-
Τοπ 10
Rank Car Make Index Rating
1 MAZDA 51
2 HONDA 673 FORD 71
4 HYUNDAI 715 SEAT 72 ????? ανεκδοτο πρεπει να ειναι αυτο!
6 BMW 857 DAEWOO 86
8 PEUGEOT 879 VOLKSWAGEN 89
10 VAUXHALL 89http://www.reliabilityindex.co.uk/top10 ... 9010848601
και χειροτερα 10
Rank Car Make Index Rating
1 JEEP 241
2 JAGUAR 2073 SUBARU 194
4 LANDROVER 1755 ALFA ROMEO 155
6 SAAB 1377 AUDI 132
8 RENAULT 1189 MG 117
10 MITSUBISHI 110http://www.reliabilityindex.co.uk/top10 ... 9010848601
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Παιδιά, όποιος έχει πρόβλημα με τη Μερσέντα του ας φωνάξει 5-6 άτομα -κάπου κρυφά ομως, μη γίνουμε και ρόμπα- να μαζευτούν γύρω γύρω και να φωνάζουν....'Επισκευάσου, επισκευάσου, επισκευάσου....'Απο Mercedes S600 και CLK320 δεν υπήρξε ποτέ κάποιο πρόβλημα απο δική μου εμπειρία..
Μα καλά τι έχθρα αυτή για τις Mercedes και γενικά άλλα ακριβά αυτοκίνητα?Μου θυμίζει λίγο την έχθρα μερικών για τα SUV's
Mε εκτίμηση,
Δημήτρης -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Παιδιά, όποιος έχει πρόβλημα με τη Μερσέντα του ας φωνάξει 5-6 άτομα -κάπου κρυφά ομως, μη γίνουμε και ρόμπα- να μαζευτούν γύρω γύρω και να φωνάζουν....'Επισκευάσου, επισκευάσου, επισκευάσου....'
Απο Mercedes S600 και CLK320 δεν υπήρξε ποτέ κάποιο πρόβλημα απο δική μου εμπειρία..
Μα καλά τι έχθρα αυτή για τις Mercedes και γενικά άλλα ακριβά αυτοκίνητα?Μου θυμίζει λίγο την έχθρα μερικών για τα SUV's
Mε εκτίμηση,
ΔημήτρηςΔημητρη να θεωρεις τον εaυτό σου από τους τυχερούς ιδιoκτήτες Mercedes
-
Παιδιά, όποιος έχει πρόβλημα με τη Μερσέντα του ας φωνάξει 5-6 άτομα -κάπου κρυφά ομως, μη γίνουμε και ρόμπα- να μαζευτούν γύρω γύρω και να φωνάζουν....'Επισκευάσου, επισκευάσου, επισκευάσου....'
Απο Mercedes S600 και CLK320 δεν υπήρξε ποτέ κάποιο πρόβλημα απο δική μου εμπειρία..
Mε εκτίμηση,
Δημήτρης[list:3eakpa0i]Ε αφου ειναι παρταλια τα δικα τους, πρεπει να χαλανε κι ολων των αλλων τα αυτοκινητα.[/list:u:3eakpa0i][list:3eakpa0i]Σα το χωρικο που ελεγε στο μαγο 'να ψοφησει η κατσικα του γειτονα'
[/list:u:3eakpa0i] -
Δέν είναι έχθρα. Απλά είναι ενοχλητικό οταν μερικοί ορκίζονται πάνω και κάτω οτι τα γερμανικά είναι τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα αυτοκίνητα που υπάρχουν, παρά την σωρεία ενδείξεων περι του αντιθέτου.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μα καλά τι έχθρα αυτή για τις Mercedes και γενικά άλλα ακριβά αυτοκίνητα?
Μου θυμίζει λίγο την έχθρα μερικών για τα SUV's
Δέν είναι έχθρα. Απλά είναι ενοχλητικό οταν μερικοί ορκίζονται πάνω και κάτω οτι τα γερμανικά είναι τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα αυτοκίνητα που υπάρχουν, παρά την σωρεία ενδείξεων περι του αντιθέτου.
Δεν εχω ακούσει ποτέ κανέναν να μιλάει για αξιοπιστία γερμανικών αυτοκινήτων! Οι περισσότεροι αναφέρονται στην ποιότητα κατασκευής , καλή οδική συμπεριφορά, αλλα αξιοπιστία δεν έχω ακούσει να είναι το πλεονέκτημα των Γερμανικών έναντι άλλων αγορών
Πιστεύω οτι οι περισσότεροι θεωρούν οτι ένα ακριβό πολυτελές αυτοκίνητο για παράδειγμα θα είναι κατ'ανάγκη αξιόπιστο και το πιό ασφαλές. Δεν είναι κανόνας αυτό! Θεωρεί κανένας οτι η Rolls Royce είναι αξιόπιστη;
Η ένστασή μου όμως ήταν στο θέμα της Mercedes και τον τρόπο που την παρουσιάζουν σαν να είναι το πλέον αναξιόπιστο αυτοκίνητο που ούτε και αυτό αληθεύει φυσικά. Και ούτε θα ντραπώ να πώ σε κάποιον με μικρότερο αυτοκίκνητο οτι το δικό μου δημιούργησε πρόβλημα!! Τη σχέση έχει αυτό με το πόσο καλό είναι το αυτοκίνητο μου στο δρόμο;
Φιλικά,
Δημήτρης -
Δεν έχουμε IBIZA
-
χμ... μήπως να συνεχίζαμε στα ανέκδοτα? Το 90% αυτού του θρεντ είναι 'funny' posts
(ή ποστς σε άσχημο/ειρωνικό/επιθετικό/προσβλητικό ύφος φίλοι Μάκη και Άλφα)
Σπύρος
-
Μπα, να συνεχίσουμε στα ανέκδοτα για να τη σκαπουλάρουν οι Alfaκηδες;;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Μπα, να συνεχίσουμε στα ανέκδοτα για να τη σκαπουλάρουν οι Alfaκηδες;;κι εγώ αλφάκιας είμαι, αλλά με ενοχλεί λιγάκι το επιθετικό ύφος εκατέρωθεν...
Σπύρος
-
Εγώ πάντως γέλασα με την ψυχή μου με τις 3 - 4 τελευταίες σελίδες του θρεντ! Ευγέ!
-
thaumasa to parthenona
kai sti kathe tou kolona
vrika to xruso kanona
omos simera to leo
vrisko to kalo kai oraio
se mia sport alfa romeo -
Ο χρήστης crash έγραψε:
thaumasa to parthenona
kai sti kathe tou kolona
vrika to xruso kanona
omos simera to leo
vrisko to kalo kai oraio
se mia sport?? alfa romeoΔεν είμαι κάτοχος Alfa Romeo, αλλά ένας κάτοχος με αυτό που έγραψες θα σου έλεγε δεν υπάρχει μη-sport Alfa Romeo άρα είναι πλεονασμός αυτό που λές (alfa romeo εξ'ορισμού είναι sport)
Aλλά απο την άλλη στη ποίηση αυτό το λένε πλεονασμό στα Ελληνικά; Άς με διορθώσει κάποιος να μάθω και εγώ πως λέγεται
Φιλικά και με humor ,
Δημήτρης -
Πώπω πως βράζει το αίμα!!!
Μόνο μην μου πάθετε κανένα εγκεφαλικό με τόση ορμητικότητα και λέμε για ελληνική αξιοπιστία!!
Πάντως χαίρομαι που το αμάξι μου κατατάσσεται στα αναξιόπιστα, γιατί δε χαλάει.
Βαρέθηκα τόσα χρόνια με τα αξιόπιτα να θέλω να πιάσω γκόμενα την κόρη του συνεργειατζή για έκπτωση!! -
thaumasa to parthenona
kai sti kathe tou kolona
vrika to xruso kanona
omos simera to leo
vrisko to kalo kai oraio
se mia sport?? alfa romeoΔεν είμαι κάτοχος Alfa Romeo, αλλά ένας κάτοχος με αυτό που έγραψες θα σου έλεγε δεν υπάρχει μη-sport Alfa Romeo άρα είναι πλεονασμός αυτό που λές (alfa romeo εξ'ορισμού είναι sport)
Aλλά απο την άλλη στη ποίηση αυτό το λένε πλεονασμό στα Ελληνικά; Άς με διορθώσει κάποιος να μάθω και εγώ πως λέγεται
Φιλικά και με humor ,
ΔημήτρηςTa parapona sas sto Kazatzaki....
-
Δεν είμαι κάτοχος Alfa Romeo, αλλά ένας κάτοχος με αυτό που έγραψες θα σου έλεγε δεν υπάρχει μη-sport Alfa Romeo άρα είναι πλεονασμός αυτό που λές (alfa romeo εξ'ορισμού είναι sport)Και η 164;
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Δεν είμαι κάτοχος Alfa Romeo, αλλά ένας κάτοχος με αυτό που έγραψες θα σου έλεγε δεν υπάρχει μη-sport Alfa Romeo άρα είναι πλεονασμός αυτό που λές (alfa romeo εξ'ορισμού είναι sport)
Και η 164;
Σπορ λιμουζίνα
-
Ελύτης....
-
kai ego imoun anamesa ston kazatzaki kai ston samaraki....fantasou
-
Aλλά απο την άλλη στη ποίηση αυτό το λένε πλεονασμό στα Ελληνικά; Άς με διορθώσει κάποιος να μάθω και εγώ πως λέγεται'Ποιητική άδεια'.
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!!