-
Το 8 νομίζω ότι είναι αλλαγή υγρών φρένων. Πάντως στο βιβλιαράκι του service γράφει όλους τους κωδικούς.
Το 7 είναι υγρά φρενων
-
Σήμερα που είδα το βιβλιαράκι το 8 είναι όντως κάποιο φίλτρο (ίσως καμπίνας)
-
Μπορείς να μας πεις ποιά είναι η μέση κατανάλωση που έχεις στα136.000 συνολικά του αυτοκινήτου?
Σήμερα που είδα το βιβλιαράκι το 8 είναι όντως κάποιο φίλτρο (ίσως καμπίνας)
-
Μπορείς να μας πεις ποιά είναι η μέση κατανάλωση που έχεις στα136.000 συνολικά του αυτοκινήτου?
Παρακάτω δεδομένα από τα 151 γεμίσματα έως τώρα
Ελάχιστη 3,582λτ/100χλμ
Μέση 4,193λτ/100χλμ
Μέγιστη 5,255λτ/100χλμ
Σύνολο 5700 λίτρα
Σύνολο 7500 ευρώ
Μέσο γέμισμα σε λίτρα 37,8
-
Μπράβο φίλε καταπληκτικές καταναλώσεις από ότι φαίνεται το οδηγάς στρωτά χωρίς να το κυνηγάς, ωστόσο κοινή πεποίθηση είναι πως το DPF θέλει λίγο 'ξεκάπνισμα' που και που ... το δικό σου πως τα πάει με αυτό το θέμα;
-
Μπράβο φίλε καταπληκτικές καταναλώσεις από ότι φαίνεται το οδηγάς στρωτά χωρίς να το κυνηγάς, ωστόσο κοινή πεποίθηση είναι πως το DPF θέλει λίγο 'ξεκάπνισμα' που και που ... το δικό σου πως τα πάει με αυτό το θέμα;
Φίλε, έχω κάνει ολόκληρες αναλύσεις, για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος κινητήρας που μπήκε βελτιωμένος τέλος του 2018 στα honda diesel δεν είναι τόσο επιρρεπής στο 'ξεκάπνισμα' για να διατηρεί το dpf σε φόρμα. Αντίστοιχο ποστ έχω κάνει στο Αγγλικό φόρουμ και εξηγώ τον τρόπο που ακολούθησε η honda για να μη γεμίζει το dpf ακόμη και αν πηγαίνεις με χαμηλές στροφές..
-
MONMAN2 wrote:
Φίλε, έχω κάνει ολόκληρες αναλύσεις, για ποιο λόγο ο συγκεκριμένος κινητήρας που μπήκε βελτιωμένος τέλος του 2018 στα honda diesel δεν είναι τόσο επιρρεπής στο 'ξεκάπνισμα' για να διατηρεί το dpf σε φόρμα. Αντίστοιχο ποστ έχω κάνει στο Αγγλικό φόρουμ και εξηγώ τον τρόπο που ακολούθησε η honda για να μη γεμίζει το dpf ακόμη και αν πηγαίνεις με χαμηλές στροφές..
και ποιος είναι ο λόγος που διατηρείται το dpf σε φόρμα ;
-
Στρωτά πάω ναί, τώρα με το lockdown μόνο αυτοκινητόδρομο
Όσο για το dpf η αλήθεια είναι οτι μου το εξήγησαν κιόλας όταν το πήρα. Θα το πω όπως το κατάλαβα, τεχνικός δεν είμαι, οτι όταν απαιτείται το κάνει μόνο του.
Για αυτό και εκεί που πηγαίνεις στρωτά με γνωστές καταναλώσεις βλέπεις να την ανεβάζει αισθητά, γιατί 'κάτι κάει' εκείνη την ώρα
-
Παιδιά καλησπέρα, ενημέρωση για όσους δε το ξέρουν κ έχουν πρόβλημα, σήμερα πήγα κ έκανα την αναβάθμιση του αισθητήρα λαδιού στον Σ. Ελπίζω να πήγαν όλα καλά, γιατί σε ταξίδι μόνο θα το μάθω...
-
gpaa wrote:
Ελάχιστη 3,582λτ/100χλμ
Μέση 4,193λτ/100χλμ
Μέγιστη 5,255λτ/100χλμ
Σύνολο 5700 λίτρα
Σύνολο 7500 ευρώ
Αυτές οι τιμές μπορούν να επιτευχθούν μόνο με ταχύτητες ταξιδιού 110km 16αριδες τροχούς και φυσικά έχοντας ιωβειο υπομονη.
-
[quote=otokomae]
thesniki wrote:
gpaa wrote:
Ελάχιστη 3,582λτ/100χλμ
Μέση 4,193λτ/100χλμ
Μέγιστη 5,255λτ/100χλμ
Σύνολο 5700 λίτρα
Σύνολο 7500 ευρώ
Αυτές οι τιμές μπορούν να επιτευχθούν μόνο με ταχύτητες ταξιδιού 110km 16αριδες τροχούς και φυσικά έχοντας ιωβειο υπομονη.
Έχω κάνει δοκιμή ιώβειας υπομονής για 300 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα με μέση κατανάλωση .....2,8!!!
Μετά άκουγα ροκ για να συνέλθω απο τη νιρβάνα!
-
Μ.Ο. κατανάλωσης 2,8 ? Πάνω στην καρότσα της οδικής βοήθειας ήσουν ? Και έκαψε 2,8 για να ανέβεις - κατέβεις την ράμπα?
Μετά δεν θες Rock ένεση αδρεναλίνης θες μαζί με heavy metal thrash ...
-
thesniki wrote:
gpaa wrote:
Ελάχιστη 3,582λτ/100χλμ
Μέση 4,193λτ/100χλμ
Μέγιστη 5,255λτ/100χλμ
Σύνολο 5700 λίτρα
Σύνολο 7500 ευρώ
Μέσα έπεσες σε όλα
Η μεγαλύτερη κατανάλωση ήταν τίγκα φορτωμένος, καλοκαίρι με κλιματισμό, και μέση ωριαία 132km/h σε ταξίδι 800 χλμ
-
Παιδιά γνωρίζετε πότε σταματά η παραγωγή του civic 1.5 ώστε να μεταφερθεί το εργοστάσιο Ιαπωνία;
Δηλαδή μέχρι πότε μπορεί να πέσει παραγγελία;
-
Tι να παραγγειλεις? εδω εβαλε καπελο κανα χιλιαρικο σε ολα τα μοντελα . Εχει πολυ γελιο η υποθεση λεμε.
-
Tι να παραγγειλεις? εδω εβαλε καπελο κανα χιλιαρικο σε ολα τα μοντελα . Εχει πολυ γελιο η υποθεση λεμε.
Πω ρε φίλε, έχεις απόλυτο δίκαιο. Μιλάμε ότι πλεόν το πιο φθηνό αυτοκίνητο του Σ, ξεκινάει απο 23.000. Και κάποια στιγμή γκρινιάζαμε επειδήτο jazz είχε 15.000!!!
Βλέπαμε που βλέπαμε τα honda με το κυάλι, τώρα δεν θα τα βλέπουμε καθόλου.!
-
Μετά είπαν θα έρχεται μόνο υβριδικό όπως το crv
-
Μια γνωμη ρε παιδιά. Γιατί θα κουφαθω. Κάποιος που έχει ενδιαφερθεί για αγορά civic και δηλώνει παθιασμένος με αυτό πως μπορεί να πάρει το 2008;;
-
Ποιος είναι αυτός;
Δεν έχει κάποιο λόγο που πηγαίνει στο 2008; -
Ποιος είναι αυτός;
Δεν έχει κάποιο λόγο που πηγαίνει στο 2008;αν πας απο σιβικα σε δυοχιλιαρικαοχτω να εισαι ετοιμος και να σε καλεσουν στην γαδα για συνεργο του λιγναδη. ανωμαλια απο το αντρουα σε αμαξι για οδηγους με περιοδο.
Νέο Honda Civic 2017