-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
..likes having free time with his wife Natassa and his children. He likes souvlaki, gyros, hot dog and all the kind of junk food is selling in Greece. Also he likes to play Pro Evolution Soccer series games with his children. He takes Werder Bremen in offer to all the orgies he made with Siemens.ας υπάρχει και scrnshot για το αρχείο
-
Καλά έκανες καθώς δεν υπάρχει πια το συγκεκριμένο comment.
-
είναι γενικευμένο το τρολάρισμα
http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Co ... 147.113.65
edit:
το τρολάρισμα για τον σημίτη κι αυτό φτιάχτηκε, αλλά με μια σημαντική διαφορά: προστέθηκε απ τον έντιτορ μια πρόταση που αντανακλά το πνεύμα του τρολολο. Το τρόλ έγραφε ότι ο κινέζος κατέστρεψε την ελληνική οικονομία, ενώ πια το άρθρο λέει οτι η κυβέρνηση του κινέζου ήταν η πρώτη που εισήγαγε πρακτικές που οδήγησαν στο gr-bond crisis
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
είναι γενικευμένο το τρολάρισμαhttp://en.wikipedia.org/wiki/Special:Co ... 147.113.65
ασφαλώς....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@Spartan: AP πυρομαχικά και κάθε θώρακας γίνεται κόσκινο...Mα το έχω αναφέρει ήδη πως δεν μιλάμε για διατρητικά βλήματα, αλλα για συμβατικά. Γι΄αυτό και σε διαφορες συζητήσεις που πέφτω, είτε στο νετ, είτε με φίλους που σιχτιρίζουν τα 'ψευτικα αλεξίσφαιρα που χορηγεί (όσα και όπου) η υπηρεσία δεν κάνουν δουλειά, αφου σταματάνε μόνο πιστόλια και όχι καλάσνικοφ....', εξηγώ πως ο,τι γιλέκο και να φορέσει κανείς, το πυρομαχικό είναι που κάνει τη διαφορά. Παρόλα αυτά, τα διατρητικά φυσίγγια είναι πολύ πιο δυσεύρετα απο τα συμβατικά και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που βαλλουν με ΑΚ είναι με τα τελευταία....Ως εκ τουτου, κατα ενα τεραστιο ποσοστό αλλα οχι απολυτα (ειδικά αν προσθέσουμε την πιθανότητα να τη φάει κανείς στο κεφάλι ή στο πλάι)υπάρχει προστασία απέναντι στα ΑΚ. Απλά μετά μιλάμε για αστυνομικούς που στην εμφάνιση θυμίζουν Αμερικανούς στρατιωτες στο Αφγανιστάν.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
@Spartan: AP πυρομαχικά και κάθε θώρακας γίνεται κόσκινο...
Mα το έχω αναφέρει ήδη πως δεν μιλάμε για διατρητικά βλήματα, αλλα για συμβατικά. Γι΄αυτό και σε διαφορες συζητήσεις που πέφτω, είτε στο νετ, είτε με φίλους που σιχτιρίζουν τα 'ψευτικα αλεξίσφαιρα που χορηγεί (όσα και όπου) η υπηρεσία δεν κάνουν δουλειά, αφου σταματάνε μόνο πιστόλια και όχι καλάσνικοφ....', εξηγώ πως ο,τι γιλέκο και να φορέσει κανείς, το πυρομαχικό είναι που κάνει τη διαφορά. Παρόλα αυτά, τα διατρητικά φυσίγγια είναι πολύ πιο δυσεύρετα απο τα συμβατικά και η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που βαλλουν με ΑΚ είναι με τα τελευταία....Ως εκ τουτου, κατα ενα τεραστιο ποσοστό αλλα οχι απολυτα (ειδικά αν προσθέσουμε την πιθανότητα να τη φάει κανείς στο κεφάλι ή στο πλάι)υπάρχει προστασία απέναντι στα ΑΚ. Απλά μετά μιλάμε για αστυνομικούς που στην εμφάνιση θυμίζουν Αμερικανούς στρατιωτες στο Αφγανιστάν.
Με διατρητικό φυσίγγιο είναι απολύτως σίγουρη η διάτρηση, με απλό πιθανή ακόμα και με θώρακα στυλ Αφγανιστάν... Όπως και να έχει το σοκ και ο πόνος από το χτύπημα πιθανότητα θα ακινητοποιήσει τον βαλλόμενο ακόμα και αν δεν υπάρξει διάτρηση θώρακος. Με άλλα λόγια αν πετύχεις ακάλυπτος ΑΚ, ή οποιοδήποτε άλλο πολεμικό τυφέκιο ειδικά αν είναι 7.62, η τύχη θα σε σώσει περισσότερο...
-
Να ρωτήσω κάτι;
Άκουσα το πρωί ότι στην καταδίωξη τελικά συμμετείχαν αρκετές μοτοσυκλέτες και περιπολικά. Δε βρέθηκε όμως κανείς να ανταποδώσει τα πυρά; Δηλαδή όταν κόπασαν οι πυροβολισμοι, κανείς δεν ανταπέδωσε;
-
17 πυροβολισμους 9mm ειχαν σε αντιθεση με 40+ 7.62 που βρηκαν..
εγω αυτο που προσπαθω τοση ωρα να βρω ειναι πως διαολο τους πετυχαν
επανω στις μηχανες η ηταν κοντα στο τζιπ?.. -
-
Αν και δεν μου αρέσουν αυτά τα κουμμουνιστικά του πιτσιρίκου, στο παρακάτω μάλλον θα συμφωνήσω.
Οι δυο αστυνομικοί που έπεσαν θύματα κακοποιών χτες στην περιοχή του Ρέντη ανοίγουν για μια ακόμα φορά τη συζήτηση για την Αστυνομία. Και φυσικά, τα πάθη ανάβουν και η δολοφονία 2 ανθρώπων φέρνει πάλι στην επικαιρότητα κάποια γνωστά επιχειρήματα.
**
«Οι αστυνομικοί που σκοτώθηκαν από τους κακοποιούς ήταν νέοι. Ήταν παιδιά».**
Τα παιδιά παίζουν στις πλατείες. Ενίοτε, τα παιδιά παίζουν κλέφτες και αστυνόμους αλλά το κάνουν με ψεύτικα όπλα – όχι με περίστροφα και Καλάσνικοφ.Οι αστυνομικοί ξέρουν πολύ καλά πως κάνουν ένα επικίνδυνο επάγγελμα. Επίσης, το επέλεξαν – δεν τους το επέβαλε κανείς. Θα πρέπει να είναι ανόητος κάποιος, αν πιστεύει πως θα οπλοφορεί κατά τη διάρκεια της εργασίας του και το όπλο θα είναι ένα απλό αξεσουάρ. Το όπλο κάποια στιγμή θα βγει και μπορεί να σκοτώσει έναν κακοποιό, μια σύζυγο αστυνομικού που απάτησε ή ακόμα έναν 15χρονο μαθητή στα Εξάρχεια και έναν 25χρονο Βορειοηπειρώτη υδραυλικό (ο οποίος δέχτηκε 9 σφαίρες από έναν άσχετο αστυνομικό, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος). Βέβαια, όπλα δεν έχουν μόνο οι αστυνομικοί – όπλα έχουν και οι «άλλοι». Εμείς, οι υπόλοιποι, είμαστε άοπλοι.
Αν η νεότητα και η απειρία των αστυνομικών θεωρούνται οι αιτίες που χάνουν τη ζωή τους στις μάχες με τους κακοποιούς – ή σκοτώνουν αθώους πολίτες-, αυτό αφορά την οργάνωση της Αστυνομίας και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη – δεν αφορά τους πολίτες. Ας στέλνουν στους δρόμους πιο ώριμους και έμπειρους αστυνομικούς. Ή ας εκπαιδεύσουν καλύτερα τους νεότερους. Είναι δικό τους θέμα.
**
«Οι αστυνομικοί σκοτώθηκαν για χίλια ευρώ».**
Αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη ανοησία και χυδαιότητα που λέγεται και γράφεται –κυρίως από δημοσιογράφους-, όταν σκοτώνεται κάποιος αστυνομικός. Δηλαδή, αν οι αστυνομικοί έπαιρναν 5 χιλιάδες ευρώ, θα είχε μεγαλύτερη αξία ο θάνατός τους; Ή μήπως θα ήταν δικαιολογημένος; Οι κακοποιοί δεν σκότωσαν τους αστυνομικούς επειδή ήταν φτωχοί – οι αστυνομικοί σκοτώθηκαν επειδή οι κακοποιοί (που μπορεί κι αυτοί να είναι φτωχοί) αποδείχτηκαν πιο ικανοί στη μάχη.Αγαπητοί δημοσιογράφοι, αν δεν ξέρετε τι να γράψετε ή τι να πείτε –όταν σκοτώνεται κάποιος αστυνομικός-, είναι καλύτερα να το βουλώσετε. Με την αναφορά στο μισθό κάποιου αμέσως μετά τη δολοφονία του, το μόνο που καταφέρνετε είναι να ακούγεστε σαν ταλιροφονιάδες και να υβρίζετε τους νεκρούς. Επίσης, αφήνετε να πλανάται η υπόνοια πως οι αστυνομικοί δεν τα βγάζουν πέρα με τόσο χαμηλό μισθό και αναγκάζονται να κάνουν και «άλλες δουλειές»• αυτό, βέβαια, δεν απέχει από την πραγματικότητα-όπως μαθαίνουμε συχνά πυκνά από το αστυνομικό δελτίο και διαπιστώνουμε και με τα ίδια μας τα μάτια- αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να αναφέρεται, όταν υπάρχουν νεκροί αστυνομικοί.
**
«Γιατί δεν κάνουν ένα συλλαλητήριο και για τους νεκρούς αστυνομικούς;»**
Αυτή η ερώτηση απευθύνεται σε αυτούς που πηγαίνουν στις διαδηλώσεις – δηλαδή, κυρίως, στους αριστερούς (για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω, οι αριστεροί καλούνται όχι μόνο να κάνουν συλλαλητήριο για τους νεκρούς αστυνομικούς, αλλά να απολογηθούν και για τις ενέργειες των κακοποιών που σκοτώνουν τους αστυνομικούς. Λες και όσοι πάνε στις διαδηλώσεις είναι κακοποιοί - μιλάμε για απροκάλυπτη ηλιθιότητα).Καλοί μου άνθρωποι, κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να πάει σε συλλαλητήριο ή να κατέβει στο δρόμο για να συμπαρασταθεί σε απολυμένους, σε εργαζόμενους, σε μετανάστες, σε απεργούς πείνας ή να συμμετάσχει σε μια αντιπολεμική διαδήλωση. Όλοι αυτοί που πάνε το κάνουν με τη δική τους θέληση – νιώθουν την ανάγκη και πάνε.
Αν εσείς αισθάνεστε την ανάγκη να διαδηλώσετε για τους αστυνομικούς που σκοτώνονται από κακοποιούς, κάντε το – δεν σας εμποδίζει κανείς. Μην ζητάτε, όμως, από άλλους να το κάνουν για εσάς. Παραδεχτείτε πως αδιαφορείτε για όλους –και για τους νεκρούς αστυνομικούς- και νοιάζεστε μόνο για την πάρτη σας, και αφήστε την υποκρισία.
Στην πραγματικότητα, δεν ζητάτε να γίνει συλλαλητήριο για τους νεκρούς αστυνομικούς – ζητάτε να μην γίνεται κανένα συλλαλητήριο. Απλώς, ντρέπεστε να το πείτε ευθέως και προσπαθείτε να ενοχοποιήσετε και να ακυρώσετε τα συλλαλητήρια και τις αντιδράσεις αυτών που απειλούν εσάς και τα αφεντικά σας.
Ούτως ή άλλως, αν γίνει μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους νεκρούς αστυνομικούς, εσείς δεν πρόκειται να πάτε. Αν δεν ένιωσες την ανάγκη να βγεις στο δρόμο για τη δολοφονία ενός 15χρονου παιδιού, δεν πρόκειται να το κάνεις για αστυνομικούς που δολοφονήθηκαν από κακοποιούς. Είναι πιο πιθανό να πάνε στη συγκέντρωση για τους νεκρούς αστυνομικούς οι αριστεροί παρά εσύ.
(Το θέμα της εγκληματικότητας είναι τεράστιο – και φυσικά είναι πολιτικό θέμα. Όσο αντιμετωπίζεται με ελαφρότητα, θα θρηνούμε πολλούς νεκρούς – πολίτες και αστυνομικούς. Αντί να ουρλιάζουμε όλοι τις βεβαιότητές μας για την εγκληματικότητα, ας κάνουμε κάτι πιο ψύχραιμο και πιο χρήσιμο. Υπάρχει μια επιστήμη που λέγεται «Εγκληματολογία» και μια άλλη που λέγεται «Κοινωνιολογία». Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικούς κοινωνιολόγους και εγκληματολόγους. Ας βγάλουμε τον σκασμό και ας τους ακούσουμε.)
-
delete
-
ειναι πολυ βαρια για να τα φορανε οταν οδηγανε σε μηχανες? δεν νομιζω
ειναι τοσο βαρια για τετοιες περιπτωσεις οπου δεν χρειαζεται να τρεξουν η τιποτα τετοιο? ουτε και εδω νομιζω..
ειναι το οτι οι πιο πολλοι δεν εχουν ιδεα τι να παρουν και γιατι και για αυτο τους βλεπεις με κατι ληγμενα?.. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Αν και δεν μου αρέσουν αυτά τα κουμμουνιστικά του πιτσιρίκου, στο παρακάτω μάλλον θα συμφωνήσω.Εμένα δε μου αρέσει κατά κανόνα κανένα άρθρο του πιτσιρίκου, αλλά κι εγώ συμφωνώ με τα γραφόμενά του εδώ.
-
Ο χρήστης www.kavalanet.gr έγραψε:
Έκπληκτοι αντίκρισαν χθες δημοτικοί άρχοντες και υπάλληλοι του δήμου Παγγαίου, στην Ελευθερούπολη, τον κεντρικό ταμία του πρώην δήμου Ελευθερούπολης Ι.Μ. –που ομολόγησε δημόσια στα τέλη Ιανουαρίου ότι υπεξαίρεσε δεκάδες χιλιάδες ευρώ από τα ταμεία του δήμου Παγγαίου- να επανέρχεται στην υπηρεσία του σαν να μην συνέβη τίποτα!
Ο εν λόγω υπάλληλος είχε τεθεί σε αργία από τον δήμαρχο Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη, μόλις διακριβώθηκε από έκτακτη επιτροπή ελέγχου έλλειμμα περίπου 200.000 ευρώ (μόνο για το 2010) στα ταμεία –για τα οποία ήταν υπεύθυνος ο Ι.Μ. Ο ταμίας, σύμφωνα με το νόμο, είχε παραπεμφθεί στις αρχές Φεβρουαρίου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τον καταλογισμό ευθυνών ύστερα από το αδίκημα που είχε τελέσει –και παραδεχθεί εγγράφως και προφορικώς.
Η υπόθεσή του επρόκειτο να εξεταστεί από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα, όμως, λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των δικηγόρων, ο ταμίας ζήτησε και πήρε αναβολή για τις επόμενες εβδομάδες επικαλούμενος την αποχή του συνηγόρου του Χρυσόστομου Βελάκη.
Βάσει των κανονισμών που ισχύουν, έως την εξέταση της υπόθεσης και την έκδοση απόφασης από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, ο υπάλληλος μπορεί να επιστρέψει στη θέση του και να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του! Το δικαίωμα αυτό άσκησε και ο Ι.Μ., φέρνοντας σε εξαιρετικά δυσάρεστη και δυσχερή θέση τόσο τη δημοτική αρχή, όσο και τους συναδέλφους του στις οικονομικές υπηρεσίες του δήμου.
Πολύ περισσότερο, που ο ίδιος ο υπάλληλος είχε διατυμπανίσει –μόλις αποκαλύφθηκε η υπεξαίρεση που διέπραξε- ότι θα βρει και θα επιστρέψει τα χρήματα (ή μέρος τους) τα οποία είχε αφαιρέσει συστηματικά από τα ταμεία του δήμου, χωρίς ποτέ να εκπληρώσει όμως έως τώρα ούτε κατ’ ελάχιστον την υπόσχεσή του αυτή!..Έτσι, τώρα στο Δημαρχείο Παγγαίου αναζητούν τρόπους (πιθανότατα με επιβολή υποχρεωτικής άδειας μετ’ αποδοχών!) να μην εμπλακεί ο υπάλληλος Ι.Μ. –που βαρύνεται με ένα τόσο βαρύ αδίκημα (σε βαθμό κακουργήματος, μάλιστα)- με τα οικονομικά του δήμου έως ότου το Υπηρεσιακό Συμβούλιο εξετάσει την υπόθεσή του κι αποφασίσει για την τύχη του.
Πηγή: http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_ ... 115037.php
Κλέψτε ό,τι θέλετε όπου και όπως μπορείτε αδέρφια. Αρκεί ο δικηγόρος σας να 'απέχει'.
Κατά τα άλλα η φοροδιαφυγή θα γίνει κακούργημα κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης DumDiDum έγραψε:
Πηγή: http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_ ... 115037.php
Κλέψτε ό,τι θέλετε όπου και όπως μπορείτε αδέρφια. Αρκεί ο δικηγόρος σας να 'απέχει'.
Κατά τα άλλα η φοροδιαφυγή θα γίνει κακούργημα κλπ κλπ.
Αμα δεν υπαρχει τσιπα....
Ομως μου κανει εντυπωση οτι οι συναδελφοι του δεν εκαναν καποια διαμαρτυρια.... μια αποχη μεχρι να φυγει απο το ποστο του να πουμε... κατι τελος παντων που να δειχνει οτι τους προσβαλει αυτη η συμπεριφορα του στην υπηρεσια.... Δεν μπορω να καταλαβω πως θα του μιλησει ενας συναδελφος του, οταν ξερει οτι τον εχει κλεψει, σαν να μην συμβαινει τιποτα... Μαλλον εχω παλιομοδιτικη αποψη των πραγματων... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αν και δεν μου αρέσουν αυτά τα κουμμουνιστικά του πιτσιρίκου, στο παρακάτω μάλλον θα συμφωνήσω.
Εμένα δε μου αρέσει κατά κανόνα κανένα άρθρο του πιτσιρίκου, αλλά κι εγώ συμφωνώ με τα γραφόμενά του εδώ.
Γιατί συνήθως προσπαθεί να κάνει με το ζόρι χιούμορ αλλά δεν το 'χει και του βγαίνει ηλίθια καρικατούρα χιούμορ
Ομως εδώ που μίλησε σοβαρά τα είπε σωστά -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμένα δε μου αρέσει κατά κανόνα κανένα άρθρο του πιτσιρίκου, αλλά κι εγώ συμφωνώ με τα γραφόμενά του εδώ.
Γιατί συνήθως προσπαθεί να κάνει με το ζόρι χιούμορ αλλά δεν το 'χει και του βγαίνει ηλίθια καρικατούρα χιούμορ
Ομως εδώ που μίλησε σοβαρά τα είπε σωστά+1, πολύ καλό κείμενο από τον πιτσιρίκο.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ομως εδώ που μίλησε σοβαρά τα είπε σωστάΜου τα χαλαει εκει που λεει για τα συλλαλητηρια... τα συλλαλλητηρια διαμαρτυριας στην Αθηνα τα** οργανωνουν** καποιοι..... που εχου οπαδους που σιγουρα θα μετασχουν... και θα ειναι ο πυρηνας των συμμετοχων..
Στη συγκεκριμενη περιπτωση ελαβα ενα μηνημα στο facebook, οτι θα οργανωθουν διαμαρτυριες και συμπαρασταση σε Αθηνα Θεσσαλονικη... δεν ξερω αν θα εχουν συμμετοχη - επιτυχια... -
Γιατί, υπήρχε κάποια υπόνοια ότι έρχεται η επιφοίτηση σε ορισμένους και μαζεύονται αυτοβούλως στο Σύνταγμα και κάνουν πορεία; Δεν το λέω ειρωνικά, σαφώς και είναι οργανωμένες.
-
13 χρόνια φυλακή σε σάτυρο
Αγρότης από την Πέλλα εμφανιζόταν ως φωτογράφος πρακτορείου μοντέλων για να προσελκύει ανήλικα κορίτσια και να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του ορέξεις, με την απατηλή υπόσχεση ότι θα εξασφάλιζαν λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ.
Σε έρευνα που έκαναν στην αποθήκη κατά τη σύλληψή του, τον Ιούνιο του 2010, οι αστυνομικοί βρήκαν εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών και κάποιες στις οποίες εμφανίζονταν ερωτικές σκηνές.
Απολογούμενος στο δικαστήριο, ο 33χρονος αρκέστηκε να πει πως προέβη στις πράξεις αυτές για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=55999005
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]