-
γεια σας..σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο αυτοκινητο,μικρο,οσο το δυνατον οικονομικο.εχω και ενα παλιο για αποσυρση κ με τις προσφορες που δινουν οι εταιρειες κ την αποσυρση πιστευω πως μπορω να παρω κατι αξιολογο σε αυτα τα λεφτα.μετα απο λιγο ψαξιμο εχω βρει το c3...το twingo..το corsa...και θελω να κοιταξω κ το mazda2,fiat punto,αν βγαινουν σε αυτα τα λεφτα.
ειναι καποιο αλλο που δεν εχω σκεφτει?δεν με νοιαζουν οι πορτες αν κ προτιμω 3...και δεν μου αρεσουν τα τριδημα k οι κορεατες. -
γεια σας..σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο αυτοκινητο,μικρο,οσο το δυνατον οικονομικο.εχω και ενα παλιο για αποσυρση κ με τις προσφορες που δινουν οι εταιρειες κ την αποσυρση πιστευω πως μπορω να παρω κατι αξιολογο σε αυτα τα λεφτα.μετα απο λιγο ψαξιμο εχω βρει το c3...το twingo..το corsa...και θελω να κοιταξω κ το mazda2,fiat punto,αν βγαινουν σε αυτα τα λεφτα.
ειναι καποιο αλλο που δεν εχω σκεφτει?δεν με νοιαζουν οι πορτες αν κ προτιμω 3...και δεν μου αρεσουν τα τριδημα k οι κορεατες. -
Μου φαινεται πως την καλυτερη προσφορα με μπονους αποσυρσης το δινει η Citroen και η Renault. Περισσοτερα θα σου πουν οι γαλλοφιλοι
-
ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΚΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΚΟΡΣΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ
-
Γιατί να μην εφαρμόζεται η απόσυρση ? Ερώτηση είναι, ενδιαφέρει και μένα κάποια στιγμή σε κανά μήνα από τώρα για αυτό ρωτάω...
-
Ο χρήστης maskoforos έγραψε:
ειναι καποιο αλλο που δεν εχω σκεφτει?δεν με νοιαζουν οι πορτες αν κ προτιμω 3...και δεν μου αρεσουν τα τριδημα k οι κορεατες.Με 10.000 ακόμα και με απόσυρση, για την κατηγορία που κοιτάς(C3 ,Punto) μπορείς να πάρεις μόνο βασικές εκδόσεις που θα είναι τελείως γυμνές από εξοπλισμό και με αδύναμους κινητήρες. Αφού το θες για πόλη, γνώμη μου να κοιτάξεις μία κατηγορία κάτω.
-
FIAT PANDA ME 100ps ή TWINGO 1.2 TCE νομιζω οτι πανε κατω απο 10000 με αποσυρση
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
FIAT PANDA ME 100ps ή TWINGO 1.2 TCE νομιζω οτι πανε κατω απο 10000 με αποσυρσηΑυτό εννοώ.Μιά κατηγορία κάτω.( Panda, Twingo, Aygo, i10 , Spark, Ka κτλ)
-
Υπάρχει και η ενδιάμεση κατηγορία, Daihatsu Sirion, Suzuki Swift που δεν είναι μικρά και δεν είναι και σούπερμίνι. Εννοώ αυτά που είναι γύρω στο 3,6 με 3,8μ σε μήκος.
-
ΤΙ ΠΑΛΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ;
-
Με 10.000 κοίτα καλύτερα κάτι mini και όχι supermini. Γιατί τα δεύτερα θα τα βρείς μόνο στις εντελώς φτωχές εκδόσεις, κι άμα. Renault Twingo και από εμένα.
-
Spark και με λεφτα στη τσεπη!
-
Σπαρκ θα ήταν και η δική μου επιλογή, αρκεί να σου αρέσει η εμφάνιση του... Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ για την ακρίβεια είναι το μοναδικό μίνι που θα με κέρδιζε αν με ενδιέφερε αυτή η κατηγορία...
-
-
θα ηθελα κατι που να ειναι value for money..δηλαδη αν ειναι δυνατον να παω μια κατηγορια πιο πανω απο τα σουπερμινι.
το c3 1.4 trend μου ειπαν 10200 τελικη τιμη με πινακιδες,τελη,ολα μεσα.για το twingo δεν εχω ρωτησει λεπτομερειες αλλα πιστευω θα παει κατω απο 10000 κ ειναι απο τις πρωτες μου επιλογες.το corsa στην εκδοση C'MON 3D 1.2 με την εκπτωση που λεει στο site βγαινει 10330,με την αποσυρση πιστευω θα κερδισω τουλαχιστο ενα χιλιαρικακι ακομα.για Peugeot δεν εχω κοιταξει ακομα αλλα θα με ενδιεφερε.οπως τα βλεπω παντως η πιο φτηνη κ τιμια επιλογη ισως ειναι το twingo.
ενα μαζντα 323 εχω τωρα μοντελο 92..μια χαρα δεν λεω,αλλα καιει τα @@του -
+1 στο twingo και από εμένα. Αν δεν σε ενοχλεί το 3θυρο αμάξωμα!
Αν πας μια κατηγορία πάνω δες Clio, fiesta! Πρέπει να πιάνουν τη τιμή που θέλεις.
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
FIAT PANDA ME 100psΑπλά ξέχνα το, δεν βγαίνει πια. Εκτός αν βρεθεί κάτι στοκ σε κάποιο τελωνείο...
Μέχρι την έλευση του καινούργιου, δεν έχει 100άρι. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
+1 στο twingo και από εμένα. Αν δεν σε ενοχλεί το 3θυρο αμάξωμα!Αν πας μια κατηγορία πάνω δες Clio, fiesta! Πρέπει να πιάνουν τη τιμή που θέλεις.
+1 για το twingo κι από εμένα που έχω το gt, αλλά ξεφεύγει στην τιμή. Δες το dynamic, αν σε παίρνει οικονομικά, αλλιώς το trend.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
FIAT PANDA ME 100ps
Απλά ξέχνα το, δεν βγαίνει πια. Εκτός αν βρεθεί κάτι στοκ σε κάποιο τελωνείο...
Μέχρι την έλευση του καινούργιου, δεν έχει 100άρι.Και όταν έβγαινε 10 χιλιάρικα έκανε σάμπως;
Αγορα αυτοκινητου στα 10000