-
σωστο το αγορι
τα διπλα ψαλιδια κανουν δουλεια μπροστα ...... ΤΕΛΟΣ -
Ο χρήστης crash έγραψε:
Τι να πω...ειχα 146 και ελεγα ενταξει..η 156 θα είναι μια
εκδοση αυτής ας πούμε(την 156 την ειχα ερωτευτεί απο την εμφανιση της μόνο)..Μένω στο Πέραμα και αφου τη πήρα αργά το βράδυ απο το συνεργείο που την ειχαμε πάει με το γνωστο που την είχε ειπα να πάω μια μικρή βόλτα μόνος να τη τεστάρω..Κατέληξα στην Ελευσίνα τελικά.... Ειναι απλό.. σε αυτο το αμάξι τα χέρια σου είναι προέκταση των τροχών!.Αντε παω καμια βόλτα τώρα...να δούμε που θα καταλήξω σήμερα!Έτσι...έτσι. Έχοντας την 1.6 εδώ και 15 μήνες, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Χαμογελάς ακόμη και μετά από 10λεπτη διαδρομή και δεν σ'αφήνει να την βαρεθείς εύκολα. Άν το αμάξι είναι ΟΚ, μην το σκέφτεσαι καθόλου.
-
Απορώ πως δεν εμφανίστηκαν οι διάφοροι να αρχίσουν να λένε περί αναξιοπιστίας αντίστοιχων Γερμανικών Ιαπωνικών κλπ
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑ.ΛΑ. Τέλος
-
Μην το παρεις γιατι θα εισαι καθε 3 και λιγο στο συνεργειο... Παρε ενα γκολφ 3 1.4 με 60 αλογα με τα ιδια λεφτα καλυτερα!
Αντε βρε, το ειπα εγω, ετσι για το καλο του τοπικ! -
Ακριβώς το ίδιο μοντέλο και ίδια χρονολογία 10/99 το δίνει φίλος μου 14000. Έχει 30000 γνήσια χλμ και είναι ατρακάριστο και σε άριστη κατάσταση. Επομένως η τιμή του είναι μάλλον καλή.
-
Παιδια με το αμαξι όλα καλά...Ψάχνω να βρώ αφορμή για να πάω βόλτα...Έχω γίνει το παιδί για όλα τα θελήματα...Ποιος είπε οτι θέλει τσιγάρα???Εγώ θα πάω να πάρω...και σε καμια ωρίτσα επιστρέφω..
Λοιπόν στο θέμα μας τώρα...Το αμάξι εχει ελαστικά 185/60/15...(η junior που είχα είχε 195/50/15 ) αλλα τες πα...Σκέφτομαι λοιπόν να βάλω καμιά ζάντα γιατι έχει τάσια...Λέω για 17' και με μικρότερο profil ελαστικά αλλα απο την άλλη δεν θέλω να χάσω την αίσθηση της άνεσης που έχει τώρα το αμάξι..Έχετε να κάνετε καμια πρόταση επι του θέματος γιατι αν πάω στο βουλκανιζατέρ της γειτονιάς μου μπορεί να μου πουλήσει και 20αρα για να τσεπωσει και σε καθε λακούβα που θα πέφτω να τον καταριέμαι..... -
Το νέο μοντέλο (φέισλιφτ) βγαίνει και με 17άρες.
Το παλιότερο έβγαινε μάξιμουμ μέχρι 16άρες (205 55 16) εξτρά με την ανάρτηση σπορτ κιτ. Ακριβώς αυτές φοράει και η δικιά μου.Οι 16άρες με σπορτ κιτ ανάρτηση στην Ευρώπη είναι ΤΟ ποίημα!! Στην Ελλάδα κοπανάει, οπότε δεν θέλω να το δω με 17άρες...
Κάποια ατυχέστατη στιγμή βρέθηκα παρά την θέληση και επιλογή μου με ελατήρια από νορμάλ 156 στην Ελλάδα. Το στήσιμο είχε χαλάσει λίγο, αν και ήταν πιο άνετο (με μικρότερα όρια στις στροφές, και πιο ασταθή ουρά).
Εκεί δεν θα προβλημάτιζε ίσως η 17άρα... Πάντως μαλακή ανάρτηση και 17άρα δεν θα το συνιστούσα...Προσωπικά στην Ελλάδα δεν θα έβαζα με τίποτα 17άρα (αμαρτία και στις λακούβες...), και ίσως ούτε καν ανάρτηση σπορτ κιτ (κοπανάει κάπως...).
Την 16άρα θα την έβαζα άφοβα!
Πάντως αν θες χαμήλωμα/σκλήρυμα δες την σπορτ κιτ (4 αμορτισέρ 600 ευρώ, ελατήρια 200-300), δεν αξίζει κάτι πιο σκληρό, θα χαλάσει το αμάξι... -
Οχι κοιτα απο το στήσιμο δεν εχω παράπονο..εξάλου μπορείς να κινηθείς άνετα σε γρήγορους ρυθμούς απο τα λίγα που έχω δει..σίγουρα το sport kit που φοράς θα σου δίνει μεγαλύτερα περιθώρια αλλα αυτή τη στιγμή προσωπικά δεν θέλω κάτι παραπάνω...Θέλω απλός να βάλω μια μεγαλύτερη ζάντα γιατί η 15αρα χάνετε μέσα στους μεγάλους θόλους του αυτοκινήτου...απο την άλλη δεν θέλω να αλλάξω το βήμα του ελλαστικού για τους γνωστούς λόγους...Μάλλον έχεις δίκιο...θα κοιτάξω για 205/55/16...πιστεύω οτι δεν θα έχω δραματική αλλαγή...?
-
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον GeorgeTabs. Μια 16άρα 205/55/16 είναι ότι πρέπει για την Ελλάδα!
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Κι εγώ θα συμφωνήσω με τον GeorgeTabs. Μια 16άρα 205/55/16 είναι ότι πρέπει για την Ελλάδα!ενας θετικος ψηφος και απο μενα
-
Ο χρήστης PKATV έγραψε:
εκδοση αυτής ας πούμε(την 156 την ειχα ερωτευτεί απο την εμφανιση της μόνο)..Μένω στο Πέραμα και αφου τη πήρα αργά το βράδυ απο το συνεργείο που την ειχαμε πάει με το γνωστο που την είχε ειπα να πάω μια μικρή βόλτα μόνος να τη τεστάρω..Κατέληξα στην Ελευσίνα τελικά.... Ειναι απλό.. σε αυτο το αμάξι τα χέρια σου είναι προέκταση των τροχών!.Αντε παω καμια βόλτα τώρα...να δούμε που θα καταλήξω σήμερα!Έτσι...έτσι. Έχοντας την 1.6 εδώ και 15 μήνες, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Χαμογελάς ακόμη και μετά από 10λεπτη διαδρομή και δεν σ'αφήνει να την βαρεθείς εύκολα. Άν το αμάξι είναι ΟΚ, μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Φιλε δεν μπορεις να φανταστεις ποσο περιμενω να ζησω αυτο το συναισθημα.
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Να μαντέψω...εχεις παραγγήλει gt και περιμένεις κανα 2μηνο?
Μη μασάς...οι ωραίες γκόμενες θέλουν ψήσιμο... -
Ο χρήστης crash έγραψε:
Να μαντέψω...εχεις παραγγήλει gt και περιμένεις κανα 2μηνο?
Μη μασάς...οι ωραίες γκόμενες θέλουν ψήσιμο...τι 2μηνο??????? 6μηνο ειναι!!!!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα...Την GT περιμένεις, έτσι; Τυχερέ άνθρωπε...Τι να κάνω που χρειάζομαι τις 4 πόρτες (οικογένεια βλέπεις). Υπάρχουν και χειρότερα
-
Για ποιο λόγο δεν φέρνουν gt στην Ελλάδα??
-
Ο χρήστης crash έγραψε:
Για ποιο λόγο δεν φέρνουν gt στην Ελλάδα??Φέρνουν αλλα μας βγάζουν την πίστη μέχρι να μας την δώσουν.Ιούνιο την παράγγειλα Δεκέμβρη θα την πάρω.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Για ποιο λόγο δεν φέρνουν gt στην Ελλάδα??
Φέρνουν αλλα μας βγάζουν την πίστη μέχρι να μας την δώσουν.Ιούνιο την παράγγειλα Δεκέμβρη θα την πάρω.
Nαι το γνωρίζω αυτό..σου είπαν γιατι καθυστερούν τοσο??Συμβαίνει το ίδιο και σε αλλες χώρες?Ρωτάω γιατι αυτό σίγουρα ζημιώνει την alfa romeo.Αν καποιος είναι μεταξυ gt και καποιου αλλου ειναι πιθανό να καταλήξει αλλού
-
Δεν υπολογισαν οτι θα εχει μεγαλη ζητηση και την κατασκευαζουν σε εργοστασιο με περιορισμενη παραγωγη.Οπως και να χει δεν τιθεται θεμα για το πιο κουπε θα επελεγα αυτη την στιγμη και ας ειναι να περιμενω μισο χρονο
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Δεν υπολογισαν οτι θα εχει μεγαλη ζητηση και την κατασκευαζουν σε εργοστασιο με περιορισμενη παραγωγη.Οπως και να χει δεν τιθεται θεμα για το πιο κουπε θα επελεγα αυτη την στιγμη και ας ειναι να περιμενω μισο χρονοΚαλά και εγώ μαζί σου! Αλλα καποιος που δεν ειναι τοσο πορωμένος μπορει να μην έκανε το ίδιο...
-
Tα συγχαρητήριά μου στον φίλο crash. Νομίζω ότι έκανες μία φίνα επιλογή. Το τιμόνι είναι φανταστικό, έτσι; Τέτοια αυτοκίνητα έπρεπε να βγάζει η Ιταλία και μόνον. Καλά που υπάρχει η Alfa Romeo, γιατί αν περιμένανε από Fiat και Lancia...
Alfa 156 1.8