-
Θα τα δω γιατί αλήθεια είναι ότι οι αναρτήσεις μου πέρυσι που είχα περάσει ΚΤΕΟ έδειχναν να είχαν άκομα πολύ ψωμί.
-
Service 4ετίας -Scross 1.4 allgrip- σε εξουσιοδ. Αθήνας (εκτός από τα κλασσικά,περιλαμβάνει κι αλλαγή μπουζί ιριδίου κόστους 100 ευρώ,τελική τιμή με έκπτωση 80,όπως γράψανε τουλάχιστον στην απόδειξη) = σύνολο 241 ευρώ.
-
Τα 141 ευρώ για το σέρβις είναι μια χαρά. Το μπουζί ιριδίου 100 ευρώ ακούγεται κάπως...πόσα μπουζί έχει; Το ένα κοστίζει 10 ευρώ.
-
Ζώντας στην Αθήνα κι έχοντας οδηγήσει άπειρες φορές στη Θεσσαλονίκη, θα συμφωνήσω με τους Θεσσαλονικείς. Η ένταση των μποτιλιαρισμάτων και η ταχύτητα της κίνησης σε αυτά είναι παρόμοια. Το μόνο που αλλάζει είναι οι αποστάσεις που είναι πολύ μεγαλύτερες στην Αθήνα.
Έχοντας ζήσει λίγο και στην Αθήνα τείνω να συμφωνήσω με την πολυ σημαντική υποσημείωση πως αν έχεις δουλειά μέρα που ανακοινώθηκε απεργία στα ΜΜΜ της Αττικής καλυτερα να αράξεις σπιτι η να χεις μαζί σου Αθηναίο που ξέρει τρόπους διαφυγής από στενά
-
Τα 141 ευρώ για το σέρβις είναι μια χαρά. Το μπουζί ιριδίου 100 ευρώ ακούγεται κάπως...πόσα μπουζί έχει; Το ένα κοστίζει 10 ευρώ.
Tέσσερα (αντί 25 ευρώ το ένα μου τα χρέωσε 20 Χ4=80 ευρώ. Είναι ΝGK ιριδίου).
-
Εντάξει 10 ευρώ τα βρίσκεις αυτά το ένα κλασικά στα χρέωσε 2.5 φορές πάνω και τελικά 2 φορές. Αλλά έτσι είναι οι χρεώσεις είναι διπλές στις αντιπροσωπείες.
-
Αλλάχθηκε η egr με καινούργια, επανήλθε το εργαλείο στο γκάζι του.Έβγαλε μαυρίλα τρομερή. Εντάξει, 225,000χλμ είναι πολλά να μην έχεις καθαρίσει egr.
-
H νεα που έβαλες ηταν από αποψη κατασκευής το ίδιο στιβαρή με την δική του? ποσο πήγε το βαλε βγαλε?
-
Τι ερώτηση είναι αυτή βρε Tkin?!
Meat and doria 88103 ο κωδικός της. Απλά η καινούργια έγραφε Meat and Doria- Dellorto ενώ η παλιά FPT- Dellorto. Από το ίδιο μαγαζί βγαίνουν και η μεν και η δε.
Γύρω στο κατοστάρικο βάλε βγάλε.Αν σου πω πόσο ζήτησαν αντιπροσωπεία θα λιποθυμήσεις.
Μαζί με την EGR καθαρίζεται και η πεταλούδα. Δεν τα ήξερα αυτά, έψαξα και έμαθα. Αν το ήξερα από τις 150,000χλμ θα την είχα καθαρίσει πριν μου βγάλει εικονίδιο στο ταμπλό.
-
Ναι δεν γνωρίζω αν είναι η ίδια βαλβίδα της μαμάς για αυτό ρωτάω.
Για πες πόσο σου ζητούσαν αντιπροσωπεία γιατί μερικοί λένε έλα μωρέ τι αντιπροσωπεία τι έξω το ΦΠΑ γλιτώνεις και δεν παίρνεις απόδειξη.
-
Ένα 700-άρι μου ζητούσαν, άστο(όχι θεσσαλονίκη).
Πολλοί μου είπαν να ταπώσω την egr ή/και να βγάλω το dpf.Με την ευκαιρία επέτρεψέ μου να γράψω κάτι:
Δε θέλω να περνάει η μαμά με το καρότσι της και να αναπνέει τα μονοξείδια του αζώτου που βγαίνουν από την εξάτμισή μου.Εχω κόλλημα με αυτό, τρελό. Πολλοί το πείραξαν το μοτέρ και αργότερα έβγαινε η μία ζημιά μετά την άλλη. Ο κατασκευαστής το έφτιαξε έτσι γιατί ξέρει ότι πρέπει να είναι έτσι. Πάνε μερικοί τα πειράζουν και μπαρουτιάζουν στις εθνικές οδούς.
Ο μαμάς ξέρει.
-
Καλα εννοειται δεν είμαστε ταριφες να βγάζουμε το dpf γιατι πανε 1-2-3 όλη μερα!!! βγες ενα περιφερειακό πήγαινε με 4η και 120 για 15 λεπτα κάθε 1000 χλμ και καθάρισες με το dpf.
Δεν είναι τρελό κόλλημα αυτό είναι το φυσιολογικό να μην θες να πειράζεις τόσο ζωτικές λειτουργίες του κινητήρα για να εχεις τάχα ...το κεφάλι σου ήσυχο...
δλδ ούτε 300 έξω , 700 στην αντιπροσωπεία...
η βαλβίδα είδες αν είναι σε δύσκολο σημειο για να βγει ή είναι εύκολα σχετικά προσβάσιμη?
-
Πολλοί μου είπαν να ταπώσω την egr ή/και να βγάλω το dpf.Με την ευκαιρία επέτρεψέ μου να γράψω κάτι:
Δε θέλω να περνάει η μαμά με το καρότσι της και να αναπνέει τα μονοξείδια του αζώτου που βγαίνουν από την εξάτμισή μου.Εχω κόλλημα με αυτό, τρελό.
Ο μαμάς ξέρει.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. Δεν είμαστε ουγκανοι όπως μερικοί. Πρέπει να έχουμε συνείδηση και λιγάκι, όχι να βγάζουμε ντουμάνια σαν ΜΑΛΑΚΕΣ.
Είναι αυτονόητο αυτό που λες αλλά θα σου πω ένα μπράβο έστω και για το αυτονόητο γιατί πολλοί συμπολίτες μας ΔΕΝ το κάνουν το αυτονόητο.
και γω έχω κόλλημα όπως κατάλαβες με αυτό.
Έλεος με τον κάθε μπουρτζόβλαχο μαλάκα που βγάζει ντουμάνια.
Αν δεν μπορείς να συντηρήσεις το αυτοκίνητο σου με καταλύτη, DPF και ότι χρειάζεται γιατί σου φαίνονται ακριβά ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ δεν φταίνε σε τίποτα οι συμπολίτες σου και συνάνθρωποι σου να αναπνέουν τον καρκίνο σου Νεοέλληνα βλάκα.
Συγνώμη για τις λέξεις που χρησιμοποιώ αλλά μου είναι ακατανόητο και ειδεχθής αυτό το πράγμα. αυτα και συγνώμη για την διακοπη της συζητησης σας
-
Μπραβο και στους τρεις.
Ειχα μπροστά μου σε ταξιδι kia Rio diesel 5ετιας. Λογικά είχε βγάλει το dpf. Το τι νοτυμανι έβγαζε δεν λέγεται... Πέρα δηαλδη και από την υγεία και την ευθύνη ως πολίτες, αισθητικά να βλέπεις έναν μπουρτσοβλαχο να βγάζει ντουμανια από πίσω σε προϊδεάζει για το τι άνθρωπος είναι. Ούτε να ακούσεις την δικαιολογία που θα χει δεν θες να ακούσεις
-
japanese1 wrote:
Δε θέλω να περνάει η μαμά με το καρότσι της και να αναπνέει τα μονοξείδια του αζώτου που βγαίνουν από την εξάτμισή μου.Εχω κόλλημα με αυτό, τρελό.
Ο μαμάς ξέρει.
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. Δεν είμαστε ουγκανοι όπως μερικοί. Πρέπει να έχουμε συνείδηση και λιγάκι, όχι να βγάζουμε ντουμάνια σαν ΜΑΛΑΚΕΣ.
Είναι αυτονόητο αυτό που λες αλλά θα σου πω ένα μπράβο έστω και για το αυτονόητο γιατί πολλοί συμπολίτες μας ΔΕΝ το κάνουν το αυτονόητο.
και γω έχω κόλλημα όπως κατάλαβες με αυτό.
Έλεος με τον κάθε μπουρτζόβλαχο μαλάκα που βγάζει ντουμάνια.
Αν δεν μπορείς να συντηρήσεις το αυτοκίνητο σου με καταλύτη, DPF και ότι χρειάζεται γιατί σου φαίνονται ακριβά ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ δεν φταίνε σε τίποτα οι συμπολίτες σου και συνάνθρωποι σου να αναπνέουν τον καρκίνο σου Νεοέλληνα βλάκα.
Συγνώμη για τις λέξεις που χρησιμοποιώ αλλά μου είναι ακατανόητο και ειδεχθής αυτό το πράγμα. αυτα και συγνώμη για την διακοπη της συζητησης σας
Δεν θα το έλεγα ποτέ έτσι, αλλά χαίρομαι που τα είπες έτσι, γιατί έτσι είναι!
-
Να δώ πότε θα ασχοληθεί σοβαρά η τροχαία με αυτούς..
-
.... Ας λειτουργήσουν σωστά τα ΚΤΕΟ και η τροχαία δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα .
-
.... Ας λειτουργήσουν σωστά τα ΚΤΕΟ και η τροχαία δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα .
Δεν νομίζω να γίνει ποτέ αυτό ειδικά όσο τα ΚΤΕΟ είναι ιδιωτικά. Ο ιδιώτης θέλει κέρδος, δηλαδή πελάτες.. Αν κάποιο ΚΤΕΟ αρχίσει και κόβει τότε ο κόσμος δεν θα πάει.. Οπως και ένας επιθεωρητής Iso θα κάνει τα στραβά μάτια σε κάτι γιατί εχει πάρει ενα σκασμο λεφτά, όπως ένα ιδιωτικό σχολείο δεν θα αφήσει ποτέ μαθητή στην ίδια τάξη και παρόλο που ειναι για 7 θα του βάλει ενα 14..
-
Καλησπερα σας.
Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος αντιμετωπισε προβλημα με την αναβαθμιση του λογισμικου σε scross.Συγκεκριμενα εχω ενα scross τελη του 2017 και φετος στο service μου εκαναν αναβαθμιση του λογισμικου.Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν λειτουργω τους χαρτες κατα την οδηγηση στην οθονη εχουν αυξηθει τα μαυρα πλαισια της οθονης ,πανω και κατω,με συνεπεια να εχει μειωθει η εμφανιση τουχαρτη πλοηγησης στην οθονη.Γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει ;
-
σδφ
SUZUKI SX4 SCROSS