-
Για ασύρματο πρέπει να έχει wifi το αυτοκινητο
-
Ναι καλά. Πάτε παρκάρετε στο κέντρο να σας πω εγώ. Ούτε εγώ έχω βάλει τίποτα αλλά η ψυχή μου πιάνετε στο κέντρο
Τα συγκεκριμένα δεν προστατεύουν από ΤΙΠΟΤΑ! Απλά ο ιδιοκτήτης είναι αμφιβόλου ( η μάλλον σίγουρης αισθητικής αντίληψης)!
-
Σήμερα είπα μιας και ανοίξανε οι μετακινήσεις, να πάω βόλτα μέχρι Γιάννενα να περάσω και από peugeot να δω τι παίζει. Αυτοκίνητο έχει μπει σε γραμμή παραγωγής για μέσα στο Μάιο μέχρι τέλους Ιουνίου μου είπε θα το χεις στα χέρια σου(μακάρι αλλά δεν το βλέπω) υπάρχει πρόβλημα σε όλα τα μοντέλα με τον 3d πίνακα και θα υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις λόγω ελληψης τσιπ
-
Όταν έλεγες πων καθυστερεί αυτό φανταστικά,πως το πρόβλημα ήταν το 3d panel.
Δεν πειράζει αξίζει να περιμένεις είναι πολύ ωραίο.
-
Όχι Lap εμένα είναι η allure όχι η plus δεν έχω 3d. Βέβαια να πω την αμαρτία μου αν και είμαι χαμηλών τόνων είπα είναι η τελευταία ημερομηνία που περιμένω μετά δωστο αλλού.
Υ. Γ Εκεί που έπαθα πλάκα ήταν toyota ήταν το φορτηγο και κατέβαζε chr και yaris, είχε και ένα chr sport, εκεί βέβαια όταν είχα μιλήσει μου είχαν πει πως τα παραγγέλνουν έτσι σαν εταιρεία και μέσα σε μια βδομάδα φεύγουν.
-
υπάρχει πρόβλημα σε όλα τα μοντέλα με τον 3d πίνακα και θα υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις λόγω ελληψης τσιπ
To πρόβλημα είναι τεράστιο και παγκόσμιο!! Πάνω από $110 **δις **υπολογίζεται το κόστος (χασούρα) για την αυτοκινητοβιομηχανία συνολικά. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πρόβλημα από αυτό που νομίζουμε / έχουμε καταλάβει.
-
alex mix wrote:
υπάρχει πρόβλημα σε όλα τα μοντέλα με τον 3d πίνακα και θα υπάρξουν μεγάλες καθυστερήσεις λόγω ελληψης τσιπ
To πρόβλημα είναι τεράστιο και παγκόσμιο!! Πάνω από $110 **δις **υπολογίζεται το κόστος (χασούρα) για την αυτοκινητοβιομηχανία συνολικά. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πρόβλημα από αυτό που νομίζουμε / έχουμε καταλάβει.
Ναι έχεις δίκιο Φανή απλά ήθελα να τονίσω πως δεν ειναι μόνο στο 308 που λέγανε αλλά πλέον επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα μοντέλα.
-
Εγ έτσι ρώτησα για yaris μήπως και κάνω την αλλαγή, να δώσω το άλλο με λίγα χιλιόμετρα και να πρω το υβριδικο.... Μου είπαν άνω των 8 μηνών καθυστέρηση. Αχαχαχα.
Καλα λίγα λεφτάκια που μάζεψα θα τα ρίξω σε έπιπλα και σπίτι. Πάει το yaris, όνειρο ητανε. Να μην γκρινιάζει και η αγαπημένη μου.
-
Εγ έτσι ρώτησα για yaris μήπως και κάνω την αλλαγή, να δώσω το άλλο με λίγα χιλιόμετρα και να πρω το υβριδικο.... Μου είπαν άνω των 8 μηνών καθυστέρηση. Αχαχαχα.
Καλα λίγα λεφτάκια που μάζεψα θα τα ρίξω σε έπιπλα και σπίτι. Πάει το yaris, όνειρο ητανε. Να μην γκρινιάζει και η αγαπημένη μου.
Περίμενε λίγα χρονάκια και θα πας σε ηλεκτρικό
-
Χαμός παιδιά από 2008 είδα πάρα πολλά το Σ/Κ που μας πέρασε στις βόλτες Καβάλα-Ξάνθη. ληζινγκ ξελίζηνγκ λέτε να γίνει σούπα όπως τo κασκαι; Active ή allure μόνο οι γνώστες θα ξεχωρίζουν όλοι οι άλλοι θα λένε κι άλλο 2008 όπως με το κασκαι ήξερε όλος ο κόσμος αν είναι energy ή accenta;
-
Και εγώ έχω δει αρκετά. Αρτα πάντως έχω δει 2 λευκά απλό active, ένα μαύρο active, 2ανθρακι active, ένα άσπρο με μαύρη οροφή, ένα κόκκινο allure και ελπίζω να είμαι και γω σύντομα με μαύρο allure, parikon ή δουβλι τα καθίσματα που έχουν αυτό το ψευτοδερμα με τι τα καθαρίζετε γενικά τι περιποιηση θέλουν και τι χρησιμοποιήστε thanks
-
Και εγώ έχω δει αρκετά. Αρτα πάντως έχω δει 2 λευκά απλό active, ένα μαύρο active, 2ανθρακι active, ένα άσπρο με μαύρη οροφή, ένα κόκκινο allure και ελπίζω να είμαι και γω σύντομα με μαύρο allure, parikon ή δουβλι τα καθίσματα που έχουν αυτό το ψευτοδερμα με τι τα καθαρίζετε γενικά τι περιποιηση θέλουν και τι χρησιμοποιήστε thanks
Με κρέμα για δέρματα της autofinesse όπως τιμόνι λεβιέ κτλ
-
Με τίποτα! Τα καθαρίζουν εκεί που τα πάω! Σιγά μην καθαρίσω και εσωτερικό, 10€ παίρνουν και στο καθαρίζουν όλο.
Το αυτοκίνητο είναι 1ο σε πωλήσεις SUV και περίπου το 1/2 αυτοκίνητα που πωλούνται είναι SUV, φυσικά και θα το βλέπεις παντού. Εδώ στις περιοχές μου ΚΑΙ Αθήνα ΚΑΙ επαρχία είναι τόσα πολλά που ποια δεν τα μετράω ('ένα πέρλα, ένα άσπρο, ένα κόκκινο' που έλεγα πριν κάτι μήνες), είναι πλέον τόσα πολλά που έχω χάσει τη μπάλα, εκτός από κάποια συγκεκριμένα που ξέρω που παρκάρουν.
Επαρχία που είχα πάει πριν κάτι εβδομάδες είδα τόσα πολλά που ούτε ξέρω επίσης. Πριν μερικούς μήνες 2-3 έβλεπα στάνταρ και χαιρετιομασταν κι' όλας.
Τι σημασία είναι ποια έκδοση είναι;! Τα αυτοκίνητα είναι τελείως προσωπικές/οικογενειακές υποθέσεις, τα παίρνεις για να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη/καλύτερη.
-
alex mix wrote:
Με τίποτα! Τα καθαρίζουν εκεί που τα πάω! Σιγά μην καθαρίσω και εσωτερικό, 10€ παίρνουν και στο καθαρίζουν όλο.
Το αυτοκίνητο είναι 1ο σε πωλήσεις SUV και περίπου το 1/2 αυτοκίνητα που πωλούνται είναι SUV, φυσικά και θα το βλέπεις παντού. Εδώ στις περιοχές μου ΚΑΙ Αθήνα ΚΑΙ επαρχία είναι τόσα πολλά που ποια δεν τα μετράω ('ένα πέρλα, ένα άσπρο, ένα κόκκινο' που έλεγα πριν κάτι μήνες), είναι πλέον τόσα πολλά που έχω χάσει τη μπάλα, εκτός από κάποια συγκεκριμένα που ξέρω που παρκάρουν.
Επαρχία που είχα πάει πριν κάτι εβδομάδες είδα τόσα πολλά που ούτε ξέρω επίσης. Πριν μερικούς μήνες 2-3 έβλεπα στάνταρ και χαιρετιομασταν κι' όλας.
Τι σημασία είναι ποια έκδοση είναι;! Τα αυτοκίνητα είναι τελείως προσωπικές/οικογενειακές υποθέσεις, τα παίρνεις για να κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη/καλύτερη.
Βρε καλώς τον. Άργησες? Δεν με έχεις μαθημενοι έτσι. Χάχα πλάκα κανω
Συμφωνώ μαζί σου πως ο καθένας θα πάρει αυτό που θέλει μπορεί αντέχει. Απλά όταν είσαι στην αναμονή και έχεις αυτόν τον ενθουσιασμό εε αν δεις κάποιο στο δρόμο θα κοιτάξεις και ποια έκδοση είναι.
Υ. Γ Πείτε με ανώμαλο, αλλά περισσότερο τα κοίταω (το κάνω με ολα τα αυτοκίνητα) να δω πως είναι στην καθημερινότητα χωρίς τα φώτα της αντιπροσωπείας, πως είναι βρωμικα κτλ
-
Καλημερα σε ολους..εχω ενα διλλημα..εχω αποφασισει να παρω το 2008 GT που θα μου βγει στα 27,500 με την εκπτωση του αντιπροσωπου σε λευκο περλα και το μονο διλλημα μου ειναι ο κινητηρας...
Εχω σκοπο να το κρατησω πολλα χρονια για αρχη.ειμαστε 4μελης οικογενεια και δεν μπορω να αποφασισω αν πρεπει να παω σε πετρελαιο 1.5 110ps μχνκ η σε βενζινη 130ps μχν.
Απο χιλιομετρα κυριως μεσα στην πολη και το σκ στο χωριο στους δικους μου καμια βολτα(35 χιλ συνολο) η καμια θαλασσα τωρα το καλοκαιρι(60 χλμ συνολο) και καμια βολτα στην πεθερα μια φορα το διμηνο περιπου(κομοτηνη-καβαλα).ποιος κινητηρας θα κρατησει καλυτερη μεταπωλητικη αξια και ποιος πιστευετε οτι ταιριαζει περισσοτερο στις αναγκες μου..Να ενημερωσω οτι ειμαι κατοχος Opel astra H βενζινης απο το 2011 μεχρι τωρα οπου ηρθε η ωρα να παρω κατι καινουριο.κατεληξα στο GT και οχι στο allure η active γιατι με τρελαινουν κυριως τα φωτα του και το σαλονι με τον ατμοσφαιρικο φωτισμο και ολα αυτα τα εξτρα που εχει.κ γενικα επειδη το φτωχο πλην τιμιο μου οπελακι ηταν βασικη εκδοση οταν το πηρα μεταχειρισμενο και ειπα στον εαυτο μου οτι το επομενο αυτοκινητο μου θα ειναι φουλ εξτρα στην καλυτερη εκδοση.
Επισης σκεφτομαι να προσθεσω και πανοραμα.πιστευετε αξιζει τα λεφτα του σαν εξτρα? θα ειναι ομορφο?η αντιπροσωπεια μου ειπε οτι αν το παραγγειλουμε τωρα να το περιμενω περιπου σεπτεμβριο να το παραλαβω.
-
Καλημερα σε ολους..εχω ενα διλλημα..εχω αποφασισει να παρω το 2008 GT που θα μου βγει στα 27,500 με την εκπτωση του αντιπροσωπου σε λευκο περλα και το μονο διλλημα μου ειναι ο κινητηρας...
Εχω σκοπο να το κρατησω πολλα χρονια για αρχη.ειμαστε 4μελης οικογενεια και δεν μπορω να αποφασισω αν πρεπει να παω σε πετρελαιο 1.5 110ps μχνκ η σε βενζινη 130ps μχν.
Απο χιλιομετρα κυριως μεσα στην πολη και το σκ στο χωριο στους δικους μου καμια βολτα(35 χιλ συνολο) η καμια θαλασσα τωρα το καλοκαιρι(60 χλμ συνολο) και καμια βολτα στην πεθερα μια φορα το διμηνο περιπου(κομοτηνη-καβαλα).ποιος κινητηρας θα κρατησει καλυτερη μεταπωλητικη αξια και ποιος πιστευετε οτι ταιριαζει περισσοτερο στις αναγκες μου..Να ενημερωσω οτι ειμαι κατοχος Opel astra H βενζινης απο το 2011 μεχρι τωρα οπου ηρθε η ωρα να παρω κατι καινουριο.κατεληξα στο GT και οχι στο allure η active γιατι με τρελαινουν κυριως τα φωτα του και το σαλονι με τον ατμοσφαιρικο φωτισμο και ολα αυτα τα εξτρα που εχει.κ γενικα επειδη το φτωχο πλην τιμιο μου οπελακι ηταν βασικη εκδοση οταν το πηρα μεταχειρισμενο και ειπα στον εαυτο μου οτι το επομενο αυτοκινητο μου θα ειναι φουλ εξτρα στην καλυτερη εκδοση.
Επισης σκεφτομαι να προσθεσω και πανοραμα.πιστευετε αξιζει τα λεφτα του σαν εξτρα? θα ειναι ομορφο?η αντιπροσωπεια μου ειπε οτι αν το παραγγειλουμε τωρα να το περιμενω περιπου σεπτεμβριο να το παραλαβω.
Καλημέρα φίλε μου και οι δύο κινητήρες είναι πολύ καλοί, το θέμα είναι εσύ πόσα χλμ κάνεις συνολο τον χρόνο. Εγώ π.χ κάνω 22 με 25 χιλιάδες το χρόνο και είμαι επαρχία γιαυτό πήρα diesel αν έκανα 15 θα έπαιρνα βενζινη.Μεταπωλητικη αξία το μοντέλο είναι καινούργιο δεν έχουμε εικόνα.
-
Γιατί στα 15.000 δεν συμφέρει το πετρέλαιο; Το ακούω συχνά αυτό το επιχείρημα, αλλά δεν έχω καταλάβει τη λογική του.
Αφού η τιμή είναι ίδια, ότι λιγότερο πληρώνει σε καύσιμο μένει στην τσέπη, και στις 2 περιπτώσεις 27.500 θα δώσει για το αυτοκίνητο, οπότε δεν υπάρχει διαφορά. Στα 15.000χλμ άνετα είναι -500€ το χρόνο σε καύσιμα.
Για εμένα διαλέγεις επιδόσεις vs οικονομία, πιστεύω ο 110 diesel είναι επαρκεστατος, απλά ο 130 βενζίνης είναι μέχρι και γρήγορος, και πολλοί θα προτιμήσουν τις απόλυτες επιδόσεις.
Το καλύτερο θα ήταν να τα οδηγήσει και να δει.
-
Το ηλεκτρικό.
-
Να τα οδηγήσεις και τα 2 να αποφασίσεις ποιο σου αρέσει περισσότερο. Γιατί εδώ ο καθένας θα σου πει την προσωπική του άποψη. Για παράδειγμα εγώ δεν θα το αγόραζα (ειδικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο) με χειροκίνητο κιβώτιο, μόνο με αυτόματο. Και πιστεύω ότι σε 5-7 χρόνια το αυτόματο θα πουληθεί πολύ πιο εύκολα. Οπότε η επιλογή μου θα ήταν βενζίνη αυτόματο με την πανοραμική ηλιοροφή.
-
Για μένα αυτόματο και τα 130 άλογα. Οι διπλές απολήξεις πίσω ταιριάζουν πάρα πολύ στη GT έκδοση.Και αν το πάρεις και έρθεις Καβάλα στην πεθερά σε περιμένω να το δω.Έχω δει πολλά αλλά με τις 3 νυχιές ακόμη κανένα.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)