-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Του 'μπαμπα μην τρεχεις' κατηγορία οδηγων Opel ( ωχ πληγη ανοιγω τωρα ) κ.λ.π.Με αφορμή την παραπάνω δημοσίευση στο θέμα των SUV, είπα να ξεκινήσω ένα νέο θέμα!
Το πνεύμα του θέματος είναι εύθυμο και παρακαλώ να παραμείνει έτσι. Μην αρχίσουν οι αψιμαχίες και οι προσβολές.
Δεν θέλω να θιχτεί κανείς!
Συνειδητοποιημένοι είμαστε όλοι μας άλλωστε, έτσι?Και εξηγούμαι: δεν θυμάμαι ακριβώς πώς ξεκίνησε, αλλά σε κάποια φάση είπαμε με τον αδελφό μου να καταγράφουμε στατιστικά (για την πλάκα) τις μαβλακίες οδηγών που βλέπουμε στους δρόμους. Χωρίς καμμία προκατάληψη για μάρκα, πήγαμε να ορίσουμε το δικό μας 'πες μου τί οδηγείς να σου πώ ποιός είσαι'.
Ε λοιπόν οι οδηγοί Opel (όλων των μοντέλλων) είναι -ακόμα- μακράν μπροστά σε ανοησίες (με όλο το σεβασμό προς τους Opelάδες συμφορουμάδες)! Από καβαληκέματα νησίδας στον περιφερειακό ( ), μέχρι ανάποδα στην ΕΟ ( ) γιατί έχασε την έξοδο! Όλα Opel. Περίεργο ε?
Δεύτεροι οι οδηγοί BX/Xantia/ΖΧ. Χαμένοι στο υπερπέραν. Αγνοούν παντελώς το οτι βρίσκονται σε δρόμο και οτι υπάρχουν γύρω τους αυτοκίνητα και... άνθρωποι! Κινητά εμπόδια!
Τρίτοι έρχονται οι μεγαλούτσικοι σχετικά Corollaκηδες. Ο συνταξιούχος που την αγόρασε με το εφ'άπαξ για τη μυθική αξιοπιστία και τίποτε άλλο. Σταυροί, χαϊμαλιά και μάσκα κομπλέ με το πέταλο (για γούρι)!!!
Κάπου εκεί κοντά είναι και οι οδηγοί πού χωρίς να έχουν σχέση με το αυτοκίνητο, άνοιξαν 2 περιοδικά, πήγαν σε καμμιά-δυο αντ/πείες και αποφάσισαν (λανθασμένα) πως το τυπικό οικογενειακό αμάξι που τους ταιριάζει είναι... το Civic 3d 1.3 DX...
Και τους βλέπεις μετά με τη σχάρα φορτωμένη και τα κουτσούβελα πίσω, πάνε διακοπές... -
Του 'μπαμπα μην τρεχεις' κατηγορία οδηγων Opel ( ωχ πληγη ανοιγω τωρα ) κ.λ.π.Με αφορμή την παραπάνω δημοσίευση στο θέμα των SUV, είπα να ξεκινήσω ένα νέο θέμα!
Το πνεύμα του θέματος είναι εύθυμο και παρακαλώ να παραμείνει έτσι. Μην αρχίσουν οι αψιμαχίες και οι προσβολές.
Συνειδητοποιημένοι είμαστε όλοι μας άλλωστε, έτσι?Και εξηγούμαι: δεν θυμάμαι ακριβώς πώς ξεκίνησε, αλλά σε κάποια φάση είπαμε με τον αδελφό μου να καταγράφουμε στατιστικά (για την πλάκα) τις μαβλακίες οδηγών που βλέπουμε στους δρόμους. Χωρίς καμμία προκατάληψη για μάρκα, πήγαμε να ορίσουμε το δικό μας 'πες μου τί οδηγείς να σου πώ ποιός είσαι'.
Ε λοιπόν οι οδηγοί Opel (όλων των μοντέλλων) είναι -ακόμα- μακράν μπροστά σε ανοησίες (με όλο το σεβασμό προς τους Opelάδες συμφορουμάδες)! Από καβαληκέματα νησίδας στον περιφερειακό ( ), μέχρι ανάποδα στην ΕΟ ( ) γιατί έχασε την έξοδο! Όλα Opel. Περίεργο ε?
Δεύτεροι οι οδηγοί BX/Xantia/ΖΧ. Χαμένοι στο υπερπέραν. Αγνοούν παντελώς το οτι βρίσκονται σε δρόμο και οτι υπάρχουν γύρω τους αυτοκίνητα και... άνθρωποι! Κινητά εμπόδια!
Τρίτοι έρχονται οι μεγαλούτσικοι σχετικά Corollaκηδες. Ο συνταξιούχος που την αγόρασε με το εφ'άπαξ για τη μυθική αξιοπιστία και τίποτε άλλο. Σταυροί, χαϊμαλιά και μάσκα κομπλέ με το πέταλο (για γούρι)!!!
Κάπου εκεί κοντά είναι και οι οδηγοί πού χωρίς να έχουν σχέση με το αυτοκίνητο, άνοιξαν 2 περιοδικά, πήγαν σε καμμιά-δυο αντ/πείες και αποφάσισαν (λανθασμένα) πως το τυπικό οικογενειακό αμάξι που τους ταιριάζει είναι... το Civic 3d 1.3 DX...
Και τους βλέπεις μετά με τη σχάρα φορτωμένη και τα κουτσούβελα πίσω, πάνε διακοπές... -
Θυμασαι το Καβαθα για τον καραφλο οδηγο με το φανελακι την συμβια διπλα και τα μαξιλαρακια στο πισω τζαμι?
Μην ξεχνας τις 500 δοσεις και τζαμπα σερβις κ.λ.π.
-
Θυμασαι το Καβαθα για τον καραφλο οδηγο με το φανελακι την συμβια διπλα και τα μαξιλαρακια στο πισω τζαμι?Μην ξεχνας τις 500 δοσεις και τζαμπα σερβις κ.λ.π.
-
Αυτοκίνητα από τα οποία πρέπει να φυλαγόμαστε: (εμπρός λοιπόν καλό μου φτυάρι! )
- 'Μερσεντές Κομπρέσορ' ή παλαιότερα βασικά μοντέλα C180, E200 κλπ. με 50άρηδες και βάλε στο τιμόνι.
- Σκούρες BMW 316 με πεντάποντο χαμήλωμα, 18άρες ζάντες και αυτοκόλλητα βελτιωτικών οίκων.
- Σαυροειδή πουντοσαξόραλα (κυρίως Σαξό) με αυτοκόλλητα 'Ταραντούλα', 'Absolutely Positively No Fear', 'Mitsus Racing Power', κτλ. σε ολόκληρο το πίσω τζάμι.
- Audi TT (χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις)
- Αυτοκίνητα των οποίων το ηχοσύστημα είναι ακριβότερο από το αυτοκίνητο.
- Σαράβαλα οποιασδήποτε μάρκας που πάνε γρήγορα.
- Απλά Ιμπρέζα με body kit 'Tomi Makinen' και ...πίσω ταμπούρα.
- Αυτοκίνητα με σειρά αυτοκόλλητων εταιρειών που βγάζουν βελτιωτικά προϊόντα (Sparco, Apex, Brembo κτλ) στην πόρτα του οδηγού (when i grow up i want to be an ETCC car ).
-
προβλέπω να τσακωνόμαστε
όσο γι'αυτά που γράφεις φίλε Τζάζουρα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νόμιζα ότι ήμουν ό μόνος που έχει τέτοια γνώμη για τους οδηγούς Opel και ZX/Xsara (για ΒΧ δεν έχω παρατηρήσει), και σ'ευχαριστώ, είχα αρχίσει να νομίζω ότι είμαι τρελός
Btw, είχα κάποτε μια πισωκούνητη Ασκόνα με 13άρες ζάντες ευγενικά....παραχωρημένη από την μάνα της τότε κοπέλας μου και την πήγαινα παντού και πάντα με τις πόρτες... αυτό με κάνει Οπελάκια γιατρέ μου???
άλλες παρατηρήσεις:
-οδηγοί Μercedes: γιάπι με ύφος εκατό καρδιναλίων, κακομαθημένο πλουσιόπαιδο που την δανείστηκε από τον μπαμπά για να πουλήσει μούρη στη γκόμενα κ στο Destijl, σάπιος ευκατάστατος παππούς (ναι αυτός που πάει με 30 στην αριστερή της Συγγρού), ευκατάστατη (ή με ευκατάστατο σύζυγο) θείτσα που βγήκε για ψωνάκια κλπ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ: αν το μοντέλο είναι C180 ή A140, πρόκειται για ταπεινό μεροκαματιάρη που πούλησε και το σπίτι του για να το πάρει, ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ (που λένε και τα αστυνομικά δελτία)
-οδηγοί VW: άτυχα θύματα του marketing, πλήρωσαν τα ωραία τους εκατομμύρια για να πάρουν κάτι που δεν αξίζει ούτε τα μισά, θα ήθελαν να γύριζαν το χρόνο πίσω και να αγόραζαν Toyota.... δείξτε έλεος, λύπηση, αν θέλετε δώστε και τον οβολό σας γιατί τα μαζεύουν δεκάρα δεκάρα για το επόμενο σέρβις
-οδηγοί SEAT: wannabe οδηγοί VW
Σπύρος
-
Οι δικές μου παρατηρήσεις:
ο Οι περισσότεροι οδηγοί SEAT φαίνονται να έχουν πάρει πολύ τοις μετρητοίς την έννοια 'σπορτίβ'.
ο Πολλοί κάτοχοι PEUGEOT 106 θεωρούν ότι είναι οι 'αγωνιζόμενοι' των δρόμων και πηγαίνουν ως τέτοιοι. Προσωπικά, βρίσκω το θέαμα 106-1.1-με-τρελό-μπουρί-για-εξάτμιση πολύ γελοίο.
ο Οδηγοί με 316 ή 318 κουπέ: 'Σας πατάω όλους κάτω'
ο Οδηγοί με Γκολφ πρόσφατα (IV, V): 'Φύγε σκουλίκι από μπρος μου, ο δρόμος είναι δικός μου'
ο Σχετικά μεγάλοι σε ηλικία οδηγοί με παλιά Ρενώ: ---
Η λίστα μπορεί να συνεχιστεί και δεν θα τελείωνε εύκολα.
-
Ο χρήστης Jazzouras έγραψε:
Δεύτεροι οι οδηγοί BX/Xantia/ΖΧ. Χαμένοι στο υπερπέραν. Αγνοούν παντελώς το οτι βρίσκονται σε δρόμο και οτι υπάρχουν γύρω τους αυτοκίνητα και... άνθρωποι! Κινητά εμπόδια!Πρόσεχε ένα μπορντώ ΒΧ για τι δεν ειναι εμπόδιο, το αντίθετο οτι βρίσκεται μπροστά με εμποδίζει
-
Εγω απο την αλλη γιατι νομιζω οτι οι χειροτεροι ειναι αυτοι που οδηγανε κιτρινα αυτοκινητα, (κυριως Αβενσις, ΜερσεντΕ, Βεκτρα κτλ), με ενα ταμπελακι πανω-πανω που γραφει 'TAΞΙ'??
Φυσικα, συμφωνω απολυτα με τα παιδια που εθιξαν το θεμα των... Μερσεντοβιων και... Μπεμβεδακηδων ('Μ'316i κατα προτιμηση) αλλα και των Κορολλακηδων (κυριως των σενταν)....
-
Με κάνετε να ντρέπομαι που έχω opel...
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Εγω απο την αλλη γιατι νομιζω οτι οι χειροτεροι ειναι αυτοι που οδηγανε κιτρινα αυτοκινητα, (κυριως Αβενσις, ΜερσεντΕ, Βεκτρα κτλ), με ενα ταμπελακι πανω-πανω που γραφει 'TAΞΙ'??Φυσικα, συμφωνω απολυτα με τα παιδια που εθιξαν το θεμα των... Μερσεντοβιων και... Μπεμβεδακηδων ('Μ'316i κατα προτιμηση) αλλα και των Κορολλακηδων (κυριως των σενταν)....
lefo οι πρωτοι δεν παίζουν είναι εκτος συναγωνισμου
-
Το πιο τραγικο ειναι οταν βλεπεις γυναικες να οδηγουν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α
SUV των οποιων τον ογκο δεν μπορουν να ελεγξουν ουτε γι αστειο.
Α, και στην ευθεια τρεχουν σα διαολοι! -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Πρόσεχε ένα μπορντώ ΒΧ για τι δεν ειναι εμπόδιο, το αντίθετο οτι βρίσκεται μπροστά με εμποδίζει
Bάλε και μια γκρί xantia
-
Ο χρήστης johnnyka έγραψε:
Το πιο τραγικο ειναι οταν βλεπεις γυναικες να οδηγουν Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Α
SUV των οποιων τον ογκο δεν μπορουν να ελεγξουν ουτε γι αστειο.
Α, και στην ευθεια τρεχουν σα διαολοι!έχεις δίκιο, αυτό το ξεχάσαμε τελείως. Κι οι άντρες οδηγοί τεραστίων SUV πάντως τα ίδια κάνουν.... Και σε κοιτάνε και αφ'υψηλού
Σπύρος
-
Κορεάτικα δεν αναφέρατε ε;;
Schuma/Lanos Hyundai Coupe προηγούμενης γενιάς με τα γνωστά:
όλων των ειδών τα φώτα, (neon, xenon, argo krypto και λοιπά ευγενή αέρια ) εννοείται χαμηλωμένα με μπουρί σόμπας, φιμέ τζάμια όσο δεν παίρνει και πλέον DVD/TV/Car Cinema
-
Θα παρακαλούσα τα φίλτατα μέλη του Citroen Forum να συγκρατηθούν...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κορεάτικα δεν αναφέρατε ε;;Schuma/Lanos Hyundai Coupe προηγούμενης γενιάς με τα γνωστά:
όλων των ειδών τα φώτα, (neon, xenon, argo krypto και λοιπά ευγενή αέρια ) εννοείται χαμηλωμένα με μπουρί σόμπας, φιμέ τζάμια όσο δεν παίρνει και πλέον DVD/TV/Car Cinema
ξέχασες:
α. ζυγαριά για πατάτες/καρπούζια
β. κρόσσια χρυσά στο παρμπρίζ (στο μπροστά μόνο, στο πίσω είναι γυφτιά...)Σπύρος
-
οδηγοι honda civic με ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΕΣ αεροτομες, μπουρια και λαμπακια στις πιτσιλιθρες
-
Εύκολο να το λες...
οι οδηγοί BX/Xantia/ΖΧ. Χαμένοι στο υπερπέραν.
...ε όχι δα!
Δεν αναφέρατε τα κάθε είδους σεντάν (άκακα συνήθως) με τους καθόλα σοβαρούς κυρίους 35 και άνω να κάνουν του κόσμου τις λαμακίες και μετά οι ίδιοι να κατακρίνουν τα ιμπιζοπουντοσαξόραλλα...
Επίσης όλα τα τζιποειδή που πάνε σαν διάολοι λες και κατασκευάστηκαν για να σπάσουν το 0-400 και βέβαια όλα τα sei-206-yaris-c3-polo που καταδικάστηκαν σε εφόρου ζωής 'λόξυγγα' και 'βόλτες' με μόνιμα τη 2α σχέση στο κιβώτιο!
Πές μου τί οδηγείς να σου πώ ποιός είσαι!