Οπως πολύ σωστά ειπώθηκε, ειναι και θεμα σε τι αυτοκινητο θα πέσεις..
Η δική μου εμπειρία ξεκινωντας από το .. μακρινό παρελθον..
Nissan Sunny 1.3 (ναι αυτο που φτιαχνοταν στο Βολο το θυμαστε ;). Ενα περιπτερο που σε πηγαινε απο το σημειο Α στο σημειο Β. Βενζινη, λαδια και .. τιποτα αλλο. Το κρατησαμε 4 χρόνια (ο πατέρας μου, μετά οταν τον χασαμε δώσαμε και το αυτοκίνητο...)
Nissan Sunny 2.0 GTi : Ο νεανικος μου έρωτας.. Το αγάπησα απιστευτα αυτό το αυτοκινητο.. και ας ειναι ξεπερασμενο με βαση τα σημερινά πρότυπα
Βενζινη, λάδια, 2 λαμπες στοπ πισω, μια εξάτμιση και ενας ιμαντας ο απολογισμος των 5 ετών συμβιωσης μαζι του
Toyota Avensis (μοντ 2003-4) . Το κρατησα 6 μηνες (εταιρικο) περιμενοντας να ερθει το δικο μου.
Κανενα προβλημα
Volvo S40 1.8 Summum (2005-2009). Τέσσερα ακομα απροβληματιστα χρονια. Μοναδικό προβλημα μια βλαβη στο Clima που οδηγησε σε αλλαγή ολης της μοναδας (σε εγγύηση αλλά δεν θα πληρωνα κατι ετσι και αλλιως μιας και ηταν εταιρικο...)
Opel Insignia 1.6 T Cosmo Sport (2009-2010). Ενδιαφερον αυτοκινητο που δεν το χάρηκα οσο θα ηθελα λογω ξαφνικής αναχώρησης στο εξωτερικό.. Τον ενα χρονο που το κράτησα δεν μου παρουσίασε τιποτα..
Τώρα αναμένω το επομενο επι Ιταλικού εδάφους ... (μάλλον Giulietta 2.0 Distinctive Diesel)
Μακάρι και σε άλλους τομεις να ήμουν τόσο τυχερός οσο με τα αυτοκινητα