-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπορούσε και 6 να πιάσει, αλλά σαν καλός ολιγαρκης ΧΟ έπιασε μόνο 4.
Sent from my Desire using smoke signals.
Αυτά τα ΚΝ ....
-
Προσωπικά θα καλούσα αστυνομία + ασφαλιστική επί τόπου. Ξεκάθαρα πράγματα. Με το υφάκι του άλλου, ένας λόγος παραπάνω
Πήρα τηλέφωνο αστυνομία παρόλο που ο 'φίλος' μου είπε ότι δεν χρειαζόταν.Παρόλα αυτά αυτή την φορά είχε δίκιο μάλλον καθώς στο τηλέφωνο με ρώτησαν τί κάνουμε και τους είπα ότι υπογράφαμε τον φιλικό διακανονισμό.Η απάντηση τους ήταν 'ε άμα υπογράφετε δηλαδή τα βρήκατε δεν χρειάζεται να στείλω περιπολικό.Περιπολικό στέλνουμε μόνο αν δεν τα βρίσκουν οι 2 που χτύπησαν'.
-
Ζώα όλοι αυτοί στο ΤΕΙ Πειραιά που πιάνουν 2-3 θέσεις ενώ ξέρουν ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στο θέμα αυτο.
Θα έβαζα και φωτό αλλα είναι τόσοι που νιώθω οτι αν βάλω κάποιον θα αδικηθουν οι υπόλοιποι.
-
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
Προσωπικά θα καλούσα αστυνομία + ασφαλιστική επί τόπου. Ξεκάθαρα πράγματα. Με το υφάκι του άλλου, ένας λόγος παραπάνω
Πήρα τηλέφωνο αστυνομία παρόλο που ο 'φίλος' μου είπε ότι δεν χρειαζόταν.Παρόλα αυτά αυτή την φορά είχε δίκιο μάλλον καθώς στο τηλέφωνο με ρώτησαν τί κάνουμε και τους είπα ότι υπογράφαμε τον φιλικό διακανονισμό.Η απάντηση τους ήταν 'ε άμα υπογράφετε δηλαδή τα βρήκατε δεν χρειάζεται να στείλω περιπολικό.Περιπολικό στέλνουμε μόνο αν δεν τα βρίσκουν οι 2 που χτύπησαν'.
Κάνατε δηλαδή φιλική δήλωση; Μπορεί να ανακαλέσει. Το συμβάν έπρεπε να καταγραφεί από την τροχαία. Αυτή είναι η άποψη μου με βάση δικές μου εμπειρίες αλλά και φίλων.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ: viewtopic.php?f=5&t=19697&start=0
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Κάνατε δηλαδή φιλική δήλωση; Μπορεί να ανακαλέσει. Το συμβάν έπρεπε να καταγραφεί από την τροχαία. Αυτή είναι η άποψη μου με βάση δικές μου εμπειρίες αλλά και φίλων.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ: viewtopic.php?f=5&t=19697&start=0
fastmanako σε λούζει κρύος ιδρώτας;
Ακριβώς τα ίδια του έλεγα και εγώ πριν
Ψάξτο να μάθεις ακριβώς τί μπορεί να παιχτεί και κινήσου γρήγορα και αναλόγως. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπορούσε και 6 να πιάσει, αλλά σαν καλός ολιγαρκης ΧΟ έπιασε μόνο 4.
Sent from my Desire using smoke signals.
ειχα πετυχει ενα τετοιο παλικαρι στο cosmos και ειμουν εγω με το παλιο atos μου και ενας φιλος με swift του 91. τον κλεισαμε και απο τις 2 πλευρες και πηγαμε για καφε. οταν γυρισαμε ηταν εκει και μας περιμενε, αλλα ηταν με γκομενιτσα και εμεις 5 μαντραχαλαδες και δεν ειπε τιποτα απολυτως.
fastmanakos η φιλικη δηλωση δεν λεει τιποτα, μπορει να ανακαλεσει και να τρεχεις να βρεις το δικιο σου. δυστηχως τωρα ειναι αργα και εαν του γυρισει η βιδα θα τρεχεις δικαστικα για να παρεις τα χρηματα σου.
-
Δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο.Απ την μία γιατί οι ίδιοι στην αστυνομία μου έιπαν ότι δεν χρειάζεται να έρθουν εφόσον κάναμε διακανονισμό και απ την άλλη γιατί έχω πολλούς αυτόπτες μάρτυρες και μάλιστα επειδή είχα 2 φιλαράκια στο αμάξι εννοείτε πως τους έβαλα να γράψουν ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο στην δήλωση εκει που αναφερόταν στους μάρτυρες.
Βρε λές;
-
Καλά, όταν καλείτε την τροχαία εσείς, έρχεται αν δεν υπάρχουν τραυματίες;
Εμένα στα δύο τελευταία συμβάντα δεν ήρθε...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Καλά, όταν καλείτε την τροχαία εσείς, έρχεται αν δεν υπάρχουν τραυματίες;Εμένα στα δύο τελευταία συμβάντα δεν ήρθε...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι έρχεται. Δεν έχουν επιλογή να μην έρθουν. Από τα 3-4 ατυχήματα που έχω εμπλακεί, μόνο στο ένα άργησε πολύ (περίπου 2,5 ώρες!), τις υπόλοιπες σε μισή ώρα (max τρία τέταρτα) ήταν εκεί. Προσωπικά, ΠΑΝΤΑ καταγραφή του συμβάντος από την αστυνομία κι ας χάσω 1-2 ώρες. Τουλάχιστον έχω ήσυχο το κεφάλι μου!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Καλά, όταν καλείτε την τροχαία εσείς, έρχεται αν δεν υπάρχουν τραυματίες;Εμένα στα δύο τελευταία συμβάντα δεν ήρθε...
Ναι, έρχεται. Στο τελευταίο γελοίο ατύχημα με τον παππού-χάρο έκαναν γύρω στη 1 ώρα για να έρθουν. Μάλιστα επειδή έβλεπα ότι καθυστερούσαν, τους τηλεφώνησα και 2η φορά οπότε μου είπαν ότι από τη στιγμή που έχει καταγραφεί η 1η κλήση, θα έρθουν σίγουρα.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μα και εκεί ινδοί είναι οι οδηγοί των ταξί πλέον!!!
Δεν φαντάζομαι όμως να πάτησε κανείς απο τους 'κλεισμένους' κόρνα ?? Τι χαλαρά που είναι τα πράγματα ακόμα και στην Ν. Υορκη σε σχέση με το Αθηνιστάν !!!
ενταξει εχει και αλλες φυλες....
Μα και το κυκλοφοριακο ειναι πολυ χαλαρο... πολλα λεωφορεια και μετρο + ταξι, + ακριβο παρκιν = δεν κατεβαζουν ΙΧ στη πολη... Τα ταξι παντως οργανομενα και με οθονη για την διαδρομη... σε πανε οντως απο την μικρωτερη διαδρομη... αν ειστε 3 ατομα συμφερει απο οτι δηπτε αλλο..Το κυκλοφοριακό είναι χαλαρό στο Μανχάταν... εντάξει τότε
-
Τουλάχιστον , αν έχει υποστήριξη ατυχήματος απο την ασφαλιστική , τους καλείς και έρχεται δικος τους ανρθωπος με μηχανάκι και τραβάει φωτό κλπ κλπ για αργότερα στην νομική κάλυψη.
-
2 ζωακια εξω απο το μαγαζι που βρισκομαι τα οποια αγνοησαν την απαγορευτικη πινακιδα ζυγου μηνα και παρκαραν κανοντας ακομα ποιο δυσκολη την διελευση αλλων αυτοκινητων.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Καλά, όταν καλείτε την τροχαία εσείς, έρχεται αν δεν υπάρχουν τραυματίες;
Εμένα στα δύο τελευταία συμβάντα δεν ήρθε...
Ναι, έρχεται. Στο τελευταίο γελοίο ατύχημα με τον παππού-χάρο έκαναν γύρω στη 1 ώρα για να έρθουν. Μάλιστα επειδή έβλεπα ότι καθυστερούσαν, τους τηλεφώνησα και 2η φορά οπότε μου είπαν ότι από τη στιγμή που έχει καταγραφεί η 1η κλήση, θα έρθουν σίγουρα.
Στο ατυχημα που ειχα στις αρχες του Μαρτη, καλεσα και αστυνομια και την ασφαλιστικη και ηρθαν και οι δυο. Η αστυνομια εκανε 1,5 ωρα , αλλα ηρθε , βεβαια πρωτα ηρθαν 12 ανδρες των ΜΑΤ και μετα το περιπολικο ( Εξαρχεια γαρ ).
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μα και εκεί ινδοί είναι οι οδηγοί των ταξί πλέον!!!
Δεν φαντάζομαι όμως να πάτησε κανείς απο τους 'κλεισμένους' κόρνα ?? Τι χαλαρά που είναι τα πράγματα ακόμα και στην Ν. Υορκη σε σχέση με το Αθηνιστάν !!!
ενταξει εχει και αλλες φυλες....
Μα και το κυκλοφοριακο ειναι πολυ χαλαρο... πολλα λεωφορεια και μετρο + ταξι, + ακριβο παρκιν = δεν κατεβαζουν ΙΧ στη πολη... Τα ταξι παντως οργανομενα και με οθονη για την διαδρομη... σε πανε οντως απο την μικρωτερη διαδρομη... αν ειστε 3 ατομα συμφερει απο οτι δηπτε αλλο..Το κυκλοφοριακό είναι χαλαρό στο Μανχάταν... εντάξει τότε
17 λεπτα περιπου επι 6 μερες απο 6ο δρομο ανατολικο- στα μουσεια 79ο και 5η δεν ειναι μεγαλος χρονος, ασε που σε λεωφορεια μεσημερι δεν υπαρχουν ορθιοι.. στο μετρο 5 το απογευμα το ιδιο.... τωρα την ωρα που κλεινουν τα μαγαζια ακριβως να γεμιζουν οι δρομοι αλλα κανενας δεν παιρνει ΙΧ ....ευκολα ο δημος εισπραττει 2 εκατ/ τη μερα απο κλησεις....
-
Με μέσο όρο κάπου στα 9.5mph όπως έχει καταγραφεί από τα GPS των taxi, πες μου εσύ που ακριβώς κατατάσσεται.
H Navteq κατατάσσει τη ΝΥ χειρότερα κι απ' το Los Angeles
Καμιά βροχή πέτυχες; Πες μου ότι και τότε είναι χαλαρά τα πράγματα
Μόνο ως πρωταπριλιάτικο ότι είναι χαλαρό το κυκλοφοριακό -
Happy first April
Sent from her iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
2 ζωακια εξω απο το μαγαζι που βρισκομαι τα οποια αγνοησαν την απαγορευτικη πινακιδα ζυγου μηνα και παρκαραν κανοντας ακομα ποιο δυσκολη την διελευση αλλων αυτοκινητων.Καλά εντάξει... Τι περιμένεις τώρα... Πινακίδες που όταν τοποθετούνται δικαιολογημένα δεν τις σέβονται σχεδόν ποτέ. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι γτ να υπάρχουν αφού οι περισσότεροι θυμούνται τι σημαίνουν μόνο τη περίοδο που ετοιμάζονται να εξεταστούν για τα σήματα....
-
Ζώο η κοπέλα με το σήμα του νέου οδηγού στο πίσω τζάμι,που θεώρησε φυσιολογικό και το να κινείται στην ΛΕΑ και το να παρεμβληθεί στη δεξιά λωρίδα στο σημείο που η ΛΕΑ στένευε. Όταν της κόρναρα(μετά από παρατεταμένο σινιάλο με τα φώτα στο οποίο δεν έδωσε σημασία και με σκοπό καθαρά την αποφυγή ατυχήματος), γύρισε και με κοίταξε με απορημένο ύφος.
-
Το ιδιο πραγμα ειχε κανει κ σε εμενα Ν-εος οδηγος, ο οποιος ειχε παρει αγκαζε την ΛΕΑ μεχρι που εφτασε σε σημειο που αυτη σιγα σιγα 'εσβηνε' κ τελειωνε, που σημαινει οτι σιγα σιγα το κρασπεδο ερχοταν προς το μερος του. Ο αγριος απλα ερχοταν ολο κ δεξιοτερα μεχρι που καταλαβε οτι εχει αυτοκινητο διπλα του κ σε 10 μετρα δεν θα εχει που να παει.
Κ μετα μου ειπε οτι τον εκλεισα. Γιδια.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]