-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Τα 4d ποτε ερχονται?Ιουνιο..
Μηπως να μεταφερθουμε??
-
Ο χρήστης antonis papas έγραψε:
Νομίζω ότι μόνο το Φοκους δεν έχει προσφορά αυτή τη στιγμή.
Πάντως αυτά που προσφέρει συνολικά σαν αυτοκίνητο είναι πάρα πολλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Για οποιον δεν τον πειραζει , το απερχομενο φοκους πωλειται σε καλη τιμη...φαινεται να υπαρχει αρκετο στοκ.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για οποιον δεν τον πειραζει , το απερχομενο φοκους πωλειται σε καλη τιμη...φαινεται να υπαρχει αρκετο στοκ.....Πατέρα σκέφτεσαι να αλλάξουμε τα δικά μας με το νέο; Προσωπικά δεν με εντυπωσίασε πάντως...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για οποιον δεν τον πειραζει , το απερχομενο φοκους πωλειται σε καλη τιμη...φαινεται να υπαρχει αρκετο στοκ.....
Πατέρα σκέφτεσαι να αλλάξουμε τα δικά μας με το νέο; Προσωπικά δεν με εντυπωσίασε πάντως...
Ασε,ασε......Μια Ιουλιετα μου'χει παρει τα μυαλα.....σε λιγο(;) ισως να μου παρει και το πορτοφολι.....
edit
Οσον αφορα το καινουργιο αυτο που δεν μου παει στο ματι εξωτερικα ειναι το πισω τμημα του αυτοκινητου ,εσωτερικα δε αυτο το ασημενιο πραγμα στη κονσολα....Δεν το παω,πως το λενε...... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ασε,ασε......Μια Ιουλιετα μου'χει παρει τα μυαλαΟμοιοπαθής. Τελικά μετά από Focus η φυσική συνέχεια είναι η Ιουλιέτα από ότι φαίνεται...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για οποιον δεν τον πειραζει , το απερχομενο φοκους πωλειται σε καλη τιμη...φαινεται να υπαρχει αρκετο στοκ.....
Πατέρα σκέφτεσαι να αλλάξουμε τα δικά μας με το νέο; Προσωπικά δεν με εντυπωσίασε πάντως...
Ασε,ασε......Μια Ιουλιετα μου'χει παρει τα μυαλα.....σε λιγο(;) ισως να μου παρει και το πορτοφολι.....
edit
Οσον αφορα το καινουργιο αυτο που δεν μου παει στο ματι εξωτερικα ειναι το πισω τμημα του αυτοκινητουΤελικα δεν ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει το πισω μερος..
Παντως Focus vs Giulietta και γω θα ημουν σε διλημμα -
Για το τωρινό Focus μιλάς ; Γιατί αν μιλάς για τον τωρινό κουασιμόδο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Giulietta.
-
Νομίζω ότι μόνο το Φοκους δεν έχει προσφορά αυτή τη στιγμή.
Πάντως αυτά που προσφέρει συνολικά σαν αυτοκίνητο είναι πάρα πολλά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Πέρα απο τον κινητήρα 180ΗΡ στα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι ξεχωρίζει σε κάτι του ανταγωνισμού/ Γκόλφ, Τζιουλιέτα, C4, 308. Απλά ίδωμεν για κράτημα/άνεση απο την ανάρτηση.
-
Με ένα απλό τεστ ντράιβ μπορεί εύκολα κάποιος να δεί αν ξεχωρίζει ή όχι.
Και σε σύγκριση με C4 κ 308 ,πολύ εύκολα. -
Με ένα απλό τεστ ντράιβ μπορεί εύκολα κάποιος να δεί αν ξεχωρίζει ή όχι.
Και σε σύγκριση με C4 κ 308 ,πολύ εύκολα.Υπομονή μέχρι να υπάρχει εμπειρία απο τέστ ντράιβ κι τότε βλέπουμε. Μην προδικάζουμε απο τώρα.
-
Μηπως να μεταφερθει το θεμα λεω εγω??Το focus βγηκε στο site της ford και εχουν γινει και σχετικες παραλαβες.
-
Μηπως να μεταφερθει το θεμα λεω εγω??Το focus βγηκε στο site της ford και εχουν γινει και σχετικες παραλαβες.
Kαι τα πρώτα τεστ ντράιβ.
-
ναι και βαζω και εγω το ιδιο emoticon
-
Το ειδα σημερα στην αντιπροσωπεια στην Κομοτηνη, οπως εφευγα!! Τη Δευτερα στον Σφακιανιακη στον πωλητη φιλο μου
-
A ήρθαν κιόλας; Την Παρασκευή πάω το φιέστα για service αν έχει test drive θα το δοκιμάσω κι εγώ με την ευκαιρία.
-
-
Οσα test έχω δει σε περιοδικά είναι κόκκινα τα Φόκους. Τυχαίο δεν νομίζω...!
(πως να κρύψεις έντεχνα τα πίσω άθλια φώτα)
-
Δεν ήξερα ότι το πιο 'χτυπητό' χρώμα από όλα κρύβει τις λεπτομέρειες...
-
Το πιο χτυπητό χρώμα κόκκινο κρύβει τα επίσης κόκκινα φώτα.
Λέω εγώ τώρα ...
-
Δεν μπορώνα καταλάβω γιατί όλα τα περιοδικά στις δοκιμές του να αναφέρουν το καραγκιοζιλίκι με τα 270 λίτρα πορτμπαγκάζ με κανονική ρεζέρβα.....
Ford Focus 2011