-
Καλησπέρα , σήμερα είχα ενημέρωση ότι ήρθε το αυτοκίνητο Ελλάδα (st line x 182 hp automatic) στο τελωνείο , η παραγγελία είχε γίνει περίπου 20 Δεκεμβρίου, οπότε είναι θέμα ημερών πλέον για να παραλάβω.
Ίδια ενημέρωση, ίδιο μοντέλο και εγώ με παραγγελία από 22 Ιανουαρίου,έφτασε σήμερα.
Μάλλον όλα μαζί παρέα αποφάσισαν να μας έρθουν!!!
-
Όντως θαύμα! Μόλις γύρισα από τη Φορντ και ο φίλος πωλητής στη συζήτηση πάνω μου είπε ότι τα επόμενα θα έρθουν σε 7 μήνες λόγω έλλειψης τσιπ. Με το καλό!
-
Καλώς να το δεχτείς!
Το ότι θα παραλάβεις αμάξι επί παραγγελία σε 4 μήνες με αυτά που συμβαίνουν στην Φορντ θεωρείται ως θαύμα για εμένα!
Μάλλον επειδή ακούς μόνο για τις καθυστερήσεις.
-
Μπράβο παιδιά , καλορίζικα και καλοτάξιδα !!
-
Ε καλά ότι συνήθως ακούμε μόνο τις καθυστερήσεις γιατί αυτές 'φωνάζουν ' πάντα ισχύει . Αλλά μιλάμε για παραδόσεις επί παραγγελία.
Δλδ υπάρχουν επί παραγγελία φοκους που παραδίδονται κάτω από 2.5-3 μήνες;
-
Όχι 3 μήνες είναι η αναμονή υπό νορμάλ συνθήκες. Και είναι ένα απόλυτα λογικό νούμερο για ειδική παραγγελία.
-
Όντως θαύμα! Μόλις γύρισα από τη Φορντ και ο φίλος πωλητής στη συζήτηση πάνω μου είπε ότι τα επόμενα θα έρθουν σε 7 μήνες λόγω έλλειψης τσιπ. Με το καλό!
Ακούμε και αυτά βέβαια.
-
Θυμιστε μου το βαγκον ακτιβ διατηρεί τους πολλαπλους ?
-
Όλα τα wagon ανεξάρτητα έκδοσης έχουν πολλαπλούς πίσω.
-
Για χαρά και πάλι.τι γνώμη έχετε για το st line x 1.5 182 auto.μου το έκαναν προσφορά τελική τιμή 27.000 με μεταλλικό χρώμα πως ακούγεται? .το αυτόματο σαζμαν 8αρι το έχει κάποιος να μου πει τη γνώμη του?
-
Αμαξαρα είναι το αυτόματο πολύ καλό αν και σε αυτή την εκτέλεση κάπου κρατάει πίσω το αμάξι σε επιδόσεις.
Όταν λες σου έκαναν το αμάξι προσφορά 27000 εννοείς ότι σου έκοψαν κάτι ; Μιλάμε για ετοιμοπαραδοτο ή παραγγελία;
-
Καλημέρα. Καλή τιμή πιστεύω , αλλά για πες μας λίγο αναλυτικά την προσφορά. Απλά να έχεις το νου σου αν είναι παραγγελία, μάθε τι παίζει με τους χρόνους παράδοσης, γιατί σίγουρα στα MHEV πάει για τέλος 2021 , αρχές 2022 !!!!!
-
Η παράδοση είναι το ίδιο γύρω στους 9 μήνες.αλλα αν περιμένω μέχρι τότε χωρίς να το παραγγείλω περιμένοντας το facelift ίσως χαθεί το 1%στη χρηματοδότηση και τα 8 χρόνια εγγύηση.καξ προφανώς να είναι και ποιο ακριβό το καινούργιο
-
Ναι για πες εχεις βαλει τιποτα παραπανω εκτος απο αυτα που ερχεται το αυτοκινητο, γιατι αλλη τιμη δινει η διαμορφωση και αλλη τιμη δινει ο καταλογος της ford
-
Οχι μόνο το χρώμα magnetic τίποτα άλλο
-
Καλησπέρα
Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με το wifi in the car της Vodafone? Και πως συνδέεσαι με wifi του αυτοκινήτου. Στους χάρτες έχω live απεικόνιση της κίνησης. Όποιος γνωρίζει κάτι....
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.
Μια ερώτηση έχω μιας και εντός των ημερών θα παραλάβω το ST Line X 1.5 182ps.
Γνωρίζει κάποιος πόσα είναι τα κυβικά και πόσοι είναι οι φορολογήσιμοι ίπποι ή δεν είναι στάνταρ αυτό και εξαρτάται από την κάθε κατασκευή ξεχωριστά;
-
Γνωρίζει κάποιος πόσα είναι τα κυβικά και πόσοι είναι οι φορολογήσιμοι ίπποι ή δεν είναι στάνταρ αυτό και εξαρτάται από την κάθε κατασκευή ξεχωριστά;
Με το καλό να παραλάβεις!
Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου!! Τι εννοείς? Τα κυβικά είναι 1.500, στάνταρ είναι. Σε αυτά τα κυβικά οι φορολογήσιμοι ίπποι είναι 10.
-
linos1985 wrote:
Με το καλό να παραλάβεις!
Δεν κατάλαβα την ερώτησή σου!! Τι εννοείς? Τα κυβικά είναι 1.500, στάνταρ είναι. Σε αυτά τα κυβικά οι φορολογήσιμοι ίπποι είναι 10.
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Αν είναι 1500 τότε ο φορ. ίπποι είναι 11 αν όμως είναι 1499 και κάτω τότε είναι 10. Για αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος, αλλιώς μόνο όταν βγει η άδεια γίνεται γνωστό 100%;
-
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Αν είναι 1500 τότε ο φορ. ίπποι είναι 11 αν όμως είναι 1499 και κάτω τότε είναι 10. Για αυτό ρωτάω αν ξέρει κάποιος, αλλιώς μόνο όταν βγει η άδεια γίνεται γνωστό 100%;
Εεε ναι προφανώς και αλλάζει, αλλά ελάχιστα 1.500αρια είναι πάνω από 1.500, το 99% είναι 1.4ΧΧ και το Φόκους είναι 1.497cc. Οπότε είναι 10 φορολογήσιμους ίππους (όχι ότι αλλάζει κάτι σημαντικά).
Ford Focus MK4