-
Καλημερα σε ολους. ειμαι πολυ κοντα στην αποφαση να παρω ενα μεταχειρισμενο mustang ecoboost θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει μερικες πληροφοριες που θα ειναι χρησιμες πχ οδηγηκη συμπεριφορα, καυσιμα , τυχων προβληματα που μπορει να βγουν και θελει προσοχη κλπ...και γενικα να μου πειτε μια γνωμη αν αξιζει να παρω ενα μεταχειρισμενο τετοιο αυτοκινητο ...σαν προτιμηση πριν κανα 3 μηνο ειχα και ημουν ετοιμος να παρω το range rover evoque αλλα μετα μου εφυγε καπως .καμια συγκριση μεταξυ τους αλλα αυτοκινητα αλλες κατηγοριες .αυτα. περιμενω γνωμες και προτασεις ευχαριστω εκ των προτέρων σε οποιον βοηθησει!
-
Καλημερα σε ολους. ειμαι πολυ κοντα στην αποφαση να παρω ενα μεταχειρισμενο mustang ecoboost θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει μερικες πληροφοριες που θα ειναι χρησιμες πχ οδηγηκη συμπεριφορα, καυσιμα , τυχων προβληματα που μπορει να βγουν και θελει προσοχη κλπ...και γενικα να μου πειτε μια γνωμη αν αξιζει να παρω ενα μεταχειρισμενο τετοιο αυτοκινητο ...σαν προτιμηση πριν κανα 3 μηνο ειχα και ημουν ετοιμος να παρω το range rover evoque αλλα μετα μου εφυγε καπως .καμια συγκριση μεταξυ τους αλλα αυτοκινητα αλλες κατηγοριες .αυτα. περιμενω γνωμες και προτασεις ευχαριστω εκ των προτέρων σε οποιον βοηθησει!
-
Δεν θα βρείς κάποιον να σε βοηθήσει, αφού κανείς δεν έχει αυτό το αυτοκίνητο. Γενικά είναι πιο ισορροπημένο από το V8 (αν και ο V8 είναι σαφώς προτιμότερος για αυτό το αυτοκίνητο) λόγω μικρότερου βάρους μπροστά και λιγότερης ισχύς. Επίσης είναι 2.300cc, οπότε δεν είναι απαγορευτικό σε κυβικά. Τώρα κάτι άλλο δεν μπορούμε να σου πούμε, είναι αυτοκίνητο έρωτας, εαν σου αρέσει πάρτο!!
-
ευχαριστω για την απαντηση σου! εχεις ποιντ! η αληθεια ειναι θα ηθελα και την γνωμη καποιου που ειτε εχει ειτε εχει καποιον γνωστο να μου πει τη συμβιωση μαυτο ...γιατι οπως ειπα ημουν στο τσακ να παω να παρω το ροβερ και τη βλεπω τη μαστανγκ ημουν με την γυναικα και κανει μια τι ειναι αυτο και εκει κολλησα και εγω..
-
Μάλλον έχετε δίκιο που είπατε 'τι είναι αυτό'. Είναι σχεδόν έρωτας. Δεν την έχω οδηγήσει δυστυχώς και το ξέρω ότι δεν σε βοηθάω με το post μου, αλλά μ'αρέσει. Παρ'όλα αυτά θεωρώ ότι πρέπει να σου γράψω, ότι κατά τη γνώμη μου, η 'οδική αισθητική' της χώρας μας δεν του ταιριάζει παρά μόνο σε λίγα μέρη. Είμαστε πίσω δυστυχώς...
-
Δεν υπάρχει κανένας εδώ να το έχει.
ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ είναι φωτιά και λαύρα
Το V8 βεβαια είναι απλά αλλού αλλά και το διλιτρο είναι πολύ καλό
Το αν αξίζει εσυ το ξέρεις μονο
Για ζημιες βλάβες κτλ καλύτερα να δεις κανα forum κατόχων του εξωτερικού.
Εδώ Ελλάδα μπες αν θες στο FORDPERFORMANCE club στο facebook υπάρχει σίγουρα ενας κάτοχος ή 2 ακριβώς αυτού του αυτοκινήτου και μόνο εκείνοι μπορουν να σε κατατοπίσουν λίγο που το έχουν. (Ο ένας είναι Ελληνας και γραφει Ελληνικά αλλά είναι κάτοικος εξωτερικού δεν θυμαμαι χώρα), ο άλλος είναι εδώ Ελλάδα
πολύ σπεσιαλ αυτοκίνητο για να υπάρχουν πολλοί κάτοχοι στην Ελλάδα
πρεπει να υπάρχει και ένας τρίτος που έχει το ΘΗΡΙΟ το μεγάλο οχι το διλιτρο
εμείς εδώ έχουμε ποιο ταπεινα μοντέλα χαχαχαχαχαχαχα αλλά θα χαρούμε να μας γράφεις για το αν το πάρεις. Αν το πάρεις και δεν βάλεις φώτο να θαυμάσουμε όμως θα σε πετάξουμε έξω να ξέρεις
-
φιλε μου καλα εκανες και εγραψες και σε ευχαριστω ολες οι απαντησεις καλοδεχουμενες καλα για δρομους δν το συζητω αστο ειδικα εδω που ειμαι επαρχια οι μισοι δρομοι λακουβες αλλα εχει και κατι δρομους που λες να ειχα ενα σπορ αυτοκινητο τωρα εδω να γουσταρω πχ προς βουνα κλπ πολλες φορες παω με τη μηχανη ...οσο για την εμφανιση νομιζω ειναι απο τα πιο σεξυ αυτοκινητα που κυκλοφορουν.αυτο με εκανε να αποριψω το ροβερ βεβαια και το γκαζι.επισης και σε καταναλωση πιστευω δν εχουν τρελες διαφορες το ροβερ απο γνωστο μ που το εχεις φιλος τ καιει κανα 8ρι το μαστανγκ λενε το eco κοντα στα 9
-
χααχαχα φιλε για το μεγαλο δεν με βλεπω νομιζω οτι το ecoboost μου ειναι υπεραρκετο αν ειναι να παρω το μεγαλο θα αγορασω και ενα βενζιναδικο χααχαχ πρωτα ο θεος να βγει ο μηνας να μιλησω με λογιστη και βρηκα κανα 2 στην αθηνα ecoboost και να παρω θα ανεβασω φωτο εννοειται και ας μην ειναι το μεγαλο ετσι κ αλλιως μοιαζουν!
-
το ροβερ απο γνωστο μ που το εχεις φιλος τ καιει κανα 8ρι το μαστανγκ λενε το eco κοντα στα 9
Εγω έχω το PUMA το ST 1,5 ecoboost και σε ECO κάτω από 8,5 πρέπει να προσπαθήσω αρκετα ως πολύ για να πέσω που δεν το κάνω ποτε γιατι χάνει το νόημα του το αυτοκίνητο
Για mustung δεν έχω ιδέα ούτε για rover αλλά τα νούμερα που γράφεις μου φαίνονται αισιόδοξα, νομίζω ότι είναι μεγαλύτερα
Πάντως αν σε απασχολεί πολύ η κατανάλωση νομίζω δεν είναι αυτοκίνητα που λέμε οικονομικά, το αντίθετο. Το δικό μου το ίδιο δεν το λέω για απαξίωση απλά δεν τα παίρνεις αν σε νοιάζει πολύ η καταναλωση.
-
χααχαχα φιλε για το μεγαλο δεν με βλεπω νομιζω οτι το ecoboost μου ειναι υπεραρκετο αν ειναι να παρω το μεγαλο θα αγορασω και ενα βενζιναδικο χααχαχ πρωτα ο θεος να βγει ο μηνας να μιλησω με λογιστη και βρηκα κανα 2 στην αθηνα ecoboost και να παρω θα ανεβασω φωτο εννοειται και ας μην ειναι το μεγαλο ετσι κ αλλιως μοιαζουν!
κουκλα είναι και αυτό δεν συζητιέται, πανεμορφο αμαξι και όχι μονο
-
εχεις απολυτο δικιο..κοιταξε ειχα αυτοκινητα που εκαιγαν εχω αλλαξε 3 αυτοκινητα μεσα σαυτα ειχα κ ρχ8
και καταλαβαινεις δεν χρειαζεται να σου πω περισσοτερα αχαχαχ..τωρα για οικονομια φουλ δεν με ενδιαφερει απλα δεν θελω να καιει σαν ρχ8 που απο οτι καταλαβα με νορμαλ χρηση δεν φτανει εκει στα 15 κλπ ..τωρα 8 και 9 λιτρα δν ειναι κατι τραγικο ας ειναι και 10 μετα ξεφευγει
-
εχεις απολυτο δικιο..κοιταξε ειχα αυτοκινητα που εκαιγαν εχω αλλαξε 3 αυτοκινητα μεσα σαυτα ειχα κ ρχ8
και καταλαβαινεις δεν χρειαζεται να σου πω περισσοτερα αχαχαχ..τωρα για οικονομια φουλ δεν με ενδιαφερει απλα δεν θελω να καιει σαν ρχ8 που απο οτι καταλαβα με νορμαλ χρηση δεν φτανει εκει στα 15 κλπ ..τωρα 8 και 9 λιτρα δν ειναι κατι τραγικο ας ειναι και 10 μετα ξεφευγει
Δεν γνωρίζω ακριβώς και η καλύτερη συμβουλή που σου δίνω ειναι να πας εκει που σου έγραψα να ρωτήσεις τους κατόχους που θα ξέρουν να σε βοηθήσουν περισσότερο από τον καθένα μας
Παντως δεν το κόβω για κάτω από 10 σε νορμαλ χρήση πόσο μάλλον που τέτοια αυτοκίνητα σε προδιαθέτουν να μην τα πάς νορμαλ. είχες και ξέρεις δεν χρειάζεται να στα λέω.
-
ισχυει γιαυτο εχω εναν φοβο...αν και οσο εψαξα παντου λεει με νορμαλ χρηση ειναι εκει στα 9 ο αλλος πετυχε 4,8 λιτρα δεν ξερω πως τα καταφερε με μαστανγκ και εκανε ρεκορ χαχαχ.οσο για την σελιδα που λες δεν εχω facebook ..αλλα εχω μια λυση εχει ενας κοντα στα μερη μας ισως βρω τροπο να μιλησω μαζι του η με καποιον γνωστο του να μ πει δυο πραματα γιατι αυτος λειπει καιρο
-
Γυρω στα 10 καιει
Αλλά το ιδιο μοτερ που φοραει το Focus RS (σε λιγο πιο πιεσμενη εκδοση) ειχε θεματα. Νομιζω στην Mustang δεν εβγαλε προβληματα, αλλά δεν ειμαι σιγουρος, πρεπει να το ψαξεις. Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν πρεπει να το πειραξεις , γιατι μετα θα βγαλει σιγουρα
-
Ναι και απο οσα εχω ψαξει εκει κοντα παιζει στο 10ρικο κ 9 με νορμαλ οδηγηση...οχι για πειραγματα κλπ δεν παιζει τιποτα να γινει
-
Αν ψάξεις λίγο στα test νέων μοντέλων, εκεί στις 29/5 στο site της κ. Ισμήνης, θα βρεις αρκετά από αυτά που ρωτάς.
-
θα δω θα τσεκαρω και μετα που θα παω σπιτι
-
Το τερματισατε. Υπαρχουν τοσα που θα μπορουσαν να γινουν θεμα συζητησης για το αυτοκινητο και εσεις το ριξατε στην καταναλωση. Αν ασχοληθειτε με τη Λα φερραρι να μας ενημερωσετε για τα λιτρα του χωρου αποσκευων.
-
Το τερματισατε. Υπαρχουν τοσα που θα μπορουσαν να γινουν θεμα συζητησης για το αυτοκινητο και εσεις το ριξατε στην καταναλωση. Αν ασχοληθειτε με τη Λα φερραρι να μας ενημερωσετε για τα λιτρα του χωρου αποσκευων.
Συμφωνώ απόλυτα αλλά ο υποψηφιος αγοραστης το έθεσε. Εγω είπα από την αρχή ότι οταν παίρνεις τέτοιο αυτοκίνητο δεν σε ενδιαφέρει η καταλωση
-
Πλάκα πλάκα....
Εχει θεματακι...
γνωμες για αγορα ford mustang ecoboost