imageshack.us/i/delsimg1076.jpg/]

Οσοι έχουν γυρίσει άπειρες φορές το ring, έχουν κάνει όλα τα σχολεία και οδηγούν καθημερινά τουλάχιστον GT-R ας συγχωρήσουν την ασημαντότητα του post.
-
Το ποστ δεν είναι ασήμαντο, εσύ δεν έγραψες τίποτε ουσιαστικό.
-
έλα μου ντε
-
Όντως , το οδήγησες ή απλά τα χαίδεψες ;
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Κάποια στιγμή φεύγεις απο τα 150-180 που ανταποκρίνονται στις καθημερινές συνθήκες, πας πάνω απο τα 200, μετά Θεού θέλοντος συνηθίζεις και τα πάνω από 300 και μετά ζητας και πάνω απο 400.Όλα αυτά στους ελληνικούς δρόμους ή σε πίστα?
-
Ο χρήστης corsa2 έγραψε:
Συνοδήγηση σε Cayenne για ένα Θεσσαλονίκη- Βόλος δηλαδή μια διαδρομή των 200km. Ξεκινάμε κατά τις 15:00, ενώ εγώ έχω επιστρέψει από έξοδο στη Συγγρού στις 08:00. Έντονος πονοκέφαλος ήταν παρόν. Μπαίνω στο κάθισμα, επιτέλους ένα κάθισμα που βολεύομαι σχετικά άνετα ( λίγο πάνω από 1.90m είμαι) και ξεκινάμε.
Παρακαλώ να μεταφερθεί στο Συνοδήγησα....
Eίναι σα να το οδήγησε.
Ευχαριστώ για την ασίστ.
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Όντως , το οδήγησες ή απλά τα χαίδεψες ;Η 996 είναι δικιά μου αλλά ομολογουμένως προς το παρόν την 'οδηγάω'. Την 360 όντως μόνο την χάιδεψα, αλλά έτσι κι αλλιως θέλει πολλή δουλειά για να σε αφήσει να πάιξεις μαζί της. Πολύς χαρακτήρας. Το ένα είναι εργαλέιο που με την τετρακίνηση συγχωρεί πολλά και δεν προκαλεί δέος ενώ δίνει εύκολα ευχαρίστηση , η Ιταλίδα είναι μια άλλη ράτσα. Δύσκολα χωράει ο νους πόσο πιο καλές πρέπει είναι οι 2 επόμενες γενιές της 360.
-
Ο χρήστης corsa2 έγραψε:
Κάποια στιγμή φεύγεις απο τα 150-180 που ανταποκρίνονται στις καθημερινές συνθήκες, πας πάνω απο τα 200, μετά Θεού θέλοντος συνηθίζεις και τα πάνω από 300 και μετά ζητας και πάνω απο 400.
Όλα αυτά στους ελληνικούς δρόμους ή σε πίστα?
Προφανώς ενοοώ άλογα και όχι χλμ. Μιλώντας για χλμ, άποψή μου ότι πάνω από 230-250 παίζει κανείς πολύ ριψοκίνδυνα με την μοναδική ζωή του (ειδικά στην Ελλάδα) ενώ και το 0-100 είναι μια κουβέντα που ωφελεί μόνο τους επισκευαστές συστημάτων μετάδοσης. Το 120-200+ όμως είναι μια άλλη όμορφη ιστορία.
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Όντως , το οδήγησες ή απλά τα χαίδεψες ;
Η 996 είναι δικιά μου αλλά ομολογουμένως προς το παρόν την 'οδηγάω'. Την 360 όντως μόνο την χάιδεψα, αλλά έτσι κι αλλιως θέλει πολλή δουλειά για να σε αφήσει να πάιξεις μαζί της. Πολύς χαρακτήρας. Το ένα είναι εργαλέιο που με την τετρακίνηση συγχωρεί πολλά και δεν προκαλεί δέος ενώ δίνει εύκολα ευχαρίστηση , η Ιταλίδα είναι μια άλλη ράτσα. Δύσκολα χωράει ο νους πόσο πιο καλές πρέπει είναι οι 2 επόμενες γενιές της 360.
Τελικα δεν καταλαβα τι εγινε με την 360.Την οδηγησες η συνοδηγησες???
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Συνοδήγηση σε Cayenne για ένα Θεσσαλονίκη- Βόλος δηλαδή μια διαδρομή των 200km. Ξεκινάμε κατά τις 15:00, ενώ εγώ έχω επιστρέψει από έξοδο στη Συγγρού στις 08:00. Έντονος πονοκέφαλος ήταν παρόν. Μπαίνω στο κάθισμα, επιτέλους ένα κάθισμα που βολεύομαι σχετικά άνετα ( λίγο πάνω από 1.90m είμαι) και ξεκινάμε.
Παρακαλώ να μεταφερθεί στο Συνοδήγησα....
Eίναι σα να το οδήγησε.
Ευχαριστώ για την ασίστ.
Kαι ως γνωστόν η συνοδήγηση στο 4tforum.gr, από κάποιον έμπειρο, ισοδυναμεί και με οδήγηση και μπορείς να εκφέρεις άποψη σε συζήτηση..

Tελικά δεν είναι δύσκολο..(δεν έχω σκοπό να θίξω κανένα πλάκα κάνουμε )
-
Εγω που τερματισα το NFS HOT PERSUIT σας εχω ολους.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω που τερματισα το NFS HOT PERSUIT σας εχω ολους.Eχω βγαλει τα Undergound 1 & 2 οποτε δεν πιανεις τιποτα γατακι!!!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εγω που τερματισα το NFS HOT PERSUIT σας εχω ολους.
Eχω βγαλει τα Undergound 1 & 2 οποτε δεν πιανεις τιποτα γατακι!!!
Και αυτα τα εχω τερματισει.
-
Ριχτου ενα Ban τώρα για να μάθει!
-
Γιατιιιιι???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γιατιιιιι???Έτσι...!
Οδήγησα....