-
Σχεδιασμος και Audi δεν συναντιουνται πουθενα. Υπαρχει ανθρωπος που ξεχωριζει Q2 και Q3?
μια μανιερα, ενα φωτοτυπικο εχουν εκει στο Ινγκολσταντ μ' αυτο δουλευουν
-
Έχει η audi τον καλύτερο σχεδιασμό? Μιλάμε για τα s line που θέλει να ρίξεις πακέτο φαντάζομαι.
Σχεδιαστικά είναι ωραία αλλά πολύ εύπεπτα και βαρετά στο μάτι αν αναλογιστείς τον ανταγωνισμό εκτός αν μιλάμε για sport πακέτα.
Τα αουντι έχουν φανταστική σχεδίαση. Το ττ τα α5 και α7 το ρ8 το q3 sport back και το q8. Λίγα μοντέλα της γκάμας της δεν έχουν εντυπωσιακή σχεδίαση.
-
hountalas wrote:
Έχει η audi τον καλύτερο σχεδιασμό? Μιλάμε για τα s line που θέλει να ρίξεις πακέτο φαντάζομαι.
Σχεδιαστικά είναι ωραία αλλά πολύ εύπεπτα και βαρετά στο μάτι αν αναλογιστείς τον ανταγωνισμό εκτός αν μιλάμε για sport πακέτα.
Τα αουντι έχουν φανταστική σχεδίαση. Το ττ τα α5 και α7 το ρ8 το q3 sport back και το q8. Λίγα μοντέλα της γκάμας της δεν έχουν εντυπωσιακή σχεδίαση.
Άποψή σου, επέτρεψε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αγοραστών να έχουν διαφορετική άποψη από εσένα. Πρέπει με το ζόρι να την επιβάλεις; Το καταλάβαμε στα 10 πρώτα ποσταρίσματά σου ότι δεν πρόκειται να πειστείς, ούτε να μας πείσεις. Μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου ελεύθερα από εδώ και πέρα.
mod: σβήστηκαν προσωπικοί χαρακτηρισμοί
-
Aaanddd flamewars!!! Δεν εχω και πατατάκια σπίτι γ@μω τις διατροφές μου μέσα....
-
ALEX19 wrote:
hountalas wrote:
Άποψή σου, επέτρεψε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες αγοραστών να έχουν διαφορετική άποψη από εσένα. Πρέπει με το ζόρι να την επιβάλεις; Το καταλάβαμε στα 10 πρώτα ποσταρίσματά σου ότι δεν πρόκειται να πειστείς, ούτε να μας πείσεις. Μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου ελεύθερα από εδώ και πέρα.
mod: σβήστηκαν προσωπικοί χαρακτηρισμοί
Ωπα Dublin χλαρωσε. Του επιτίθεσαι τοσα ποστ και οσο πας το χοντραινεις . Ο ανθρωπος την γνωμη του λεει και πολυ κοσμια. BMW X3 εχει .2500 κυβικα. αυτοματη . Επιτρέπεται να μιλησει τωρα?
-
Aaanddd flamewars!!! Δεν εχω και πατατάκια σπίτι γ@μω τις διατροφές μου μέσα....
Ελπίζω να έχει τουλάχιστον μετοχές στο PSA group να μη πηγαίνει και τζάμπα τόσο γράψιμο.
Είπαμε να ξεπεσω από το χ3 των 80000€ στο φοκους που τουλάχιστον έχει και μια καλή οδηγική αίσθηση αλλά από το να πάρω πεζω καλύτερα τα αστικά λεωφορεία.
-
Είπαμε να ξεπεσω από το χ3 των 80000€ στο φοκους που τουλάχιστον έχει και μια καλή οδηγική αίσθηση αλλά από το να πάρω πεζω καλύτερα τα αστικά λεωφορεία.
Καλα μην παιρνεις κι εσυ ,δεν σε υποχρεωσε κανεις
-
λολολολ
στο σοβαρό, το α5 δν θα το έβαζα στα πιο ωραία της αουντι η γενικοτερα
-
BMW X3 εχει .2500 κυβικα. αυτοματη . Επιτρέπεται να μιλησει τωρα?
+1, με μια υποσημείωση.
Η κατοχή ενός τόσο ακριβού οχήματος δεν καθιστά μεγαλύτερης βαρύτητας την άποψη του εν γένει με εξαίρεση το ίδιο φυσικά το αυτοκίνητο κάτι που ισχύει για κάθε ιδιοκτήτη αντίστοιχα.
-
Εννοειται οτι δεν παιζει ρολο τι αμαξι εχει ο καθενας. Εξαλλου εδω μεσα οτι δηλωσεις , εισαι.
-
Ελπίζω να έχει τουλάχιστον μετοχές στο PSA group να μη πηγαίνει και τζάμπα τόσο γράψιμο.
Alex δεν έχω κανένα θέμα, μιλάω άνετα και ανοικτά και με τους δυο σας. Απλά ο Dublin το παίρνει λίγο πατριωτικά με το Peugeot/PSA. Μαγκιά του να το γουστάρει τόσο και να το υποστηρίζει θερμά. Μαγκιά σου και εσένα που έχεις 80κ όχημα. Δεν είναι κανένας ξεπεσμός το Focus, το συγκεκριμένο που παρήγγειλες το έχουμε ξαναπεί είναι πάρα πολύ καλό όχημα ίσως και το καλύτερο στο είδος του. Αδιαμφισβήτητα οδηγικά.
Λίγο καλύτερα να αντιμετωπίζουν όλοι, όχι μόνο ο Dublin, τον αντίλογο στα οχήματα που γουστάρουν. Αντίστοιχα και εσύ φίλε βγάζεις ένα ύφος που μπορεί να οφείλεται στην όποια οικονομική επιφάνειά σου αλλά χτυπάει άσχημα στους πολλούς να ξέρεις. Όχι σε εμένα. Λόγω δουλειάς είμαι αναίσθητος απέναντι σε κάθε ύφος. Εντελώς φιλικά στο λέω όχι ότι έχω θέμα με αυτό, είμαι πολύ πιο ωμός εκτός forum.
-
Ψίτ.. να κρατάτε πολύ πολύ μικρά, τοσοδούλια θα έλεγα καλαθάκια όπου ακούτε πολλά κεράσια
Όσο πιο πολλά διαβάζεις από κάποιον, αντίληψης επιτρέποντως αποκρυπτογραφείς την.. πραγματικότητα!
-
ALEX19 wrote:
Alex δεν έχω κανένα θέμα, μιλάω άνετα και ανοικτά και με τους δυο σας. Απλά ο Dublin το παίρνει λίγο πατριωτικά με το Peugeot/PSA. Μαγκιά του να το γουστάρει τόσο και να το υποστηρίζει θερμά. Μαγκιά σου και εσένα που έχεις 80κ όχημα. Δεν είναι κανένας ξεπεσμός το Focus, το συγκεκριμένο που παρήγγειλες το έχουμε ξαναπεί είναι πάρα πολύ καλό όχημα ίσως και το καλύτερο στο είδος του. Αδιαμφισβήτητα οδηγικά.
Λίγο καλύτερα να αντιμετωπίζουν όλοι, όχι μόνο ο Dublin, τον αντίλογο στα οχήματα που γουστάρουν. Αντίστοιχα και εσύ φίλε βγάζεις ένα ύφος που μπορεί να οφείλεται στην όποια οικονομική επιφάνειά σου αλλά χτυπάει άσχημα στους πολλούς να ξέρεις. Όχι σε εμένα. Λόγω δουλειάς είμαι αναίσθητος απέναντι σε κάθε ύφος. Εντελώς φιλικά στο λέω όχι ότι έχω θέμα με αυτό, είμαι πολύ πιο ωμός εκτός forum.
Δεν είμαι εκατομμυριούχος το αυτοκίνητο αυτό αγοράστηκε μια άλλη εποχή δε μπορώ να κινηθώ στο ίδιο επίπεδο πλέον και εξάλλου περισσότερο χιουμοριστικά το έγραψα για την επίθεση που δέχτηκα. Εξάλλου δε το θεωρώ και εξυπνάδα εκ μέρους μου που συντηρώ ένα τέτοιο όχημα με όλες τις επιβαρύνσεις που έχει και τα μηχανολογικά ζητήματα που βγάζει πλέον. Απλά να έχουμε και μια λογική όταν γράφουμε κάτι και κυρίως χωρίς φανατισμό. Μια ζωή bmw είχαμε στην οικογένεια παρόλα αυτά έχω γράψει του κόσμου τα αρνητικά για τη μάρκα. Δηλαδή επειδή πήρα φόκους να αρχίσω να το υμνώ τώρα και να γράφω ότι είναι το καλύτερο του κόσμου; Αν έγραφα για τη ποιοτική καμπίνα του φόκους δε θα παίρνατε με τις πέτρες;
Συζητάμε για το 2008 ένα αυτοκίνητο που έχει του κόσμου τα αρνητικά και γράφουμε ότι είναι καλύτερο από τα αντίστοιχα αουντι γιατί έχει καλύτερη αισθητική; Που υπερέχει; Στη θέση οδήγησης, στο μοτέρ,στο σύστημα πολυμέσων,στην οδηγική αίσθηση ή στα υλικά στην καμπίνα; Συγκεκριμένα πράγματα.
-
θα μπει κανένας καινούργιος υποψήφιος αγοραστής να διαβάσει να ενημερωθεί για το όχημα, και στα 3000 σχόλια θα διαπιστώσει ότι σε πάνω από τα μισά έχουμε μερικούς να 'θαβουν' το όχημα και να γράφουν πόσο άκυρο είναι (που δεν είναι) και από την απέναντι ο Ντάμπλιν να λέει πόσο τέλειο είναι (που δεν είναι) και να ανεβάζει όλα τα δελτία τύπου της πεζώ.
Ανούσια μάχη μιας και όλων η άποψη βασίζεται σε διαφορετικά και καθαρά υποκειμενικά κριτήρια και δεν πρόκειται να 'κερδίσει' κανείς.
....
-
Sabas_Thess wrote:
ALEX19 wrote:
Δεν είμαι εκατομμυριούχος το αυτοκίνητο αυτό αγοράστηκε μια άλλη εποχή δε μπορώ να κινηθώ στο ίδιο επίπεδο πλέον και εξάλλου περισσότερο χιουμοριστικά το έγραψα για την επίθεση που δέχτηκα. Εξάλλου δε το θεωρώ και εξυπνάδα εκ μέρους μου που συντηρώ ένα τέτοιο όχημα με όλες τις επιβαρύνσεις που έχει και τα μηχανολογικά ζητήματα που βγάζει πλέον. Απλά να έχουμε και μια λογική όταν γράφουμε κάτι και κυρίως χωρίς φανατισμό. Μια ζωή bmw είχαμε στην οικογένεια παρόλα αυτά έχω γράψει του κόσμου τα αρνητικά για τη μάρκα. Δηλαδή επειδή πήρα φόκους να αρχίσω να το υμνώ τώρα και να γράφω ότι είναι το καλύτερο του κόσμου; Αν έγραφα για τη ποιοτική καμπίνα του φόκους δε θα παίρνατε με τις πέτρες;
Συζητάμε για το 2008 ένα αυτοκίνητο που έχει του κόσμου τα αρνητικά και γράφουμε ότι είναι καλύτερο από τα αντίστοιχα αουντι γιατί έχει καλύτερη αισθητική; Που υπερέχει; Στη θέση οδήγησης, στο μοτέρ,στο σύστημα πολυμέσων,στην οδηγική αίσθηση ή στα υλικά στην καμπίνα; Συγκεκριμένα πράγματα.
γιατί ποίο αμάξι δεν έχει του κόσμου τα αρνητικά? και στην τελική το να γράφεις του κόσμου τα αρνητικά για ένα αμάξι που μπορεί να έχεις κάνει ενα test drive δεν καταλαβαίνω τι προσφέρει σε αυτό το topic.
-
ALEX19 wrote:
γιατί ποίο αμάξι δεν έχει του κόσμου τα αρνητικά? και στην τελική το να γράφεις του κόσμου τα αρνητικά για ένα αμάξι που μπορεί να έχεις κάνει ενα test drive δεν καταλαβαίνω τι προσφέρει σε αυτό το topic.
Eίναι από τα αυτοκίνητα που δε χρειάζεται να κάνεις δεύτερο test drive απορρίπτεται από το πρώτο όπως και το 208. Ιδιαίτερα με τη τιμολόγηση που έχει κάνει η πεζώ
-
@ALEX19 είπες ότι Το 2008 είναι χειρότερο σχεδόν από όλα τα bsuv του Vw group.. Όσα συγκριτικά υπάρχουν πάντως μεταξύ t roc και 2008 βγάζουν νικητή το 2008. Αλλά και σε ψηφοφορία που έγινε μεταξυ αυτών των δύο ποιο θα επέλεγες.. Από τον κόσμο που ψήφισε το 75% προτίμησε το 2008 και το 25% το t roc..
Εδώ είναι 3 συγκριτικά στην Ελλάδα :
-
@ALEX19 είπες ότι Το 2008 είναι χειρότερο σχεδόν από όλα τα bsuv του Vw group.. Όσα συγκριτικά υπάρχουν πάντως μεταξύ t roc και 2008 βγάζουν νικητή το 2008. Αλλά και σε ψηφοφορία που έγινε μεταξυ αυτών των δύο ποιο θα επέλεγες.. Από τον κόσμο που ψήφισε το 75% προτίμησε το 2008 και το 25% το t roc..
Εδώ είναι 3 συγκριτικά στην Ελλάδα :
Το έγραψα, έχει ρίξει τρελή διαφήμιση η πεζώ στην ελληνική αγορά και λογικό να ανεβάσει τα μερίδια της.Για να μιλήσουμε σοβαρά και το τροκ και το 2008 είναι δυο μετριότατα αυτοκίνητα απλά στο γερμανικό θα μπείς και θα το οδηγήσεις χωρίς προβλήματα στο άλλο θα μπεις αν καταφέρεις να μπεις και θα δώσεις μάχη με το τιμόνι συν το δύσχρηστο σύστημα πολυμέσων. Ακόμα πάντως και στα review που παρέθεσες αναγνωρίζουν το προφανές ότι ο 1,5tsi είναι καλύτερο μοτέρ
-
Στα review που παρέθεσα μόνο το ένα από αυτά αφορά τον 1,5.. Και συγκεκριμένα γράφουν :Το συγκεκριμένο μοτέρ πάντως δεν έχει το νεύρο που θα περίμενες, ίσως επειδή η απαράμιλλη γραμμικότητά του δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Με δεδομένο αυτό, το μικρότερο κινητήριο σύνολο του 2008 θα ανακαλύψει πεδίο αμφισβήτησης στον αντίπαλό του.
-
Να πω και γω μια γνωμη. Εχω ενα μπατζετ 25-30κ ξεκινησα για 2008 σε allure plus eat8 στα 27400€(πηρα προσφορα). Δυστυχως στο td δεν ενθουσιαστηκα. Προερχομαι απο Α3 του 2006 1.6fsi και οταν μπηκα πισω στο δικο μου για να φυγω μου φανηκε καλυτερο... Εντονος ο ηχος στον 3κυλινδρο... Ταυτοχρονα διαβαζω και για τις παιδικες ασθενειες (πλαστικο τζαμακι 3d πινακα γρατζουνιεται πανευκολα, πισω πορτ μπαγκαζ κλεινει στραβα κλπ). Αληθεια ημουν ετοιμος να δωσω την ευκαιρια στο PSA. Για να σας προλαβω, ναι το Α3 εβγαλε ζημιες στη 15ετια 2-3κ αλλα αυτο το στησιμο στο δρομο ακομα και σημερα μου φαινεται μαγικο. Πλεον σκεφτομαι να παρω ενα μικρο δανειο να παω στα 35000 για audi q3 sportback.
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)