-
κάπου διάβασα ότι υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του με τη Renault που του επέτρεπε τέτοιες δραστηριότητες, διορθώστε με αν ξέρετε κάτι παραπάνω
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
κάπου διάβασα ότι υπήρχε όρος στο συμβόλαιό του με τη Renault που του επέτρεπε τέτοιες δραστηριότητες, διορθώστε με αν ξέρετε κάτι παραπάνωΈτσι λέγεται. Είμαι σίγουρος ότι ο Lopez θα χτυπάει το κεφάλι του τώρα που υπέγραψε με τέτοιον όρο...
Ας ελπίσουμε να σωθεί το χέρι του αν και σίγουρα θα έχει τόσες βίδες μέσα που δεν θα περνάει από τους ανιχνευτές στα αεροδρόμια οπότε δεν το βλέπω να επανέρχεται πλήρως.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν το πάμε έτσι, οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά οποιαδήποτε στιγμή. Άρα για να είναι ασφαλείς πρέπει να είναι μέσα σε κλουβιά και να βγαίνουν για να οδηγούν. Δεν πάει έτσι όμως. Και δεν είναι καθήκον τους να μην διακινδυνεύουν γιατί ακριβώς αυτό κάνουν όταν τρέχουν και στην F1.
Στην τελική δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε τώρα. Επιλογή του ήταν να κάνει αυτό που έκανε και καλά έκανε αλλιώς δεν θα ήταν ευχαριστημένος. Ποιοί είμαστε εμείς που θα κρίνουμε την επιλογή του?
Δε χρειάζεται να είναι σε κλουβιά, απλά να μην παίρνουν περιττά ρίσκα! Και φυσικά είναι καθήκον τους να μην διακινδυνεύουν σε άλλες δραστηριότητες πέραν της F1.
Επιλογή του ήταν και σίγουρα το μετάνιωσε, ειδικά αν κατέστρεψε την καριέρα του... Το σίγουρο είναι ότι δεν θα ξαναδούμε οδηγό F1 σε άλλους αγώνες από εδώ και πέρα.
Κοίτα, δεν ξέρουμε ποιά είναι τα καθήκοντά τους γιατί δεν ξέρουμε τί υπάρχει μέσα σε κάθε συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν θυμάστε αλλά η Renault δεν τον άφησε να τρέξει στο Monte γιατί δεν θα ήταν με Renault. Ούτε τώρα ήταν με Renault αλλά έτρεξε οπότε κάτι μου λέει ότι συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιό του.
Για το τελευταίο μην είσαι σίγουρος... Πιστεύω πως θα συνεχίσει να γίνεται αυτό. Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα είναι πάρα πολύ κρίμα αλλά συμβαίνουν. Έχουν ξανασυμβεί και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν.
Δεν θυμάμαι να το διάβασα πουθενά οπότε να πω πως τραυματίστηκε τόσο γιατί πέρασε μια μπαριέρα μέσα στο αυτοκίνητο! Με λίγα λόγια τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα..
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κατά την άποψή μου ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο ευθύνης έχει η Renault που τον άφησε να τρέξει.Ακούγεται πως ο υπάλληλος της Renault που ξέχασε ξεκλείδωτο το κλουβί του Kubica έχει ήδη απωληθεί και στα κλουβιά των υπολλοίπων οδηγών αλλάξανε τα λουκέτα.
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Δε νομίζω να είναι τόσο σίγουρος ο B.Senna....
Heidfeld, Luizzi και ΚΥΡΙΩΣ Hulkenberg καιροφυλαχτούν !!!Ποιος Χάιντφελντ και ποιος Λιουτσι; Πλακα κανουμε; Ειδικα αν εχουν καλό αμαξι, κατι μου λεει οτι την αποζημιωση θα την δωσουν αυτοι που τους στερησαν τον οδηγο. Δηλαδη τα ράλι
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Δε νομίζω να είναι τόσο σίγουρος ο B.Senna....
Heidfeld, Luizzi και ΚΥΡΙΩΣ Hulkenberg καιροφυλαχτούν !!!Ποιος Χάιντφελντ και ποιος Λιουτσι; Πλακα κανουμε; Ειδικα αν εχουν καλό αμαξι, κατι μου λεει οτι την αποζημιωση θα την δωσουν αυτοι που τους στερησαν τον οδηγο. Δηλαδη τα ράλι
Και κάτι μου λέει ότι θα έχουν καλό αμάξι. Όπως πρόπερσι την καινοτομία είχε η Brawn με τους διαχύτες και πέρσι η McLaren με το fduct φέτος την έχει η Renault με τις εξατμίσεις.
-
http://www.crash.net/f1/news/165804/1/r ... rance.html
Renault blocks Kubica Monte Carlo Rally appearance
Σε αυτο το ραλλυ γιατι δεν παρενεβη η ρενω?
εγω συμφωνω με τον Realzeus..Οταν εισαι επαγγελματιας οδηγος πρεπει να προφυλασεις τον εαυτο σου.
Οκ μπορεις να την παθεις οπουδηποτε..(πχ Γουεμπερ με το ποδηλατο)αλλα δεν πρεπει να προκαλεις και την τυχη σου.
Και ο Μοντογια εχασε καποιους αγωνες το 05 λογω του μοτο κροςς...(τεννις ειχε πει η ομαδα)Τεσπα ας ελπισουμε να τα καταφερει και να γινει καλα ο Πολωνος!!!
-
έχει και βίντεο το fabia
http://www.gocar.gr/news/races/4587,F1: ... ert_K.html
-
πολυ θελω να δω ενα incar να δω πως το εχασε
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Κατά την άποψή μου ΤΕΡΑΣΤΙΟ μερίδιο ευθύνης έχει η Renault που τον άφησε να τρέξει.
Ακούγεται πως ο υπάλληλος της Renault που ξέχασε ξεκλείδωτο το κλουβί του Kubica έχει ήδη απωληθεί και στα κλουβιά των υπολλοίπων οδηγών αλλάξανε τα λουκέτα.
Δεν είπαμε να τον κλείσουμε και σε κλουβί.
Ένα μήνα πριν την εκκίνηση του πρωταθλήματος δεν αφήνεις τον νούμερό 1 οδηγό σου να συμμετάσχει σε τέτοια extra curricula activity.
Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έσπασε ένα σήμερα.
Ας ελπίσουμε ότι ο άνθρωπος θα γίνει καλά σύντομα και δε θα τερματίσει τη καριέρα του έτσι άδοξα.
@cabala10 ...εγώ δε θα ήθελα. Το θεωρώ τραγικό.
-
καλα δεν λεω να δειξει τα παντα.. απλα μεχρι την στιγμη που χτυπησε την εκκλησια το μετα σαφως και κανεις δεν θελει να το δει..
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σε αυτο το ραλλυ γιατι δεν παρενεβη η ρενω?Γιατι το ραλι ηταν της πλακας και δεν θα ειχε δημοσιοτητα αν δε γινοταν αυτο που εγινε
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σε αυτο το ραλλυ γιατι δεν παρενεβη η ρενω?Γιατι το ραλι ηταν της πλακας και δεν θα ειχε δημοσιοτητα αν δε γινοταν αυτο που εγινε
Τι εννοείς; Ό,τι σε ένα ραλλυ της πλάκας δεν κινδυνεύεις ή ό,τι η RENAULT δεν γνώριζε;
-
Παίδες ο Ιταλός Δημοσιογράφος μιλά για ambutazione del braccio που μεταφράζεται σε αποκοπή του χεριού. Βλέποντας και τα μηνύματα του FB ...... κρίμα πολύ κρίμα..... Ποιο καλοκαίρι... Εδώ ο άνθρωπος κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος.....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Παίδες ο Ιταλός Δημοσιογράφος μιλά για ambutazione del braccio που μεταφράζεται σε αποκοπή του χεριού. Βλέποντας και τα μηνύματα του FB ...... κρίμα πολύ κρίμα..... Ποιο καλοκαίρι... Εδώ ο άνθρωπος κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος.....Ο Ιταλός δημοσιογράφος λέει βλακείες.
Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, αλλά λένε ότι αυτό αποκλείεται.
Κυκλοφορούν πολλές φήμες...ας περιμένουμε επίσημες πηγές.
-
Update:
Update 11: Μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη από δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport. Χειρουργική επέμβαση έγινε και στα δύο χέρια του Robert Kubica, που αμφότερα κινδύνευσαν με ακρωτηριασμό. Οι γιατροί τα έσωσαν και τα δύο και όπως είπαν το δεξί είναι «ζωντανό». Δεν θα χρειαστεί άλλες επεμβάσεις αλλά για να επανέλθει στη φυσιολογική του λειτουργία μπορεί να περάσει ακόμα και ένας χρόνος. Οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να πουν αν θα μπορέσει να οδηγήσει ξανά.
Η ιταλική εφημερίδα δημοσίευσε και δηλώσεις του συνοδηγού του Kubica, Jakub Gerber: «Κοίταζα τις σημειώσεις μου και δεν είδα ότι έχανε τον έλεγχο. Μόνο τη στιγμή της σύγκρουσης γύρισα και είδα τον Robert να κρατάει το χέρι του ενώ αμέσως μετά έχασε τις αισθήσεις του». Η δήλωση αυτή έρχεται σε αντίθεση με τη μέχρι τώρα πληροφόρηση, που έλεγε ότι ο Πολωνός δεν έχασε τις αισθήσεις του σε κανένα σημείο. Όπως καταλαβαίνετε, ακόμα δεν υπάρχει απόλυτη σαφήνεια για τα γεγονότα και καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί, μέχρι να έχουμε νεότερα από επίσημη πηγή.
-
το προβλημα της ρενο στο μοντε ηταν οτι ολος ο κοσμος θα τον εβλεπε σε ενα σκοντα, σε αυτο το ραλακι δεν θα υπηρχε σε κανονικες συνθηκες τετοιο θεμα
-
το προβλημα της ρενο στο μοντε ηταν οτι ολος ο κοσμος θα τον εβλεπε σε ενα σκοντα, σε αυτο το ραλακι δεν θα υπηρχε σε κανονικες συνθηκες τετοιο θεμαΚαι τελικά ο Kubica κατάφερε σε αυτό το άσημο ραλλυ να τον δει όλος ο πλανήτης...
-
... να οδηγα αγωνιστικο για τελευταια φορα γιατι απο οτι φαινεται εκοψε τενοντες και νευρα οποτε αντιο καριερα
-
... να οδηγα αγωνιστικο για τελευταια φορα γιατι απο οτι φαινεται εκοψε τενοντες και νευρα οποτε αντιο καριεραΣε μερικές ώρες θα έρθει η επίσημη ανακοίνωση από τη lrgp. Στο twitter είπαν ότι σε λίγο τελείωνει η εγχείρηση.
Ο γιατρός που τον εγχείρησε, είπε στον Ιταλικό τύπο ότι σε μιά εβδομάδα θα ξέρουν πως είναι το χέρι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Διάφορα νέα -Φεβρουάριος 2011