Αγαπητέ Tkin73, μην αφήνεις τις προσωπικές σου αντιπαλότητες να παρεισφρύουν στο θέμα τού ανθρώπου, ούτε να κάνεις κρίσεις για το άτομό μου. Επίσης, θα σε συμβούλευα να περιορίσεις τα γραφόμενά σου για ό,τι έχει μπαταρίες, γιατί γράφεις συνεχώς ανακρίβειες (στη συγκεκριμένη περίπτωση για αύξηση της κατανάλωσης σε υβριδικό που βρίσκεται ακόμα στην εγγύηση). Περιορίσου σε αυτά που γνωρίζεις καλύτερα.
Αυτό που περιγράφω είναι το πιθανότερο σενάριο να συμβεί (σε αντίθεση με άλλους, η δική μου γυάλινη σφαίρα έχει σπάσει) κι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι φίλος να κλαίει την μοίρα του, όταν θα πάει να το ξεφορτωθεί. Εγώ μιλώ ως παθών, αφού οι αγαπητές μας κυβερνήσεις αποφάσισαν να κυνηγήσουν τα πολλά κυβικά, να πολλαπλασιάσουν τα τέλη κυκλοφορίας, να υπερδιπλασιάσουν την τιμή τής βενζίνης, να εφαρμόσουν τον φόρο πολυτελείας. Εδώ βέβαια δε θα ευθύνονται οι ελληνικές κυβερνήσεις αλλά η παγκόσμια τάση για οικονομικότερα, αποδοτικότερα, οικολογικότερα οχήματα που ήδη εφαρμόζεται.
Όπως και να έχει, από τη μία είναι τα γούστα κι από την άλλη είναι η οικονομική πραγματικότητα. Και βέβαια, όπως έκανε και δικός μου ξάδερφος (αυτός που πουλούσε το Grand Vitara, για όσους έχουν καλή μνήμη και θυμόνται το σχετικό θέμα που είχα ανοίξει), αγόρασε το Tuscon (180άρι, αυτόματο, τετρακίνητο) γιατί αυτό του αγόρασε κι όταν του είπα τα παραπάνω, ήταν λαρτζ κι άνετος. Δεν αντιλέγω, υπάρχει πολύς κόσμος που έχει την οικονομική άνεση να αντιπαρέρχεται τέτοιους σκοπέλους.
Ο φίλος όμως, για να άνοιξε θέμα για να υπολογίσει το τελευταίο λίτρο κατανάλωσης, μάλλον τα υπολογίζει αλλιώς.