-
Ο χρήστης papatzas έγραψε:
αφου δεν με ξερεις, πως ξερεις για το αν αντεχω τα 200+ η οχι;
Μα δεν γνωριζω,απλα σε ρωτησα...Αν τα πηγαινεις οπως πηγαινε ο Πατσουρεας την 993 turbo των 650 ιππων χαλαλι σου,διαγραφω ολα τα παραπανω...
Αληθεια,τι αυτοκινητο οδηγεις?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κηφισίας και Alfa Romeo μας έχει τελειώσει προ πολλού! Μεταμόρφωση αλλιώς ποτάμι στο ύψος της Λ. Καβάλας...ποτε καλε?
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Κηφισίας και Alfa Romeo μας έχει τελειώσει προ πολλού! Μεταμόρφωση αλλιώς ποτάμι στο ύψος της Λ. Καβάλας...
ποτε καλε?
http://cf.alfaromeo.gr/main/dealers/dealers_2010.cfm?pageid=5®ion=ΑΤΤΙΚΗ
Αν βρεις κάπου εδώ διεύθυνση Κηφισίας εγώ κερνάω γέμισμα με 100αρα! Ότι αμάξι και να έχεις!Η ΛΑΜΔΑ στην Ερυθραία το γύρισε στα Renault, o Παζαρό στο Μαρούσι έχει πάνω από χρόνο που έκλεισε και άλλη μια Ψυχικό (δεν θυμάμαι όνομα) έχει κλείσει καμιά 3ετια τώρα. Οπότε διάλεξε...ή Μεταμόρφωση δίπλα στο Praktiker ή Σφακιανάκης στο ποτάμι.
-
αυτή στο μαρούσι εννοούσα αλλα μέχρι πριν από κάτι μήνες ανοιχτή μου φαινόταν
πω μακρυά είναι τα αλλα
-
Ο Σφακιανάκης στην αρχή της Λαυρίου αν πας πχ κανά Σάββατο πρωί που δεν έχει κίνηση, από Κηφισιά είναι 15' (από Μελίσσια-Βριλήσια κλπ).
-
thats true, μένει μονο να το αποφασίσω..
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
που χουν τη brera 2,2 για πλακα
Επειδή κάποιος πανεπιστήμων διαφημιστής συγκεκριμένου ομίλου στην Ελλάδα έβαλε δίπλα στη Brera το Golf ή δεν ξέρω γω ποιό άλλο άσχετο μοντέλο, δεν σημαίνει ότι η Brera είναι μια κατηγορία πάνω. Σύγκρινε τη με την 320 και το Α5 coupe και μετά ξανασκέψου τα περί φάλαινας και τάφου.
Θα έβαζε όμως κάποιος την 320 coupe δίπλα στην Mito 155 πχ 'γιατί έτσι;'
Αν αγαπά τη δουλίτσα του, προφανώς όχι...ανεφερα πουθενα τη λεξη golf;;;;; σε κυνηγαν φαντασματα;;;;
πόσο άδεια μπορεί να είναι η ζωή σου για να παρακολουθείς φόρα εταίριας που κατα τα λεγόμενα σου δεν σε ενδιαφέρει?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πόσο άδεια μπορεί να είναι η ζωή σου για να παρακολουθείς φόρα εταίριας που κατα τα λεγόμενα σου δεν σε ενδιαφέρει?
φιλε τι λες , ειναι φοβερο το αλφιστι ολοι μας το διαβαζουμε (οπως και αυτοι 4τ, πολλοι αλλωστε ειναι μελη και στα 2)
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Είναι εντελώς δεδομένο ότι δεν έχεις περάσει ούτε απ' έξω από Brera αλλά και από τα άλλα 2 αμάξάκια που αναφέρθηκαν...Α5 1.8Τ--->38500€
320--->42400€( )
Brera Tbi---->36000€θες να σου περιγράψω και τι είδους σεξουαλικές σχέσεις μπορεί να αναπτύξει η Tbi με τα 2 προαναφερθέντα ή είμαστε ΟΚ?
Ρε παλικάρι, ποιος μίλησε για την tbi;; Η κουβέντα ξεκίνησε από τον 'τάφο' την 2.2... Θα συνέκρινα αλλιώς τον Ρόκκο 160 με την tbi;; Άιντε, φοράμε το πηλήκιο του πολέμου και αρχίζουμε στο κατά ριπάς κι όποιον πάρει ο χάρος...
-
Σαν μοτέρ το 2.2 μια χαρά ήταν. Το βάρος ήταν το πρόβλημα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πόσο άδεια μπορεί να είναι η ζωή σου για να παρακολουθείς φόρα εταίριας που κατα τα λεγόμενα σου δεν σε ενδιαφέρει?Ποιος την μαμά την εταιρία; Εκεί μέσα γράφονται ΕΠΙΚΑ μαργαριτάρια!
-
Πέρα από την πλάκα το alfisti από καθαρά τεχνική άποψη είναι ανθολόγιο. Για τωρινούς και μελλοντικούς κατόχους AR είναι το καλύτερο site στην Ελλάδα που μπορεί να μπει κανείς και να μάθει τα ΠΑΝΤΑ για το αυτοκίνητο που έχει ή θέλει να αγοράσει. Συν το ότι τα παιδιά που μπαίνουν συχνά έχουν κάθε διάθεση να βοηθήσουν.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
φιλε τι λες , ειναι φοβερο το αλφιστι ολοι μας το διαβαζουμε (οπως και αυτοι 4τ, πολλοι αλλωστε ειναι μελη και στα 2)
Ρε συ Qsis τι ασχολείσαι με amateurs;
Το ότι είναι μόνιμη πηγή διασκέδασης ωστόσο οφείλουμε να το παραδεχτούμε. Όπως τότε όταν είχε δημοσιευθεί η δοκιμή από τους 4τροχούς (και στην ουσία από εδώ ξεκίνησε η συζήτηση). Αλλά ο μικρός και ανόητος red_monster που να ξέρει απ' αυτά...
Όσο για το λινκ (εκείνα τα ελάχιστα δεύτερα να στο εμφανίσει το google όταν πληκτρολογήσεις brera vs r32 - προφανώς για κάποιο ιδιοφυές άτομο αυτό απαιτεί να έχεις άδεια ζωή και να παρακολουθείς τα πάντα για να το καταφέρεις ), πάντα χαρίζουν άφθονο γέλιο τα σχόλια κολλημένων αλφίστι
-
πάντα χαρίζουν άφθονο γέλιο τα σχόλια κολλημένων αλφίστι
Ναι αυτό είναι αλήθεια. Γιατί στις παλιές καλές εποχές επι 'εξαφανισμένου', πραγματικά με έπιανε θλίψη που ένα άτομο πάνω από 30-35 έχει τόσο στόκο στον εγκέφαλο του. Καλύτερο το γέλιο παρά το κλάμα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πέρα από την πλάκα το alfisti από καθαρά τεχνική άποψη είναι ανθολόγιο. Για τωρινούς και μελλοντικούς κατόχους AR είναι το καλύτερο site στην Ελλάδα που μπορεί να μπει κανείς και να μάθει τα ΠΑΝΤΑ για το αυτοκίνητο που έχει ή θέλει να αγοράσει. Συν το ότι τα παιδιά που μπαίνουν συχνά έχουν κάθε διάθεση να βοηθήσουν.Αυτό ισχύει, όπως και στα περισσότερα εξειδικευμένα sites/forums.
Το κακό είναι που έχουν νοοτροπία και φανατισμό που θυμίζει (Μ)ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το κακό είναι που έχουν νοοτροπία και φανατισμό που θυμίζει (Μ)ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ
Οι μόνοι είναι;
Σε άλλα fora εταιρειών είναι καλύτερα; -
εγω το αλφιστι το διαβαζω καμια φορα αν και δεν εχω αλφα (αν υπηρχε μια στα γουστα μου θα 'χα) . Παντου υπαρχουν οι γραφικοι σε ολες τις μαρκες αυτο δεν εχει να κανει με τα αυτοκινητα, παντως οποιος αγαπα τα αυτοκινητα πρεπει να αγαπα και τα ALFA ROMEO
-
Εμένα με αρέσει αυτή η ευρύτητα πνεύματος των Βαγγέληδων, όλο στα τοπικς των alfa romeo συχνάζουν και ποτέ δεν έχουν κάτι καλό να πουν. Mερικοί είναι και τελειώς άσχετοι με το θέμα alfa.
Π.χ. γιατί δεν έχει πλαστικά καπάκια το μηχανοστάσιο στην G εεε??? δήθεν 50% μείώση στην τιμή των μεταχειρισμένων 8C κτλΚαι φυσικά στο τέλος κατηγορούν τους alfisti για κολλημένους και καθαρίζουν!!
Άλλος με την φάτσα του Marchionne, άλλος με ιταλική σημαία και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. -
Ο χρήστης orpheus έγραψε:
παντως οποιος αγαπα τα αυτοκινητα πρεπει να αγαπα και τα ALFA ROMEOΓιατί;
-
Ο χρήστης sunset έγραψε:
δήθεν 50% μείώση στην τιμή των μεταχειρισμένων 8C κτλ
αυτο ηταν παρανοηση , δεν καταλαβα καλα αυτα που ειπε ο προηγουμενος
ΑLFA ROMEO FORUM