-
ΙΚΕ, αγαπάμε Υπερ-Ατού!
-
merci
-
Πάλι καλά που δεν έχει αγώνα στις ΗΠΑ φέτος..
Βtw... Ωραίο το υπέρ ατού....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
the Dearborn automaker's legal team wants a judge to block Ferrari from using the trademark in the U.S. That includes importing, manufacturing or selling any producing that uses the F-150 name.δεν άργησαν, η μύνηση είναι προληπτική. Στην πράξη δεν πρόκειται να πωληθούν μονοθέσια με όνομα F150 στις ΗΠΑ ούτε καπελάκια, βρακάκια κλπ με το F150 (λες και αναφέρεται σε τέτοια προϊοντα ποτέ ο κωδικός του μονοθεσίου).
Δεν αλλάζει κάτι, είναι ουσιαστικά νομική διευκρίνιση.
Και εγώ αυτό σκεφτόμουν. Δεν νομίζω να ιδρώσει πολύ η Ferrari...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
the Dearborn automaker's legal team wants a judge to block Ferrari from using the trademark in the U.S. That includes importing, manufacturing or selling any producing that uses the F-150 name.δεν άργησαν, η μύνηση είναι προληπτική. Στην πράξη δεν πρόκειται να πωληθούν μονοθέσια με όνομα F150 στις ΗΠΑ ούτε καπελάκια, βρακάκια κλπ με το F150 (λες και αναφέρεται σε τέτοια προϊοντα ποτέ ο κωδικός του μονοθεσίου).
Δεν αλλάζει κάτι, είναι ουσιαστικά νομική διευκρίνιση.
Άργησαν από την άποψη ότι θα μπορούσαν να το είχαν κάνει κανένα μήνα πριν. Αλλά κλασσικά, οι Αμερικάνοι ψαχνόντουσαν.
Το βασικό είναι αυτό:
Ford also wants unspecified damages and for Ferrari to give up any revenue and profits earned in the U.S. through the use of the F-150 name, according to the lawsuit filed by Southfield lawyer Marc Lorelli. And Ford wants $100,000 in damages pursuant to the Anticybersquatting Consumer Protection Act, which protects against Internet domain names that confuse the public over the true source of products and services.
Τι όνομα θα έχει στην Αμερική η F150 στις μεταδόσεις της F1?
Ουσιαστικά η Ferrari το τελευταίο θα πληρώσει, τα $100Κ για το internet domain.
-
Εντάξει αυτό με το F150 και τη Ford είναι σα να μηνύει ο Πατσουρέας τον Vatanen επειδή έκανε drift.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εντάξει αυτό με το F150 και τη Ford είναι σα να μηνύει ο Πατσουρέας τον Vatanen επειδή έκανε drift.Only in America.
Το κορυφαίο είναι αυτό:
Ford has suffered irreparable harm to its F-150 trademark, the lawsuit says
Σιγά, σιγά...θα σκίσουν κανένα καλτσόν.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εντάξει αυτό με το F150 και τη Ford είναι σα να μηνύει ο Πατσουρέας τον Vatanen επειδή έκανε drift.Μόνο που εδώ ο πατσουρέας είναι η Ferrari. Το Ford F150 συνολικά είναι μακράν πιο σημαντικό και σαν brand και σαν προϊόν. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πάντως πως πρόκειται καθαρά για προληπτική νομική κατοχύρωση και τίποτα περισσότερο, απλώς λόγω τίτλου προσφέρεται για φανφάρες.
Μου θυμίζει την αγορά από την Ford του ονόματος Rover, όχι για να το χρησιμοποιήσει αλλά για να προστατέψει την (δικιά της τότενες) Land Rover μπας και γίνει τίποτα περίεργο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εντάξει αυτό με το F150 και τη Ford είναι σα να μηνύει ο Πατσουρέας τον Vatanen επειδή έκανε drift.
Μόνο που εδώ ο πατσουρέας είναι η Ferrari. Το Ford F150 συνολικά είναι μακράν πιο σημαντικό και σαν brand και σαν προϊόν. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πάντως πως πρόκειται καθαρά για προληπτική νομική κατοχύρωση και τίποτα περισσότερο, απλώς λόγω τίτλου προσφέρεται για φανφάρες.
Μου θυμίζει την αγορά από την Ford του ονόματος Rover, όχι για να το χρησιμοποιήσει αλλά για να προστατέψει την (δικιά της τότενες) Land Rover μπας και γίνει τίποτα περίεργο.
Μα είναι και οι Αμερικάνοι. Αντί να η Ford να το εκμεταλευτεί και να βγάλει καμιά διαφήμιση με ένα F150 και μια F-150 και από κάτω λεζάντα του στυλ: 'F150! Adorns only the very best!', κάνει σαν απατημένη γκόμενα που της έκλεψαν τον βλάμη...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μόνο που εδώ ο πατσουρέας είναι η Ferrari. Το Ford F150 συνολικά είναι μακράν πιο σημαντικό και σαν brand και σαν προϊόν. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πάντως πως πρόκειται καθαρά για προληπτική νομική κατοχύρωση και τίποτα περισσότερο, απλώς λόγω τίτλου προσφέρεται για φανφάρες.
Δε ξέρω τι είναι, η Ferrari ΑΛΛΑΞΕ πάντως το όνομα σε F150th Italia.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ετοιμαστείτε για ανάλογη ιστορία το 2211 με την νέα F350
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ετοιμαστείτε για ανάλογη ιστορία το 2211 με την νέα F350δε θα εχουμε αυτοκινητα τότε
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Ετοιμαστείτε για ανάλογη ιστορία το 2211 με την νέα F350
δε θα εχουμε αυτοκινητα τότε
Εύχομαι τα δισέγγονά μας να έχουν ακόμα F1
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Πάλι καλά που δεν έχει αγώνα στις ΗΠΑ φέτος..Έχουμε στον Καναδά όμως, κι εκεί πωλείται το F-150...
Μα είναι και οι Αμερικάνοι. Αντί να η Ford να το εκμεταλευτεί και να βγάλει καμιά διαφήμιση με ένα F150 και μια F-150 και από κάτω λεζάντα του στυλ: 'F150! Adorns only the very best!', κάνει σαν απατημένη γκόμενα που της έκλεψαν τον βλάμη...
Ρε Δια, την παλεύεις; Νομίζεις ότι ο μέσος Αμερικάνος -και ειδικότερα, το τυπικό target group του F-150-
εκτιμά ή έστω νοιάζεται για τη Ferrari ή την F1;
**
We're talkin' bout NASCAR country, dude!** -
τωρα ειδα για το ατυχημα του kubica και εχω μεινει
να ρωτησω...αν θυμαμαι καλα ειναι το τριτο ραλλυ που εκανε και σε ολα παντα ειχε βγει στην πρωτη ειδικη?
-
Καλαμπούρισα πολύ με την ιστορία του F150 που έγινε τελικά F150th, και φυσικά δεν μου βγαίνει από το μυαλό η ιδέα ότι υπήρχε άνωθεν συννενόηση μεταξύ των δύο και τεχνητή όξυνση, και εν συνεχεία τρενάρισμα της 'διαφοράς', προκειμένου να γίνει και λίγο παραπάνω θεματάκι στα φόρα και στα κανάλια που άλλο δε θέλουνε από το να μεγενθύνουν το τίποτα σε δεινοσαυρικές διαστάσεις.
Καπάκια θέλω η Φερράρι να μηνύσει την Πεζώ για τη χρήση του αριθμού 308 από την τελευταία , και τους κληρονόμους της Τζένσεν να μηνύσουν με τη σειρά τους τη Φερράρι για τη χρήση του λογότυπου FF από αυτή , για να μείνουμε απασχολημένοι άλλο λίγο. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Καπάκια θέλω η Φερράρι να μηνύσει την Πεζώ για τη χρήση του αριθμού 308 από την τελευταίαΔεν μπορεί... Και μου κάνει εντύπωση πώς δεν είχε συμβεί το αντίθετο.
Οι αριθμοί με 0 στη μέση είναι κατοχυρωμένοι από τν Peugeot. Γι αυτό και η Porsche 901 μετονομάστηκε αμέσως σε 911. -
Σωστά, η Πεζώ έπρεπε να μηνύσει τη Ferrari. Η οποία το έχει σύστημα να υποκλέπτει ονόματα. Και από την BMW πήρε το 328.
-
Δεν την παλεύουν οι βιομηχανίες. Σιγά μη μηνύσουν και τους Άραβες που εισήγαγαν τους αριθμούς αυτους...
Το όλο σύστημα με τα trademarks είναι εντελώς γελοίο! Θα έπρεπε να μπορούν να κατοχυρωθούν μόνο κύρια ονόματα (και βέβαια να μην μηνύονται όσοι τυγχάνουν να έχουν το ίδιο όνομα-επώνυμο-προσωνύμιο-τοπωνύμιο, αρκεί να μην προσπαθούν να επωφεληθούν εμπορικά από την φήμη του ξένου προϊόντος) και λέξεις που δεν υπήρχουν και επινοήθηκαν για ένα συγκεκριμένο προϊόν!
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Καπάκια θέλω η Φερράρι να μηνύσει την Πεζώ για τη χρήση του αριθμού 308 από την τελευταία
Δεν μπορεί... Και μου κάνει εντύπωση πώς δεν είχε συμβεί το αντίθετο.
Οι αριθμοί με 0 στη μέση είναι κατοχυρωμένοι από τν Peugeot. Γι αυτό και η Porsche 901 μετονομάστηκε αμέσως σε 911.Κατοχυρωμένο πώς το εννοείς? Επισήμως ή σαν... χρησικτησία?
Διάφορα νέα -Φεβρουάριος 2011