-
Εχω κατσει πισω σε 206,saxo,polo μια γενια πισω,υπαρχον colt,punto mk1 και ξεχναω και καποια και σ ολα καθισα καλυτερα.. Αβολο και καθεσαι πολυ ορθια.Ειναι η ιδεα μου ή ειναι και λιγο στενουλι? Καθως 3αδα πισω σε καποια απο αυτα κατσαμε πιο καλα..
Ειναι η γενικοτερη αισθηση επισης που μου εδωσε σαν επιβατης οτι απλα δε διαβαζει το δρομο παρα πεφτει στεγνα σε οποια ανωμαλια του βρεθει και απλα αντιδρα με ηχο και τρανταγμα..Τελειως ξεκομμενο απο το δρομο αυτο που μεταδιδει στους επιβατες του..Δε το εχω οδηγησει ομως για να εχω σαν οδηγος αποψη.
Σ αυτο που λεει ο Σαββας πραγματικα εχει παρα πολυ μικρη διαδρομη ο συμπλεκτης ,μου εκανε χαρακτηριστικα εντυπωση τοτε, καθως η μονη φορα που επιασα τιμονι του ηταν οταν χρειαστηκε να ξεπαρκαρω ενα μιας νεας τοτε οδηγου απο μια ανηφορα.. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στο πίσω μέρος -και μη πείτε όχι- παραπέμπει στο ...
σε αυτη τη φωτο φαινεται παρα πολύ ομορφο συγκριτικά με το άλλο κάτω
-
πολλοι θα προσπαθησουν να αντιγραψουν την ομορφια του tiida
-
Πραγματικά άσχημο το νέο Yaris.
Ο σχεδιαστής του πρέπει να οδηγάει...Tiida...
-
Γιατι τα προηγουμενα ηταν ομορφα?
-
Το 1ο ήταν πανέμορφο και πολύ μπροστά από την εποχή του! Ισως από τα πιο όμορφα Toyota!
Το 2ο ήταν απλά αδιάφορο! Ενας κουβάς με 4 ρόδες!
Το 3ο είναι πιο άσχημο και από το...Tiida! Νόμιζα ότι είναι ακατόρθωτο! Κ όμως όχι!
-
Tα σχεδια της σπορ εκδοσης του Yaris
http://carscoop.blogspot.com/2011/02/toyota-patents-designs-of-sport-version.html -
Το θεωρώ το ωραιότερο Yaris απ΄όλες τις γενιές. Μια χαρά είναι αισθητικά.
Τα φωτα ημέρας απευθείας απο aftermarket τα πήραν?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το θεωρώ το ωραιότερο Yaris απ΄όλες τις γενιές. Μια χαρά είναι αισθητικά.Τα φωτα ημέρας απευθείας απο aftermarket τα πήραν?
τι λες ! μολις το ειδα έμεινα ετσι απο την ασχημια σαν κινεζικη αντιγραφη ειναι
-
Mιλώντας για φώτα, τα εμπρός κύρια φωτιστικά σώματα δεν είναι και τόσο...νέα!
-
Δεν μου άρεσαν καθόλου τα προηγούμενα Yaris (εκτός λίγο από το 3θυρο πρώτης γενιάς). Το χειρότερο μου αισθητικά δε ήταν το πρώτης γενιάς 5θυρο σε πράσινο σκούρο που πρέπει να τα πουλούσαν μαζικά μάλλον! Το αθλιότερο θέαμα μικρού αυτοκινήτου στα μάτια μου.
Αυτή η γενιά απο τις φωτογραφίες δείχνει επιτέλους κάπως καλύτερο έως και όμορφο. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
http://carscoop.blogspot.com/2011/02/toyota-patents-designs-of-sport-version.htmlΠαναγιά μμμ τι ειν τούτου αχ γιατί ρε τζαπόνια να φτάσετε μέχρι εκεί
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
http://carscoop.blogspot.com/2011/02/toyota-patents-designs-of-sport-version.html -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Mιλώντας για φώτα, τα εμπρός κύρια φωτιστικά σώματα δεν είναι και τόσο...νέα!.............
Eύστοχη παρατήρηση!
Ακόμα και την καλύτερη διάθεση να έχει κάποιος να υποστηρίξει τα περί 'αναγκαστικά παρόμοιων λύσεων λόγω φόρμας κλπ κλπ κλπ' δεν θα βρεί πολλά επιχειρήματα για να στηρίξει την άποψη πως το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων δεν είναι αντιγραφή αυτών του Renault Clio.
-
Η μουρη της 'σπορ εκδοσης' μου θυμιζει κατι πολυεστερικα tolias edition.. Το αμαξι ειναι για γελια και ντοματες..
-
όσο αντιγραφή είναι τα φώτα του Clio σε σχέση με Honda Prelude mk4 / Accord-Ascot mk5..
-
Θεωρείς δλδ οτι δε μοιάζουν;;
Εγώ πιστεύω οτι είναι καθαρά θέμα μάρκετινΓκ.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
όσο αντιγραφή είναι τα φώτα του Clio σε σχέση με Honda Prelude mk4 / Accord-Ascot mk5..Οτι ολοι αλληλοαντιγραφονται σημερα ισχυει αλλα το παραπανω που το βρηκες απορω..
-
@thymios μοιάζουν αλλά δε νομίζω πως είναι και στεγνή αντιγραφή. Και το νεύρο στο πλάι θυμίζει πολύ Citroen τα οποία θυμίζουν με τη σειρά τους το αντίστοιχο σημείο του Imprezza κ.ο.κ.
Όλα αυτά έχουν κοινό παρονομαστή το ότι είναι υπερφίαλες και εν πολλοίς ανούσιες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και τίποτα περισσότερο. Με μία λέξη δηλαδή μαρκετιγκ (ή αλλιώς VAGίτιδα )
nonos δεν καταλαβαίνω ακριβώς την απορία σου.
-
Oι γραμμές των διάφανων μερών των φωτιστικών σωμάτων είναι πανομοιότυπες.
Μοναδική διαφορά , είναι οτι η φόρμα αυτών , στο νέο Yaris , είναι πιο 'στενόμακρη'.
Toyota Yaris (τρίτη γενιά)