-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
στη Νότια Ιταλία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς η μαφία βρίσκεται μέσα και πίσω απο όλες τις δραστηριότητες.
στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια προβλήματα καθώς η μαφία είναι κυβέρνηση.
και το ΔΝΤ και ΕΕ (ξανά)δανείζουν τη μαφία για να εξυγιανθεί.τα ειπες ολα....
-
αρχιζω και πιστευω οτι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ αυτοι που τα εφαγαν με τον Παγκαλο...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
υπάρχουν αρκετοί που δεν είναι μέρος της μαφίας, αλλά η μοίρα τους είναι η ίδια με αυτή των νόμιμων κατοίκων της Σικελίας. το σύστημα τους απομυζά και στο τέλος τους φτύνει. εκτός αν τα φτύσει πρώτο (όπως τα έφτυσε στη περίπτωση μας) αλλά οι ανίδεοι? ξένοι του κάνουν απανωτά οικονομικά CPR.φυσικά να μην πληρώσουν οι Γερμανοί ως αλληλεγγύη, αλλά όχι να δίνουν σε λάθος ανθρώπους και μετά να λένε δεν ξέραμε δεν κάναμε δεν είδαμε εσείς τους βγάλατε.
ο Αλμούνια έδινε συγχωροχάρτια και γύριζε ο Αλογοσκούφης και έλεγε κάντε μόκο όσοι φωνάζετε για υπερβολικό δανεισμό και σκάνδαλα. η Ευρωπαική Σατιστική Αρχή απέρριψε τα νούμερα κατόπιν εορτής. ο Χριστοφοράκος διακοπεύει στις Άλπεις. κοκ.
τα έχω ξαναπεί, καλύτερα να μας στείλουν δικαστές και ούτε μια δεκάρα αν θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν -
Οι δικαστές θα έπρεπε να μας βάλουν όλους μέσα.
Μπορεί 100-200-1000 κυβερνητικοί να φάγανε 10-20-30 Μ€ ο καθένας αλλά το πρόβλημα το δημιούργησε η μάζα.
Όταν όλη η χώρα φοροδιαφευγει (και μη μου αρχίσετε για τους μισθωτούς κλπ.) τότε δημιουργούνται τα 300+ billion.
Και πως φοροδιαφευγει; Απλά όταν π.χ. δεν απαιτεί αποδείξεις, δεν δηλώνει ακίνητα/περιουσίες, κτίζει αυθαίρετα, ανέχεται την ανομία παντού, πληρώνει φακελάκια και γρηγορόσημα, πάει πάντα να 'κοροϊδέψει' τους άλλους και ούτω καθεξής. -
Φίλτατε, εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα απο τα παραπάνω;
-
Παραιτηθηκε και ο ΓΓ υπουργειου οικονομικων για τα εσοδα.... μετα αναρωτιομαστε για τα σπρεντ.... καταλαβαινουν οτι η κυβερνηση δεν μπορει να μαζεψει λεφτα....
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Φίλτατε, εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα απο τα παραπάνω;Είπα ΌΛΟΙ δεν είπα;
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Είπα ΌΛΟΙ δεν είπα;
Αν βάζεις και τον εαυτό σου, πάσο...
Αλλα το να βγαίνεις και να ουρλιάζεις τώρα, δεν σε κάνει λιγότερο ένοχο... έτσι δεν είναι; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Είπα ΌΛΟΙ δεν είπα;
Αλλα το να βγαίνεις και να ουρλιάζεις τώρα, δεν σε κάνει λιγότερο ένοχο... έτσι δεν είναι;Αλβανικά γράφω;
-
Είπα ΌΛΟΙ δεν είπα;
Αλλα το να βγαίνεις και να ουρλιάζεις τώρα, δεν σε κάνει λιγότερο ένοχο... έτσι δεν είναι;Αλβανικά γράφω;
Το να είσαι λιγότερο αγενής, έχει περάσει απο το μυαλό σου;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Είπα ΌΛΟΙ δεν είπα;
Το να είσαι λιγότερο αγενής, έχει περάσει απο το μυαλό σου;
Συγνώμη που έθιξα την ευαισθησία σου (Ευγενία εσύ είσαι;) αλλά με βάζεις να λέω τα ίδια 3 φορές, κάποια στιγμή μιλάω χύμα και το μήνυμα περνάει....
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Φίλτατε, εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα απο τα παραπάνω;εγώ όχι και αισθάνομαι μαλάκ@ς
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ όχι και αισθάνομαι μαλάκ@ς
Οχι, απλα δεν σε πιστεύω.
-
Μπορεί 100-200-1000 κυβερνητικοί να φάγανε 10-20-30 Μ€ ο καθένας αλλά το πρόβλημα το δημιούργησε η μάζα.
Όταν όλη η χώρα φοροδιαφευγει (και μη μου αρχίσετε για τους μισθωτούς κλπ.) τότε δημιουργούνται τα 300+ billion.
Και πως φοροδιαφευγει; Απλά όταν π.χ. δεν απαιτεί αποδείξεις, δεν δηλώνει ακίνητα/περιουσίες, κτίζει αυθαίρετα, ανέχεται την ανομία παντού, πληρώνει φακελάκια και γρηγορόσημα, πάει πάντα να 'κοροϊδέψει' τους άλλους και ούτω καθεξής.Οι δικαστές είναι ακόμα πιο διεφθαρμένοι από τους βουλευτές.
Ο κόσμος φοροδιαφεύγει επειδή του επιτρέπουν να φοροδιαφεύγει.
Ποιος θα του απαγορεύσει την φοροδιαφυγή;
Αυτοί που μας έφαγαν τρισεκατομμύρια στο χρηματιστήριο;
Αυτοί που πήρανε τις μίζες τις Ζίμενς;
Αυτοί που τα πιάσανε και δώσανε τη περιουσία του δημοσίου στο Βατοπέδι;Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε στην ΕΕ και στο ευρώ, θα μας πετάξουν έξω και θα είμαστε όπως είναι αυτοί στην Αίγυπτο, Λιβύη, Μαρόκο κλπ. Εξάλλου οι Μαροκινοί ότι θέλουν κάνουν στην Ελλάδα, παράνομα έρχονται, εκβιάζουν και νομιμοποιούνται.
Όποιος μπορεί να την κάνει ας φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί.
Εγώ προτιμώ να διαλυθεί το ελληνικό μπουρδέλο και θα εργασθώ για τον κατακτητή. Ας πάρουν νησιά, όλη τη Μακεδονία, ότι θέλουν - δεν θα φέρω ουδεμία αντίσταση. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
είμαι τόσο απίστευτος; μπα απλά μαλ...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Και πως φοροδιαφευγει; Απλά όταν π.χ. δεν απαιτεί αποδείξεις, δεν δηλώνει ακίνητα/περιουσίες, κτίζει αυθαίρετα, ανέχεται την ανομία παντού, πληρώνει φακελάκια και γρηγορόσημα, πάει πάντα να 'κοροϊδέψει' τους άλλους και ούτω καθεξής.Οι δικαστές είναι ακόμα πιο διεφθαρμένοι από τους βουλευτές.
Ο κόσμος φοροδιαφεύγει επειδή του επιτρέπουν να φοροδιαφεύγει.
Ποιος θα του απαγορεύσει την φοροδιαφυγή;
Αυτοί που μας έφαγαν τρισεκατομμύρια στο χρηματιστήριο;
Αυτοί που πήρανε τις μίζες τις Ζίμενς;
Αυτοί που τα πιάσανε και δώσανε τη περιουσία του δημοσίου στο Βατοπέδι;Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε στην ΕΕ και στο ευρώ, θα μας πετάξουν έξω και θα είμαστε όπως είναι αυτοί στην Αίγυπτο, Λιβύη, Μαρόκο κλπ. Εξάλλου οι Μαροκινοί ότι θέλουν κάνουν στην Ελλάδα, παράνομα έρχονται, εκβιάζουν και νομιμοποιούνται.
Όποιος μπορεί να την κάνει ας φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί.
Εγώ προτιμώ να διαλυθεί το ελληνικό μπουρδέλο και θα εργασθώ για τον κατακτητή. Ας πάρουν νησιά, όλη τη Μακεδονία, ότι θέλουν - δεν θα φέρω ουδεμία αντίσταση. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
Ίσως δεν το ξέρετε αλλά στο Κόσοβο το πρόβλημα ήταν το ίδιο (διεφθαρμένη δικαιοσύνη). Το πρώτο πράγμα που έκανε ο ΟΗΕ όταν ανέλαβε την διακυβέρνηση ήταν να βάλει δικούς του διεθνείς δικαστές.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
είμαι τόσο απίστευτος; μπα απλά μαλ...
Ουτε απιστευτος, ουτε μαλ... αλλη λεξη θα εβαζα, αλλα τεσπα.
-
Σου φαίνεται παράξενο ε; Τι να πω, μετά λέμε γιατί χρωστάμε 350 δις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σου φαίνεται παράξενο ε; Τι να πω, μετά λέμε γιατί χρωστάμε 350 δις.λεγε ποσα εφαγες?
-
Eχουν ερθει 400 τονοι ειδικου χαρτιου απο την Κινα και τυπωνονται λεφτακια λιαν συντομως...
Το διαβασατε πρωτοι. Καντε υπομονη μερικες μερουλες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ. Σταση πληρωμων για τουλαχιστον 2 μηνες
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!