-
προβληματικός δεν βγήκε αυτός; ο τούρμπο δικύλινδρος;
Θα σας πω σε μερικές ακόμα χιλιάδες χιλιόμετρα.
-
Ο ήχος του είναι πολύ ωραίος. Θρόισμα μαζί με ταυτόχρονο ήχο από μοτοσυκλέτα. Μια εποχή είχα οδήγησει πολύ αυτόν τον κινητήρα στο panda και στο ypsilon που τα δοκίμαζα μήπως και πάρω κάνα τέτοιο. Λοιπόν στο ypsilon που είχε καλύτερη ηχομονωση όπου και βοηθούσε στα ταξίδια, εμένα μ αρεσε πάρα πολύ αυτός ο κινητηρας όσον αφορά τον ήχο του.
Καθε φορα που ξεκινούσα στα φανάρια ακουγόταν σαν εξατμιση από Cafe racer μοτοσικλέτα. Τέλειος ήχος
Άσε μας ρε γύρε, που σου αρέσει ο ήχος (πες μας και για την ποιότητα λειτουργίας, να μας αποτρελάνεις) του δικύλινδρου της Fiat! Άκου εκεί 'θρόισμα' η απόλυτη κακοφωνία σε αυτοκίνητο (στις μηχανές ισχύουν άλλα κριτήρια, εννοείται). Σαν ξεγάνωτος ντενεκές ακούγεται!
-
Και εμένα μου αρέσει ο ήχος του πάντως. Ιδιαίτερος και με χαρακτήρα.
Αποδεχόμενος τι είναι το συγκεκριμένο όχημα δεν θα με ενοχλούσε καθόλου.
Το σκέφτηκα σοβαρά για Panda Cross 4x4 με αυτόν, αλλά με κρατάει μόνο το γεγονός ότι το μοντέλο θέλει ανανέωση μετά από τόσα χρόνια...
-
Και εμένα μου αρέσει ο ήχος του πάντως. Ιδιαίτερος και με χαρακτήρα.
Αποδεχόμενος τι είναι το συγκεκριμένο όχημα δεν θα με ενοχλούσε καθόλου.
Το σκέφτηκα σοβαρά για Panda Cross 4x4 με αυτόν, αλλά με κρατάει μόνο το γεγονός ότι το μοντέλο θέλει ανανέωση μετά από τόσα χρόνια...
Όταν καίει cng είναι αρκετά πιο ήσυχος, αλλά ναι είναι τραχύς και θορυβώδης.
-
-
εχω που ειχα παντακι καποια χρονια στη δουλεια, βγηκε μαυρο σκυλι και καταπληκτικο αυτοκινητο. πραγματικα καταπληκτικο. σκορπισαν καμποσα, θυμαμαι ενα i116 την ιδια εποχη και ενα mondeo μαζι με τα φαου στα συνεργεια με αγαπη, και το 900αρακι ασπαστο μαζι με τη ντελτα. και ευχαριστο.
πηρε μαλιστα καποια στιγμη ο γατογιος ενα τετοιο αντικατασταση και επισης μου ελεγε ποσο καλο αμαξακι ειναι.
α, και το κορσα του εβγαλε τη πρωτη και μαλιστα βαρεια βλαβη... ερ κοντισιον καπουτ και δεν εχουν και ανταλλακτικο, τελος μηνα θα σιαχτει.
-
Το corsa stallantis δεν είναι πλέον; Χαλουν τα stellantis και τόσο νέα στην ηλικία ;;;
-
σε νικ τριμπ_λα ειναι...
-
Θα τους είχε μείνει το Α/Κ στην αποθήκη από αυτά της Οπελ...
-
Παιδιά κάτοχος τ panda cng εδώ κ κανα χρονο περίπου με 10000 χλμ, ξερεις κανεις τ κόστος πρώτου σέρβις και τι εργασίες κάνουν;
-
Fiat και service ? Απλά πήγαινε και ότι σου πούνε.. παίζει να βγάλεις και από πάνω..
-
Το πρώτο σερβίς είναι λάδια, φίλτρο.
Έχω πληρώσει από 95-125 €
Μην ξεχάσεις να ζητήσεις το λάδι που θα τους περισσέψει.
-
Σε αντιπροσωπεία τετοια τιμή;
-
Ναι
Αγορά supermini 2020