-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλο αυτο, αλλα οπως ειπα, προσπαθουσα να ανοιξω τις εικονες απο εφαρμογη της Konica, που ανοιγε δικο του Browse παραθυρο και δε θυμαμαι να ειχε αυτο το μενου..
Ευχαριστω, για τις προτασεις, μολις παω σπιτι, θα τις δοκιμασω!Υπάρχει και μία ακόμα λύση: από το iPhoto, επιλέγεις τις φωτογραφίες που θες να τυπώσεις και τις κάνεις export σε οποιοδήποτε folder (στο desktop π.χ.). Από κει και πέρα τις κάνεις ό,τι θέλεις τις φωτογραφίες.
-
αυτο σιγουρα δουλευει, γιατι ετσι ειχα μεταφερει τις φωτογραφιες απο το αλμπουμ σε εναν αλλον υπολογιστη..
Αλλα ειναι λιγο ... κουλο και αναποδο ρε γαμωτο... δεν ειναι τροπος που αρμοζει σε εναν Μακ! -
Drag n' drop από το iPhone στην άλλη εφαρμογή δοκίμασες?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
...pathetic..
τι καθεται και φτιαχνει ο κοσμος
Ρε παιδια, απορια που με απασχολει πολυ καιρο τωρα..
στο αη φον, υπαρχει τροπος να γειωσεις καποιον ? να του το κλεισεις στην μουρη, δηλαδη χωρις να απαντησεις?
Γιατι μονο να το σωπασω μπορω, αλλιως μου λεει το γνωστο 'slide to answer'απλα πατας το on/off κουμπι και το κλεινεις στη μαπα
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
καλο αυτο, αλλα οπως ειπα, προσπαθουσα να ανοιξω τις εικονες απο εφαρμογη της Konica, που ανοιγε δικο του Browse παραθυρο και δε θυμαμαι να ειχε αυτο το μενου..
Ευχαριστω, για τις προτασεις, μολις παω σπιτι, θα τις δοκιμασω!Κανονικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα γιατί είναι μέρος του λειτουργικού. Στο δικό μου iMac, ακόμη και στο Photostudio που έρχεται με το scanner της Canon το δείχνει.
-
Υπάρχει WinRar για mac; Ένα που βρήκα στα καταστήματα δε λειτουργεί σωστά. Υπάρχει άλλη 100% mac εφαρμογή (γιατί απ' ότι κατάλαβα το winrar είναι για windows που παρεμπιπτόντως ψιλοδουλεύει και σε mac) για αποσυμπίεση αρχείων rar;
-
Νομιζω οτι ψαχνεις το UnRarX (Ξαναλεω, νομιζω ...)
-
RARexpander και simplyRAR.
-
Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομα του iPhone που βλέπει το iTunes(kitso's iPhone π.χ) σε δικό μου όνομα σε περίπτωση που μου το έχει χαρίσει κάποιος?
-
RAR expander χρησιμοποιω κι εγω
-
Μάλλον το rar expander θα χρησιμοποιήσω κι εγώ γιατί το simply rar μου κάνει νερά.
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Πώς μπορώ να αλλάξω το όνομα του iPhone που βλέπει το iTunes(kitso's iPhone π.χ) σε δικό μου όνομα σε περίπτωση που μου το έχει χαρίσει κάποιος?στο ονομα του στα δεξια στο ιΤουνς το κλικαρεις δυο φορες και αλλαζεις....
-
Aλλά η συνήθης τακτική έτσι κι αλλιώς είναι να 'φορμάρουμε' το iPhone αν ανήκε προηγουμένως σε άλλον χρήστη.
-
εδω και 2 μερες, ξαφνικα θυμηθικα τα νιατα μου και εγκατεστησα το seti@home στον αημακ!
ετσι, αποφασισα να τον αφηνω ανοιχτο συνεχως...
η οθονη σβηνει στα 15 λεπτα και για πρωτη φορα βλεπω οτι η πισω πλευρα ζεσταινεται (λογικο, γιατι η cpu δουλευει γυρω στο 100% με τους υπολογισμους)..
απ' οτι διαβασα και στο ιντερνετ, δεν παθαινει τιποτε το εργαλειο..
υπαρχει κανεις αλλος ο οποιος να αφηνει τον μακ του συνεχως ανοιχτο? (δεν μιλαω για sleep.. μιλαω να ειναι συνεχως ανοιχτος!) -
Τα τελευταια 2,5 χρονια περιπου, ζητημα ειναι αν εχει μεινει κλειστο πανω απο 10 ωρες το μακμπουκ μου. Η αληθεια ειναι οτι εχω αρχισει να ανησυχω και να σκεφτομαι οτι καποια στιγμη θα χρειαστει να το αντικαταστησω, αλλα το κακομοιρο δεν εχει κανει ουτε τσικ ακομα.
-
κατεβασα ενα monitoring προγραμμα για τις θερμοκρασιες...
αυτη την στιγμη, οι θερμοκρασιες ειναι:
CPU1: 68
CPU2: 65
Primary Heatsink: 60
Secondary Heatsink: 78
Power Supply Position 2: 68
Τα υπολοιπα απο 45 - 64 .. -
Ο χρήστης tm έγραψε:
υπαρχει κανεις αλλος ο οποιος να αφηνει τον μακ του συνεχως ανοιχτο? (δεν μιλαω για sleep.. μιλαω να ειναι συνεχως ανοιχτος!)Εδώ και δύο χρόνια, το mac mini μου είναι ανοιχτό (όχι σε sleep) 24/7 όλο το χρόνο. Κλείνει μόνο όταν λείπω από το σπίτι πάνω από τρεις μέρες (π.χ. καλοκαιρινές διακοπές).
Το MBP μου επίσης δεν κλείνει ποτέ, απλώς μπαίνει σε sleep όταν κλείνω το καπάκι.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
υπαρχει κανεις αλλος ο οποιος να αφηνει τον μακ του συνεχως ανοιχτο? (δεν μιλαω για sleep.. μιλαω να ειναι συνεχως ανοιχτος!)Εδώ και δύο χρόνια, το mac mini μου είναι ανοιχτό (όχι σε sleep) 24/7 όλο το χρόνο. Κλείνει μόνο όταν λείπω από το σπίτι πάνω από τρεις μέρες (π.χ. καλοκαιρινές διακοπές).
Το MBP μου επίσης δεν κλείνει ποτέ, απλώς μπαίνει σε sleep όταν κλείνω το καπάκι.
γιατί να το κάνεις κάποιος αυτό?
οκ το σλιπ το καταλαβαίνω, βαριέσαι να περιμένεις 40'' κάθε φορά αλλά όλη τη μέρα ανοιχτό?? οι φθορές θα είναι σίγουρα εκθετικές... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γιατί να το κάνεις κάποιος αυτό?
οκ το σλιπ το καταλαβαίνω, βαριέσαι να περιμένεις 40'' κάθε φορά αλλά όλη τη μέρα ανοιχτό?? οι φθορές θα είναι σίγουρα εκθετικές...Γιατί το mini το χρησιμοποιώ σαν media server και μοιράζει αρχεία σε άλλα 4 μηχανάκια, εντός και εκτός σπιτιού. Επίσης, όταν είναι ανοιχτό μπορώ να ξεκινήσω το κατέβασμα κάποιου torrent μέσω dropbox από οπουδήποτε και να βρίσκομαι. Πάντως, φθορές μέχρι σήμερα δεν έχω παρατηρήσει, το mini τρέχει λες και το έβγαλα χτες από τη συσκευασία του.
-
Καλησπερα .... συγνωμη εαν εχει ερωτηθει πριν , δεν εχω παρακολουθησει αυτο το τοπικ . Σκεφτομαι να αγορασω το ipad αλλα μου εχουν πει να περιμενω διοτι βγαινει καινουριο μοντελο .... ειναι οντως αληθεια και αν ναι ποσο πρεπει να περιμενω ??
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...