-
Τι παίζει με αυτά τα υγειονομικά των νοσοκομείων οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα, περνούν με κόκκινο, παραβιάζουν ολόκληρο τον ΚΟΚ, ουρλιάζουν συνέχεια με τις σειρήνες ακόμα και στο μποτιλιάρισμα απαιτώντας να τους ανοίξουν δρόμο, αυτά δολοφονικά θα έπρεπε να τα λένε καλύτερα. Τα πιο επικίνδυνα για ατύχημα με διαφορά, μου θυμίζει τα μέτρα για τον κορονοιό που δήθεν σε σώζουν αλλά οδηγούν σε θάνατο από άλλες αιτίες.
-
Ποια είναι τα μέτρα από κορονοϊό που σε οδηγούν στο θάνατο;
-
Ποια είναι τα μέτρα από κορονοϊό που σε οδηγούν στο θάνατο;
Οικονομικά και πείνα.
-
Δε ντρέπονται τα γαϊδούρια οι οδηγοί των ασθενοφόρων να θέλουν να σώσουν τη ζωή μας;
-
Όμως στη γειτονιά μου άλλαξε η φορά της μονοδρόμησης σε δυο στενά πριν δύο χρόνια. Αλλά τα απορριματοφόρα πηγαίνουν εδώ και δύο χρόνια ανάποδα και στα δύο. Λες και δεν θα μπορούσαν να μαζεύουν τα σκουπίδια με ανάποδη φορά!
-
https://www.neakriti.gr/article/kriti/1598487/irakleio-nekros-16hronos-se-thanatiforo-trohaio/
Δεν θα κκάτσω να πω για το ποιος φταίει αν και νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε. 'Θα αναπαράγω μόνο τα λόγια του Ιαβέρη που μιλάει για γενοκτονία στους ελληνικούς δρόμους. Δεν είναι απλά ότι σκοτώνεται ένας νέος άνθρωπος. Είναι ότι χάνονται μαζί μ αυτόν και τα παιδιά που δεν θα γεννηθούν από αυτό το παιδί και ορίστε ένας από τους λόγους που ο πληθυσμός μας μειώνεται....
-
Κρίμα για το θάνατο νέου ανθρώπου. Πάντως 16 χρονών δεν οδηγείς , πόσο μάλλον ενα φορτηγό!
Πιο αποτελεσματικοι έλεγχοι πρέπει να γίνονται στη Κρήτη όπως και αλλού για αποτροπή τέτοιων δυσάρεστων δυστυχημάτων.
-
Διαβάστε την παρακάτω είδηση και απόφαση του δικαστηρίου. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ο οδηγός ταξί ήταν πολύ πάνω από το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ και με υπερβολική ταχύτητα για τα δεδομένα του δρόμου (το αν φορούσε ζώνη δεν διευκρινίζεται). Παρ' όλα αυτά καθώς η συντήρηση των στηθαίων στην νέα ΕΟ Αθηνών - Λαμίας κρίθηκε ανεπαρκής και μείζονος σημασίας για την επέλευση του θανάσιμου τραυματισμού αποζημιώθηκε από το ελληνικό δημόσιο.
Υ.Γ. δηλαδή αν στην στροφή που πέθανε ο Παντελίδης υπήρχε πλημμελής συντήρηση των στηθαίων θα πλήρωνε πάλι το ελληνικό δημόσιο ;
-
Είχαν κοπεί από προηγούμενη σύγκρουση,ήταν αβαφτα,δεν είχαν γραφιτι;κλπ.
Χωρίς πλάκα το αποτέλεσμα είναι ότι χαρζτηλικωσαμε γερα ένα δικηγόρο από τους φόρους που πληρώνουμε.
Εις υγειαν των κοροϊδων!
-
Και πήγαινε λέει στην Εθνική με 120, ενώ το όριο ήταν 80. Μάλιστα, Εθνική μέ όριο 80. Ειλικρινά, τηρεί κανένας από σας τα 80 στην Εθνική; Εγώ το έκανα στα τούνελ, μέχρι που μια νταλίκα αποφάσισε να με προσπεράσει (με 90) μέσα στο τούνελ. Από τότε με 100, να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
-
Niva vs Megane mk1: 1-0
Και απο οσα διαβασα τωρα, πεθανε η 25 χρονη & ειναι σοβαρα το 2,5 ετων παιδακι της...
Εικαζω οτι τα 4 ατομα επεβαιναν στο Μεγκαν, το οποιο ειχε σχετικα καλη παθητικη ασφαλεια για τη εποχη του, σαφως καλυτερη απο το Νιβα σε συγκρουση σε σταθερο σημειο, αλλα οχι και μεταξυ τους. Εαν το τσακισε ετσι το Νιβα (εκτος κι αν δε φορουσαν ζωνες ή το παιδι δεν ηταν σε ειδικο καθισμα), αναρωτιεμαι εαν τελικα ενα ψηλο οχημα (οσο παλιο κι αν ειναι) θα προξενησει μεγαλυτερη ζημια (και τραυματισμους) σε ενα κομπακτ οχημα. Δε γνωριζω βεβαια ποσο σοβαρα ειναι κι ο οδηγος του Νιβα, παρολο που φαινεται να εχει μικροτερη ζημια (ισως ολη η ενεργεια της συγκρουσης πηγε στο θαλαμο επιβατων, με οδυνηρες συνεπειες).
Με τον παραπανω συλλογισμο, με τα τωρινα δεδομενα, μηπως τελικα ενα συγχρονο SUV (λογω υψους) ειναι πιο ασφαλες απο ενα συγχρονο κομπακτ οχημα στη μεταξυ τους συγκρουση, παρολο που και τα 2 μπορει να ειναι αψογα 5αστερα στη συγκρουση σε σταθερο σημείο; Αυτο μιας κι εχει γεμισει ο τοπος απο SUV, οπότε υπαρχει μεγαλυτερη πλεον πιθανοτητα να συγκρουστει κανεις με κατι τετοιο, σε σχεση με μερικα χρονια πριν.
Μπορει να εχει συζητηθει στο παρελθον το παραπανω, βεβαια, απλα δεν το εντοπισα καπου.
-
Σίγουρα ένα ψηλό θα είναι ασφαλέστερο από ένα χαμηλό. Παλιότερα, η Ford είχε τρακάρει δύο ίδια Mondeo μεταξύ τους, μόνο που στο ένα είχε βάλει ελατήρια χαμηλώματος κατά 3 πόντους. Αυτή η μικρή διαφορά είχε ως αποτέλεσμα να μη φορτιστούν σωστά και να μην απορροφήσουν το ζόρι οι ζώνες παραμόρφωσης. Έτσι, το χαμηλωμένο Mondeo κατέγραψε αισθητά μεγαλύτερη καταπόνηση στους επιβάτες του. Πάντως, η φωτογραφία με το Niva σχεδόν ανέπαφο είναι σοκαριστική. Βέβαια, το ανέπαφο δε σημαίνει αναγκαστικά κι ασφαλέστερο. Πλαίσιο τύπου σκάλας κι όλη η ενέργεια της πρόσκρουσης μεταφέρεται στους επιβάτες, αντί να παραμορφωθεί το αμάξωμα και να την απορροφήσει.
Ο Θεός να αναπαύσει την 25χρονη.
-
Πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγραψες, Dimsabas, για τα 2 Mondeo & τη μεταξύ τους σύγκρουση. Γι'αυτό & το ύψος ίσως σημαίνει & κάπως καλύτερη παθητική ασφάλεια πλέον (αλλά όχι & ενεργητική, σε σχέση με τα κόμπακτ, αν & μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις, όπου ένα SUV συμπεριφέρεται στο δρόμο καλύτερα από ένα χαμηλότερο όχημα).
Όπως έγραψα & στο αρχικό μου ποστ, συμφωνώ ότι το Niva, αν & φαίνεται να έχει πολύ μικρότερη ζημιά εξωτερικά, ίσως τελικά δεν προστάτεψε τον οδηγό του, λόγω μεταφοράς της ενέργειας στην καμπίνα (σε κάποια φωτό διέκρινα στραβωμένο το τιμόνι, το οποίο φυσικά δε φέρει καν αερόσακο).
Πάντως, κρίμα μεγάλο για το τροχαίο αυτό (όπως & για κάθε άλλο). Με τρομάζει κάθε φορά που σκέφτομαι ότι δυνητικά μπορεί να συμβεί στον καθένα που κινείται κανονικά & δε φταίει σε τίποτα, εξαιτίας απώλειας ελέγχου του απέναντι.
-
Εγώ απορώ σε μετωπική σε τόσο στενό δρόμο πώς γίνεται να τρακάρεις από τη μεριά του συνοδηγού. Αυτό μου λέει ότι το αυτοκίνητο είχε περάσει ολόκληρο στο αντίθετο ρεύμα.
-
-
Γεια σας... θα χρειαστώ και εγώ τα φώτα σας μέχρι να βρω δικηγόρο. Ο μπαμπάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο με υλικές μόνο ζημιές τον 9/19. Ήταν ανασφάλιστος και είχε πιει Γιαυτο οδηγούσε άλλος το αυτοκίνητο , μια κυρία παραβίασε στοπ και συγκρούστηκαν . Σήμερα ήρθε μια άγωγη και ζητάει 30.000€ για ζημιές στο αμάξι και πως χτύπησε λέει και πήρε αναρωτικη και αλλά δικηγορίστικα . Το συμβάν είχε καταγράφει φυσικά από την τροχαία. Έχω τρομοκρατηθεί .... να φοβάμαι πολύ ;;;;
-
@popi123 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Γεια σας... θα χρειαστώ και εγώ τα φώτα σας μέχρι να βρω δικηγόρο. Ο μπαμπάς μου ενεπλάκη σε τροχαίο με υλικές μόνο ζημιές τον 9/19. Ήταν ανασφάλιστος και είχε πιει Γιαυτο οδηγούσε άλλος το αυτοκίνητο , μια κυρία παραβίασε στοπ και συγκρούστηκαν . Σήμερα ήρθε μια άγωγη και ζητάει 30.000€ για ζημιές στο αμάξι και πως χτύπησε λέει και πήρε αναρωτικη και αλλά δικηγορίστικα . Το συμβάν είχε καταγράφει φυσικά από την τροχαία. Έχω τρομοκρατηθεί .... να φοβάμαι πολύ ;;;;
Στο διάστημα αυτό δεν μεσολάβησε τίποτα?
-
Λογικά εξώδικο που αγνόησε.
Θα έλεγα βρες άμεσα δικηγόρο. -
@polistas said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Στο διάστημα αυτό δεν μεσολάβησε τίποτα
Απόλυτος τιποτα -
εί .... να φοβάμαι πολύ ;;;;Εσύ όχι ο πατέρας σου και ο φίλος του ΝΑΙ να φοβούνται πάρα πολύ , με ανασφάλιστο αυτοκίνητο και φαντάζομαι και ο άλλος κάτι θα είχε πιει , Ό,τι σπέρνεις θερίζεις.
Έπρεπε από χθές να είχε πάει σε δικηγόρο
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#