-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οι λυσεις που προωθουνται ειναι δυο, ή κουρεμα των ομολογων ή συνδυασμος κουρεματος και δανεισμου απο EFSF ή ESM . Τ
μωρε κουρεμα S/M ( ) θα ειναι
-
ό,τι δεν κατάφερε το ΔΝΤ θα το καταφέρουν οι τρομπογιώργηδες με τα blog και τις πίπες
-
τουλαχιστον εχουμε 15 μερες να βγαλουμε ΟΛΑ τα λεφτα στην Ελβετια
μετα ας χρεοκοπησουμε, θα μαθαινουμε τα νεα απο το Gstaad
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
Επειδη με τρομαζετε λιγο, για εξηγηστε μου,,,,
Εχω σε καρτες χρεος περιπου 7000 ευρω. Εχω σε καταθεσεις -στην ιδια τραπεζα με τις καρτες-περιπου 10000 ευρω. Αν γινει καποια χρεωκοπια ή αλλο σεναριο τι γινεται; Τα λεφτα των καταθεσεων χανονται η κουτσουρευονται, ενω το χρεος παραμενει ατοφιο; Τι συμφερει να κανω; Να ξοφλησω τισ καρτες με τα λεφτα που εχω και οτι μεινει στην τσεπη; Για φωτίστε με λιγο....Αν δεν έχεις κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά σου, δεν έχεις λόγο να τρομάζεις.
-
Γερμανία: Σε χαμηλότερα επίπεδα το εμπορικό πλεόνασμα λόγω κάμψης των εξαγωγών
Σε χαμηλότερο επίπεδο διαμορφώθηκε το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας τον Ιανουάριο, λόγω μιας απρόσμενης μείωσης των εξαγωγών, οι οποίες αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της γερμανικής οικονομίας.
Σύμφωνα με στοιχεία της ομοσπονδιακής στατιστικής υπηρεσίας, το εμπορικό πλεόνασμα της Γερμανίας συρρικνώθηκε στα 11,8 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, από 14,2 δισ. που ήταν σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία τον Δεκέμβριο.
Ωστόσο, οι οικονομολόγοι εκτιμούν ότι η μείωση θα αποδειχθεί προσωρινή και ότι οι εξαγωγές θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη γερμανική οικονομία φέτος.
Η αξία των γερμανικών εξαγωγών μειώθηκε στα 82,4 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο από 83,3 δισ. τον προηγούμενο μήνα, ενώ οι εισαγωγές αυξήθηκαν στα 70,6 δισ. ευρώ από 69,1 δισ. τον Δεκέμβριο.'Παρά τη σημερινή υποχώρηση, οι εξαγωγές θα παραμείνουν λογικά μια αξιόπιστη πηγή ανάπτυξης', δήλωσε ο Carsten Brzeski της ING Bank.
'Η ζήτηση από άλλες χώρες της Ευρωζώνης είναι μεγαλύτερη από το αναμενόμενο, παρά τα μέτρα λιτότητας, και η ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας αναμένεται να δώσει και αυτή μια ευπρόσδεκτη ώθηση στις γερμανικές εξαγωγές', πρόσθεσε.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=102051157
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εχω σε καρτες χρεος περιπου 7000 ευρω. Εχω σε καταθεσεις -στην ιδια τραπεζα με τις καρτες-περιπου 10000 ευρω. Αν γινει καποια χρεωκοπια ή αλλο σεναριο τι γινεται; Τα λεφτα των καταθεσεων χανονται η κουτσουρευονται, ενω το χρεος παραμενει ατοφιο; Τι συμφερει να κανω; Να ξοφλησω τισ καρτες με τα λεφτα που εχω και οτι μεινει στην τσεπη; Για φωτίστε με λιγο....Αν δεν έχεις κανένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομά σου, δεν έχεις λόγο να τρομάζεις.
Και αν δεν έχεις σκοπό να αποκτήσεις ποτέ...
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Προσδεθείτε, έρχεται χρεοκοπία ολοταχώς (όπως έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, χωρίς να προστεθούν τα 110 δις).
+1!!
Απο το πρωι η προισταμενη μου στο διπλανο γραφειο εχει τρελαθει...Ολο για πλαφον στις αναληψεις λεει,σταση πληρωμων και λοιπα αλλλα ωραια...25/03...
Περαστικα μας και καλα να παθουμε.
Από χθες το πρωί κατάλαβα πως κάτι διαδίδεται (πριν τα διαβάσω σε blogs κτλ), όταν σε κατάστημα τράπεζας άκουσα υπάλληλο να λέει στον διευθυντή με λίγες κουβέντες σχεδόν συνθηματικά για εντολές πελατών (νούμερο πχ 100, πελάτης, 'για το λόγο που ξέρεις πάλι', να πάρει, να στείλουμε, να τα μετατρέψουμε κτλ)
-
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Που το στηρίζεις αυτό;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Που το στηρίζεις αυτό;
Αν δεν έχεις περιουσιακό στοιχείο δεν έχει κάτι να σου πάρει η τράπεζα. Όταν όμως αποκτήσεις θα έχει..
Μήπως εννοούσες κάτι άλλο και δεν κατάλαβα... -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Προσδεθείτε, έρχεται χρεοκοπία ολοταχώς (όπως έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή, χωρίς να προστεθούν τα 110 δις).
+1!!
Απο το πρωι η προισταμενη μου στο διπλανο γραφειο εχει τρελαθει...Ολο για πλαφον στις αναληψεις λεει,σταση πληρωμων και λοιπα αλλλα ωραια...25/03...
Περαστικα μας και καλα να παθουμε.
Από χθες το πρωί κατάλαβα πως κάτι διαδίδεται (πριν τα διαβάσω σε blogs κτλ), όταν σε κατάστημα τράπεζας άκουσα υπάλληλο να λέει στον διευθυντή με λίγες κουβέντες σχεδόν συνθηματικά για εντολές πελατών (νούμερο πχ 100, πελάτης, 'για το λόγο που ξέρεις πάλι', να πάρει, να στείλουμε, να τα μετατρέψουμε κτλ)
Ακριβως..Επειδη εργαζομαι σε κυπριακη τραπεζα,πολλοι πελατες σπανε προθεσμιακες καταθεσεις και ειτε τις παιρνουν μαζι τους,ειτε τα στελνουν κυπρο..υπαρχει κινητικοτητα!!!
-
Που το στηρίζεις αυτό;
Αν δεν έχεις περιουσιακό στοιχείο δεν έχει κάτι να σου πάρει η τράπεζα. Όταν όμως αποκτήσεις θα έχει..
Μήπως εννοούσες κάτι άλλο και δεν κατάλαβα...Αν είναι καταναλωτικό δάνειο ή πιστωτική κάρτα αν δεν έχεις τίποτα στο όνομά σου δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα.
Θα μπεις τειρεσία για 7-10 χρονάκια και αυτό είναι όλο. So what?
-
«Κόπωση» μεταρρυθμίσεων βλέπει η τρόικα
Οι βασικές ενστάσεις των αξιωματούχων ΔΝΤ και Ε.Ε. έγκειται στους εξής βασικούς άξονες:Οι διαρθρωτικές αλλαγές κινούνται με πολύ αργούς ρυθμούς. Αν και οι νομοθετικές πρωτοβουλίες έχουν ληφθεί, εν τούτοις στην πράξη δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε και φέρνουν ως παράδειγμα τον ΟΣΕ και το «άνοιγμα» των κλειστών επαγγελμάτων. Στο θέμα εσόδων και του εκσυγχρονισμού των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, η πρόοδος που έχει συντελεστεί είναι μηδενική και αυτό φαίνεται και από την πτώση στα έσοδα του 2011. Οι αποκρατικοποιήσεις που η κυβέρνηση υποσχέθηκε, δείχνουν να «κολλάνε» στη λογική «δεν εκποιούμε κρατική περιουσία» και δεν υπάρχει σχέδιο για να υλοποιηθεί ακόμη και η δέσμευση που απορρέει από το Μνημόνιο.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=101833158
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Που το στηρίζεις αυτό;
Μήπως εννοούσες κάτι άλλο και δεν κατάλαβα...Αν είναι καταναλωτικό δάνειο ή πιστωτική κάρτα αν δεν έχεις τίποτα στο όνομά σου δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα.
Αν δηλαδή μετά απο μερικά χρόνια αποκτήσεις περιουσιακά στοιχεία δεν μπορεί η τράπεζα να διεκδικήσει τα χρήματα της βγάζοντας τα στο σφυρί?
-
Που το στηρίζεις αυτό;
Αν δηλαδή μετά απο μερικά χρόνια αποκτήσεις περιουσιακά στοιχεία δεν μπορεί η τράπεζα να διεκδικήσει τα χρήματα της βγάζοντας τα στο σφυρί?
Λογιστικά αυτά τα ποσά περνάνε ως εγγραφές στις επισφάλειες πελατών
-
Στρος Καν: Στην Ελλάδα άλλοι πεινούν και άλλοι φοροδιαφεύγουν
**«Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν ψωμί να φάνε και άνθρωποι που ασκούν τη φοροδιαφυγή ως εθνικό σπορ» **δηλώνει, μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Nτομινίκ Στρος Καν σε ντοκιμαντέρ που θα μεταδοθεί την Κυριακή στη Γαλλία από το Canal Plus.Σημειώνεται ότι το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Ντομινίκ Στρος Καν για το αίτημα βοήθειας του πρωθυπουργού -που είχε δημοσιεύσει η Καθημερινή- δεν θα μεταδοθεί μετά από συνεννόηση του ΔΝΤ με την παραγωγή του ντοκιμαντέρ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα από τις αρχές Δεκεμβρίου του 2009.
http://www.skai.gr/news/politics/article/164740/stros-kan-stin-ellada-alloi-peinane-kai-alloi-forodiafeugoun-/ -
βασικά είπε ότι οι έλληνες είναι μέσα στα σκατά, αλλά θα το κόψουν
-
στη Νότια Ιταλία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς η μαφία βρίσκεται μέσα και πίσω απο όλες τις δραστηριότητες.
στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια προβλήματα καθώς η μαφία είναι κυβέρνηση.
και το ΔΝΤ και ΕΕ (ξανά)δανείζουν τη μαφία για να εξυγιανθεί. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
στη Νότια Ιταλία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς η μαφία βρίσκεται μέσα και πίσω απο όλες τις δραστηριότητες.
στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια προβλήματα καθώς η μαφία είναι κυβέρνηση.
και το ΔΝΤ και ΕΕ (ξανά)δανείζουν τη μαφία για να εξυγιανθεί.Η μαφία στην Ελλάδα είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ στο σύνολό τους. Οι δημόσιοι βύσμα, οι παρέχοντες υπηρεσίες χωρίς απόδειξη (και αυτοί που το αποδέχονται), οι γιατροί του φακελακίου των 10Κ€, οι ταρίφες που δεν βάζουν ταρίφα και κάνουν διπλό/τριπλό κούρσες, ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΕΡΑΙΤΩΣ. Μην το ξεχνάμε αυτό.
Όλοι δε οι παραπάνω που το είχαν δει Hollywood τα τελευταία χρονάκια έχουν τώρα την απαίτηση οι Γερμανοί να πληρώσουν το Jacuzzi λόγω Ευρωπαϊκής αλληλεγγύης...
Μάλλον θα ξυπνήσουν απότομα... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
http://www.apocalypsejohn.com/2011/03/25-2011.html
Νο comments'Ο πρωθυπουργός θα κάνει διάγγελμα και θα προσπαθήσει να παραληρήσει την κατάσταση με την εθνική μας επέτειο'.
Έχουμε να δούμε και να ακούσουμε ακόμα πολλά. Άλλωστε μέχρι τα μέσα Μαϊου πρέπει να έχει ψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή το επικαιροποιημένο μνημόνιο για τα έτη 2013-2015...
-
υπάρχουν αρκετοί που δεν είναι μέρος της μαφίας, αλλά η μοίρα τους είναι η ίδια με αυτή των νόμιμων κατοίκων της Σικελίας. το σύστημα τους απομυζά και στο τέλος τους φτύνει. εκτός αν τα φτύσει πρώτο (όπως τα έφτυσε στη περίπτωση μας) αλλά οι ανίδεοι? ξένοι του κάνουν απανωτά οικονομικά CPR.
φυσικά να μην πληρώσουν οι Γερμανοί ως αλληλεγγύη, αλλά όχι να δίνουν σε λάθος ανθρώπους και μετά να λένε δεν ξέραμε δεν κάναμε δεν είδαμε εσείς τους βγάλατε.
ο Αλμούνια έδινε συγχωροχάρτια και γύριζε ο Αλογοσκούφης και έλεγε κάντε μόκο όσοι φωνάζετε για υπερβολικό δανεισμό και σκάνδαλα. η Ευρωπαική Σατιστική Αρχή απέρριψε τα νούμερα κατόπιν εορτής. ο Χριστοφοράκος διακοπεύει στις Άλπεις. κοκ.
τα έχω ξαναπεί, καλύτερα να μας στείλουν δικαστές και ούτε μια δεκάρα αν θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!